Tebrik ederim. Tez zamanda bebekleriniz kendilerini toparlar insallah. Dualarimiz sizinle.Merhaba arkadaşlar tek yumurta ikizlerine gebeydim 2 haftadır sancılarla uğraşıyorum 1 hafta hastanede yattım ilaçla durdurdular sancıları ama nafile 20 haziran pazartesi öğlen gibi başlayan sancılarımla 21 haziran gece 1.30 da sezeryanla bebeklerim dünyaya geldi 32 haftalık 1400 ve 1600 gram olarak doğdular. Çok küçükler güveze aldılar. Oksijen veriliyor. Dualarınızı bekliyorum hepinize hayırla sağlıkla zamanında doğumlar diliyorum.
Evet öyle oldu galiba ağustos beklerken haziranda geldiler sağlıklı bir şekilde kucağıma almak nasip olur inşallahSağlıkla büyüsünler tez zamanda sarılıp kavuş yawrularına inşallahgözün aydın olsun sanada çok geçmiş olsun grubun ilk minikleri doğmuş oldu seninle birlikte
Kiz ben cocugumu gidip suriyede mi dogursam en azindan türkiyede değer kazanirNereye gidecez ki kim kabul edecek bizisuriyeli vs gibi talihli sansli olamayiz biz
Ay yok bu tarz şeyler asla bana hitap etmiyorMadem tasinacaksin 2 ay icin sok taka gerek yok, yeni yerde alirisniz insallah. Il dışında mi beşik?
Bu örnek başka sitelerde ornekler var fiyatlar da makul bence
Ay orda erken dogum yapan biri vardi o ne olduGünaydınnnn. Ayy temmuz annelerine bı göz gezdirdim buraya dahi zor giriyorum daaalisteye baktım doğum yapanlar doğum hikayesi yazıyor filan. İçim bi tuaf oldu. Korku yok ama okuyunca bi stres gelmedi değil. Neyse henüz erken Anı yaşayalım. Biz de listemize doğduğu kiloyu haftasını filan yazalım doğuranları ordan takip ederiz
Ayyy sorma tek ayagim tombul tombul geziyorumArkadaşlar sizinde ayaklarınız bilekleriniz şişiyor mu bu haftalar da normal bi durum mu bu
Bence gereksiz pahali bisey o bende jbl hoparlör var besigin kenarina takiveririm gerekirse diye dusunuyorumHanımlar nette budizz uyku ayicigi var. Uyku arkadaşı olarak satılıyor.alan var mı acaba?
alan varsa memnun mu?fiyatı pahalı değer mi almaya?
Oyuncagi bilmem ama refku yatagi temizse al kilifini yikarsin zaten nolcak ayHanımlar dolap uygulamasından ürün alan varmi?
Reflu yatağı birtanede oyuncak begendimde ikinci el almak doğru mu bilemedim
Yaaaaa hoşgelmiş miniklerr isim verirseniz direk ismen de dua ederim rabbim tez zamanda cikmayi evinize saglikla birlikte gitmeyi nasip etsin insallah ❤Merhaba arkadaşlar tek yumurta ikizlerine gebeydim 2 haftadır sancılarla uğraşıyorum 1 hafta hastanede yattım ilaçla durdurdular sancıları ama nafile 20 haziran pazartesi öğlen gibi başlayan sancılarımla 21 haziran gece 1.30 da sezeryanla bebeklerim dünyaya geldi 32 haftalık 1400 ve 1600 gram olarak doğdular. Çok küçükler güveze aldılar. Oksijen veriliyor. Dualarınızı bekliyorum hepinize hayırla sağlıkla zamanında doğumlar diliyorum.
Ağustos annelerinden ilk senjn bebisler geldi sanırım. Gözünüz aydın öncelikle. Allah'ım sağlıkla kuvezden çıkmalarını ve kucağınıza alıp evinize sağlıkla dönmeyi nasip eder.rabbim bebislerinizi size bağışlasın.Merhaba arkadaşlar tek yumurta ikizlerine gebeydim 2 haftadır sancılarla uğraşıyorum 1 hafta hastanede yattım ilaçla durdurdular sancıları ama nafile 20 haziran pazartesi öğlen gibi başlayan sancılarımla 21 haziran gece 1.30 da sezeryanla bebeklerim dünyaya geldi 32 haftalık 1400 ve 1600 gram olarak doğdular. Çok küçükler güveze aldılar. Oksijen veriliyor. Dualarınızı bekliyorum hepinize hayırla sağlıkla zamanında doğumlar diliyorum.
