2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yatış neden canım? Doğuma mi alacaklar
Sancı kesici serum verdiler tekrar nst ye bağladılar. Düzeldi zaten sonra taburcu ettiler.
Kızlar hasta bezi aldiniz mi gerek var mı ben kullanabilir miyim bilmiyorum ped işimizi gormez mi
Ben depend aldım ne olur ne olmaz diye
Yaa ciddi misin bizi de haberdar et ağrılarının sebebi sancının olması mıydı acaba cok geçmiş olsun
Valla bizde şok olduk. Çok kasılmam oluyordu neredeyse gebeliğin başından beri. Doktor da ne olur ne olmaz diye yatırdı serum taktı. Ama iyiyim şükür taburcu ettiler hemen
Aaa yolculukla alakasi var mi acaba
Kız olabilir aklıma geldi ama kaç gün geçti. Etkiler mi bilemedim

Kızlar hasta bezi aldiniz mi gerek var mı ben kullanabilir miyim bilmiyorum ped işimizi gormez mi
Ben ilk doğumda kullanmadım normal ped götürmüştüm sıkıntı yaşamadım yeterli oldu... Zaten bilmiyordum da burda duydum kızlardan hasta bezi depend mevzusunu ilk defa.. çevremde de olmamış demekki kullanan

Cok gecmis olsun cok sasirmissindir eminim. Insallah vaktinde saglikla alirsin aliriz kucagimiza

Bu haftada cati muanesi ne belkide o etkiledi cok sacma ve cok erken

Cok gecmis olsun cok sasirmissindir eminim. Insallah vaktinde saglikla alirsin aliriz kucagimiza
Aynen şok olduk. Ama stres yapmadım. Alıştırdı beni bebiş
Bu haftada cati muanesi ne belkide o etkiledi cok sacma ve cok erken
Hahah şaşırdığım ilk durum buydu. Çatı muayenesi diyince Bi kal geldi bana. Zaten sevmiyorum oramın ellenmesini hepte denk geliyor etkiler mi bilmiyorum ama

Benim ilk doğumda sezeryan oldu 40 gün boyunca damla damla kanamam oldu ped yeterli olurdu ama herkesin vücudu farklı depend olmazsa olmaz diye bir şey yok yani
Yani bende arada kaldım. Uyanınca bez baglaniyormus direk bakarım duruma göre hastanede yatarken aldirirm

Aynen almicam ya olurda lazım olursa her yer eczane aldirirm bı koşu

Canım geçmiş olsun herşeyin yolunda olmasına sevindim

Kızlar idrar testim temiz çıktı enfeksiyon vs yok. Ekstra birde idrar kültürü istedi onun sonucunda ise sadece kontaminasyon görüldü yazıyor. Nette baktım ama pek anlayamadım . Bilen var mı

MaşAllah benimde akıntım çoğaldı bu sıralar acaba bendedemi yine enfeksion var

Kızlar idrar testim temiz çıktı enfeksiyon vs yok. Ekstra birde idrar kültürü istedi onun sonucunda ise sadece kontaminasyon görüldü yazıyor. Nette baktım ama pek anlayamadım . Bilen var mı
Bakteri kontaminasyonu olur mühtemelen. Bakterilerin bir arada olmasına, bobrek veya başka bir epitele yapışmasına denir. İdrae yollarında varmış kontaminasyon ilaç yazar mühtemelen

Bende de aynısı oldu bir tane toz şase birde abtibiyotik verdi. Bugün bitti ilaclarım. O biraz rahatlattı. Umarım geçmiştir

Bakteri kontaminasyonu olur mühtemelen. Bakterilerin bir arada olmasına, bobrek veya başka bir epitele yapışmasına denir. İdrae yollarında varmış kontaminasyon ilaç yazar mühtemelen
Böbrek tahlillerim temiz çıkmıştı . Bide idrar da üreme varmı yokmu diye bakalım dedi sonuç böyle . Sağol canım bilgi verdiğin için

Eklentiler

• 5598C19A-00E4-4421-8712-00061681C030.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 47
Etkiler tabi bosuna mi ellenince milletin lekesi yada nisani geliyor.. dinlen bakalim duzelir hemen cikarsin evine insallah

Bende de aynısı oldu bir tane toz şase birde abtibiyotik verdi. Bugün bitti ilaclarım. O biraz rahatlattı. Umarım geçmiştir
Bende ayni encef diye antibiyotik vermis birde tek kullanimlik sase geceden beri baya rahatsiz etmisti yuksekte iltihabin diyince korkmadim degil ins benide rahatlatir biraz ya bununla kac oldu boyle bu biraz daha siddetliydi sanki

MaşAllah benimde akıntım çoğaldı bu sıralar acaba bendedemi yine enfeksion var
Akinti normalde oluyor zaten ama agrida varsa ihmal etme ne cektim valla 2 haftadir söylendim gezdim buralarda doguruyorum sandim keske daha erken gitseydim neyse gec olsun güc olmasin dedim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…