2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hanımlar hastane odası süs balon vs düşünenler partiden.com var orada güzel konsept takımlar filan var uygun da oluyor fiyatlar tek tek süs balon yere koyulan balon standı filan da satılıyor bi bakın derim :)
Ben düşünmüyorum ilk çocuğumda 10 Ağustos doğumlu, herkes tatildeydi hastaneye kimse gelmedi. 3ay sonra mevlüt yaptım. Evi süsledim masa hazırladım tüm akrabalar tek seferde geldi gitti. Ama kendime yine taç ve bebeğe foto için set hazırladım

Elektrikli ve muzikli degiller diye hatırlıyorum bu markada ama. Bebegi kendi sallasin, beyaz gürültü olsun diye düşünmüştüm

Bir sürü marka ve 2.elde de satilan ürün var
Babaybjörn elektrikli ve müzikli değil evet, chicconunki hem elektrikli modu var hem kendi hareketiyle sallanıyo ama, müziği de var mıydı bilemedim şimdi. Her bebek o elektrikli sallantıyı sevmeyebiliyomuş ya, kendi hareketiyle sallanma daha çok hoşlarına gidebiliyormuş Koyayım onda uyusun için değil ama tabi, ben iş yaparken yemek yerken falan otursun bana baksın oyalansın diye iyi oluyormuş babybjörn

Gunaydin. Listeye bilgisayara gecince bakicam. Bu sabah oksuruk kriziyle uyanmadim şükürler olsun bugun 33+4 sonunda travel sistem bebek arabasini aliyoruz. Neredeyse tum eksikler tamam, sadece bavula yerlestirmesi kaldi. Onu da bu Pazar halledicem insallah. Yani tam 34+0'de bavullar hazir bekliyor olacak en basindan planladigim gibi. Gerisi artik Allahin takdiri. Nasil diyorsa oyle olacak.

Günaydın
Gece hiç uyuyamadım. O kadar sıcaktı ki. 3 gündür çok güzel uyurken bugün sapıttım yine. Bünyem artık çok yoruldu.
9 da randevu var. Bakalım neler olacak
Gunaydin bende gece uyuyamadim hic sicaktan ziyade sancidan gozume uyku girmiyo hic dolandim durdum bende bekliyorum saatimi hastanedeyim bakalim nolcak

Hanımlar son haftalar ağırlık yorgunluk çoktu içime sizdedemi öyle? Hep uyumak istiyorum
işten çıkınca eve koşasım geliyor, normalde anneme ablama uğrardım. salonda uzanıyorum yemeğimi yiyorum sonra 5ten 7ye kadar gündüz uykum var alıştı bünyem :) sonrada 10buçukta uyuyorum. bıraksalar beni, göbekte rahatsız etmese hep uyurum her sabah yürüyüş yapıcam bugün diyorum ama bacaklarım gitmiyor

Son düzenleme:
aslında bende düşünmüyodum, kimse gelsin gitsin de istemiyorum. kendimle ve bebekle ilgilenmek istiyorum sadece :) ama hevesim var diye bi balon bide yazı alırım hazır hoşgeldin diye, resim çekilmelik bişeyler olur odada anı kalır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…