2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hanımlar dolap uygulamasından ürün alan varmi?
Reflu yatağı birtanede oyuncak begendimde ikinci el almak doğru mu bilemedim
Al kesinlikle. Pahali seyleri, yikayip kullanabilecegin seyleri almani oneririm. Cogunu birkac ay kullanacaksin zaten. Oyuncagi bosver ama reflu yatagi ana kucagi oyun halisi gibi seyler gayet alinir. Turkiyede olsam kesin bir suru sey alirdim ordan.

Ben normal doğumda da var diye biliyorum bunu. İçimizde kalan kan pıhtısı vs için yapılıyor.

Hanımlar dolap uygulamasından ürün alan varmi?
Reflu yatağı birtanede oyuncak begendimde ikinci el almak doğru mu bilemedim
Ben bazı şeyleri dolaptan aldım. Hala daha bakarım işime yarayacak bir şey varsa alırım. Ne olacak sanki. Mesela beşik aldık ordan kv de kullanabilmek için. Depend aldım hastane çıkışı aldım.

günaydın, bugün bende çalışabilir raporu için kontrole gideceğim. muayenede eder görürüz bebişi :) bakalım durumu nasılmış beyfendinin

Burayı okumak cok heyecanlı saglıkla kucağınıza alınız ınsallah darısı basıma
Kız dur bize daha var asıl temmuz topiğini okumak çok heyecanlı Amin inşallah hepimiz tüm bekleyenler isteyenler sağlıkla kucağına alsın

bugün çok yakın arkadaşım doğum yapacak, aramızda tam 8 hafta vardı. 40 oldu o. 33. haftadan beridir sıkıntılı geçti, bebeği minyon, büyüme olmadı 2-3 hafta 35te alacaklardı, her hafta kontrole gitti, benim önerdiğim perinatolağa gitti en son doğum için 35. haftada, ona göre karar verilecekti. arkadaşımda eşide çok minyon kısalar murat muhçu'ya yönlendirmiştim. ikinizden nasıl bir bebek bekliyorlar ki minyon olması çok normal demişti içimizi rahatlatmıştı bekleyelim gelmesini dedi. sonra her hafta gelişim gösterdi ama çok azdı. en sonunda dün doktoru bebek gelmek istemesede alalım dedi. nstlerde hiç kasılma çıkmadı, açılmada yok. bebeğin sağlığı iyi ama. çok şükür. inşallah güzel sıkıntısız doğum geçirir Onun doğuma gittiğini görmek benimde zamanımın yaklaştığını hissettirdi

Zaman hızlı geçiyor. yaklaştıkça geriliyorum bende

Sezeryanda basiyolar ayaga kaldirmadan hemen once. Kum torbasi artk yok. Normalde bana bisi yapan olmadi
Valla kum torbasını ilk defa duydum ne yalan söyleyeyim. Ama normalde benim arkadaşlarım bahsetmişti. Belki işlemi yapan kişiye göre tercihe göre değişiyor da olabilir

Valla kum torbasını ilk defa duydum ne yalan söyleyeyim. Ama normalde benim arkadaşlarım bahsetmişti. Belki işlemi yapan kişiye göre tercihe göre değişiyor da olabilir
Eski uygulama o kum.torbasi. smdi dogumdan sonra ayaga kaldirmadan geliyolar sondayi vs cikarip karnina bastiriyolar. Agrili bi islem malesef. Sonra temizleyip giydirip ayaga kaldiriyolar. Agri pompasi varsa daha az agriyla atlatiyosun. O yuzden sezeryanlilara agri pompasini siddetle oneriyorum

Ay allahım dertler bitmiyor. Bu bastırma dikişleri acıtmıyor mu?

Zaman hızlı geçiyor. yaklaştıkça geriliyorum bende
resim atmış bana yüzünde korku ve şaşkınlık ifadesi vardı :) teyzemi de doğuma giderken görmüştüm etrafına şaşkın şaşkın bakıyordu :) biz nasıl olacağız bakalım, çok değişik bir duygu aylardır beklediğin gün gelmiş sevinsen mi ortada belirsizlikler oluyor korksan mı

bide parmaklama oluyomuş sanırım, vajinadaki kanı boşaltmak için. o çok acıtmış. temmuz annelerine dadandım yine :)
orda da bizden bahsetmişler ağustos anneleri bize çılgın grup ilan etmiş diye

Ay allahım dertler bitmiyor. Bu bastırma dikişleri acıtmıyor mu?
Dikis aciyodur yoksa niye acisin.
bide parmaklama oluyomuş sanırım, vajinadaki kanı boşaltmak için. o çok acıtmış. temmuz annelerine dadandım yine :)
orda da bizden bahsetmişler ağustos anneleri bize çılgın grup ilan etmiş diye
Bana nu da yapmadilar devlette dogum sonrasi esi hemen gelsin diye basiolarmis karna ama benm doktorum bekledi gelsin diye kendi geldi

Alerjik biriyim kimse beni antialerjik hali diye kandirmasin. Kullanıma bağlı olarak varsa sa özellikle zamanla azalacak. Oldukça toz tutuyor Jaluzi de çocuk odasında sevmiyorum ben, çocuk odasi su an öyle kaldirip keen.tül ve renkli fonluk alacagim

Yok ya daha neler, 2019 da oldum, masallah bir.dikis atiyirlar zaten Burma bilezjkler gibi kimse bastırmadi. Doğumdan sonra beni bol bol yuruttuler sadece, genel anestezi oldum

Sende haklısın. İnşallah Kolik olmazlar.
Bende klasik müzik dinletiuorim arada duada dinliyor.

İade almıyorlar genelde bebek ürünü diye sordum da.
Teşekkürler.

Al kesinlikle. Pahali seyleri, yikayip kullanabilecegin seyleri almani oneririm. Cogunu birkac ay kullanacaksin zaten. Oyuncagi bosver ama reflu yatagi ana kucagi oyun halisi gibi seyler gayet alinir. Turkiyede olsam kesin bir suru sey alirdim ordan.
Taşınma durumu olmasa(evi tasimayacayim yer değiştirme yapcam tasiycafim eşya sınırlı) bende çok şey alacamda nasıl tasincak durum var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…