- 29 Kasım 2021
- 468
- 402
- 33
Aynen canım öyle olduğu icin de değerlendirilmemiş yani ama idrar tahlilin temizse ve şikayetin yoksa cok yüksek ihtimalle kültür de temizdir diye umuyorum geçmiş olsunEvet canım şimdi hastenesinin sitesine girebildim orta idrar alınılması gerekir yazılmış sonuca .
Ay hadi saglikla kavus insallah heyecanlandimHerkese selam.bugun doktora gittim 33+6 haftalık kilosu 2250 sezeryan için bana gün verdi 16 temmuz 37 haftalıkken alacak plesenta previera olduğum için 3 hafta kaldı doğuma yani.gun verince heyecanlandım ya benim için okadar zor bir süreçdiki. Umarim sağlıkla sonuçlanir.
Spekulumla yapamaz eliyle yapiyoCipisS canım bişey sorucam çatı muaynesi dışarıdan bi alet yardımıyla ismi spekulum kaşık da deniyor halk arasında o tarz bişeyle mi yapıldı yoksa direk elle mi en büyük merakım bu yoksa spekulumla benim 24 haftalık yapılmıştı da farkı var mı merak ediyorum
Idrarimda iltihap varmis akinti, bel ve kasik agrisi ondan oluyomus ilac tedavisine baslicam.. tam 2 kilo olmusuz 1 hafta ileri gelisimi suyu falan iyi bas asagi hala dönmemiş sükür.. bayramdan sonraki hafta gel dedi benden bu kadar canlar
Keske nst nin de muayene gibi kontrol suresi olsa 10 gun.
Yakinda aile hekimi yok mu? 2 3hafatda 1 baktiriyorum.ben mutlaka. Hem enfeksiyon hem şeker hem.protein, tam.idrat istiyorum de.hepsine ücretsiz baksinMaşAllahbenimde akıntım çoğaldı bu sıralar acaba bendedemi yine enfeksion var
Herkese selam.bugun doktora gittim 33+6 haftalık kilosu 2250 sezeryan için bana gün verdi 16 temmuz 37 haftalıkken alacak plesenta previera olduğum için 3 hafta kaldı doğuma yani.gun verince heyecanlandım ya benim için okadar zor bir süreçdiki. Umarim sağlıkla sonuçlanir.
Aman dikkat et canim sik dişini 2 hafta dahaBen normal idrar örneği verdim orda çıktı. Geçen ayda çıkmıştı düzelmemiş demek ki. Ama beni rahatsız da etmiyor yani bir şikayetim de yoktu. İdrar örneği istemese hiç bilmezdim.
Kız ben adamı gebeliğin başından beri görmüyorumkardeş gibiyiz. Aynen az kaldı bakalım nasip artık. Bebişler ne zaman isterse o zaman gelecek. İlla geleceğiz derlerse istersen tıka oranı yine çıkarlar. Günlük 3.5 lt su içmeme rağmen çıktı bu bakteri zımburtısı. Ya ben baktırmak istemedim zaten ama engel olamadım. Anlık yaşandı zaten. Bakmaz daha da herhalde diye düşünüyorum.
Sağol canım. Alıştım artık ya korkmuyorum pek. Yani haftam çok daha düşük olsaydı korkardım baya ama bu sefer iyibizim kız pek nazlı bakam. Çatı muayenesini de neden yaptı asla anlam veremedim anlık olan Bi şeydi engel olamadım. Vajinal ultrason la baktı sonra çatı muayenesi yaptı. Sancı çıkınca üstüne Bi de açılma yumuşama var mı diye baktı. Habire sokuşturdu buldu tabi açık bacağı... ama doktor baya ilgiliydi yani. Sevdim. Aman eşime de dedim devlette yapacağım nasipse doğumu.
Olabilir. Ben bugün sabah zaten kasılma ve ağrı ile uyandım ilk defa.
Sağol canım
Aynen sase ve antibiyotik basladik birde bol su onu icebilsem zaten sorun kalmicakSuda eritme toz veriyor doktor, 1 paket saşe, hemen duzelir ama bol su iç, 2.5 lt nin altına dusme
Keske, 3 günde 1 de çok sıkmis
Yakinda aile hekimi yok mu? 2 3hafatda 1 baktiriyorum.ben mutlaka. Hem enfeksiyon hem şeker hem.protein, tam.idrat istiyorum de.hepsine ücretsiz baksin
Cok sevindim cnm, çok güzel.haftalar. bizim.de ilk hedef 32, sonraki 35.
35 I geceyim sağlıkla.36 da alabilir seseryanla valla. Evde sancı geldi mi, serklaj var, geç mi kaldım diye stres olmak istemiyorum.
