Cok sagolun bilgi verdiginiz icin. Benim doktor da dogum kismini dusundu daha cok. Erken oldugu icin konusmadik detayli dogumu. Bakalim kismet artik. Erken dogum riskim oldugu icin cok dusunemiyorum da son haftalari.Hayır yapısal bir sorun yok şuan kafası büyükte durmuyor, doğduğunda da durmuyordu. Hatta küçücük gelmişti bana. Doktoeunda dediği gibi genetik, iri bir bebek olacaktı çünkü benim boyum uzun iriym eşimde aynı şekilde. 40haftayı beklesek normal doğum mümkün olmayacaktı. Sadece 36 haftalıkken kilo ve kafa ölçüsü olarak 41hafta ile uyumluydu ultrasonda yani 41 haftayı beklesem muhtemelen 4buçuk kiloyu geçerdi ve 52-53cm bir bebek olurdu. sezeryan olacaktım zorunlu tercih etmediğim için erkenden doğurttular
Merhaba, benim ilk hamileligim oldugu icin baya cahilim bu konularda. Devamli doktora soruyorum herseyi. Isterseniz siz de bi doktorunuza danisin.Bugün sadece sabah hafif hafif hissettim hareketlerini akşamda çok hafif hissettim sert hareketleri yoktu bugün net olarak bi hıçkırığı hissettim normal midir ?
Nisa Hastanesi'ne gelmek için biraz uzak olabilirMerhaba Merter de oturuyorum
Ayy inşallah bu güzellikleri ve kolaylığı Rabbim hepimize yaşatsın inşallahKendini rahatlatmaya çalış lütfen. Seni en iyi tanıyan yine sensin. Hem bebek seni hissediyor senin korkularını endişelerini hissediyor. Zamanında doğacak çok kolay bir doğum olacak hemen emmeye başlayacak çok süt olacak. Hep bunları kendine söyle ki öyle olsun
Yenibosna'da nisa hastanesi vardı geçen haftalarda akşam biraz ağrım olunca aradik Medipol olmuş Medipole de gitmek istemiyorum kızımda medipolde sıkıntı yaşamıştım daha sonra nisa hastanesine gece nöbetci kadın doğum doktoru var diye gitmiştim hatta yatış yapıldı doktorlari çok iyiydi çok beğendim ama benim riskimden dolayı daha detaylı olan bir hastaneye gitmemi önerdiler Meltem hastanesi, medipolde sıkıntılar yaşamıştımNisa Hastanesi'ne gelmek için biraz uzak olabilirgördüğüm kadarıyla fiyatlardan biraz muzdaripsiniz ben hastaneden de fiyatlardan da memnunum önermek için yazmıştım
Evet ben de en son muayeneye gittiğimde yeni binaya geçtiler artık tamamen Medipol oldu. Riskin nedir bilmiyorum ama inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebişini canımYenibosna'da nisa hastanesi vardı geçen haftalarda akşam biraz ağrım olunca aradik Medipol olmuş Medipole de gitmek istemiyorum kızımda medipolde sıkıntı yaşamıştım daha sonra nisa hastanesine gece nöbetci kadın doğum doktoru var diye gitmiştim hatta yatış yapıldı doktorlari çok iyiydi çok beğendim ama benim riskimden dolayı daha detaylı olan bir hastaneye gitmemi önerdiler Meltem hastanesi, medipolde sıkıntılar yaşamıştım
Yabancı uyruklu bir kadın doktordu ismini hiç hatırlamıyorumEvet ben de en son muayeneye gittiğimde yeni binaya geçtiler artık tamamen Medipol oldu. Riskin nedir bilmiyorum ama inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebişini canım
İlk esenler Medipole gidiyordum kızımda sıkıntı yaşayınca bıraktım fakat Medipol megaya detaylı USG için gittiğim doçentti perinatalog doktor coookkk iyiydiEvet ben de en son muayeneye gittiğimde yeni binaya geçtiler artık tamamen Medipol oldu. Riskin nedir bilmiyorum ama inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebişini canım
Varis olabilir mi acaba, vajinada varis olan arkadaşlar vardı orada ağrı yapıyor diyorlardı, o olabilir mi diye geldi aklımaKızlar iyi akşamlar size sormak istediğim bişey var .2 günden beri vajina kısmımda ağrı var doğrulurken kalkarken yada yatakta dönerken ağrıyo afedersiniz vaijinanın iki yanlarında gibi sanki ağrı anlatamıyorumda tam .Doktorumu aradım ağrıyı anlattım travazol sür dedi travazol ne alaka bende enfeksiyon yok bişry yok böyle bişey yaşayan varmı aranızda
