Al kesinlikle. Pahali seyleri, yikayip kullanabilecegin seyleri almani oneririm. Cogunu birkac ay kullanacaksin zaten. Oyuncagi bosver ama reflu yatagi ana kucagi oyun halisi gibi seyler gayet alinir. Turkiyede olsam kesin bir suru sey alirdim ordan.Hanımlar dolap uygulamasından ürün alan varmi?
Reflu yatağı birtanede oyuncak begendimde ikinci el almak doğru mu bilemedim
Ben normal doğumda da var diye biliyorum bunu. İçimizde kalan kan pıhtısı vs için yapılıyor.Günaydın Şekerler :) sezeryan ile doğum yapan arkadaşlar karına bastırma diye bir şey varmış doğumdan sonra doğru mu ya? Benim önceki doğumum sezeryan ve hiç öyle bir şey hatırlamıyorum ben. acayip korkuttular beni offf. yok hemşire geliyormuş dikişlere bastırıyormuş falan filanbilen yazsın
Ben bazı şeyleri dolaptan aldım. Hala daha bakarım işime yarayacak bir şey varsa alırım. Ne olacak sanki. Mesela beşik aldık ordan kv de kullanabilmek için. Depend aldım hastane çıkışı aldım.Hanımlar dolap uygulamasından ürün alan varmi?
Reflu yatağı birtanede oyuncak begendimde ikinci el almak doğru mu bilemedim
Kız dur bize daha varBurayı okumak cok heyecanlısaglıkla kucağınıza alınız ınsallah darısı basıma
Zaman hızlı geçiyor.bugün çok yakın arkadaşım doğum yapacak, aramızda tam 8 hafta vardı. 40 oldu o. 33. haftadan beridir sıkıntılı geçti, bebeği minyon, büyüme olmadı 2-3 hafta 35te alacaklardı, her hafta kontrole gitti, benim önerdiğim perinatolağa gitti en son doğum için 35. haftada, ona göre karar verilecekti. arkadaşımda eşide çok minyon kısalar murat muhçu'ya yönlendirmiştim. ikinizden nasıl bir bebek bekliyorlar ki minyon olması çok normal demişti içimizi rahatlatmıştı bekleyelim gelmesini dedi. sonra her hafta gelişim gösterdi ama çok azdı. en sonunda dün doktoru bebek gelmek istemesede alalım dedi. nstlerde hiç kasılma çıkmadı, açılmada yok. bebeğin sağlığı iyi ama. çok şükür. inşallah güzel sıkıntısız doğum geçirirOnun doğuma gittiğini görmek benimde zamanımın yaklaştığını hissettirdi
Sezeryanda basiyolar ayaga kaldirmadan hemen once. Kum torbasi artk yok. Normalde bana bisi yapan olmadiBen normal doğumda da var diye biliyorum bunu. İçimizde kalan kan pıhtısı vs için yapılıyor.
Valla kum torbasını ilk defa duydum ne yalan söyleyeyim. Ama normalde benim arkadaşlarım bahsetmişti. Belki işlemi yapan kişiye göre tercihe göre değişiyor da olabilirSezeryanda basiyolar ayaga kaldirmadan hemen once. Kum torbasi artk yok. Normalde bana bisi yapan olmadi
Eski uygulama o kum.torbasi. smdi dogumdan sonra ayaga kaldirmadan geliyolar sondayi vs cikarip karnina bastiriyolar. Agrili bi islem malesef. Sonra temizleyip giydirip ayaga kaldiriyolar. Agri pompasi varsa daha az agriyla atlatiyosun. O yuzden sezeryanlilara agri pompasini siddetle oneriyorumValla kum torbasını ilk defa duydum ne yalan söyleyeyim. Ama normalde benim arkadaşlarım bahsetmişti. Belki işlemi yapan kişiye göre tercihe göre değişiyor da olabilir
Ay allahım dertler bitmiyor.Eski uygulama o kum.torbasi. smdi dogumdan sonra ayaga kaldirmadan geliyolar sondayi vs cikarip karnina bastiriyolar. Agrili bi islem malesef. Sonra temizleyip giydirip ayaga kaldiriyolar. Agri pompasi varsa daha az agriyla atlatiyosun. O yuzden sezeryanlilara agri pompasini siddetle oneriyorum