Benimde 25 haftalık iken bahsettiğin şey ile kanama devam ediyor mu diye bakmışlardı. Ama çatı muayenesini bugün el ile yaptı. Farklı baya. Elini sokup aşağı doğru ittirdi mesela.CipisS canım bişey sorucam çatı muaynesi dışarıdan bi alet yardımıyla ismi spekulum kaşık da deniyor halk arasında o tarz bişeyle mi yapıldı yoksa direk elle mi en büyük merakım bu yoksa spekulumla benim 24 haftalık yapılmıştı da farkı var mı merak ediyorum
Sıka sıka diş kalmadı anacımAman dikkat et canim sik dişini 2 hafta daha
Aynen bende sezaryandan Önce bir aksilik yasayıp da doğuma girmek istemiyorum.nebilim kanama gibi suyun gelmesi gibi.inan zaten bu 9 ay yeterince stresli geçti zaten sezeryanimda sıkıntılı ondan da korkuyorum.Suda eritme toz veriyor doktor, 1 paket saşe, hemen duzelir ama bol su iç, 2.5 lt nin altına dusme
Yakinda aile hekimi yok mu? 2 3hafatda 1 baktiriyorum.ben mutlaka. Hem enfeksiyon hem şeker hem.protein, tam.idrat istiyorum de.hepsine ücretsiz baksin
35 I geceyim sağlıkla.36 da alabilir seseryanla valla. Evde sancı geldi mi, serklaj var, geç mi kaldım diye stres olmak istemiyorum.
Ben de hikayeyi görünce soracaktım aa iste rutin kontroller cok önemli, simdi nasılsın sen hissettin mi sancı?Ya başıma gelenlere bakın...
Normal girdim muayene için. Baya güzel ilgilendi doktor falan neyse çatı muayenesi yaptı. Uygun dedi Normal doğum için dedi. Kilosu 2 kilo olmuş. Nst istedi. Sancım çıktı 60 larda. Şimdi serum takıldı yatış verdi doktor
Bizdede öyle vAllahBen normal idrar örneği verdim orda çıktı. Geçen ayda çıkmıştı düzelmemiş demek ki. Ama beni rahatsız da etmiyor yani bir şikayetim de yoktu. İdrar örneği istemese hiç bilmezdim.
Kız ben adamı gebeliğin başından beri görmüyorumkardeş gibiyiz. Aynen az kaldı bakalım nasip artık. Bebişler ne zaman isterse o zaman gelecek. İlla geleceğiz derlerse istersen tıka oranı yine çıkarlar. Günlük 3.5 lt su içmeme rağmen çıktı bu bakteri zımburtısı. Ya ben baktırmak istemedim zaten ama engel olamadım. Anlık yaşandı zaten. Bakmaz daha da herhalde diye düşünüyorum.
Sağol canım. Alıştım artık ya korkmuyorum pek. Yani haftam çok daha düşük olsaydı korkardım baya ama bu sefer iyibizim kız pek nazlı bakam. Çatı muayenesini de neden yaptı asla anlam veremedim anlık olan Bi şeydi engel olamadım. Vajinal ultrason la baktı sonra çatı muayenesi yaptı. Sancı çıkınca üstüne Bi de açılma yumuşama var mı diye baktı. Habire sokuşturdu buldu tabi açık bacağı... ama doktor baya ilgiliydi yani. Sevdim. Aman eşime de dedim devlette yapacağım nasipse doğumu.
Olabilir. Ben bugün sabah zaten kasılma ve ağrı ile uyandım ilk defa.
Sağol canım
İnşallah canım teşekkür ederimAynen canım öyle olduğu icin de değerlendirilmemiş yani ama idrar tahlilin temizse ve şikayetin yoksa cok yüksek ihtimalle kültür de temizdir diye umuyorum geçmiş olsun
Var canım, yarın gidicem bende idrar testi yaptırcamSuda eritme toz veriyor doktor, 1 paket saşe, hemen duzelir ama bol su iç, 2.5 lt nin altına dusme
Valla şans işte. O an nst de kasıldığını hissettim. Hafif ağrı girdi ama rahatsız edecek seviyede değildi. İyiyim ben şükür canım sıkıntım yokBen de hikayeyi görünce soracaktım aa iste rutin kontroller cok önemli, simdi nasılsın sen hissettin mi sancı?
Benim eşimde korkuyordu sonra doktor kendi yasakladı 25. HaftadaBizdede öyle vAllaheşimle bizde kardeş gibiyiz, o çok korkuyor Hemde varislerden dolayı ağrı verir bana
Doğru evet mantıklı söyledikleri.. Bide o depend bezi o sıcakta yakarmış gibi geliyor yapısı nasıl hiç görmedim gerçi ama sadece pedin olduğu kısım bile mahvediyor sıcaklarda.. Bende sezeryan olmuştum hasta bezi takılmıştır ilk çıkınca sanırım ama çok hatırlamıyorum onu da direk pedle halletmiştim..Ben gebe okuluna gidiyorum devlet hastanesine bize eğitim veren ebe depend çok lazım olmuyor dedi iki tane mi ne yeter demişti alın aranızda paylaşın dedi kalanları tekrar doğum yapmayacaksanız kısa bir süre sonra dedi saklamak zor olur zor gelir falan dedi biz kadınların gözünüzde büyür atmak istersiniz falan dedi bi hasta bezleri daha rahat edersiniz dedi yanlardan bantlı olanlardan hani çünkü depend bezi külot gibi olduğundan haliniz olmaz giyip çıkartmaya dedi birde sezeryanlılar için zor oluyor göbek bölgesine denk gelebiliyor demişti
Bende öyleyimOf kizlar bugun markette canim cips cekti 1 koca paket cipsi yedim simdi de midem bulaniyor yanapsam gecer süt ictim az
Benimkide öyle cnmHanımlar benim kız sürekli hıçkırıyobu normal dimi?
Benimki de öyle bu ara bide devamlı dönüyor sankiHanımlar benim kız sürekli hıçkırıyobu normal dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?