2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ahahha benim salon da gunesli mutfak da, aynen iki tulum de gunesten yirtildi, şaka gibi

Selamlar bizde bugün kontrole gittik 34+3 üz en son 17 gün önce gitmiştik doktor kilosu az olduğu icin yakın takip edelim demişti şimdilik boyu 45 cm kilosu da 2100 gram olmuş miniğimin doktor bebeğe giden kan damarları gayet iyi beslenmene aynı şekilde devam et dedi şekerden dolayı kısıtlı yedigim icin yediklerimden hep 100 ölçü şeklinde yedim sürekli süt içtim yaramış çok şükür Ve nst ye girdim ilk kez sancı vs çıkmadı bide bizim bebiş pozisyonu almış ve hareketlerini cok aşağıda hissediyordum doktora sordum zaten yukarda degil baya aşağıya inmiş dedi doğumu etkiler mi dedim sancın olmadığı sürece etkilemez ama sancın olur beline vs de vurursa hemen gel dedi ve ben de ki bir hastalıktan dolayı sezeryan olacak diye düşünüyordum hep ama doktor bugün engel degik normal olabilir dedi her iki doğumdan da korkuyorum zaman da yaklaştı 37. Hafta da da Çatı muaynesi yapacakmış umarım her şey sağlıkla ilerler bizde durumlar boyleee

İnsallah biran önce sağlıklı bir şekilde kavuşursunuz Allahım şifa versin hayırlı olsun dualarımız sizinle ve bebişlerle

Hayirli ugurlu olsun bebisleriniz Hosgelmisler saglikla buyusunler insallah. Dualarimiz sizinle

32 esigine gelmisler çok şükür tez zamanda 2 kg I geçip eve alirisniz insallah. Sağlıklı olsunlar, gerisi önemsiz

Kızlar herkes bi kaç kere parmaklama ya da çatı muayenesinden bahsediyor.. birde benim vajinismus sürecim vardı tedavi süreci sonrası bile çok rahat olamadım ki korkum sizlerden daha fazla düşünün yani nasıl olcak bilmem rabbim en kolayından rahat geçirtsin hepimizi

Elektrikli ana kucagi kullanan tecrübeli anneler var mı?
Biz kızımda aldık kullandık canım valla bazen gece onun içine koyuyordum öyle uyanık bekliyorduk isime yaradı ama uzun süreli kullanılmıyor ekstra bir masraf alsan iyi olur almasan eksiklik olmaz şimdi olsa o kadar para verir mıydın desen vermezdim

Arattığım kadarıyla burada yok ne yazık ki ama muhakkak sorucam , çok teşekkür ederim. Tam olarak dediğin şeyi yaşıyorum. Balgam atmaya çalışıyorum ama olmuyor. Her öksürüşümde karnım bebeğin şeklini alıyor, onu sıkıştırıyor gibi hissediyorum, inşallah strese sokmuyorumdur bebeği. iyice uzadı çünkü bu durum, birkaç masum öksürüğü geçti.

İlk doğumumuz hayırlı olsun. Aslında ismi hem Temmuzda hem burda olanlar vardı ama bizim gruba hiç yazmadıklarından onları ve 2 aydır online olmayanları listeden sildim çok isteyen olursa yine yazarız.

Marka model neydi ?

Evdeyken cok kullanisli olan ama bebek alisinca ev disinda o olmadan bebegi zaptedemedigin alet. Su donemde hele muthis pahali

Marka model neydi ?

Ben.ikinci el düşünüyorum açıkçası ama modeller arasında da fiyatlar arasında da fark var

Benim bu bebekte karnım ve gogsum hariç daha hiçbir yerim sismedi kızımda bir ayağım 36'ydi diğeri 45'di sonrasında 45 olan ayağım 38 oldu diğeri de 37
yaa ayak demeyin çok fenaaa
sabah ne güzel ayakkabıya giren ayağım (tabi normalden 2 numara büyük ayakabı da)
öğlene doğru mezarda gibi oluyo
çok canımı yakıyo ayakkabı şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…