2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bazı şeyleri dolaptan aldım. Hala daha bakarım işime yarayacak bir şey varsa alırım. Ne olacak sanki. Mesela beşik aldık ordan kv de kullanabilmek için. Depend aldım hastane çıkışı aldım.
Depend mi? Paketli açılmamış mi?
Bende yeni keşfettim bakıyorum da annemi ikna edemiyorm güvenemiyor oda

Aynen öyle gerçekten ben kesin ağlarım doğuma giderken
Dikis aciyodur yoksa niye acisin.

Bana nu da yapmadilar devlette dogum sonrasi esi hemen gelsin diye basiolarmis karna ama benm doktorum bekledi gelsin diye kendi geldi
Hmm ne bileyim yeni bebek çıkmış ya belki ağrı olur karında falan diye düşündüm

Ayyy bizim grubun ilk bebislerimi bi tuhaf oldum yaa.. degisik bi duygu Gozun aydin canim..Allah sag saglim kucagina aldirsin insallah tez zmanda saglikla cikarlar ordan

Rabbim sağ salim bebeklerine kavuşmayı nasip etsin inşa Allah İnşa Allah her şey güzel olucak

Ben evlenirken heryere fon tül kruvaze yaptirdim evim aşiri günes aliyor ve cok cabuk günesten çürüyor özellikle tüller oturma odamin tülü gunesten mi yoksa benim her hafta yikamamdan mi bilmiyorum parçalandi sadece zebra kullaniyorum suan mesela oraya ev çok günesli oldugu icin hava uçan toz görmeye asla tahammülüm yok

Benimde ilk doğum sezeryan hiç öyle birşey yaşamadım canim ama yaşayanlar varmış hatırlamıyor olamayız galiba dimi

Canım öncelikle gözünüz aydın olsun sanada geçmiş olsun benim kızımda 32. haftada 1600 kg doğdu sonra 1300 kg'a düştü 10 gün yoğun bakımda kaldı şuan 2.5 yaşında inşallah bebeklerini sağlıkla kucağına alırsın en kısa sürede evlerine donerler

Bizde haber verirsin canım yazarsin

Gozun aydin canim. Hayirla saglikla bebeklerini evine gotur insallah

Yok canım muhabbet değildi evet 2 gün yatış yapıldı minnacık havasız bir oda iki kişinin geçemediği merdiven ama doktor çok iyiydi hemen iyi bir perinataloga gitmelisin burada müdahale edemeyiz demişti ilk preeklampsi orada farkettiler hastanenin ismi önemli değil doktorun devam ediyorsa devam et canım 2019'da da uygundu ücretleri çalışanları da ,hemsireleride çok ilgiliydi sağlıkla gelsin bebeğin canım

Doğru söylüyorsun bakalım nasıl olacak bu rahim ağzı kısalığı vs uzunluğu bu ultrason ile mi ölçülüyor biliyor musun
Doktorum karından ultrasonla ölçüyor benimkini cok gerek duyar göremezse vajinal ultrason yapıyor ama bugune kadar iki kere baktı yani genelde karından görüyor

ahhh nasıl bir mucize. hayırlı olsun. dualarımız seninle hiç korkma.

İlk doğum da spinal oldum büyük rahatlikti canim anlattıkları gibi baş agrisi olmadı kişiye göre değişiyor sanırım bu durum
Zaten spinal olanlar kahve götürsün vs deniyor bas agrısı için, hangisi en rahatsa ben de ondan olmak istiyorum bebeğimle daha cok ilgilenebilmek için,

Var, zaten balgami cikartamadigim icin oksuruyorum surekli ama hicbir sey tesir etmiyor.
Biz bu durum için ailece bir şurup kullanmıştık. Hastalık geçsede öksürük kalmıştı çünkü balgamı atamıyorduk. Vücut balgamı atmak için öksürüyordu devamlı. Sırtım belim artık tutulmuştum öyle ağrıyordu. Oğlumun doktoru vermişti ismi Bisolnatur balgam söktürücü. Tamamen bitkisel bebeklerde kullanılıyor ama yetişkinlerde kullanabiliyor tabiki. Onu içince mucizevi bir şekilde balgamı attık 2güne öksürük kalmamıştı. Kullanan herkes çok memnun eczacıya sorarak alabilirsiniz eminim işe yarayacaktır.

İki bebeğin de kucağında sağlıkla huzurla mutlulukla evine dön insallah, endişelenme cabucak toparlarlar inşallah, rabbim yardımcınız olsun ilk bebişler senden geldi, daha güzek haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…