Günaydin canim insallah doktoru seversin icin ısınır e Antalya sicak memleket alisirsin bi haftayaGünaydın
Gece hiç uyuyamadım. O kadar sıcaktı ki. 3 gündür çok güzel uyurken bugün sapıttım yine. Bünyem artık çok yoruldu.
9 da randevu var. Bakalım neler olacak
Benim kizim da 10 Agustos dogumlu. Ama 2 olacak daha :)) Senin oglun 3 yasinda diye biliyorum. Dun konusuyorduk esimle dogum gunleri 2 hafta arayla olacak. Acaba bu kiskancliga senep olacak mi kizim açısından diye.Ben düşünmüyorum ilk çocuğumda 10 Ağustos doğumlu, herkes tatildeydi hastaneye kimse gelmedi. 3ay sonra mevlüt yaptım. Evi süsledim masa hazırladım tüm akrabalar tek seferde geldi gitti. Ama kendime yine taç ve bebeğe foto için set hazırladım
Evet kızdı, hiç duymamıştım böyle şeyKiz miydi senin bebek .. genelde kizlarda oluyo bende ayakta uyurdum is yapmak yurumek dahi istemezdim hep bi agirligi vardi ..
Ay bende cok cabuk yoruluyorum hatta soracaktım size hiç enerjim yok ya öğleye kadar iyiyim iki buçuk üe dogru enerjim bitiyor böyle bayılacak gibi oluyorum
Allah yardımçımız olsun son haftalarımızı rahatlıkla atlayıp, bebeklerimizi alalım kucağımızaAaa bende benden kaynaklı sanıyordum. Gözlerim kendi kendine kapanıyor resmen benimde. Kitap okurken uyuyakalıyorum.
Mutlaka doktora danışın, Allah korusun HPV falan olur. Zaten gebelikte baöışıklık düşüyor onun etkisiyle virusdanda dolayı ola bilirAaaa benimde göğüs ve boyun bölgem et ben doldu resmen. Ben krem sürmüştüm ondan oldu sanıyordum hamilelikten mi yani
Valla soyledigin gibi bebegin karakterine gore degisen seyler oldugundan ben ne desem yanlis olabilir. Ikisini de denemeden bilemezsin. Playmat benim kurtaricim oldu, 2-5 ay arasi cok vakit geciriyordu icinde, ulasma, kavrama gibi motor ozellikleri de epey gelisti playmat sayesinde. Ama gel gor 2 farkli ana kucagi denedim duz koltukta duran aglamayan bebek onlara koyunca agliyordu. Sallananda , titresimliye göre gorece daha cok vakit gecirdi. Cok nadir kullandik. Ha bi de bazi playmetler cok duz, direkt minik dosek kivaminda. En fazla 1-2 oyuncagi var. Bizimkisi oyuncak doluydu, genisti bir de kenarlari korumalik gibi kalkiyordu. Yataga koyarsam koselere muhakkak engel yastik koyuyordum amaplaymati haliya koyduysam kenarlarini kaldiriyordum, rahat oluyordu Fotosunu buldum soyleydi.
Tabloya bakınca farkettim grubun en yaşı büyük annelerinden biriyim sanırım
Benimde ilk cnmSenin ki oyun mati degil lunapark masallahfotoğraf bilgilendirici oldu tesekkurle4
Akraniz merak etm3 ve benim.daha ilk bebe :)
Sağlıkla gelsin kuzucuklarBenimde ilk cnm
Ayy benimde boynumda et beni doldu ben krem bile kullanmadım bunlar gitmez mi doğumdan sonraAaaa benimde göğüs ve boyun bölgem et ben doldu resmen. Ben krem sürmüştüm ondan oldu sanıyordum hamilelikten mi yani
Amin cnmSağlıkla gelsin kuzucuklar
Ben de foto cekimi için bikac bişey yapacagım bizde de hastaneye kimse gelmezBen düşünmüyorum ilk çocuğumda 10 Ağustos doğumlu, herkes tatildeydi hastaneye kimse gelmedi. 3ay sonra mevlüt yaptım. Evi süsledim masa hazırladım tüm akrabalar tek seferde geldi gitti. Ama kendime yine taç ve bebeğe foto için set hazırladım
MaasallahKontrolden çıktım kızçe 2200 gram, 42 cm olmuş
Son zamanlar işte. Dayanacağız artık Bi şekilde.Gunaydin bende gece uyuyamadim hic sicaktan ziyade sancidan gozume uyku girmiyo hic dolandim durdum bende bekliyorum saatimi hastanedeyim bakalim nolcak
İnşallah ya. Doktor iyi gibi ama bakalım. 15 yıl yaşadım Antalya da 3 yıldır bitlisteyim. Ama insan alışıyor havasına anında.Günaydin canim insallah doktoru seversin icin ısınır e Antalya sicak memleket alisirsin bi haftaya
Amin amin inşallahEvet kızdı, hiç duymamıştım böyle şeydemekki kızlar bize ağırlık yapıyor. Bende çalışmıyorum iyice tembelleştim. Sonraki gebeliğimde inşa Allah çalışırım
bendede 30dan sonra başladı bu. Sıcaktanmı acaba düşünüyordum
