Çıktım çıktım. Taburcu ettiler. Serum işe yaramış. Ama çok hareket etme falan dedi.Etkiler tabi bosuna mi ellenince milletin lekesi yada nisani geliyor.. dinlen bakalim duzelir hemen cikarsin evine insallah
Ay ne güzel. MaşallahIdrarimda iltihap varmis akinti, bel ve kasik agrisi ondan oluyomus ilac tedavisine baslicam.. tam 2 kilo olmusuz 1 hafta ileri gelisimi suyu falan iyi bas asagi hala dönmemiş sükür.. bayramdan sonraki hafta gel dedi benden bu kadar canlar
Kızlar hepinize çok geçmiş olsun. Bu bakteri olayı kültürde çıkan mı yoksa normal idrar tahlilinde çıkan şey mi. Bende şaşırdım enfeksiyonum yüksekti o geçmiş şükür ama idrar kültüründe kontaminasyon görüldü diyor. Yarın gideceğim bende.Ay ne güzel. Maşallahbende de bakteri çıktı idrarda. İlaç verdi tek kullanımlık. Geçen seferde çıkmıştı ama geçmemiş demek ki. Haftaya tekrar çağırdı çarşamba günü gel yine dedi
Aynen yorma kendini birazda iliskiye ara ver toparla kendini cogu gitti azi kaldi az daha dişimizi sıkarsak tamamÇıktım çıktım. Taburcu ettiler. Serum işe yaramış. Ama çok hareket etme falan dedi.
Ya bizde 2.defa oldu bu oncekinden biraz daha yuksek 0-5 referans arasi bende 53 cikti yuksek baya dedi bu son olsun habire habire bu nedir ya ama normal suya hic dikkat etmiyorum ben pek icmem ki .. sanada ckk gecmis olsun 38. Haftaya kadarda alttan baktirma catiya falan erken daha erkenden dogurtcak saf doktorAy ne güzel. Maşallahbende de bakteri çıktı idrarda. İlaç verdi tek kullanımlık. Geçen seferde çıkmıştı ama geçmemiş demek ki. Haftaya tekrar çağırdı çarşamba günü gel yine dedi
Sanada gecmis olsun canim sadece idrar tahlilinde baktiKızlar hepinize çok geçmiş olsun. Bu bakteri olayı kültürde çıkan mı yoksa normal idrar tahlilinde çıkan şey mi. Bende şaşırdım enfeksiyonum yüksekti o geçmiş şükür ama idrar kültüründe kontaminasyon görüldü diyor. Yarın gideceğim bende.
Senin sigilleri biliyorum canim o yuzden bende ciktikca genital bolgeyede bakiyorum ozellikle ama suan icin yok boynumda gögsümün uzerinede ve kolumda var gerekirse zaten doktorada danisirim mutlakaBoynunda orasında burasında et beni çıkan arkadaslar, büyük ihtimal et beni değil siğil cıkıyor. Vücuttaki her türlü siğilin ( el ayak boyun ense göğüs genital) sebebi HPV virüsü. Hpv nin 200 den fazla çeşidi var. Ve bi şekilde bulasıyor bize. Hamilelikte de bağısıklık sistemimiz baskılandığından ortaya cıkıveriyorlar. Mesajlarınızı görünce cok şaşırdın cunku. 4.5 5 aylıkken bebeğim benim de boynumda küçük küçük siğiller cıktı farkkettim hatta içimden dedim ki dogumdan sonra bi dermatologa gideyim canımı sıktı daha önceden yoktu çünkü. O zaman hvp den filan haberim yok insanların yüzde doksanında bi yerlerinde boynunda siğil oluyor zaten, sonra bir ay sonra filan genital bölgemde bir iki tane kucuk siğil çıkınca doktora gösterdim hpv dedi ve konuyu anlattı. Genital siğil boyunda olanlardan farklı ama hepsine aynı virüs sebep oluyor. Demekki benim bagısıklık düşünce hepsi hortladı veya genital olan bana yeni bulastı hic bilemiyorum. Dogum olgusu kac saat sürecek bebek kanalda kac saat kalacak vs bunlar bilinemediği için ve bu esnada bebeğe bulaşma riski oldugu için doktorumla biz sezeryana kaydık, bebeğe bulasna ihtimalini göze alamayacagım. Benim genital siğillerim com kucuktu zaten ve şimdi de kayboldular ama doktorum vucuttan atılması 1 1.5 yılı bulur dedi. Aktif siğil varsa bulaş ihtimali cok yuksek eger olup da gectiyse de ihtimal varmış. Boynunda vs olan arkadaslar hpv virüsüdür ama genitalde olmazsa bebeğe bulaş riski olmuyor. genitalde olursa ama doktorunuza danışın mutlaka.
