Yaa teşekkür ederim canım bi nebzede olsa içimi ferahlattın birazdaha bekleyecem inşallah fazlalaşmaz ağrıDoktorum isterse verebilirsin. Be her gittiğimde diyorum kokrkulacak birşey yok normal dedi bana. Endişelenmedim.is yerindede söyledim doğum yapanlar da normal dedi ama sen yinede ihmal etme söyle doktoruna
Yinede fazlalasirsa git. Ben kaç kere dedim banqa önemli değil dedi de farklı durumda seninki ihmal etme yinede.Yaa teşekkür ederim canım bi nebzede olsa içimi ferahlattın birazdaha bekleyecem inşallah fazlalaşmaz ağrı
Tamam canım teşekkür ederimYinede fazlalasirsa git. Ben kaç kere dedim banqa önemli değil dedi de farklı durumda seninki ihmal etme yinede.
Yürüyün yürüyün.Bende yürüycem artık gaza geldim senden :) önceden yürürdüm kanamadan sonra korktum. Ama zaten kanama riskim kalmadı, erken doğum riskimde yok. Hem bebiş doğum pozisyonuna gelsin göbeğimin ortasında sanki kafası. Senin değişti mi pozisyonu yürüyüşün faydası var mı acaba
Nedemek canım geçmiş olsun dikkatli olTamam canım teşekkür ederim
Eveeet ritmik şekilde atıyor böyle kalp atımı gibi bir şey.Kızlar kasık bölgem de tık tık tık böyle damar atar gibi 1 2 dakika süren birşeyler oluyor bu ara . Hıçkırık denilen şey bumu
Benimde doğum 2 Ağustos görünüyor fakat sezeryan olacağı için 20 veya 22 Temmuza gün verdi doktorum sizin normal doğum galibabenim galibabi iki arkadaş daha vardı 2 ağustos görünen:)
37 38 arasi doğumum olur diye düşünüyorum ben. İlk çocuğum da 38+3 de olmustu:)
bugün 34+0 oldum
peki bende şunu sorayım, önceki hamileliğinde erkek bebek bekleyip, haftası ileride gelişme gösteren var mıydı? 2-3hafta ileriden gidip kaçıncı haftada doğum gerçekleştirildi? kendim için tahmin yürütebilirim belki :)
Canım çok geçmiş olsun. Benim öksürüğüme cevizin içinde ki o çöpü gibi birşey var ya onları kaynatıp içince iyi geliyordu bana . Ama hamile iken kullanılır mı bilmemem yanlış birşeyi yönlendirmek istemem1 hafta oldu hala öksürüyorum ya. artık öksürürken bel karın kaslarım ağrıyor. nane limon ocakta kaynıyor. yemin ediyorum bıktım ya.
Cok komik oluyolar yaEveeet ritmik şekilde atıyor böyle kalp atımı gibi bir şey.benim sürekli yer değiştiriyor mesela. Bazen kasık bazen göbek sağ böğrüm falan
Erken getirince göz aydınlığı verecem kızErken getirirsem ne vercen bana hııbunu hırs yaptım en erken 39da getircem gelmeliii gelsinnn
Aynen baya uzun hıçkırıyorlarCok komik oluyolar yauzuluyorum da yoruluyo mu acaba diye birinde bizim saydigimiz 50 kere hickirdi
Bugün sadece sabah hafif hafif hissettim hareketlerini akşamda çok hafif hissettim sert hareketleri yoktu bugün net olarak bi hıçkırığı hissettim normal midir ?Cok komik oluyolar yauzuluyorum da yoruluyo mu acaba diye birinde bizim saydigimiz 50 kere hickirdi
Ben alıyorum satış da yaptım bi sorun yasamadım hatta hediyelik siparişini de oradan verdim ama satıcı notu vs önemliHanımlar dolap uygulamasından ürün alan varmi?
Reflu yatağı birtanede oyuncak begendimde ikinci el almak doğru mu bilemedim
Bir hafta daha geçince rahatlayacagim inşallahAynen mutlaka yürü.
Doğrudur valla senin ilk sıkıntılı olunca bunda daha da stres yaşamışsındır. Ama bence artık rahatına bak tadını çıkar. Maşallah gelmişsin bu kadar haftaya kadar Bi şey olmaz allahın izni ile
İşte benim baş belası korkumBiraz da genetik diye bakiyorum. Benm annemin hic buyuk bebegi yok en buyugu 2750. Kv de en fazla 3 3200 diyo. Esi de ben de oyle uzun uzun kalipli insanlar degiliz o yuzden bence. Ama cok onemli degil 3500 ya da 2500 bi kilo var arada. Zaten sonra hemen toplaniyo bebekler. Oglum 49 cm dogdu ama smdi yasitlarina gore boyu iyi kilosu yuzde 50 bandinda. Saglikli olsun da onlar hic sorun degil bu sefer kucagim bos donmek istemiyorum eve allah kmseye dusmanima bile yasatmasin
Hayır yapısal bir sorun yok şuan kafası büyükte durmuyor, doğduğunda da durmuyordu. Hatta küçücük gelmişti bana. Doktoeunda dediği gibi genetik, iri bir bebek olacaktı çünkü benim boyum uzun iriym eşimde aynı şekilde. 40haftayı beklesek normal doğum mümkün olmayacaktı. Sadece 36 haftalıkken kilo ve kafa ölçüsü olarak 41hafta ile uyumluydu ultrasonda yani 41 haftayı beklesem muhtemelen 4buçuk kiloyu geçerdi ve 52-53cm bir bebek olurdu. sezeryan olacaktım zorunlu tercih etmediğim için erkenden doğurttularMerhaba, bende de ayni durum olabilir gibi. Bugun suni sancidan bahsetti doktorum. Peki bebegin kafasinin ileri haftalarda olmasi ile ilgili bi sorun yasadiniz mi? Doktor bi problem olsa gorurduk dedi. Yapisal bi sorun yok diyor. Genetikle alakali diyor.
Balgamın var mı canım?1 hafta oldu hala öksürüyorum ya. artık öksürürken bel karın kaslarım ağrıyor. nane limon ocakta kaynıyor. yemin ediyorum bıktım ya.
Kendini rahatlatmaya çalış lütfen. Seni en iyi tanıyan yine sensin. Hem bebek seni hissediyor senin korkularını endişelerini hissediyor. Zamanında doğacak çok kolay bir doğum olacak hemen emmeye başlayacak çok süt olacak. Hep bunları kendine söyle ki öyle olsunBir hafta daha geçince rahatlayacagim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?