Çocuk sayısını da sildim. Çünkü işimize yaramayacak bir bilgi. Az çok birbirimizi ve çocuklarımızı tanıdık. Onları niye listeye eklediğimize mantıklı bir açıklama getiremediğimden sildim. sorry.İlk doğumumuz hayırlı olsun. Aslında ismi hem Temmuzda hem burda olanlar vardı ama bizim gruba hiç yazmadıklarından onları ve 2 aydır online olmayanları listeden sildimçok isteyen olursa yine yazarız.
Kendi tecrubem degil arkadasimin tecrubesi. Joie sansa miydi oyle biseydi. O onu kullandi biz kuzenimle salina oyun parki alip icine oyun halisi koyduk. Attigin yerde dururdu bizim bebeler. Arkadasiminki o sallanan olmadigi an kucak diye aglardi yurumeye baslayana kadar nerdeyseMarka model neydi ?
Marka model neydi ?
Ben.ikinci el düşünüyorum açıkçası ama modeller arasında da fiyatlar arasında da fark var
Ona da fena alisiyorlar sanırım.Kendi tecrubem degil arkadasimin tecrubesi. Joie sansa miydi oyle biseydi. O onu kullandi biz kuzenimle salina oyun parki alip icine oyun halisi koyduk. Attigin yerde dururdu bizim bebeler. Arkadasiminki o sallanan olmadigi an kucak diye aglardi yurumeye baslayana kadar nerdeyse
Merhaba arkadaşlar tek yumurta ikizlerine gebeydim 2 haftadır sancılarla uğraşıyorum 1 hafta hastanede yattım ilaçla durdurdular sancıları ama nafile 20 haziran pazartesi öğlen gibi başlayan sancılarımla 21 haziran gece 1.30 da sezeryanla bebeklerim dünyaya geldi 32 haftalık 1400 ve 1600 gram olarak doğdular. Çok küçükler güveze aldılar. Oksijen veriliyor. Dualarınızı bekliyorum hepinize hayırla sağlıkla zamanında doğumlar diliyorum.
Sağlıkla büyüsünler tez zamanda sarılıp kavuş yawrularına inşallahgözün aydın olsun sanada çok geçmiş olsun grubun ilk minikleri doğmuş oldu seninle birlikte
o neOna da fena alisiyorlar sanırım.
Kararların mantıklı onaylıyorumÇocuk sayısını da sildim. Çünkü işimize yaramayacak bir bilgi. Az çok birbirimizi ve çocuklarımızı tanıdık. Onları niye listeye eklediğimize mantıklı bir açıklama getiremediğimden sildim. sorry.
Çocuk sayısını da sildim. Çünkü işimize yaramayacak bir bilgi. Az çok birbirimizi ve çocuklarımızı tanıdık. Onları niye listeye eklediğimize mantıklı bir açıklama getiremediğimden sildim. sorry.
Elektrikli ana kucağından bahsediyorlar herhalde bende anlamadımo negeri de gittim konuyu anlayım diye ama anlayamadım
eksik bişey mi kaldı paniği yaşıyorum şu an
beni bi aydınlatın
Elektronik anakucagi kucagi :)o negeri de gittim konuyu anlayım diye ama anlayamadım
eksik bişey mi kaldı paniği yaşıyorum şu an
beni bi aydınlatın
heeeElektronik anakucagi kucagi :)
Benimde iki sezeryanım War mesela kum torbası koyuyolarmis ben hiç hatrlamiyrm duyunca doktoruma sormuştum koyduk tabi demiştiGünaydın Şekerler :) sezeryan ile doğum yapan arkadaşlar karına bastırma diye bir şey varmış doğumdan sonra doğru mu ya? Benim önceki doğumum sezeryan ve hiç öyle bir şey hatırlamıyorum ben. acayip korkuttular beni offf. yok hemşire geliyormuş dikişlere bastırıyormuş falan filanbilen yazsın
Gittin mi doktora? Ana kucağının titreşimlisini, salıncak gibi olanını (belki direkt salıncaktır, ana kucağı deniyor mu ona bilmiyorum) denedik. burda titreşimli olana bouncer diyorlar, sallanana swing. Neyse ikisini de sevmezdi benim kızım. bebekten bebeğe değişebiliyor, hiç sevmeyen bebek de oluyor.Ona da fena alisiyorlar sanırım.
Beklenen doğum tarihi olarak 1 Ağustos mu yazayım yani? Yaş nedir çok özel değilse?canım beni de yazzz
ankara kız adı yok
14 ağustos gözüküyo sata göre ama 38. hafta alırız dedi doktor hangi gün bilmiyorum.
Diğer gruplarda aynı hastanede doğrudan da oldu aynı gün :)6-7 kisiyle ayni tarihte dogurcaz hic birbirimizden haberimiz yok
Evet benim cakma gorumce sezaryan o kum torbasindan bahsetmisti dogruBenimde iki sezeryanım War mesela kum torbası koyuyolarmis ben hiç hatrlamiyrm duyunca doktoruma sormuştum koyduk tabi demiştiben tam ayilmadan koyup almışlar sanrm çünkü hiccc öyle bişi hatrlamyrm
Sehirlere bakmadim ama ankara pek yok sanirim yaa bakim biDiğer gruplarda aynı hastanede doğrudan da oldu aynı gün :)
Korkutmak istemem ama geçen hafta sezeryanla doğum yapan arkadasımın karnına bastırdılarGünaydın Şekerler :) sezeryan ile doğum yapan arkadaşlar karına bastırma diye bir şey varmış doğumdan sonra doğru mu ya? Benim önceki doğumum sezeryan ve hiç öyle bir şey hatırlamıyorum ben. acayip korkuttular beni offf. yok hemşire geliyormuş dikişlere bastırıyormuş falan filanbilen yazsın
Titreşimli olan Fisher price ve chipolinoydu sanırım. Hediye gelmişti çok kullanmadığımızdan hatırlamıyorum bile. Arkadaşıma ve eltime verdim. Şimdi kesinlikle 2. el alıcam. Sevmezse de olduğu gibi geri satarım.Gittin mi doktora? Ana kucağının titreşimlisini, salıncak gibi olanını (belki direkt salıncaktır, ana kucağı deniyor mu ona bilmiyorum) denedik. burda titreşimli olana bouncer diyorlar, sallanana swing. Neyse ikisini de sevmezdi benim kızım. bebekten bebeğe değişebiliyor, hiç sevmeyen bebek de oluyor.
Ay bana bitlis değilde Antalya mı yazsakDiğer gruplarda aynı hastanede doğrudan da oldu aynı gün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?