resim atmış bana yüzünde korku ve şaşkınlık ifadesi vardı :) teyzemi de doğuma giderken görmüştüm etrafına şaşkın şaşkın bakıyordu :) biz nasıl olacağız bakalım, çok değişik bir duygu aylardır beklediğin gün gelmiş sevinsen mi ortada belirsizlikler oluyor korksan mıZaman hızlı geçiyor.yaklaştıkça geriliyorum bende
bide parmaklama oluyomuş sanırım, vajinadaki kanı boşaltmak için. o çok acıtmış. temmuz annelerine dadandım yine :)Eski uygulama o kum.torbasi. smdi dogumdan sonra ayaga kaldirmadan geliyolar sondayi vs cikarip karnina bastiriyolar. Agrili bi islem malesef. Sonra temizleyip giydirip ayaga kaldiriyolar. Agri pompasi varsa daha az agriyla atlatiyosun. O yuzden sezeryanlilara agri pompasini siddetle oneriyorum
Dikis aciyodur yoksa niye acisin.Ay allahım dertler bitmiyor.Bu bastırma dikişleri acıtmıyor mu?
Bana nu da yapmadilarbide parmaklama oluyomuş sanırım, vajinadaki kanı boşaltmak için. o çok acıtmış. temmuz annelerine dadandım yine :)
orda da bizden bahsetmişler ağustos anneleri bize çılgın grup ilan etmiş diye
Ay yok bu tarz şeyler asla bana hitap etmiyorben tül bile sevmem toz ucuyor o uctukça psikopat bir başak burcuyum ben ahşap jaluziye parayi bayilirim ama haliflexten vazgectim kendimde aşiri alerjik bir insanin gerçi bu fiyat verdikleri sözde anti alerjenikmiş ama fiyati bana alerji yapti
Günaydın Şekerler :) sezeryan ile doğum yapan arkadaşlar karına bastırma diye bir şey varmış doğumdan sonra doğru mu ya? Benim önceki doğumum sezeryan ve hiç öyle bir şey hatırlamıyorum ben. acayip korkuttular beni offf. yok hemşire geliyormuş dikişlere bastırıyormuş falan filanbilen yazsın
Sende haklısın. İnşallah Kolik olmazlar.Valla gecen eşim diger magazanin şirket telefonunu yenilerken jbl indirimi kazanmisti 1000 tllik bir hoparlor 450 tlye dusmus gitti onu aldi bebegimize bişey dinletcek olursak telefon radyasyonundan hem uzak kalsin hemde telefona alişmasi geç olur diye kenara asma aparati da var ama bence kolik olmadigi surece o tür ses dalgalarini dinletmekte süpheli geliyor beyne ne sinyal gönderiyor kim bilir ben gebeligimde heo kuran dinliyorum bebegime de sakinlesmesi icin gürültü yerine kuran dinletmeyi tercih ederim tabi zaptedemezsem bilemiyorum büyük konusmakta istemiyorum
İade almıyorlar genelde bebek ürünü diye sordum da.Satıcı puanı ve ürün değerlendirmeleri var satıcı profilinde onlara bakarak alabilirsin bide satıcının iade kabul edip etmediğini öğrenmelisin bazı satıcılar iade kabul etmiyor örneğin onun dışında paran güvende oluyor satıcı kargo yapmazsa ücret iaden yatıyor hesabına ya da sen onaylamadığın sürece karşı tarafa ücret geçmiyor ürünün detaylı fotolarını da satıcıdan isteyebilirsin görselin altına yorum yapıp
Taşınma durumu olmasa(evi tasimayacayim yer değiştirme yapcam tasiycafim eşya sınırlı) bende çok şey alacamda nasıl tasincak durum var.Al kesinlikle. Pahali seyleri, yikayip kullanabilecegin seyleri almani oneririm. Cogunu birkac ay kullanacaksin zaten. Oyuncagi bosver ama reflu yatagi ana kucagi oyun halisi gibi seyler gayet alinir. Turkiyede olsam kesin bir suru sey alirdim ordan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?