2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tebrik ederim. Tez zamanda bebekleriniz kendilerini toparlar insallah. Dualarimiz sizinle.

Günaydınnnn. Ayy temmuz annelerine bı göz gezdirdim buraya dahi zor giriyorum daaa listeye baktım doğum yapanlar doğum hikayesi yazıyor filan. İçim bi tuaf oldu. Korku yok ama okuyunca bi stres gelmedi değil. Neyse henüz erken Anı yaşayalım. Biz de listemize doğduğu kiloyu haftasını filan yazalım doğuranları ordan takip ederiz

Madem tasinacaksin 2 ay icin sok taka gerek yok, yeni yerde alirisniz insallah. Il dışında mi beşik?

Bu örnek başka sitelerde ornekler var fiyatlar da makul bence
Ay yok bu tarz şeyler asla bana hitap etmiyor ben tül bile sevmem toz ucuyor o uctukça psikopat bir başak burcuyum ben ahşap jaluziye parayi bayilirim ama haliflexten vazgectim kendimde aşiri alerjik bir insanin gerçi bu fiyat verdikleri sözde anti alerjenikmiş ama fiyati bana alerji yapti

Ay orda erken dogum yapan biri vardi o ne oldu

Arkadaşlar sizinde ayaklarınız bilekleriniz şişiyor mu bu haftalar da normal bi durum mu bu
Ayyy sorma tek ayagim tombul tombul geziyorum havaya dik masaj yaptir eşine biraz duzeliyor birde gunde 3.5 lt su iciyorum ben suyu ne zaman az içsem hemen sisiyor

Hanımlar nette budizz uyku ayicigi var. Uyku arkadaşı olarak satılıyor.alan var mı acaba?
alan varsa memnun mu?fiyatı pahalı değer mi almaya?
Bence gereksiz pahali bisey o bende jbl hoparlör var besigin kenarina takiveririm gerekirse diye dusunuyorum

Yaaaaa hoşgelmiş miniklerr isim verirseniz direk ismen de dua ederim rabbim tez zamanda cikmayi evinize saglikla birlikte gitmeyi nasip etsin insallah ❤

Ay kizlar günaydin ben yine alengirli rüyalara başladim kiz 3 gundur doguruyorum ben rüyamda şu bebemin kiyafetlerini bi yikayaydim gececek heralde

Ağustos annelerinden ilk senjn bebisler geldi sanırım. Gözünüz aydın öncelikle. Allah'ım sağlıkla kuvezden çıkmalarını ve kucağınıza alıp evinize sağlıkla dönmeyi nasip eder.rabbim bebislerinizi size bağışlasın.
Güzel haberlerinizi bekliyoriz

Bence gereksiz pahali bisey o bende jbl hoparlör var besigin kenarina takiveririm gerekirse diye dusunuyorum
Aynen ya çok pahalı.299 di alamadim tam alacam350 oldu alamadım tam alayım dedim 400 oldu az dursun iner dedim 450 oldu
2.,eline baktım ondaa çok para istiyorlar.
Peluş başka oyuncaklara baktım onlarda 350 -400 aralığında.
Bebeklerin herşeyi mi pahalı olmak zorunda

Valla gecen eşim diger magazanin şirket telefonunu yenilerken jbl indirimi kazanmisti 1000 tllik bir hoparlor 450 tlye dusmus gitti onu aldi bebegimize bişey dinletcek olursak telefon radyasyonundan hem uzak kalsin hemde telefona alişmasi geç olur diye kenara asma aparati da var ama bence kolik olmadigi surece o tür ses dalgalarini dinletmekte süpheli geliyor beyne ne sinyal gönderiyor kim bilir ben gebeligimde heo kuran dinliyorum bebegime de sakinlesmesi icin gürültü yerine kuran dinletmeyi tercih ederim tabi zaptedemezsem bilemiyorum büyük konusmakta istemiyorum

Bugün sadece sabah hafif hafif hissettim hareketlerini akşamda çok hafif hissettim sert hareketleri yoktu bugün net olarak bi hıçkırığı hissettim normal midir ?
büyüdükçe yerleri daralıyor, benimde geçen haftalarda kuvvetli vuran canımı yakan çocuk 2 gündür sakin fazla hareketli değil. arada kımıldıyor, hıçkırıyor öyle rahatlıyorum. bence dönemsel değişiyor hareketleri. mesela benimki gece hiç hareket etmiyor sanki benle birlikte uyuyor :) sabahları 6.15de alarm çalıyo o da uyanıyo yolda hareketler başlıyor. uykum ağır ondan hissetmiyorum diycem değil, 2 saatte bir uyanıyorum hep hafif uyuyorum bu aralar

Günaydın Şekerler :) sezeryan ile doğum yapan arkadaşlar karına bastırma diye bir şey varmış doğumdan sonra doğru mu ya? Benim önceki doğumum sezeryan ve hiç öyle bir şey hatırlamıyorum ben. acayip korkuttular beni offf. yok hemşire geliyormuş dikişlere bastırıyormuş falan filan bilen yazsın

Neye dikkat etmek lazım peki?
Satıcı puanı ve ürün değerlendirmeleri var satıcı profilinde onlara bakarak alabilirsin bide satıcının iade kabul edip etmediğini öğrenmelisin bazı satıcılar iade kabul etmiyor örneğin onun dışında paran güvende oluyor satıcı kargo yapmazsa ücret iaden yatıyor hesabına ya da sen onaylamadığın sürece karşı tarafa ücret geçmiyor ürünün detaylı fotolarını da satıcıdan isteyebilirsin görselin altına yorum yapıp

Onu en de duydum. Kum torbasi fln da oyuluyirmus hatta. Beni kontrole gelen bi adam affedersiniz biraz caniniz aciyacak musaade eder misiniz fln derken karnima bastirdi biraz. Dikise gelmedi o daha asagidaydi. Cok canim acimadi. Gitti zaten sonra. Karnim kuculmedi aylarca, kuculecekse 10 dk bastirabilirler raziyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…