2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İlk doğumumuz hayırlı olsun. Aslında ismi hem Temmuzda hem burda olanlar vardı ama bizim gruba hiç yazmadıklarından onları ve 2 aydır online olmayanları listeden sildim çok isteyen olursa yine yazarız.
Çocuk sayısını da sildim. Çünkü işimize yaramayacak bir bilgi. Az çok birbirimizi ve çocuklarımızı tanıdık. Onları niye listeye eklediğimize mantıklı bir açıklama getiremediğimden sildim. sorry.

Marka model neydi ?

Marka model neydi ?

Ben.ikinci el düşünüyorum açıkçası ama modeller arasında da fiyatlar arasında da fark var
Kendi tecrubem degil arkadasimin tecrubesi. Joie sansa miydi oyle biseydi. O onu kullandi biz kuzenimle salina oyun parki alip icine oyun halisi koyduk. Attigin yerde dururdu bizim bebeler. Arkadasiminki o sallanan olmadigi an kucak diye aglardi yurumeye baslayana kadar nerdeyse

Ona da fena alisiyorlar sanırım.

Sağlıkla büyüsünler tez zamanda sarılıp kavuş yawrularına inşallah gözün aydın olsun sanada çok geçmiş olsun grubun ilk minikleri doğmuş oldu seninle birlikte

ayyyyy hadi gözünüz aydın bir an önce toplarlarlar inş evinize gidersiniz
grubun ilk bebişleri 32 haftalık oldu demek hadi hayırlı olsun
yakında hepimiz patır patır dökülcez

Kararların mantıklı onaylıyorum ben diyecektim ama dememiştim korktum

canım beni de yazzz
ankara kız adı yok
14 ağustos gözüküyo sata göre ama 38. hafta alırız dedi doktor hangi gün bilmiyorum.

Benimde iki sezeryanım War mesela kum torbası koyuyolarmis ben hiç hatrlamiyrm duyunca doktoruma sormuştum koyduk tabi demişti ben tam ayilmadan koyup almışlar sanrm çünkü hiccc öyle bişi hatrlamyrm

Ona da fena alisiyorlar sanırım.
Gittin mi doktora? Ana kucağının titreşimlisini, salıncak gibi olanını (belki direkt salıncaktır, ana kucağı deniyor mu ona bilmiyorum) denedik. burda titreşimli olana bouncer diyorlar, sallanana swing. Neyse ikisini de sevmezdi benim kızım. bebekten bebeğe değişebiliyor, hiç sevmeyen bebek de oluyor.

canım beni de yazzz
ankara kız adı yok
14 ağustos gözüküyo sata göre ama 38. hafta alırız dedi doktor hangi gün bilmiyorum.
Beklenen doğum tarihi olarak 1 Ağustos mu yazayım yani? Yaş nedir çok özel değilse?

Benimde iki sezeryanım War mesela kum torbası koyuyolarmis ben hiç hatrlamiyrm duyunca doktoruma sormuştum koyduk tabi demişti ben tam ayilmadan koyup almışlar sanrm çünkü hiccc öyle bişi hatrlamyrm
Evet benim cakma gorumce sezaryan o kum torbasindan bahsetmisti dogru

Korkutmak istemem ama geçen hafta sezeryanla doğum yapan arkadasımın karnına bastırdılar

Titreşimli olan Fisher price ve chipolinoydu sanırım. Hediye gelmişti çok kullanmadığımızdan hatırlamıyorum bile. Arkadaşıma ve eltime verdim. Şimdi kesinlikle 2. el alıcam. Sevmezse de olduğu gibi geri satarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…