2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok sağol cnm bilgilendirdiğin için kesinlikle doktoruma danışacağım. Kolumdaki bu şekillde minik minik ensemde sırtımda falan var bide.

Eklentiler

• 7C0811B6-F60C-46C0-85E5-5578B089341D.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 74
Benimde çıkmıştı 60 ama 1 taneydi, sende çok mu çıktı acaba? Benim doktor yatırmamıştı, yorulma demişti sadece. Belkide önlem almak için dinlen diye yatırdılar. Daha iyi bence :) bebek sağlıklıysa herşey yolundaysa güzel. Bu yalancı sancılar çıkacak elbet

Canım stres yapma açılma yoksa doktorun serumla sancini durdurabilir ama kendini fazla yormamalisin yürüyüşle

hep bahsediyoduk yalancı kasılmamızın sıklığından, sen bende de sık sık oluyor diyordun. iyi olmuş bence hiç canını sıkma. gözlemlesinler biraz. zaten çok tutmazlar. tedbir gözlem her zaman için bilmemekten iyidir. çatı kontrolü çok acıdı mı? bir sürü efsane var bunun hakkında. Şu elle alttan baktıkları değil mi? Bana da yapmışlardı bir kez.

Merhabalar hepinize özledim burayı baya, arada bir aktif oluyorum sonra gene yoğunluklar denkgeliyor üstüste geri kalıyorum.. Çok çok birikmiş msjlar hızlı hızlı geçtim bebişler kocaman kocaman olmuşlar maşallah hepsine meleklerimize göbek güncellemesi görmedim hiç bayadır yapılmamış ben cumartesi günü oğlumun gösteri günü var o gün süslenmişken yapacağım inş unutmazsam ve koskocaman oldu

Ben de en son 3hafta önce gitmiştim kontrole haftaya çarşamba kontrolümüz, ne kadar nasıl oldu bebiş meraktayım. En son 1700 lerdeydi kilosu, böbreklerde genişleme vardı ikisindede biri normale dönmüş biri de küçülmüştü çok şükür.. Suyum fazlaydı o da bi miktar azalmış normal sınıra yaklaşmıştı.. İnş herşey normale dönmüştür..

Geçmiş olsun, farkedilip kontrol altında olmak daha iyi, yalancı sancılardır onlar zaten inş, Dr un iyi çıkıp ilgilenemsine sevindim onun stresi vardı sanki Antalya ya geçince. İnş doğumunda gönlünce Olur.

Grupta da ikizlerimiz vardı, ilk doğum ikizlerimiz oldu msjlarda denlgeldim, inş kısa zamanda da taburcu olup aileye neşe katarlar biran önce mikea ismiyle etiketlemeye çalıştım ama yanlış hatırladım sanırım yada harfleri tutturamadım olmadı etiket.. Tebrik ederim, sağlıkla inş evinize gittiğiniz günü de kutlarız..

Milyaay nasılsın? Seni merak ettim. En son hastaneye yatmıştın. Umarım her şey yolundadır. İyi haberlerini bekliyoruz.

Yok canım senden büyük anne adayları var ben 37 yaşındayım 85 'liyim bir de tüp bebek spontan hamilelik bile değil
Aa kaçmış arada görmemişim bende 86 lıyım ilk bebiş benimde, bende önümüzdeki sene tüp bebek yaptırıcaktım bu sene süpriz yaptı kızım bize
Maşallah canım sağlıkla gelsin kizcen
Hepimizki inşallah cnm
Tedbir amaçlıdır cnm iyi olmuş dr. Kontrolünde olmak iyidir

Ben de hastane çantasını hazırladım acil durumlar için olacak şekilde temel parçalarla yani, fotoğraf için kendi tacım bebişe hastane çıkışı gibi detaylar kaldı sadece kısmetse.. Kapı süsümüz hazır, çikolata yapılacak bir de hastane için o kadar..

Eklentiler

• IMG_20220623_131831.webp
    98,8 KB · Görüntüleme: 59
Kızlar kaçıncı haftada nts ye giriliyorda, dr beni 3 hafta sonra çağırdı 35 te, o zamanmı gircem acaba bşey demedi de

Kızlar kaçıncı haftada nts ye giriliyorda, dr beni 3 hafta sonra çağırdı 35 te, o zamanmı gircem acaba bşey demedi de
Benim Dr 35. Haftada nst başlıcaz demişti 3 hafta önceki kontrolde.. Onun öncesinde extra bişey olmadıkça gerek yok nst ye dedi..

Benim kizim da 10 Agustos dogumlu. Ama 2 olacak daha :)) Senin oglun 3 yasinda diye biliyorum. Dun konusuyorduk esimle dogum gunleri 2 hafta arayla olacak. Acaba bu kiskancliga senep olacak mi kizim açısından diye.
Aa ne hoş bir tesadüf Evet canım 3yaşına girecek, bizde eşimle aynı anda kutlarız çocukların doğum gününü tek masraf yaparız diye seviniyoruz

Mutlaka doktora danışın, Allah korusun HPV falan olur. Zaten gebelikte baöışıklık düşüyor onun etkisiyle virusdanda dolayı ola bilir
Yok daha öncede et benim vardı bunlar yeni türedi hatta doldu resmen, hpv siğil bildiğimiz. siğil değil bunlar, muhtemelen doğumdan sonra hastanede lazer ile yakıyorlar ondan yaptırırım

Ayy benimde boynumda et beni doldu ben krem bile kullanmadım bunlar gitmez mi doğumdan sonra
Yok canım dökülmez sanmıyorum. Hastanede yakılıyor hepsi acısız. Birde benim hali hazırda olan et benlerim iyice etlendiler böyle dışarıya doğru uzadılar allahtan minicikler

Çok sağol cnm bilgilendirdiğin için kesinlikle doktoruma danışacağım. Kolumdaki bu şekillde minik minik ensemde sırtımda falan var bide.
Canım bu siğil gerçektende et ben değil ama vajinadan bebeğe bulaşmadıkça bir sıkıntısı yok sanıyorum bebek için. Tabiki doktoruna danışmalısın konu hakkında en iyi bilgiyi verecektir

Ay maşallah minnosa canim benim ilkide buda ikiside tüp bebek çok şükür Rabbime evlat nasip etti demekki bu yasimızda bebelerimizin nasibi vardı Rabbim ne derse o'dur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…