- 9 Aralık 2021
- 1.968
- 1.333
- 48
- 38
Depend mi? Paketli açılmamış mi?Ben bazı şeyleri dolaptan aldım. Hala daha bakarım işime yarayacak bir şey varsa alırım. Ne olacak sanki. Mesela beşik aldık ordan kv de kullanabilmek için. Depend aldım hastane çıkışı aldım.
Aynen öyle gerçekten ben kesin ağlarım doğuma giderkenresim atmış bana yüzünde korku ve şaşkınlık ifadesi vardı :) teyzemi de doğuma giderken görmüştüm etrafına şaşkın şaşkın bakıyordu :) biz nasıl olacağız bakalım, çok değişik bir duygu aylardır beklediğin gün gelmiş sevinsen mi ortada belirsizlikler oluyor korksan mı
Hmm ne bileyim yeni bebek çıkmış ya belki ağrı olur karında falan diye düşündümDikis aciyodur yoksa niye acisin.
Bana nu da yapmadilardevlette dogum sonrasi esi hemen gelsin diye basiolarmis karna ama benm doktorum bekledi gelsin diye kendi geldi
Evet paketi açılmamıştı. Kadının elinde kalmış satıyordu. Bende 2 paket 50 tl ye almıştımDepend mi? Paketli açılmamış mi?
Bende yeni keşfettim bakıyorum da annemi ikna edemiyorm güvenemiyor oda
Ayyy bizim grubun ilk bebislerimi bi tuhaf oldum yaa.. degisik bi duygu Gozun aydin canim..Allah sag saglim kucagina aldirsin insallah tez zmanda saglikla cikarlar ordanMerhaba arkadaşlar tek yumurta ikizlerine gebeydim 2 haftadır sancılarla uğraşıyorum 1 hafta hastanede yattım ilaçla durdurdular sancıları ama nafile 20 haziran pazartesi öğlen gibi başlayan sancılarımla 21 haziran gece 1.30 da sezeryanla bebeklerim dünyaya geldi 32 haftalık 1400 ve 1600 gram olarak doğdular. Çok küçükler güveze aldılar. Oksijen veriliyor. Dualarınızı bekliyorum hepinize hayırla sağlıkla zamanında doğumlar diliyorum.
Rabbim sağ salim bebeklerine kavuşmayı nasip etsin inşa AllahMerhaba arkadaşlar tek yumurta ikizlerine gebeydim 2 haftadır sancılarla uğraşıyorum 1 hafta hastanede yattım ilaçla durdurdular sancıları ama nafile 20 haziran pazartesi öğlen gibi başlayan sancılarımla 21 haziran gece 1.30 da sezeryanla bebeklerim dünyaya geldi 32 haftalık 1400 ve 1600 gram olarak doğdular. Çok küçükler güveze aldılar. Oksijen veriliyor. Dualarınızı bekliyorum hepinize hayırla sağlıkla zamanında doğumlar diliyorum.
Tamam canım çok teşekkür ederimCanımm kardeşim Medipol mega da onkoloji servisinde hemşire bir ihtiyacjn olursa özelden yaz elimden birşey gelirse seve seve
Ben evlenirken heryere fon tül kruvaze yaptirdim evim aşiri günes aliyor ve cok cabuk günesten çürüyor özellikle tüller oturma odamin tülü gunesten mi yoksa benim her hafta yikamamdan mi bilmiyorum parçalandiAlerjik biriyim kimse beni antialerjik hali diye kandirmasin. Kullanıma bağlı olarak varsa sa özellikle zamanla azalacak. Oldukça toz tutuyorJaluzi de çocuk odasında sevmiyorum ben, çocuk odasi su an öyle kaldirip keen.tül ve renkli fonluk alacagim
Yok ya daha neler, 2019 da oldum, masallah bir.dikis atiyirlar zaten Burma bilezjkler gibikimse bastırmadi. Doğumdan sonra beni bol bol yuruttuler sadece, genel anestezi oldum
Benimde ilk doğum sezeryan hiç öyle birşey yaşamadım canim ama yaşayanlar varmış hatırlamıyor olamayız galiba dimiGünaydın Şekerler :) sezeryan ile doğum yapan arkadaşlar karına bastırma diye bir şey varmış doğumdan sonra doğru mu ya? Benim önceki doğumum sezeryan ve hiç öyle bir şey hatırlamıyorum ben. acayip korkuttular beni offf. yok hemşire geliyormuş dikişlere bastırıyormuş falan filanbilen yazsın
Canım öncelikle gözünüz aydın olsun sanada geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar tek yumurta ikizlerine gebeydim 2 haftadır sancılarla uğraşıyorum 1 hafta hastanede yattım ilaçla durdurdular sancıları ama nafile 20 haziran pazartesi öğlen gibi başlayan sancılarımla 21 haziran gece 1.30 da sezeryanla bebeklerim dünyaya geldi 32 haftalık 1400 ve 1600 gram olarak doğdular. Çok küçükler güveze aldılar. Oksijen veriliyor. Dualarınızı bekliyorum hepinize hayırla sağlıkla zamanında doğumlar diliyorum.