Aynen ya çok pahalı.299 di alamadim tam alacam350 oldu alamadım tam alayım dedim 400 oldu az dursun iner dedim 450 olduBence gereksiz pahali bisey o bende jbl hoparlör var besigin kenarina takiveririm gerekirse diye dusunuyorum
Temiz dedi.Oyuncagi bilmem ama refku yatagi temizse al kilifini yikarsin zaten nolcak ay
Valla gecen eşim diger magazanin şirket telefonunu yenilerken jbl indirimi kazanmisti 1000 tllik bir hoparlor 450 tlye dusmus gitti onu aldi bebegimize bişey dinletcek olursak telefon radyasyonundan hem uzak kalsin hemde telefona alişmasi geç olur diye kenara asma aparati da var ama bence kolik olmadigi surece o tür ses dalgalarini dinletmekte süpheli geliyor beyne ne sinyal gönderiyor kim bilir ben gebeligimde heo kuran dinliyorum bebegime de sakinlesmesi icin gürültü yerine kuran dinletmeyi tercih ederim tabi zaptedemezsem bilemiyorum büyük konusmakta istemiyorumAynen ya çok pahalı.299 di alamadim tam alacam350 oldu alamadım tam alayım dedim 400 oldu az dursun iner dedim 450 oldu
2.,eline baktım ondaa çok para istiyorlar.
Peluş başka oyuncaklara baktım onlarda 350 -400 aralığında.
Bebeklerin herşeyi mi pahalı olmak zorunda
Ben indirimden almistim baya oluyor kesin fiyati 5e katlamistir al bence bisey olmaz taşimak zor degil ki benceTemiz dedi.
Bir yandan alayım diyorum bir yandan yer değiştirirken nasıl tasincak mevzusu var
büyüdükçe yerleri daralıyor, benimde geçen haftalarda kuvvetli vuran canımı yakan çocuk 2 gündür sakin fazla hareketli değil. arada kımıldıyor, hıçkırıyor öyle rahatlıyorum. bence dönemsel değişiyor hareketleri. mesela benimki gece hiç hareket etmiyor sanki benle birlikte uyuyor :) sabahları 6.15de alarm çalıyo o da uyanıyo yolda hareketler başlıyor. uykum ağır ondan hissetmiyorum diycem değil, 2 saatte bir uyanıyorum hep hafif uyuyorum bu aralarBugün sadece sabah hafif hafif hissettim hareketlerini akşamda çok hafif hissettim sert hareketleri yoktu bugün net olarak bi hıçkırığı hissettim normal midir ?
Satıcı puanı ve ürün değerlendirmeleri var satıcı profilinde onlara bakarak alabilirsin bide satıcının iade kabul edip etmediğini öğrenmelisin bazı satıcılar iade kabul etmiyor örneğin onun dışında paran güvende oluyor satıcı kargo yapmazsa ücret iaden yatıyor hesabına ya da sen onaylamadığın sürece karşı tarafa ücret geçmiyor ürünün detaylı fotolarını da satıcıdan isteyebilirsin görselin altına yorum yapıpNeye dikkat etmek lazım peki?
Onu en de duydum. Kum torbasi fln da oyuluyirmus hatta. Beni kontrole gelen bi adam affedersiniz biraz caniniz aciyacak musaade eder misiniz fln derken karnima bastirdi biraz. Dikise gelmedi o daha asagidaydi. Cok canim acimadi. Gitti zaten sonra. Karnim kuculmedi aylarca, kuculecekse 10 dk bastirabilirler raziyimGünaydın Şekerler :) sezeryan ile doğum yapan arkadaşlar karına bastırma diye bir şey varmış doğumdan sonra doğru mu ya? Benim önceki doğumum sezeryan ve hiç öyle bir şey hatırlamıyorum ben. acayip korkuttular beni offf. yok hemşire geliyormuş dikişlere bastırıyormuş falan filanbilen yazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?