Geçmiş olsun Rowletcim dikkat et yolda yormuştır seni benim de aklıma ilk o geldi birde yürüyorsun tabi bende senin yerinde olsam hemen sahile atardım mis gibiYa başıma gelenlere bakın...
Normal girdim muayene için. Baya güzel ilgilendi doktor falan neyse çatı muayenesi yaptı. Uygun dedi Normal doğum için dedi. Kilosu 2 kilo olmuş. Nst istedi. Sancım çıktı 60 larda. Şimdi serum takıldı yatış verdi doktor
Bende sizinle aynı yaştayım. Hikayemiz bile aynıAa kaçmış arada görmemişim bende 86 lıyım ilk bebiş benimde, bende önümüzdeki sene tüp bebek yaptırıcaktım bu sene süpriz yaptı kızım bize
Hepimizki inşallah cnm
Tedbir amaçlıdır cnm iyi olmuş dr. Kontrolünde olmak iyidir
Yaa gerçektenmiGeçmiş olsun Rowletcim dikkat et yolda yormuştır seni benim de aklıma ilk o geldi birde yürüyorsun tabi bende senin yerinde olsam hemen sahile atardım mis gibi-BlaBla da katılıyorum hiç çatı muyanesine bile girmeyen var direk doğuma girmişler umarım doktorun bir bildiği vardır sen dikkatli ol canım
Bende sizinle aynı yaştayım. Hikayemiz bile aynıRabbim çok şükür kolaylıkla nasip etti. Çok şükür kolaylıkla doğum yapar bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız
Evet mantıklı o an ihtiyaç olursa halledilir, belki hastaneden bile temin edilebilir.Aynen almicam ya olurda lazım olursa her yer eczane aldirirm bı koşu
Bendede var idrar tetkiki sadece bir fitil vermişti devlet dr um ondan önceki ay ben kendim istedim akıntım oluyor diye özel dr dan oda bir fitil gibi bişi vermişti geçmedi geçmiyor hala aynı illet bir şeyKızlar hepinize çok geçmiş olsun. Bu bakteri olayı kültürde çıkan mı yoksa normal idrar tahlilinde çıkan şey mi. Bende şaşırdım enfeksiyonum yüksekti o geçmiş şükür ama idrar kültüründe kontaminasyon görüldü diyor. Yarın gideceğim bende.
Evet yaYaa gerçektenmiçok şükür bu mucize ikimizide nasip olmuş
Valla ben bilmem belki bi kac gundur vardi sen hissetmedinSancı kesici serum verdiler tekrar nst ye bağladılar. Düzeldi zaten sonra taburcu ettiler.
Ben depend aldım ne olur ne olmaz diye
Valla bizde şok olduk. Çok kasılmam oluyordu neredeyse gebeliğin başından beri. Doktor da ne olur ne olmaz diye yatırdı serum taktı. Ama iyiyim şükür taburcu ettiler hemen
Kız olabilir aklıma geldi ama kaç gün geçti. Etkiler mi bilemedim
Geçmiş olsun canımÇıktım çıktım. Taburcu ettiler. Serum işe yaramış. Ama çok hareket etme falan dedi.
