2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen bencede yakar gibi sleepy de çıkarmış hasta bezi gibi galiba gecen sok markete gördüm ona da bakmak lazım nasıl bişi acaba

Dünden yemiştim koca bey alıyor kardesimle yiyorlar é benim de canım cekti çok midem yandı sonra onuda gectim içindeki maddeler çok zararlı hem kendimiz için hem bebek için çok kızıyorum kendime yediğim için

Aynen bende sezaryandan Önce bir aksilik yasayıp da doğuma girmek istemiyorum.nebilim kanama gibi suyun gelmesi gibi.inan zaten bu 9 ay yeterince stresli geçti zaten sezeryanimda sıkıntılı ondan da korkuyorum.

Neden sikintili ki sezeryan cnm? Serklaj oldugundan ufacik agrida sizida doktora gotme zorunlulugumuz var geç kalmayalim.diye sadece, gerisi genel anestezi zaten

Var canım, yarın gidicem bende idrar testi yaptırcam

Enfeksiyon önemsiz gibi görünse de önemli konu, bebeğin kesesini etkileyebiliyor. Önceki gebeliklerde sorun yaşamadım enfeksiyon konusunda ama 2 3 haftada 1 önlem amaçlı test yaptırıyorum. Her enfeksiyon idrarda yanma veya semptom göstermiyor cunku

Ben de heyecanlandım şimdi 3 hafta diye okuyuncaa az bi zaman , inş hayırlısıyla kucağınıza alırsınız sağlıkla ikiniz de..

Ayy hadi hayırlısı olsun inşallah. Sağlıkla al kucağına

Çok geçmiş olsun

Bebeği doğurayım kana kana buzlu kola içicem hergün normalde aklıma gelmez, yemeğin yanında gelirse içerim aradığım bişey değil eve almam. Hamileliğim başından beri içmek istedim, eşime içirmiyorum görünce içim gidiyor. Gizli gizli içmişliğimde oldu Umarım kimsenin canı çekmemiştir yazıp yazmamakta kararsız kaldım.
Birde benim midem yanmaya başladı son günlerde yine. Sizlerinde başladı mı?

Ama emzirirken içebilir miyim acaba yine mi yasak ? Bebeğe gaz yapar mı

Normal, benim aylardan beri var

Var bir hayalimiz Cünkü benimde en basından beri canım cok kola istiyor ilk trimester da eşim içirmiyordu ikinci trimester da da şekerle tanıstım komple yasaklandı doğurunca insallah hayırlısı ile cola top10 listem de başı cekiyor

Hamileliğin ilk aylarında benim de vardı 4-5 şişe gaviscon bitirdim. En son stok yapmıştım eve, işyerine bi anda kesilmişti şimdi yine başladı
Senin en azinda kesilmiş, nonstop devam arttı. Bugunler3 iyi geldim yine de

Az az başlarız içmeye artık
Senin en azinda kesilmiş, nonstop devam arttı. Bugunler3 iyi geldim yine de
Yaşam kalitesini etkiliyor insanın o dönemler hiç bişe yiyemezdim. Umarım o zamanlara dönmem geçicidir. Seninde yakında biter umarım

Az az başlarız içmeye artık

Yaşam kalitesini etkiliyor insanın o dönemler hiç bişe yiyemezdim. Umarım o zamanlara dönmem geçicidir. Seninde yakında biter umarım

Keske sadece yanma olsa, reflu oksurugune döndü, alerjik gibi arka arkaya oksuruyorum, oksurunxe kasigim acıyor. Valla gececek gibi değil bebek büyüdükçe mide yukarı cikiyor zaten Önümüzdeki 5 6 haftayı hayırlısıyla sağlıkla atlatayim da, degsin tüm emekler diyorum :)

Of kizlar bugun markette canim cips cekti 1 koca paket cipsi yedim simdi de midem bulaniyor ya napsam gecer süt ictim az
Benim de ne zamandır cips istiyor canım şeker çıkınca zorunlu frenliyorum yoksa çoktan ben e bi gün bu şekilde bişey yaşardım.. Soda içip hazmı hızlandırabilirsin belki bunlantıya da iyi gelir..
Benim de kana kana kola içesim var cipsin yanında , bide kocaman bir yaşpasta yeme hayalim var bakalım ben ilk aylarda içmiştim az az da olsa mide bulantım enteresan bi şekilde iyi geliyordu zaten bide sevince dayanamayıp içtim bi süre

Mide yanmam benim de uzun süredir var gaviscon la yaşıyorum, bazen o da fayda etmiyor zirve yaşıyorum, bitse bi keşke..

Yaş pasta benimde aklımda bikaç gündür mide yanması insanda yaşama hevesi bırakmıyor resmen beni çok etkilemişti. Umarım yakın zamanda biter seninde

Aman yeme pismanlik resmen vicdan azabindan öldüm ya

Valla 2 cocuktada direk el ve parmak ile bakildi eger yeni bisey ciktiysa bilmiyorum henuz elletmedim ins vardi bi aletide acitmiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…