2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Doktorum isterse verebilirsin. Be her gittiğimde diyorum kokrkulacak birşey yok normal dedi bana. Endişelenmedim.is yerindede söyledim doğum yapanlar da normal dedi ama sen yinede ihmal etme söyle doktoruna
Yaa teşekkür ederim canım bi nebzede olsa içimi ferahlattın birazdaha bekleyecem inşallah fazlalaşmaz ağrı

Yürüyün yürüyün. bebde kanamadan dolayı korkmuştum ama doktorum mutlaka yürü demişti. Yeni başaldım Ben daha 2 gündür yürüyorum ama yolda gelirken de toplam da 2 saatte öyle yürüyüş yaptım. Değişti mi bilmiyorum perşembe kontrole gideceğim bakalım ne diyecek. Ama bence hala değişmedi. Sağ tarafımda çok hareketli

1 hafta oldu hala öksürüyorum ya. artık öksürürken bel karın kaslarım ağrıyor. nane limon ocakta kaynıyor. yemin ediyorum bıktım ya.

Kızlar kasık bölgem de tık tık tık böyle damar atar gibi 1 2 dakika süren birşeyler oluyor bu ara . Hıçkırık denilen şey bumu
Eveeet ritmik şekilde atıyor böyle kalp atımı gibi bir şey. benim sürekli yer değiştiriyor mesela. Bazen kasık bazen göbek sağ böğrüm falan

benim galiba bi iki arkadaş daha vardı 2 ağustos görünen:)
37 38 arasi doğumum olur diye düşünüyorum ben. İlk çocuğum da 38+3 de olmustu:)

bugün 34+0 oldum
Benimde doğum 2 Ağustos görünüyor fakat sezeryan olacağı için 20 veya 22 Temmuza gün verdi doktorum sizin normal doğum galiba

İlk bebeğim erkek gelişimi hep 2 hafta öndeydi fakat 42+2 de doğum yaptım hatta sancım gelmediği için sezeryanla doğum yaptım yani bebeğin gelişimine göre hiç belli olmuyor doğum

1 hafta oldu hala öksürüyorum ya. artık öksürürken bel karın kaslarım ağrıyor. nane limon ocakta kaynıyor. yemin ediyorum bıktım ya.
Canım çok geçmiş olsun. Benim öksürüğüme cevizin içinde ki o çöpü gibi birşey var ya onları kaynatıp içince iyi geliyordu bana . Ama hamile iken kullanılır mı bilmemem yanlış birşeyi yönlendirmek istemem

Cok komik oluyolar ya uzuluyorum da yoruluyo mu acaba diye birinde bizim saydigimiz 50 kere hickirdi
Bugün sadece sabah hafif hafif hissettim hareketlerini akşamda çok hafif hissettim sert hareketleri yoktu bugün net olarak bi hıçkırığı hissettim normal midir ?

İşte benim baş belası korkum bebeğini hastanede bırakıp dönmek Rabbim kimseye yaşatmasın gerçekten benimki de erken doğunca acaba birşey olur mu korkusu cokk kötüydü hastane hergun aynı saatte arardı TLF açıldığında icim acıyordu istediğimiz hiçbir şeyi yapamadık herşey çok zor geçti şimdi de bu bebekte her hafta kontrole gittiğimde çok korkuyorum sessizce nefes almadan doktorumu dinliyorum gerçekten bunları yaşayan bilir Rabbim kimseye yaşatmasın sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah canım

Hayır yapısal bir sorun yok şuan kafası büyükte durmuyor, doğduğunda da durmuyordu. Hatta küçücük gelmişti bana. Doktoeunda dediği gibi genetik, iri bir bebek olacaktı çünkü benim boyum uzun iriym eşimde aynı şekilde. 40haftayı beklesek normal doğum mümkün olmayacaktı. Sadece 36 haftalıkken kilo ve kafa ölçüsü olarak 41hafta ile uyumluydu ultrasonda yani 41 haftayı beklesem muhtemelen 4buçuk kiloyu geçerdi ve 52-53cm bir bebek olurdu. sezeryan olacaktım zorunlu tercih etmediğim için erkenden doğurttular

Bir hafta daha geçince rahatlayacagim inşallah
Kendini rahatlatmaya çalış lütfen. Seni en iyi tanıyan yine sensin. Hem bebek seni hissediyor senin korkularını endişelerini hissediyor. Zamanında doğacak çok kolay bir doğum olacak hemen emmeye başlayacak çok süt olacak. Hep bunları kendine söyle ki öyle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…