Bizde haber verirsin canım yazarsinSu akar yolunu bulur elbet bence sende tek basina halledebilirisin herşeyi çünkü biz anneyiz güçlüyüz,benimde sezaryan olacak bebek ters duruyor boynunda da kordon olduğu için doktor dönmesini pek istemiyor zaten hayrlisi bende cuma gitcem doktora çok merak ediyorum
Tamam inşallah canımBizde haber verirsin canım yazarsin
Gozun aydin canim. Hayirla saglikla bebeklerini evine gotur insallahMerhaba arkadaşlar tek yumurta ikizlerine gebeydim 2 haftadır sancılarla uğraşıyorum 1 hafta hastanede yattım ilaçla durdurdular sancıları ama nafile 20 haziran pazartesi öğlen gibi başlayan sancılarımla 21 haziran gece 1.30 da sezeryanla bebeklerim dünyaya geldi 32 haftalık 1400 ve 1600 gram olarak doğdular. Çok küçükler güveze aldılar. Oksijen veriliyor. Dualarınızı bekliyorum hepinize hayırla sağlıkla zamanında doğumlar diliyorum.
Yok canım muhabbet değildi evet 2 gün yatış yapıldı minnacık havasız bir oda iki kişinin geçemediği merdivenMuhabbet hanım olabilir. Benim ilk doğumum olacak şuana kadar güzel geldik bir problem yok o yüzden riskler hakkında da çok bı fikrim yokMedipol oldu ama doktorum aynı prosedürler aynı ücretler aynı bilmiyorum bakalım temmuz başında gideceğiz bir değişiklik var mı sadece aşırı lux bir hastane olmuş sende gitmişsin zaten nisa biraz eski bir hastaneydi binaları açısından. Hastanede doğum yapan akrabalarım var hemşire ebe doktor olsun hepsinden memnun kalmışlar bakalım inşallah bende memnun kalırım bir bilinmezlik içindeyim
Doktorum karından ultrasonla ölçüyor benimkini cok gerek duyar göremezse vajinal ultrason yapıyor ama bugune kadar iki kere baktı yani genelde karından görüyorDoğru söylüyorsun bakalım nasıl olacakbu rahim ağzı kısalığı vs uzunluğu bu ultrason ile mi ölçülüyor biliyor musun
ahhh nasıl bir mucize. hayırlı olsun. dualarımız seninle hiç korkma.Merhaba arkadaşlar tek yumurta ikizlerine gebeydim 2 haftadır sancılarla uğraşıyorum 1 hafta hastanede yattım ilaçla durdurdular sancıları ama nafile 20 haziran pazartesi öğlen gibi başlayan sancılarımla 21 haziran gece 1.30 da sezeryanla bebeklerim dünyaya geldi 32 haftalık 1400 ve 1600 gram olarak doğdular. Çok küçükler güveze aldılar. Oksijen veriliyor. Dualarınızı bekliyorum hepinize hayırla sağlıkla zamanında doğumlar diliyorum.
Zaten spinal olanlar kahve götürsün vs deniyor bas agrısı için, hangisi en rahatsa ben de ondan olmak istiyorum bebeğimle daha cok ilgilenebilmek için,İlk doğum da spinal oldum büyük rahatlikti canim anlattıkları gibi baş agrisi olmadı kişiye göre değişiyor sanırım bu durum
Hanimlar bu vesileyle listeye bakip eksiklerinizi tamamlasaniz. Liste bombos duruyo
Biz bu durum için ailece bir şurup kullanmıştık. Hastalık geçsede öksürük kalmıştı çünkü balgamı atamıyorduk. Vücut balgamı atmak için öksürüyordu devamlı. Sırtım belim artık tutulmuştum öyle ağrıyordu. Oğlumun doktoru vermişti ismi Bisolnatur balgam söktürücü. Tamamen bitkisel bebeklerde kullanılıyor ama yetişkinlerde kullanabiliyor tabiki. Onu içince mucizevi bir şekilde balgamı attık 2güne öksürük kalmamıştı. Kullanan herkes çok memnun eczacıya sorarak alabilirsiniz eminim işe yarayacaktır.Var, zaten balgami cikartamadigim icin oksuruyorum surekli ama hicbir sey tesir etmiyor.
İki bebeğin de kucağında sağlıkla huzurla mutlulukla evine dön insallah, endişelenme cabucak toparlarlar inşallah, rabbim yardımcınız olsun ilk bebişler senden geldi, daha güzek haberlerini bekliyoruzMerhaba arkadaşlar tek yumurta ikizlerine gebeydim 2 haftadır sancılarla uğraşıyorum 1 hafta hastanede yattım ilaçla durdurdular sancıları ama nafile 20 haziran pazartesi öğlen gibi başlayan sancılarımla 21 haziran gece 1.30 da sezeryanla bebeklerim dünyaya geldi 32 haftalık 1400 ve 1600 gram olarak doğdular. Çok küçükler güveze aldılar. Oksijen veriliyor. Dualarınızı bekliyorum hepinize hayırla sağlıkla zamanında doğumlar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?