2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende 6 yıldır hiç kola içmedim ama şimdi acayip canım istiyor benim hayaller çok fazla şeker yüzünden ama doğumdan sonra canım ister mi bilmiyorum portakal suyu, peynirli börek, en büyük boy pizza, patates, yaş pasta, hiç sevmediğim ama canımın istediği her çeşit kuru pasta , şimdiye kadar hiç yemediğim şerbetli bütün tatlılardan en şerbetlisinden normalde hiç yemem ama meyvelerin hepsindenher çeşit makarna, kısır daha çoktu ama unutmuş olabilirim buraya yazdığım tüm yiyecekler için hepinizden özür diliyorum özellikle de şekeri olan ve benim gibi yiyemeyen anne adaylarindan ben bu listeyi eşime verdim oda doğumdan sonra böyle iştahlı olacağını düşünmüyorum diyor

Yorgunluktan bitmiş bir ben var burada. Dehşet uykum var fakat uyuyamıyorum çünkü karnım sert ve rahatsız. Annemleri bu akşam hacıya uğurladık sürekli misafirler vs kosturmakla geçti. Yordum kendimi. Bı de yetmez gibi k valideyi alıp eve geçeceğiz.
Yarım sabah 6 gibi yolcuyuz eşimin işleri yoğun olcak erken çıkmamız gerek.
Gözümden uyku akıyor geç yedik yemeği oda rahatsız ediyor şuan tabi. Eve gideydim hayırla zamanında doğurayim inşallah

Yorulunca kasılmalar oluyor canım inşallah evine gittiğinde herşey düzelir annenle babanin yolları açık olsun şimdiden Rabbim haclarini kabul etsin günahsız hacı olarak dönmeyi nasip etsin inşallah gitmek isteyen herkese de nasip etsin sizede hayırlı yolculuklar canım sağlıkla gününde gelsin minnoslar

Plesenta previera var bende birde rahim çok varisli.kanamali olacakmış ameliyatım.

Benim ilk dogum normaldi, normal dogurana kadar aşırı kanamam vardı, bir insanda ortalama 6 lt kan olur, ben yarisini kaybetmistim o 7 saatte sanırım doğuma kadar.( benim durumum standart gebelere göre farklıydi, kimse normal dogumu anlattigim ile iliskilendirmesin, standarti bu degil)
şükür atlattim o günü. Senin şu anki kan degerin iyi olmalı, doktor.tekrar kontrol ettirdi mi tahlil yaptırdı mi? Sezeryan oncesi kan deposu dolu olmali diyor doktor.

Umarım kolaylıkla geçer sezeryan

Kuyruk sokumum akşamları oturup kalkarken ağrıyor, mutfaktaki tabureye oturamaz oldum, sıcak cok fena, sicaktan fena olan teyze modundayim, gebeligin 2.ayinda başlayan mide sorunu (yanma, asit, oksuruk) rahmin iyice yukarı çıkıp midemi yukarı itmesiyle arşa cikti

Neyse ki su an gebelik status stabil, her şey yolunda gidiyor, bebem.saglikla büyüyor, bunlara duaciyim diyorum

Belki erken doğum.yasadigim için ben fazla pimpirikleniyorumdur ama bu haftalarda bu kadar yorulmak ciddi risk. Aksi gibi birseyler yolunda da gitmesem omur boyu vicdan azabi sonrası...
Misafirle ugrasmak için tek adam sen mi kaldin şimdi? Kimse utanmadi mi hamile kardından is tutmasini beklemekten? Hem sinirlendim hem de bunca yorgunlukla karindaki sertlesmeye üzüldüm, hiç değmez. Takdir senin hayat senin tabi, ama bu haftalarda kimse ileride pişmanlık olacağı seyleri yapmamali. Yoruldugun gunlerde en.azindan bol su icmeye çalış, olası kasılmalar icin su ve uzanmak şart

3 6 al hemencecik buyuyup giyyolar. Benm.oglum minik dogmustu 20 gunlukken alisverise ciktim ben 3 6 aylik bisiler almak icin. Ozellikle tulumlar hemen bacaktan kasmaya basliyo o yuzden az buyuk olmasinda fayda var

