- 27 Mayıs 2016
- 502
- 658
- 103
Aynen bencede yakar gibi sleepy de çıkarmış hasta bezi gibi galiba gecen sok markete gördüm ona da bakmak lazım nasıl bişi acabaDoğru evet mantıklı söyledikleri.. Bide o depend bezi o sıcakta yakarmış gibi geliyor yapısı nasıl hiç görmedim gerçi ama sadece pedin olduğu kısım bile mahvediyor sıcaklarda.. Bende sezeryan olmuştum hasta bezi takılmıştır ilk çıkınca sanırım ama çok hatırlamıyorum onu da direk pedle halletmiştim..
Aynen bende sezaryandan Önce bir aksilik yasayıp da doğuma girmek istemiyorum.nebilim kanama gibi suyun gelmesi gibi.inan zaten bu 9 ay yeterince stresli geçti zaten sezeryanimda sıkıntılı ondan da korkuyorum.
Var canım, yarın gidicem bende idrar testi yaptırcam
Ben de heyecanlandım şimdi 3 hafta diye okuyuncaa az bi zaman , inş hayırlısıyla kucağınıza alırsınız sağlıkla ikiniz de..Herkese selam.bugun doktora gittim 33+6 haftalık kilosu 2250 sezeryan için bana gün verdi 16 temmuz 37 haftalıkken alacak plesenta previera olduğum için 3 hafta kaldı doğuma yani.gun verince heyecanlandım ya benim için okadar zor bir süreçdiki. Umarim sağlıkla sonuçlanir.
Ayy hadi hayırlısı olsun inşallah. Sağlıkla al kucağınaHerkese selam.bugun doktora gittim 33+6 haftalık kilosu 2250 sezeryan için bana gün verdi 16 temmuz 37 haftalıkken alacak plesenta previera olduğum için 3 hafta kaldı doğuma yani.gun verince heyecanlandım ya benim için okadar zor bir süreçdiki. Umarim sağlıkla sonuçlanir.
Çok geçmiş olsunSancı kesici serum verdiler tekrar nst ye bağladılar. Düzeldi zaten sonra taburcu ettiler.
Ben depend aldım ne olur ne olmaz diye
Valla bizde şok olduk. Çok kasılmam oluyordu neredeyse gebeliğin başından beri. Doktor da ne olur ne olmaz diye yatırdı serum taktı. Ama iyiyim şükür taburcu ettiler hemen
Kız olabilir aklıma geldi ama kaç gün geçti. Etkiler mi bilemedim
Ama emzirirken içebilir miyim acabaBebeği doğurayım kana kana buzlu kola içicem hergünnormalde aklıma gelmez, yemeğin yanında gelirse içerim aradığım bişey değil eve almam. Hamileliğim başından beri içmek istedim, eşime içirmiyorum görünce içim gidiyor. Gizli gizli içmişliğimde oldu Umarım kimsenin canı çekmemiştir yazıp yazmamakta kararsız kaldım.
Birde benim midem yanmaya başladı son günlerde yine. Sizlerinde başladı mı?
Normal, benim aylardan beri varBebeği doğurayım kana kana buzlu kola içicem hergünnormalde aklıma gelmez, yemeğin yanında gelirse içerim aradığım bişey değil eve almam. Hamileliğim başından beri içmek istedim, eşime içirmiyorum görünce içim gidiyor. Gizli gizli içmişliğimde oldu Umarım kimsenin canı çekmemiştir yazıp yazmamakta kararsız kaldım.
Hamileliğin ilk aylarında benim de vardı 4-5 şişe gaviscon bitirdim. En son stok yapmıştım eve, işyerine bi anda kesilmiştiNormal, benim aylardan beri var
Kesinlikle her şey de bir şey arayan ekstra takıntılı bir piskopat haline geldim resmen yaİnşallah canım teşekkür ederimbu hamilelik en çok üzerimize evhamlı olmayı yapıştırdı
Var bir hayalimizBebeği doğurayım kana kana buzlu kola içicem hergünnormalde aklıma gelmez, yemeğin yanında gelirse içerim aradığım bişey değil eve almam. Hamileliğim başından beri içmek istedim, eşime içirmiyorum görünce içim gidiyor. Gizli gizli içmişliğimde oldu Umarım kimsenin canı çekmemiştir yazıp yazmamakta kararsız kaldım.
