2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet benim gebe okulundada sordu birisi gerek gormedi en guzeli normal yetiskin hasta bezi baya kullanisli oluyor dogum aninda bile lazim oluyo bazen.. normal olsun sezeryan olsun zor olur kilot bez giy cikar adeti az olan bez bakicam bende cocuklarda aldiklarimdan varsa onlardan alirim yine

Aynen bende hic yanma koku vs yoktu o yuzden hic süphelenmedim mesela.

Benm canim cok istiyo. Ama kola bana kokuyo. Bildigin bulasik makinesi fairy si kokuyo

aa kesinleşmiş doğum tarihini girecektim ama listede yoksunuz, olmadı böyle

Bebek arabasını aldık, çok kurcalamadım ama güzel görünüyor. Hauck aldık, Alman malı, yani kötü çıkamaz zaten diye düşünüyorum

Bende ayni encef diye antibiyotik vermis birde tek kullanimlik sase geceden beri baya rahatsiz etmisti yuksekte iltihabin diyince korkmadim degil ins benide rahatlatir biraz ya bununla kac oldu boyle bu biraz daha siddetliydi sanki
Bende infexiçtim 200 mg. Bol su tüketmek gerekiyor. O da etkiliyor. Acaba bir daha test yapacakmı ya gecmedıyse diye düşünüyorum ben de

Ben ilk doğumumda hasta bezi kullanmıştım. İkincide depend kullandım. Aşırı memnun kaldım. O yüzden bu doğum için de depend aldım.

Ben ilk doğumumda hasta bezi kullanmıştım. İkincide depend kullandım. Aşırı memnun kaldım. O yüzden bu doğum için de depend aldım.
Daha hic bisey almadim ben temmuzun ilk haftasi alicam herseyimi sonra bayram geliyor esimin izni falan derken evde olmucam herseyimi o zman hazirlicam doguma kadarda gezim dedim bakalim

Bende asla kola içmezdim hamile kalmadan önce binde bir hamileyken zararlı olan ne varsa hep istedi canım ben hala canım çektikçe su karıştırıp içiyorum ne yalan sölim benim 2 aydır var canım ne uyku uyutuyor ne rahat veriyor uyurken bile sağa sola dönemiyorum midem ağzımda hep . Gasteron kullanıyorum bende

Kesinlikle her şey de bir şey arayan ekstra takıntılı bir piskopat haline geldim resmen ya sağlıkla gelsinler de bide doğunca gör sen diyorlar daha fena olunuyormuş
Aynen bende ya bebiş hareketli olur neden bu kadar yerinden çıkacak gibi hareket ediyor acaba kordonu mu dolandı hareket etmez hayatım koş 1 saattir tepki yok . Yazık adama da kafayı yedirttim nolur artık doğur diyor kocam

Kızlar benimde bir sorum var ben bebişin bütün ihtiyaçlarını aldım ama mevsim geçişi olduğu için mi bilmiyorum ama hastane çıkışları dışında öyle çok uzun kollu birşey alamadım çoğu yarım kol kısa kol şimdi 3 lü tulumlardan alacağım uzun kollu 0-3 mü alsam 3-6 mı diğer aldıklarımın çoğu 3-6 ay sadece hastane çıkışlarım 0-3.

Daha hic bisey almadim ben temmuzun ilk haftasi alicam herseyimi sonra bayram geliyor esimin izni falan derken evde olmucam herseyimi o zman hazirlicam doguma kadarda gezim dedim bakalim
Bugün gelen son kargolarla bütün eksikleri tamamladım şükür. Kıyafetlerin yıkanması ve çanta hazırlığı kaldı. Ben de tatile çıkacağım için bir hafta içinde onları da halletmem lazım. Her ihtimale karşı doğum çantasını yanıma alacağım. Doktor erken doğum olmaz büyük ihtimal, kafana göre takıl dedi ama hiçbir şeyin garantisi yok.

Plesenta previera var bende birde rahim çok varisli.kanamali olacakmış ameliyatım.

30 hafta güncellemesi cok iyi olmadı benim için,,, artık ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum. Yarım saat otursam belim kopuyor karnımın içi surekli acıyor, sol kaburgamdaki agrı zaten hiç geçmiyor, gece mide bulantım ve bad agrılarım basladı, midem de ne yesem yanıyor. Sol kaburga agrım yemeklerden sonra dayanılmaz oluyor mutlaka sağıma yatmam gerekiyor baska türlü hafiflemiyor. Azıcık yorulsam karnım hemen sertlesiyor, ayakta bir salatalıgı dograyamaz oldum valla. Şikayet etmiyorum allahım bebem sağlıklı olsun da cok mutluyum gerisi önemli değil katlanırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…