2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

CipisS canım bişey sorucam çatı muaynesi dışarıdan bi alet yardımıyla ismi spekulum kaşık da deniyor halk arasında o tarz bişeyle mi yapıldı yoksa direk elle mi en büyük merakım bu yoksa spekulumla benim 24 haftalık yapılmıştı da farkı var mı merak ediyorum

Ay hadi saglikla kavus insallah heyecanlandim

Spekulumla yapamaz eliyle yapiyo daha derin bi muayene cati muayenesi

Suda eritme toz veriyor doktor, 1 paket saşe, hemen duzelir ama bol su iç, 2.5 lt nin altına dusme

Keske nst nin de muayene gibi kontrol suresi olsa 10 gun.

Keske, 3 günde 1 de çok sıkmis

MaşAllah benimde akıntım çoğaldı bu sıralar acaba bendedemi yine enfeksion var
Yakinda aile hekimi yok mu? 2 3hafatda 1 baktiriyorum.ben mutlaka. Hem enfeksiyon hem şeker hem.protein, tam.idrat istiyorum de.hepsine ücretsiz baksin

Cok sevindim cnm, çok güzel.haftalar. bizim.de ilk hedef 32, sonraki 35.

35 I geceyim sağlıkla.36 da alabilir seseryanla valla. Evde sancı geldi mi, serklaj var, geç mi kaldım diye stres olmak istemiyorum.

Aman dikkat et canim sik dişini 2 hafta daha

Aynen sase ve antibiyotik basladik birde bol su onu icebilsem zaten sorun kalmicak

Benimde 25 haftalık iken bahsettiğin şey ile kanama devam ediyor mu diye bakmışlardı. Ama çatı muayenesini bugün el ile yaptı. Farklı baya. Elini sokup aşağı doğru ittirdi mesela.
Aman dikkat et canim sik dişini 2 hafta daha
Sıka sıka diş kalmadı anacım

Aynen bende sezaryandan Önce bir aksilik yasayıp da doğuma girmek istemiyorum.nebilim kanama gibi suyun gelmesi gibi.inan zaten bu 9 ay yeterince stresli geçti zaten sezeryanimda sıkıntılı ondan da korkuyorum.

Ben de hikayeyi görünce soracaktım aa iste rutin kontroller cok önemli, simdi nasılsın sen hissettin mi sancı?

Bizdede öyle vAllah eşimle bizde kardeş gibiyiz, o çok korkuyor Hemde varislerden dolayı ağrı verir bana

Aynen canım öyle olduğu icin de değerlendirilmemiş yani ama idrar tahlilin temizse ve şikayetin yoksa cok yüksek ihtimalle kültür de temizdir diye umuyorum geçmiş olsun
İnşallah canım teşekkür ederim bu hamilelik en çok üzerimize evhamlı olmayı yapıştırdı

Var canım, yarın gidicem bende idrar testi yaptırcam

Ben de hikayeyi görünce soracaktım aa iste rutin kontroller cok önemli, simdi nasılsın sen hissettin mi sancı?
Valla şans işte. O an nst de kasıldığını hissettim. Hafif ağrı girdi ama rahatsız edecek seviyede değildi. İyiyim ben şükür canım sıkıntım yok
Bizdede öyle vAllah eşimle bizde kardeş gibiyiz, o çok korkuyor Hemde varislerden dolayı ağrı verir bana
Benim eşimde korkuyordu sonra doktor kendi yasakladı 25. Haftada

Doğru evet mantıklı söyledikleri.. Bide o depend bezi o sıcakta yakarmış gibi geliyor yapısı nasıl hiç görmedim gerçi ama sadece pedin olduğu kısım bile mahvediyor sıcaklarda.. Bende sezeryan olmuştum hasta bezi takılmıştır ilk çıkınca sanırım ama çok hatırlamıyorum onu da direk pedle halletmiştim..

Of kizlar bugun markette canim cips cekti 1 koca paket cipsi yedim simdi de midem bulaniyor ya napsam gecer süt ictim az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…