- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
Benim oglanda hickiriyor normal evetHanımlar benim kız sürekli hıçkırıyobu normal dimi?
nefes alma provası yapıyor, normal, çok sağlıklı bir durum.Hanımlar benim kız sürekli hıçkırıyobu normal dimi?
Evet benim gebe okulundada sordu birisi gerek gormedi en guzeli normal yetiskin hasta bezi baya kullanisli oluyor dogum aninda bile lazim oluyo bazen.. normal olsun sezeryan olsun zor olur kilot bez giy cikar adeti az olan bez bakicam bende cocuklarda aldiklarimdan varsa onlardan alirim yineBen gebe okuluna gidiyorum devlet hastanesine bize eğitim veren ebe depend çok lazım olmuyor dedi iki tane mi ne yeter demişti alın aranızda paylaşın dedi kalanları tekrar doğum yapmayacaksanız kısa bir süre sonra dedi saklamak zor olur zor gelir falan dedi biz kadınların gözünüzde büyür atmak istersiniz falan dedi bi hasta bezleri daha rahat edersiniz dedi yanlardan bantlı olanlardan hani çünkü depend bezi külot gibi olduğundan haliniz olmaz giyip çıkartmaya dedi birde sezeryanlılar için zor oluyor göbek bölgesine denk gelebiliyor demişti
Aynen bende hic yanma koku vs yoktu o yuzden hic süphelenmedim mesela.Neden sikintili ki sezeryan cnm? Serklaj oldugundan ufacik agrida sizida doktora gotme zorunlulugumuz var geç kalmayalim.diye sadece, gerisi genel anestezi zaten
Enfeksiyon önemsiz gibi görünse de önemli konu, bebeğin kesesini etkileyebiliyor. Önceki gebeliklerde sorun yaşamadım enfeksiyon konusunda ama 2 3 haftada 1 önlem amaçlı test yaptırıyorum. Her enfeksiyon idrarda yanma veya semptom göstermiyor cunku
Benm canim cok istiyo. Ama kola bana kokuyo. Bildigin bulasik makinesi fairy si kokuyoBebeği doğurayım kana kana buzlu kola içicem hergünnormalde aklıma gelmez, yemeğin yanında gelirse içerim aradığım bişey değil eve almam. Hamileliğim başından beri içmek istedim, eşime içirmiyorum görünce içim gidiyor. Gizli gizli içmişliğimde oldu Umarım kimsenin canı çekmemiştir yazıp yazmamakta kararsız kaldım.
Birde benim midem yanmaya başladı son günlerde yine. Sizlerinde başladı mı?
aa kesinleşmiş doğum tarihini girecektim ama listede yoksunuz, olmadı böyleHerkese selam.bugun doktora gittim 33+6 haftalık kilosu 2250 sezeryan için bana gün verdi 16 temmuz 37 haftalıkken alacak plesenta previera olduğum için 3 hafta kaldı doğuma yani.gun verince heyecanlandım ya benim için okadar zor bir süreçdiki. Umarim sağlıkla sonuçlanir.
Benm canim cok istiyo. Ama kola bana kokuyo. Bildigin bulasik makinesi fairy si kokuyo
Bende infexiçtim 200 mg. Bol su tüketmek gerekiyor. O da etkiliyor. Acaba bir daha test yapacakmı ya gecmedıyse diye düşünüyorum ben deBende ayni encef diye antibiyotik vermis birde tek kullanimlik sase geceden beri baya rahatsiz etmisti yuksekte iltihabin diyince korkmadim degil ins benide rahatlatir biraz ya bununla kac oldu boyle bu biraz daha siddetliydi sanki
Ben ilk doğumumda hasta bezi kullanmıştım. İkincide depend kullandım. Aşırı memnun kaldım. O yüzden bu doğum için de depend aldım.Evet benim gebe okulundada sordu birisi gerek gormedi en guzeli normal yetiskin hasta bezi baya kullanisli oluyor dogum aninda bile lazim oluyo bazen.. normal olsun sezeryan olsun zor olur kilot bez giy cikar adeti az olan bez bakicam bende cocuklarda aldiklarimdan varsa onlardan alirim yine
Ilaclardan sonra belli eder heralde kendini ya bi sonraki kontrolde belli olurBende infexiçtim 200 mg. Bol su tüketmek gerekiyor. O da etkiliyor. Acaba bir daha test yapacakmı ya gecmedıyse diye düşünüyorum ben de
Daha hic bisey almadim ben temmuzun ilk haftasi alicam herseyimi sonra bayram geliyor esimin izni falan derken evde olmucam herseyimi o zman hazirlicam doguma kadarda gezim dedim bakalimBen ilk doğumumda hasta bezi kullanmıştım. İkincide depend kullandım. Aşırı memnun kaldım. O yüzden bu doğum için de depend aldım.
Bende asla kola içmezdim hamile kalmadan önce binde bir hamileyken zararlı olan ne varsa hep istedi canımBebeği doğurayım kana kana buzlu kola içicem hergünnormalde aklıma gelmez, yemeğin yanında gelirse içerim aradığım bişey değil eve almam. Hamileliğim başından beri içmek istedim, eşime içirmiyorum görünce içim gidiyor. Gizli gizli içmişliğimde oldu Umarım kimsenin canı çekmemiştir yazıp yazmamakta kararsız kaldım.
Birde benim midem yanmaya başladı son günlerde yine. Sizlerinde başladı mı?
Bende infexiçtim 200 mg. Bol su tüketmek gerekiyor. O da etkiliyor. Acaba bir daha test yapacakmı ya gecmedıyse diye düşünüyorum ben de
Aynen bende ya bebiş hareketli olur neden bu kadar yerinden çıkacak gibi hareket ediyor acaba kordonu mu dolandı hareket etmez hayatım koş 1 saattir tepki yok . Yazık adama da kafayı yedirttimKesinlikle her şey de bir şey arayan ekstra takıntılı bir piskopat haline geldim resmen yasağlıkla gelsinler de bide doğunca gör sen diyorlar daha fena olunuyormuş
Bugün gelen son kargolarla bütün eksikleri tamamladım şükür. Kıyafetlerin yıkanması ve çanta hazırlığı kaldı. Ben de tatile çıkacağım için bir hafta içinde onları da halletmem lazım. Her ihtimale karşı doğum çantasını yanıma alacağım.Daha hic bisey almadim ben temmuzun ilk haftasi alicam herseyimi sonra bayram geliyor esimin izni falan derken evde olmucam herseyimi o zman hazirlicam doguma kadarda gezim dedim bakalim
Plesenta previera var bende birde rahim çok varisli.kanamali olacakmış ameliyatım.Neden sikintili ki sezeryan cnm? Serklaj oldugundan ufacik agrida sizida doktora gotme zorunlulugumuz var geç kalmayalim.diye sadece, gerisi genel anestezi zaten
Enfeksiyon önemsiz gibi görünse de önemli konu, bebeğin kesesini etkileyebiliyor. Önceki gebeliklerde sorun yaşamadım enfeksiyon konusunda ama 2 3 haftada 1 önlem amaçlı test yaptırıyorum. Her enfeksiyon idrarda yanma veya semptom göstermiyor cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?