- 17 Aralık 2018
- 2.322
- 3.208
- 133
Bende 6 yıldır hiç kola içmedim ama şimdi acayip canım istiyorBebeği doğurayım kana kana buzlu kola içicem hergünnormalde aklıma gelmez, yemeğin yanında gelirse içerim aradığım bişey değil eve almam. Hamileliğim başından beri içmek istedim, eşime içirmiyorum görünce içim gidiyor. Gizli gizli içmişliğimde oldu Umarım kimsenin canı çekmemiştir yazıp yazmamakta kararsız kaldım.
Birde benim midem yanmaya başladı son günlerde yine. Sizlerinde başladı mı?
Yorulunca kasılmalar oluyor canım inşallah evine gittiğinde herşey düzelir annenle babanin yolları açık olsun şimdiden Rabbim haclarini kabul etsin günahsız hacı olarak dönmeyi nasip etsin inşallah gitmek isteyen herkese de nasip etsinYorgunluktan bitmiş bir ben var burada. Dehşet uykum var fakat uyuyamıyorum çünkü karnım sert ve rahatsız. Annemleri bu akşam hacıya uğurladık sürekli misafirler vs kosturmakla geçti. Yordum kendimi. Bı de yetmez gibi k valideyi alıp eve geçeceğiz.
Yarım sabah 6 gibi yolcuyuz eşimin işleri yoğun olcak erken çıkmamız gerek.
Gözümden uyku akıyor geç yedik yemeği oda rahatsız ediyor şuan tabi. Eve gideydim hayırla zamanında doğurayim inşallah
Plesenta previera var bende birde rahim çok varisli.kanamali olacakmış ameliyatım.
30 hafta güncellemesi cok iyi olmadı benim için,,, artık ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum. Yarım saat otursam belim kopuyor karnımın içi surekli acıyor, sol kaburgamdaki agrı zaten hiç geçmiyor, gece mide bulantım ve bad agrılarım basladı, midem de ne yesem yanıyor. Sol kaburga agrım yemeklerden sonra dayanılmaz oluyor mutlaka sağıma yatmam gerekiyor baska türlü hafiflemiyor. Azıcık yorulsam karnım hemen sertlesiyor, ayakta bir salatalıgı dograyamaz oldum valla.Şikayet etmiyorum allahım bebem sağlıklı olsun da cok mutluyum gerisi önemli değil katlanırız
Yorgunluktan bitmiş bir ben var burada. Dehşet uykum var fakat uyuyamıyorum çünkü karnım sert ve rahatsız. Annemleri bu akşam hacıya uğurladık sürekli misafirler vs kosturmakla geçti. Yordum kendimi. Bı de yetmez gibi k valideyi alıp eve geçeceğiz.
Yarım sabah 6 gibi yolcuyuz eşimin işleri yoğun olcak erken çıkmamız gerek.
Gözümden uyku akıyor geç yedik yemeği oda rahatsız ediyor şuan tabi. Eve gideydim hayırla zamanında doğurayim inşallah
3 6 al hemencecik buyuyup giyyolar. Benm.oglum minik dogmustu 20 gunlukken alisverise ciktim ben 3 6 aylik bisiler almak icin. Ozellikle tulumlar hemen bacaktan kasmaya basliyo o yuzden az buyuk olmasinda fayda varKızlar benimde bir sorum var ben bebişin bütün ihtiyaçlarını aldım ama mevsim geçişi olduğu için mi bilmiyorum ama hastane çıkışları dışında öyle çok uzun kollu birşey alamadım çoğu yarım kol kısa kol şimdi 3 lü tulumlardan alacağım uzun kollu 0-3 mü alsam 3-6 mı diğer aldıklarımın çoğu 3-6 ay sadece hastane çıkışlarım 0-3.
