2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay kizlar bugün hic girmemişim az önce dolap ve şifonyer ölçüsünü aldi eşim insallah kapak seçebilirim araya birde banyo dolabi kitledim inşallah yapar (terzi kendi sökügunu asla dikmiyir) ben ve kararsizligim mükemmel derecedeyiz

Ben 30da gitdiğimde dönmemişti, sabırsız olduğum için hemen başladım şükür dönmüş. Seninkide inşa Allah dönecek
Ben korktum ya zaten g.tüm başım dağılıyor. Dedim Bi şey olur Bebek yanlış anlar doğmak ister falan. o yüzden 34 ü bekliyorum. Amin canım imiallah bakalım yarın ne diyecek doktor

Ya bana bunlarda gelin kolaylıkla dunyasi

Bu et beni gebelikten mi çıkıyor ayyy bende de 4 tane çıkmış anlam verememiştim Maşallah hamileliğin bütün belirtilerini sonuna kadar yaşıyoruz
Ay ne bilim zıkkım cıksın yıldım iyice hergun yeni bisey cikiyo dibine kadar yasadik hamileligi aynen

Ya kızlar hastane çantasına kaç adet takım koymalıyız 2 tane 10lu hastane çıkışım var sadece yeterli olur mu bilemedim bir tane de normal alt üst kruvaze takım mı alsam?
Bence iç zıbınlardan birkaç tane yedeklenebilir, sırtlarına kadar kaka oluyomuş falan ya

Elektrikli ana kucagi kullanan tecrübeli anneler var mı?
Kuzenim bana babybjörn tavsiye etti, kendi hareketiyle sallanıyo, bir iş yaparken yanına koyuyorsun rahat oluyor dedi. Babybjörn bayağı pahalı ama muadilleri var onlardan alıcam sanırım. Bir de chicconun var benzer bir tane, hem bebek kendi hareketiyle sallıyor hem elektrikli sallama özelliği de var, ikisi arasında kararsız kaldım

Elektrikli ve muzikli degiller diye hatırlıyorum bu markada ama. Bebegi kendi sallasin, beyaz gürültü olsun diye düşünmüştüm

Bir sürü marka ve 2.elde de satilan ürün var

Valla soyledigin gibi bebegin karakterine gore degisen seyler oldugundan ben ne desem yanlis olabilir. Ikisini de denemeden bilemezsin. Playmat benim kurtaricim oldu, 2-5 ay arasi cok vakit geciriyordu icinde, ulasma, kavrama gibi motor ozellikleri de epey gelisti playmat sayesinde. Ama gel gor 2 farkli ana kucagi denedim duz koltukta duran aglamayan bebek onlara koyunca agliyordu. Sallananda , titresimliye göre gorece daha cok vakit gecirdi. Cok nadir kullandik. Ha bi de bazi playmetler cok duz, direkt minik dosek kivaminda. En fazla 1-2 oyuncagi var. Bizimkisi oyuncak doluydu, genisti bir de kenarlari korumalik gibi kalkiyordu. Yataga koyarsam koselere muhakkak engel yastik koyuyordum amaplaymati haliya koyduysam kenarlarini kaldiriyordum, rahat oluyordu Fotosunu buldum soyleydi.

Eklentiler

• Screenshot_20220622-161134_Chrome.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 52
Merhabalar kızlar, uzun zamandır yazamıyorum ama mümkün olduğunca okuyorum yazdıklarınızı. Baya bir yoğun geçti bu aralar normalde Malatya'dayım ama doğumu Kayseri'de annemlerin yanında yapacağım kısmet olursa o yüzden Kayseri'ye gittim doktor ve hastane ayarlamak için, ordan da bi deniz kaçamağı yaptık eşimle 33+6 olduk bugün şükür en son kontrolümüzde her şey yolundaydı. Yavaştan başını aşağıya doğru vermiş dedi dr, İnşallah normal doğum istiyorum Evime geldim, eksiklerimiz çoktu onları tamamladık çok şükür. Yarın bi temizlik yaptırıp hastane çantasını hazırlamaya başlayacağım artık strese girdim ya doğurursam ne giydiricem çocuğa hiçbir şey yikanmadi diye bir hafta 10 güne kadar da İnşallah dolabiyla beşiği gelecek sonra da ben Kayseri'ye gideceğim. Tabi gidemeden doğurmazsam Herkese iyi geceler dilerim, ben uyuyamıyorum sizler uyuyabiliyosunuzdur umarım

Evet öyle oldu galiba ağustos beklerken haziranda geldiler sağlıklı bir şekilde kucağıma almak nasip olur inşallah
Ayy grubumuzun ilk bebişlerş geldi canım gözün aydın olsun inşallah çabucak toparlanırlar sağlıkla kucaklayıp evine götürürsün bebişlerini güzel haberlerini bekliyoruz

Kızlar az önce ilk defa karnımdan çıt çıt sesler gelmeye başladı bu neyin nesidir yahu başına böyle bişey gelen var mı?

İyi geceler canım ne listesi nerden bakılıyor
Kuzum tabloyu ekleyemedim mesaja da 1.sayfaya git orda en başta Mirune'nin oluşturduğu tablo var. Şehir, beklenen doğum tarihi, bebişlerin cinsiyeti, belliyse ismi yazıyor. Mirune'yi etiketleyip yazarsan ekler seni de

A asafmavi becerebilmişimdir umarım bu tablo canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…