Ben gebe okuluna gidiyorum devlet hastanesine bize eğitim veren ebe depend çok lazım olmuyor dedi iki tane mi ne yeter demişti alın aranızda paylaşın dedi kalanları tekrar doğum yapmayacaksanız kısa bir süre sonra dedi saklamak zor olur zor gelir falan dedi biz kadınların gözünüzde büyür atmak istersiniz falan dedi bi hasta bezleri daha rahat edersiniz dedi yanlardan bantlı olanlardan hani çünkü depend bezi külot gibi olduğundan haliniz olmaz giyip çıkartmaya dedi birde sezeryanlılar için zor oluyor göbek bölgesine denk gelebiliyor demiştiEvet mantıklı o an ihtiyaç olursa halledilir, belki hastaneden bile temin edilebilir.
Ay hadi gözün aydin simdiden canim hiç korkma bol bol dua etHerkese selam.bugun doktora gittim 33+6 haftalık kilosu 2250 sezeryan için bana gün verdi 16 temmuz 37 haftalıkken alacak plesenta previera olduğum için 3 hafta kaldı doğuma yani.gun verince heyecanlandım ya benim için okadar zor bir süreçdiki. Umarim sağlıkla sonuçlanir.
İdrar kültürü steril alınan bi test muhtemelen alırken(sen idrar verirken) kabın çevresi vs kirlenmiş bu sebepten kontamine olmuş canım yani çalışılmamış testinKızlar idrar testim temiz çıktı enfeksiyon vs yok. Ekstra birde idrar kültürü istedi onun sonucunda ise sadece kontaminasyon görüldü yazıyor. Nette baktım ama pek anlayamadım . Bilen var mı
Ben normal idrar örneği verdim orda çıktı. Geçen ayda çıkmıştı düzelmemiş demek ki. Ama beni rahatsız da etmiyor yani bir şikayetim de yoktu. İdrar örneği istemese hiç bilmezdim.Kızlar hepinize çok geçmiş olsun. Bu bakteri olayı kültürde çıkan mı yoksa normal idrar tahlilinde çıkan şey mi. Bende şaşırdım enfeksiyonum yüksekti o geçmiş şükür ama idrar kültüründe kontaminasyon görüldü diyor. Yarın gideceğim bende.
Aynen yorma kendini birazda iliskiye ara ver toparla kendini cogu gitti azi kaldi az daha dişimizi sıkarsak tamam
Kız ben adamı gebeliğin başından beri görmüyorumYa bizde 2.defa oldu bu oncekinden biraz daha yuksek 0-5 referans arasi bende 53 cikti yuksek baya dedi bu son olsun habire habire bu nedir ya ama normal suya hic dikkat etmiyorum ben pek icmem ki .. sanada ckk gecmis olsun 38. Haftaya kadarda alttan baktirma catiya falan erken daha erkenden dogurtcak saf doktor
Sağol canım. Alıştım artık ya korkmuyorum pek. Yani haftam çok daha düşük olsaydı korkardım baya ama bu sefer iyiGeçmiş olsun Rowletcim dikkat et yolda yormuştır seni benim de aklıma ilk o geldi birde yürüyorsun tabi bende senin yerinde olsam hemen sahile atardım mis gibi-BlaBla da katılıyorum hiç çatı muyanesine bile girmeyen var direk doğuma girmişler umarım doktorun bir bildiği vardır sen dikkatli ol canım
Bende sizinle aynı yaştayım. Hikayemiz bile aynıRabbim çok şükür kolaylıkla nasip etti. Çok şükür kolaylıkla doğum yapar bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız
Olabilir. Ben bugün sabah zaten kasılma ve ağrı ile uyandım ilk defa.Valla ben bilmem belki bi kac gundur vardi sen hissetmedin
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Evet canım şimdi hastenesinin sitesine girebildim orta idrar alınılması gerekir yazılmış sonuca .İdrar kültürü steril alınan bi test muhtemelen alırken(sen idrar verirken) kabın çevresi vs kirlenmiş bu sebepten kontamine olmuş canım yani çalışılmamış testin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?