Senin en azinda kesilmiş, nonstop devam arttı. Bugunler3 iyi geldim yine deHamileliğin ilk aylarında benim de vardı 4-5 şişe gaviscon bitirdim. En son stok yapmıştım eve, işyerine bi anda kesilmiştişimdi yine başladı
Az az başlarız içmeye artıkVar bir hayalimizCünkü benimde en basından beri canım cok kola istiyor ilk trimester da eşim içirmiyordu ikinci trimester da da şekerle tanıstım komple yasaklandı doğurunca insallah hayırlısı ile cola top10 listem de başı cekiyor
Yaşam kalitesini etkiliyor insanınSenin en azinda kesilmiş, nonstop devam arttı. Bugunler3 iyi geldim yine de
Az az başlarız içmeye artık
Yaşam kalitesini etkiliyor insanıno dönemler hiç bişe yiyemezdim. Umarım o zamanlara dönmem geçicidir. Seninde yakında biter umarım
Benim de ne zamandır cips istiyor canım şeker çıkınca zorunlu frenliyorum yoksa çoktan ben e bi gün bu şekilde bişey yaşardım.. Soda içip hazmı hızlandırabilirsin belki bunlantıya da iyi gelir..Of kizlar bugun markette canim cips cekti 1 koca paket cipsi yedim simdi de midem bulaniyor yanapsam gecer süt ictim az
Benim de kana kana kola içesim var cipsin yanında , bide kocaman bir yaşpasta yeme hayalim var bakalımBebeği doğurayım kana kana buzlu kola içicem hergünnormalde aklıma gelmez, yemeğin yanında gelirse içerim aradığım bişey değil eve almam. Hamileliğim başından beri içmek istedim, eşime içirmiyorum görünce içim gidiyor. Gizli gizli içmişliğimde oldu Umarım kimsenin canı çekmemiştir yazıp yazmamakta kararsız kaldım.
Yaş pasta benimde aklımda bikaç gündürBenim de ne zamandır cips istiyor canım şeker çıkınca zorunlu frenliyorum yoksa çoktan ben e bi gün bu şekilde bişey yaşardım.. Soda içip hazmı hızlandırabilirsin belki bunlantıya da iyi gelir..
Benim de kana kana kola içesim var cipsin yanında , bide kocaman bir yaşpasta yeme hayalim var bakalımben ilk aylarda içmiştim az az da olsa mide bulantım enteresan bi şekilde iyi geliyordu zaten bide sevince dayanamayıp içtim bi süre
Mide yanmam benim de uzun süredir var gaviscon la yaşıyorum, bazen o da fayda etmiyor zirve yaşıyorum, bitse bi keşke..
Ay iki erik yedim hava aldim gecti cok sukur tövbe ettim bugun daha cips yememBende öyleyimüstünnen süt içtim. Sonrada ishal oldum
Aman yeme pismanlik resmen vicdan azabindan öldüm yaBenim de ne zamandır cips istiyor canım şeker çıkınca zorunlu frenliyorum yoksa çoktan ben e bi gün bu şekilde bişey yaşardım.. Soda içip hazmı hızlandırabilirsin belki bunlantıya da iyi gelir..
Benim de kana kana kola içesim var cipsin yanında , bide kocaman bir yaşpasta yeme hayalim var bakalımben ilk aylarda içmiştim az az da olsa mide bulantım enteresan bi şekilde iyi geliyordu zaten bide sevince dayanamayıp içtim bi süre
Mide yanmam benim de uzun süredir var gaviscon la yaşıyorum, bazen o da fayda etmiyor zirve yaşıyorum, bitse bi keşke..
Valla 2 cocuktada direk el ve parmak ile bakildi eger yeni bisey ciktiysa bilmiyorum henuz elletmedim ins vardi bi aletide acitmiyordurCipisS canım bişey sorucam çatı muaynesi dışarıdan bi alet yardımıyla ismi spekulum kaşık da deniyor halk arasında o tarz bişeyle mi yapıldı yoksa direk elle mi en büyük merakım bu yoksa spekulumla benim 24 haftalık yapılmıştı da farkı var mı merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?