Sağol kuzum yapabildim sanırım
Ben düşünmüyorum ilk çocuğumda 10 Ağustos doğumlu, herkes tatildeydi hastaneye kimse gelmedi. 3ay sonra mevlüt yaptım. Evi süsledim masa hazırladım tüm akrabalar tek seferde geldi gitti. Ama kendime yine taç ve bebeğe foto için set hazırladımHanımlar hastane odası süs balon vs düşünenler partiden.com var orada güzel konsept takımlar filan var uygun da oluyor fiyatlar tek tek süs balon yere koyulan balon standı filan da satılıyor bi bakın derim :)
Aaaa benimde göğüs ve boyun bölgem et ben doldu resmen. Ben krem sürmüştüm ondan oldu sanıyordum hamilelikten mi yaniBu ne yaa hergun bi yerimden et beni cıkıyo bu 3.beni perisan etti iyice kendimden sogudum.Akli olan dogurmasin
Babaybjörn elektrikli ve müzikli değil evet, chicconunki hem elektrikli modu var hem kendi hareketiyle sallanıyo ama, müziği de var mıydı bilemedim şimdi. Her bebek o elektrikli sallantıyı sevmeyebiliyomuş ya, kendi hareketiyle sallanma daha çok hoşlarına gidebiliyormuşElektrikli ve muzikli degiller diye hatırlıyorum bu markada ama. Bebegi kendi sallasin, beyaz gürültü olsun diye düşünmüştüm
Bir sürü marka ve 2.elde de satilan ürün var
Yaşım 28
Hamileliktenmis demek onceden niye cikmiyorduAaaa benimde göğüs ve boyun bölgem et ben doldu resmen. Ben krem sürmüştüm ondan oldu sanıyordum hamilelikten mi yani
Sezeryan mi olucaksin sen 4 agustostaYaşım 28
Gunaydin bende gece uyuyamadim hic sicaktan ziyade sancidan gozume uyku girmiyo hic dolandim durdum bende bekliyorum saatimi hastanedeyim bakalim nolcakGünaydın
Gece hiç uyuyamadım. O kadar sıcaktı ki. 3 gündür çok güzel uyurken bugün sapıttım yine. Bünyem artık çok yoruldu.
9 da randevu var. Bakalım neler olacak
Tabloya bakınca farkettim grubun en yaşı büyük annelerinden biriyim sanırım
işten çıkınca eve koşasım geliyor, normalde anneme ablama uğrardım. salonda uzanıyorum yemeğimi yiyorum sonra 5ten 7ye kadar gündüz uykum var alıştı bünyem :) sonrada 10buçukta uyuyorum. bıraksalar beni, göbekte rahatsız etmese hep uyurumHanımlar son haftalar ağırlık yorgunluk çoktu içimesizdedemi öyle? Hep uyumak istiyorum
aslında bende düşünmüyodum, kimse gelsin gitsin de istemiyorum. kendimle ve bebekle ilgilenmek istiyorum sadece :) ama hevesim var diye bi balon bide yazı alırım hazır hoşgeldin diye, resim çekilmelik bişeyler olur odada anı kalır :)Ben düşünmüyorum ilk çocuğumda 10 Ağustos doğumlu, herkes tatildeydi hastaneye kimse gelmedi. 3ay sonra mevlüt yaptım. Evi süsledim masa hazırladım tüm akrabalar tek seferde geldi gitti. Ama kendime yine taç ve bebeğe foto için set hazırladım
Evet canım sezeryan olacağımSezeryan mi olucaksin sen 4 agustosta
Valla bende zaten normalde de bazen minnak et benler cikip kayboluyor bende çok benli biriyim bence kaybolurInsallah oyle olur normaldede benli biriyim eti kalsın istemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?