2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cok sagolun bilgi verdiginiz icin. Benim doktor da dogum kismini dusundu daha cok. Erken oldugu icin konusmadik detayli dogumu. Bakalim kismet artik. Erken dogum riskim oldugu icin cok dusunemiyorum da son haftalari.

Bugün sadece sabah hafif hafif hissettim hareketlerini akşamda çok hafif hissettim sert hareketleri yoktu bugün net olarak bi hıçkırığı hissettim normal midir ?
Merhaba, benim ilk hamileligim oldugu icin baya cahilim bu konularda. Devamli doktora soruyorum herseyi. Isterseniz siz de bi doktorunuza danisin.

Ayy inşallah bu güzellikleri ve kolaylığı Rabbim hepimize yaşatsın inşallah

Nisa Hastanesi'ne gelmek için biraz uzak olabilir gördüğüm kadarıyla fiyatlardan biraz muzdaripsiniz ben hastaneden de fiyatlardan da memnunum önermek için yazmıştım
Yenibosna'da nisa hastanesi vardı geçen haftalarda akşam biraz ağrım olunca aradik Medipol olmuş Medipole de gitmek istemiyorum kızımda medipolde sıkıntı yaşamıştım daha sonra nisa hastanesine gece nöbetci kadın doğum doktoru var diye gitmiştim hatta yatış yapıldı doktorlari çok iyiydi çok beğendim ama benim riskimden dolayı daha detaylı olan bir hastaneye gitmemi önerdiler Meltem hastanesi, medipolde sıkıntılar yaşamıştım

Evet ben de en son muayeneye gittiğimde yeni binaya geçtiler artık tamamen Medipol oldu. Riskin nedir bilmiyorum ama inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebişini canım

Evet ben de en son muayeneye gittiğimde yeni binaya geçtiler artık tamamen Medipol oldu. Riskin nedir bilmiyorum ama inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebişini canım
Yabancı uyruklu bir kadın doktordu ismini hiç hatırlamıyorum geçen hafta aramış eşim Medipol olmuş diyince gitmedim gecede rahatsizligim düzeldi çok şükür aminnnn inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah kızımda preeklampsi geçirdim erken doğum yaptım 32. haftada yaş riskim, preeklampsi riskim birde tüp bebek riskleri birlesince doktor ve hastane çok önemli bir hal alıyor

İlk esenler Medipole gidiyordum kızımda sıkıntı yaşayınca bıraktım fakat Medipol megaya detaylı USG için gittiğim doçentti perinatalog doktor coookkk iyiydi

Varis olabilir mi acaba, vajinada varis olan arkadaşlar vardı orada ağrı yapıyor diyorlardı, o olabilir mi diye geldi aklıma

Muhabbet hanım olabilir. Benim ilk doğumum olacak şuana kadar güzel geldik bir problem yok o yüzden riskler hakkında da çok bı fikrim yok Medipol oldu ama doktorum aynı prosedürler aynı ücretler aynı bilmiyorum bakalım temmuz başında gideceğiz bir değişiklik var mı sadece aşırı lux bir hastane olmuş sende gitmişsin zaten nisa biraz eski bir hastaneydi binaları açısından. Hastanede doğum yapan akrabalarım var hemşire ebe doktor olsun hepsinden memnun kalmışlar bakalım inşallah bende memnun kalırım bir bilinmezlik içindeyim

Merhaba arkadaşlar tek yumurta ikizlerine gebeydim 2 haftadır sancılarla uğraşıyorum 1 hafta hastanede yattım ilaçla durdurdular sancıları ama nafile 20 haziran pazartesi öğlen gibi başlayan sancılarımla 21 haziran gece 1.30 da sezeryanla bebeklerim dünyaya geldi 32 haftalık 1400 ve 1600 gram olarak doğdular. Çok küçükler güveze aldılar. Oksijen veriliyor. Dualarınızı bekliyorum hepinize hayırla sağlıkla zamanında doğumlar diliyorum.

Gözün aydın canım dualarım seninle ve bebeklerinle inşallah birlikte eve gideceğiniz günler çabucak gelsin küçük bebisler çok çabuk toparlanıyor içini ferah tut her şey gönlünce olsun inşallah

Rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah. Hayırlı olsun canım. Rabbim tez vakit te şifalarını versin inşallah mis kokulu bebişlerinize

Yok o kadar büyümedi biraz su fazla içmeliyim sanırım

İlk esenler Medipole gidiyordum kızımda sıkıntı yaşayınca bıraktım fakat Medipol megaya detaylı USG için gittiğim doçentti perinatalog doktor coookkk iyiydi
Canımm kardeşim Medipol mega da onkoloji servisinde hemşire bir ihtiyacjn olursa özelden yaz elimden birşey gelirse seve seve

Sağlıkla büyüsünler tez zamanda sarılıp kavuş yawrularına inşallah gözün aydın olsun sanada çok geçmiş olsun grubun ilk minikleri doğmuş oldu seninle birlikte

Nezle sonrası o öksürük bendede kaldı ama zamanla azalıyor
Su an elimde cayimla okuyordum mesajlari. Okyanus suyuyla burun temizligi yapiyorum. Pastil, viks kullaniyorum, zencefil, nane limon, bal, papatya cayi vs iciyorum. Gecmiyor ya. Gecmiyor. Oksururken belim agriyor. Cocugu da karnimda sikistirip duruyorum inşallah strese girmiyodur ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…