Muhabbet hanım olabilir. Benim ilk doğumum olacak şuana kadar güzel geldik bir problem yok o yüzden riskler hakkında da çok bı fikrim yokYabancı uyruklu bir kadın doktordu ismini hiç hatırlamıyorumgeçen hafta aramış eşim Medipol olmuş diyince gitmedim gecede rahatsizligim düzeldi çok şükür aminnnn inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah kızımda preeklampsi geçirdim erken doğum yaptım 32. haftada yaş riskim, preeklampsi riskim birde tüp bebek riskleri birlesince doktor ve hastane çok önemli bir hal alıyor
İnşallah bu bebisinde bir sıkıntı yaşamazsın canım Dr ve hastane gerçekten çok önemliİlk esenler Medipole gidiyordum kızımda sıkıntı yaşayınca bıraktım fakat Medipol megaya detaylı USG için gittiğim doçentti perinatalog doktor coookkk iyiydi
Gözün aydın canım dualarım seninle ve bebeklerinle inşallah birlikte eve gideceğiniz günler çabucak gelsin küçük bebisler çok çabuk toparlanıyor içini ferah tut her şey gönlünce olsun inşallahMerhaba arkadaşlar tek yumurta ikizlerine gebeydim 2 haftadır sancılarla uğraşıyorum 1 hafta hastanede yattım ilaçla durdurdular sancıları ama nafile 20 haziran pazartesi öğlen gibi başlayan sancılarımla 21 haziran gece 1.30 da sezeryanla bebeklerim dünyaya geldi 32 haftalık 1400 ve 1600 gram olarak doğdular. Çok küçükler güveze aldılar. Oksijen veriliyor. Dualarınızı bekliyorum hepinize hayırla sağlıkla zamanında doğumlar diliyorum.
Rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah. Hayırlı olsun canım. Rabbim tez vakit te şifalarını versin inşallah mis kokulu bebişlerinizeMerhaba arkadaşlar tek yumurta ikizlerine gebeydim 2 haftadır sancılarla uğraşıyorum 1 hafta hastanede yattım ilaçla durdurdular sancıları ama nafile 20 haziran pazartesi öğlen gibi başlayan sancılarımla 21 haziran gece 1.30 da sezeryanla bebeklerim dünyaya geldi 32 haftalık 1400 ve 1600 gram olarak doğdular. Çok küçükler güveze aldılar. Oksijen veriliyor. Dualarınızı bekliyorum hepinize hayırla sağlıkla zamanında doğumlar diliyorum.
Yok o kadar büyümedi biraz su fazla içmeliyim sanırım
Canımm kardeşim Medipol mega da onkoloji servisinde hemşire bir ihtiyacjn olursa özelden yaz elimden birşey gelirse seve seveİlk esenler Medipole gidiyordum kızımda sıkıntı yaşayınca bıraktım fakat Medipol megaya detaylı USG için gittiğim doçentti perinatalog doktor coookkk iyiydi
Sağlıkla büyüsünler tez zamanda sarılıp kavuş yawrularına inşallahMerhaba arkadaşlar tek yumurta ikizlerine gebeydim 2 haftadır sancılarla uğraşıyorum 1 hafta hastanede yattım ilaçla durdurdular sancıları ama nafile 20 haziran pazartesi öğlen gibi başlayan sancılarımla 21 haziran gece 1.30 da sezeryanla bebeklerim dünyaya geldi 32 haftalık 1400 ve 1600 gram olarak doğdular. Çok küçükler güveze aldılar. Oksijen veriliyor. Dualarınızı bekliyorum hepinize hayırla sağlıkla zamanında doğumlar diliyorum.
Nezle sonrası o öksürük bendede kaldı ama zamanla azalıyor1 hafta oldu hala öksürüyorum ya. artık öksürürken bel karın kaslarım ağrıyor. nane limon ocakta kaynıyor. yemin ediyorum bıktım ya.
Su an elimde cayimla okuyordum mesajlari. Okyanus suyuyla burun temizligi yapiyorum. Pastil, viks kullaniyorum, zencefil, nane limon, bal, papatya cayi vs iciyorum. Gecmiyor ya. Gecmiyor. Oksururken belim agriyor. Cocugu da karnimda sikistirip duruyorum inşallah strese girmiyodur ya.Nezle sonrası o öksürük bendede kaldı ama zamanla azalıyor
Var, zaten balgami cikartamadigim icin oksuruyorum surekli ama hicbir sey tesir etmiyor.Balgamın var mı canım?
Neye dikkat etmek lazım peki?Ben alıyorum satış da yaptım bi sorun yasamadım hatta hediyelik siparişini de oradan verdim ama satıcı notu vs önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?