33. Haftadan bunlara ek kaburganin sirt kisminin komple agrisini ekliyorum. Bi insanin sirt agrisi hic mi gecmez30 hafta güncellemesi cok iyi olmadı benim için,,, artık ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum. Yarım saat otursam belim kopuyor karnımın içi surekli acıyor, sol kaburgamdaki agrı zaten hiç geçmiyor, gece mide bulantım ve bad agrılarım basladı, midem de ne yesem yanıyor. Sol kaburga agrım yemeklerden sonra dayanılmaz oluyor mutlaka sağıma yatmam gerekiyor baska türlü hafiflemiyor. Azıcık yorulsam karnım hemen sertlesiyor, ayakta bir salatalıgı dograyamaz oldum valla.Şikayet etmiyorum allahım bebem sağlıklı olsun da cok mutluyum gerisi önemli değil katlanırız
Benim sırt ağrım kızımda çok oluyordu üstelik doğumdan sonra 2 yıl devam etti hatta kambur oldum sırt korsesine rağmen sonrasında kollajenle toparlandım33. Haftadan bunlara ek kaburganin sirt kisminin komple agrisini ekliyorum. Bi insanin sirt agrisi hic mi gecmez
Agzindan bal damliyo balllBenim sırt ağrım kızımda çok oluyordu üstelik doğumdan sonra 2 yıl devam etti hatta kambur oldum sırt korsesine rağmen sonrasında kollajenle toparlandım
Ayy kutletmek isteyecek kadar ağrıyorAgzindan bal damliyo balllbeni yatirip bi kutletseler biseyim kalmayacak gibi bi hissiyatim var
Tabi tabi kutlesem gecicek. Gobek kucukken kendimi gerip ellerimi sirtima bastirip kutletirdim az bi rahatlatirdi artk onu da yapamiorum. Dogumdan sonra az toparliim ilk isim masaja gitmek.olcak. benm bebenin de ciddi sorunlar yasattigi yok bu agrinsizi hep. Ama sorunum.su ki uyumuyo. Gunduz hep.hareket halinde. Gece ne zaman uyansam.kipir kipir. Uyumayan yapmistim.bitane bu da onun kardesiAyy kutletmek isteyecek kadar ağrıyorbel ağrısından çoookkk çektim napim yalan mı solim belki de preeklampsiden öyle oldum birşeyden oldum ama neyden valla çok şükür Rabbime bu bebe akıllı,uslu,sakin (maşallah ) sadece sabahları her saat başı en az 5 defa bacaklarima kramp giriyor bacaklarım odun gibi oluyor açılması uzun sürüyor ağlatıyor bir de canı her şeylerden istiyor
2. Bebekte de bakıyorlar mıValla 2 cocuktada direk el ve parmak ile bakildi eger yeni bisey ciktiysa bilmiyorum henuz elletmedim ins vardi bi aletide acitmiyordur
Ağustosun sonuna doğru ise doğumun canım akşamları esiyor zaten Eylül geliyor kısa kollu giydirmek pek mümkün değil o ayda. Ama tabiki yaşadığınız ile bağlı. Birde bence büyük bedenleri bebek doğduktan sonra kilo alımına göre almak daha mantıklı olur. Çünkü benim oğlum her ay 1.5kilo alıyordu ve hep büyük beden giydiriyordum kendi ayı olmuyordu. O sebeple biraz bebeğe göre birazda havaya göre bakarak ihtiyaca yönelik almak daha mantıklı geliyor banaKızlar benimde bir sorum var ben bebişin bütün ihtiyaçlarını aldım ama mevsim geçişi olduğu için mi bilmiyorum ama hastane çıkışları dışında öyle çok uzun kollu birşey alamadım çoğu yarım kol kısa kol şimdi 3 lü tulumlardan alacağım uzun kollu 0-3 mü alsam 3-6 mı diğer aldıklarımın çoğu 3-6 ay sadece hastane çıkışlarım 0-3.
Sen belini kutlete kutlete alistirmissin iyi değil kutletmezsen ağrı olur canım solim bende hiç uyumayan bir abla yapmıştım bununda uykusu yok ben de alışığımTabi tabi kutlesem gecicek. Gobek kucukken kendimi gerip ellerimi sirtima bastirip kutletirdim az bi rahatlatirdi artk onu da yapamiorum. Dogumdan sonra az toparliim ilk isim masaja gitmek.olcak. benm bebenin de ciddi sorunlar yasattigi yok bu agrinsizi hep. Ama sorunum.su ki uyumuyo. Gunduz hep.hareket halinde. Gece ne zaman uyansam.kipir kipir. Uyumayan yapmistim.bitane bu da onun kardesi
Ağustosun 4 ü nasipse doğum canım. Hepsi 3-6 ay ya büyük olur mu diye düşündüm ama hemencik büyüyorlar doğru söylüyorsun 3-6 dan devamAğustosun sonuna doğru ise doğumun canım akşamları esiyor zaten Eylül geliyor kısa kollu giydirmek pek mümkün değil o ayda. Ama tabiki yaşadığınız ile bağlı. Birde bence büyük bedenleri bebek doğduktan sonra kilo alımına göre almak daha mantıklı olur. Çünkü benim oğlum her ay 1.5kilo alıyordu ve hep büyük beden giydiriyordum kendi ayı olmuyordu. O sebeple biraz bebeğe göre birazda havaya göre bakarak ihtiyaca yönelik almak daha mantıklı geliyor bana
Doğru söylüyorsun canım 3-6 ay alayım yine3 6 al hemencecik buyuyup giyyolar. Benm.oglum minik dogmustu 20 gunlukken alisverise ciktim ben 3 6 aylik bisiler almak icin. Ozellikle tulumlar hemen bacaktan kasmaya basliyo o yuzden az buyuk olmasinda fayda var
Çok tatlı bayıldımBen de hastane çantasını hazırladım acil durumlar için olacak şekilde temel parçalarla yani, fotoğraf için kendi tacım bebişe hastane çıkışı gibi detaylar kaldı sadece kısmetse.. Kapı süsümüz hazır, çikolata yapılacak bir de hastane için o kadar..
Sıcaklarda buz gibi iyi gidiyordu eskidenAy okadar çok kola muhabbeti dönmüş ki canım çektihiçte sevmem aslında ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?