2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet çok karıstırılıyormus ben de ikisi de bende cıkınca et beni ihtimalini düşünmedim. Ama bazı farkları varmıs ayırt etmesi zor gercekten söyle diyor nette
Et beni ve genital siğil farkları;

Et beni genellikle aşağıdaki özelliklerde ile ortaya çıkar;

• Cilt kıvrımlarının olduğu bölgede
  • Uzun, gevşek ve düz bir dokuda
  • Genellikle tek ya da iki tane
  • Genital bölge ve çevresindeki kuru alanlarda
  • Kaşıntısız, acısız ve ağrısız bir şekilde ortaya çıkar.

Genital siğiller (kondilom) ise aşağıdaki şekillerde ortaya çıkabilir;

• Genital bölge ve çevresinde (vajina, makat, iç kasık gibi.)
  • Küme halinde
  • Yuvarlak ve düz
  • Karnabahar görünümünde
  • Kaşıntı, ağrı ya da kanama belirtileri ile ortaya çıkar

Et beni olma ihtimali de var nasıl ayırt edecez bilmiyorum en iyisini dermatolog filan bilir herhalde

Çok sağol cnm bilgilendirdiğin için kesinlikle doktoruma danışacağım. Kolumdaki bu şekillde minik minik ensemde sırtımda falan var bide.
Ahaha benim de kolunum aynı yerinde çıktı bir tane küçücuk aynı böyle

Et beni olma ihtimali de var nasıl ayırt edecez bilmiyorum en iyisini dermatolog filan bilir herhalde

benim küçüklüğümde de boynumda siğil vardı. bunlarda renksiz minikler. zaten doktorumla da görüşürüm bu konuyu dermatoloğa yönlendirirse giderim.

Evet benim fazlaydı. Baktım 3 4 tane 40 60 arası sancı çıkmıştı.
Canım stres yapma açılma yoksa doktorun serumla sancini durdurabilir ama kendini fazla yormamalisin yürüyüşle
Bıraktım yürüyüşü. Zaten dönmüş doğum pozisyonu da almış. baktı açılma falan yok dedi çok şükür
Aynen iyi oldu. Gece kasılma ile uyanmıştım ben bugün. Taburcu ettiler bakalım haftaya tekrar çağırdı beni. Evet elle muayene etti. Kişiye göre değişiyor bence bu durum. Benim çok acımadı. Önemli nokta kendini serbest bırakmak herhalde.
Evet evet doktor iyi ilgilendi. Özele gitmeyeceğim. Cebimizde kalır paramız da. Zaten yol masrafı falan skkışmıştık. Doktor da ilgili çıkınca rahatladım baya Bi.
Çok şükür sıkıntı yokmuş

Ayyyy gelmiş ilk doğummmm gözünüz aydın sağlıkla sıhhatle büyütün inşallah

Yatış neden canım? Doğuma mi alacaklar

Kızlar hasta bezi aldiniz mi gerek var mı ben kullanabilir miyim bilmiyorum ped işimizi gormez mi

Yaa ciddi misin bizi de haberdar et ağrılarının sebebi sancının olması mıydı acaba cok geçmiş olsun

Bunu bir doktora sorayim şuan şok oldum ama siğile asla benzemiyor benimkiler yine de soracagim canim sagol

Aaa yolculukla alakasi var mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…