Allah yardımçımız olsun son haftalarımızı rahatlıkla atlayıp, bebeklerimizi alalım kucağımıza
Ben de senin gibi düşündüm başta ama sonradan araştırdığımda et beni de olabileceğini anladım. Arkadaşlar bence doktorlarına sorsunlar içleri rahatlasın.Boynunda orasında burasında et beni çıkan arkadaslar, büyük ihtimal et beni değil siğil cıkıyor. Vücuttaki her türlü siğilin ( el ayak boyun ense göğüs genital) sebebi HPV virüsü. Hpv nin 200 den fazla çeşidi var. Ve bi şekilde bulasıyor bize. Hamilelikte de bağısıklık sistemimiz baskılandığından ortaya cıkıveriyorlar. Mesajlarınızı görünce cok şaşırdın cunku. 4.5 5 aylıkken bebeğim benim de boynumda küçük küçük siğiller cıktı farkkettim hatta içimden dedim ki dogumdan sonra bi dermatologa gideyim canımı sıktı daha önceden yoktu çünkü. O zaman hvp den filan haberim yok insanların yüzde doksanında bi yerlerinde boynunda siğil oluyor zaten, sonra bir ay sonra filan genital bölgemde bir iki tane kucuk siğil çıkınca doktora gösterdim hpv dedi ve konuyu anlattı. Genital siğil boyunda olanlardan farklı ama hepsine aynı virüs sebep oluyor. Demekki benim bagısıklık düşünce hepsi hortladı veya genital olan bana yeni bulastı hic bilemiyorum. Dogum olgusu kac saat sürecek bebek kanalda kac saat kalacak vs bunlar bilinemediği için ve bu esnada bebeğe bulaşma riski oldugu için doktorumla biz sezeryana kaydık, bebeğe bulasna ihtimalini göze alamayacagım. Benim genital siğillerim com kucuktu zaten ve şimdi de kayboldular ama doktorum vucuttan atılması 1 1.5 yılı bulur dedi. Aktif siğil varsa bulaş ihtimali cok yuksek eger olup da gectiyse de ihtimal varmış. Boynunda vs olan arkadaslar hpv virüsüdür ama genitalde olmazsa bebeğe bulaş riski olmuyor. genitalde olursa ama doktorunuza danışın mutlaka.
benimde boynumda siğil gibi şeyler çıktı mayıs ayında farkettim sivilce sandım başta. çok minik 3-4 tane tırnaklarımla koparmaya çalışmıştım hatta baktım çıkmıyor siğil dedim. demek bu yüzdenmiş. genital bölgemde yok diye biliyorum incelemem lazım :) teşekkürler bilgi içinBoynunda orasında burasında et beni çıkan arkadaslar, büyük ihtimal et beni değil siğil cıkıyor. Vücuttaki her türlü siğilin ( el ayak boyun ense göğüs genital) sebebi HPV virüsü. Hpv nin 200 den fazla çeşidi var. Ve bi şekilde bulasıyor bize. Hamilelikte de bağısıklık sistemimiz baskılandığından ortaya cıkıveriyorlar. Mesajlarınızı görünce cok şaşırdın cunku. 4.5 5 aylıkken bebeğim benim de boynumda küçük küçük siğiller cıktı farkkettim hatta içimden dedim ki dogumdan sonra bi dermatologa gideyim canımı sıktı daha önceden yoktu çünkü. O zaman hvp den filan haberim yok insanların yüzde doksanında bi yerlerinde boynunda siğil oluyor zaten, sonra bir ay sonra filan genital bölgemde bir iki tane kucuk siğil çıkınca doktora gösterdim hpv dedi ve konuyu anlattı. Genital siğil boyunda olanlardan farklı ama hepsine aynı virüs sebep oluyor. Demekki benim bagısıklık düşünce hepsi hortladı veya genital olan bana yeni bulastı hic bilemiyorum. Dogum olgusu kac saat sürecek bebek kanalda kac saat kalacak vs bunlar bilinemediği için ve bu esnada bebeğe bulaşma riski oldugu için doktorumla biz sezeryana kaydık, bebeğe bulasna ihtimalini göze alamayacagım. Benim genital siğillerim com kucuktu zaten ve şimdi de kayboldular ama doktorum vucuttan atılması 1 1.5 yılı bulur dedi. Aktif siğil varsa bulaş ihtimali cok yuksek eger olup da gectiyse de ihtimal varmış. Boynunda vs olan arkadaslar hpv virüsüdür ama genitalde olmazsa bebeğe bulaş riski olmuyor. genitalde olursa ama doktorunuza danışın mutlaka.
Yok canım senden büyük anne adayları var ben 37 yaşındayım 85 'liyim bir de tüp bebek spontan hamilelik bile değilTabloya bakınca farkettim grubun en yaşı büyük annelerinden biriyim sanırım
Maşallah canım sağlıkla gelsin kizcenKontrolden çıktım kızçe 2200 gram, 42 cm olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?