33. Haftadan bunlara ek kaburganin sirt kisminin komple agrisini ekliyorum. Bi insanin sirt agrisi hic mi gecmez

33. Haftadan bunlara ek kaburganin sirt kisminin komple agrisini ekliyorum. Bi insanin sirt agrisi hic mi gecmez
Benim sırt ağrım kızımda çok oluyordu üstelik doğumdan sonra 2 yıl devam etti hatta kambur oldum sırt korsesine rağmen sonrasında kollajenle toparlandım

Normalde bacak kramplarım olmazdı çok nadir birkaç kez olmuştu, tahlilde de magnezyum normal çıkmıştı içmene gerek yok demişti doktor. Geçen gece acayip bir kramp girdi önce sağ bacağıma o geçti sol bacağıma, sonra gündüz biraz ayakta kaldım işte öğleden sonra ağrımaya başladı kramp giren yer, neredeyse üstüne basamayacak kadar kasıldı. Bugün magnorm aldım eczaneden ona başladım, aşırı tatlı ya çok zor içtim

Agzindan bal damliyo balll beni yatirip bi kutletseler biseyim kalmayacak gibi bi hissiyatim var
Ayy kutletmek isteyecek kadar ağrıyor bel ağrısından çoookkk çektim napim yalan mı solim belki de preeklampsiden öyle oldum birşeyden oldum ama neyden valla çok şükür Rabbime bu bebe akıllı,uslu,sakin (maşallah ) sadece sabahları her saat başı en az 5 defa bacaklarima kramp giriyor bacaklarım odun gibi oluyor açılması uzun sürüyor ağlatıyor bir de canı her şeylerden istiyor

Tabi tabi kutlesem gecicek. Gobek kucukken kendimi gerip ellerimi sirtima bastirip kutletirdim az bi rahatlatirdi artk onu da yapamiorum. Dogumdan sonra az toparliim ilk isim masaja gitmek.olcak. benm bebenin de ciddi sorunlar yasattigi yok bu agrinsizi hep. Ama sorunum.su ki uyumuyo. Gunduz hep.hareket halinde. Gece ne zaman uyansam.kipir kipir. Uyumayan yapmistim.bitane bu da onun kardesi

Valla 2 cocuktada direk el ve parmak ile bakildi eger yeni bisey ciktiysa bilmiyorum henuz elletmedim ins vardi bi aletide acitmiyordur
2. Bebekte de bakıyorlar mı zaten ilkini normal yapmışım tekrar bakmaya gerek var mı ki? Doktorumda aynı. Birde erkek doktor, evirip çevirmişti sürekli elini herşeyi incelemişti anlatmıştı saolsun

Ağustosun sonuna doğru ise doğumun canım akşamları esiyor zaten Eylül geliyor kısa kollu giydirmek pek mümkün değil o ayda. Ama tabiki yaşadığınız ile bağlı. Birde bence büyük bedenleri bebek doğduktan sonra kilo alımına göre almak daha mantıklı olur. Çünkü benim oğlum her ay 1.5kilo alıyordu ve hep büyük beden giydiriyordum kendi ayı olmuyordu. O sebeple biraz bebeğe göre birazda havaya göre bakarak ihtiyaca yönelik almak daha mantıklı geliyor bana

Hanımlar dün yürüyüş yaptım hızlı mi yaptım ne yaprimda şimdi yürürken kaşıgimda ağrı giriyor. Uzanırken birşey yok ama yürürken. Ağrı giriuor bıçak saplanir gibi oluyor. Sizde de var mı?

Sen belini kutlete kutlete alistirmissin iyi değil kutletmezsen ağrı olur canım solim bende hiç uyumayan bir abla yapmıştım bununda uykusu yok ben de alışığım sonrasıni düşünmek beni yoruyor poposu hiç yere değmeyen bir abla onu örnek alan bir kardeş oooo güzel, eğlenceli günler beni bekliyor bu da uykularımı kaçırıyor

Ağustosun 4 ü nasipse doğum canım. Hepsi 3-6 ay ya büyük olur mu diye düşündüm ama hemencik büyüyorlar doğru söylüyorsun 3-6 dan devam bu arada izmirdeyim ve aşırı sıcak

3 6 al hemencecik buyuyup giyyolar. Benm.oglum minik dogmustu 20 gunlukken alisverise ciktim ben 3 6 aylik bisiler almak icin. Ozellikle tulumlar hemen bacaktan kasmaya basliyo o yuzden az buyuk olmasinda fayda var
Doğru söylüyorsun canım 3-6 ay alayım yine

Çok tatlı bayıldım fiyatı ne kadardı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…