- 18 Mart 2008
- 3.138
- 1.634
- 698
Bizim asm sadece kan tahlili yapıyorIlaci ictikten 1 hafta sonra temizlendi ise temiz çıkıyor test. Asm de yaptirabilirsib
yazdıklarının hepsinden istiyorumBende 6 yıldır hiç kola içmedim ama şimdi acayip canım istiyorbenim hayaller çok fazla şeker yüzünden ama doğumdan sonra canım ister mi bilmiyorum portakal suyu, peynirli börek, en büyük boy pizza, patates, yaş pasta, hiç sevmediğim ama canımın istediği her çeşit kuru pasta , şimdiye kadar hiç yemediğim şerbetli bütün tatlılardan en şerbetlisinden normalde hiç yemem ama meyvelerin hepsinden her çeşit makarna, kısır daha çoktu ama unutmuş olabilirim buraya yazdığım tüm yiyecekler için hepinizden özür diliyorum özellikle de şekeri olan ve benim gibi yiyemeyen anne adaylarindan ben bu listeyi eşime verdim oda doğumdan sonra böyle iştahlı olacağını düşünmüyorum diyor
Amiinn teşekkür ederim. Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin.Yorulunca kasılmalar oluyor canım inşallah evine gittiğinde herşey düzelir annenle babanin yolları açık olsun şimdiden Rabbim haclarini kabul etsin günahsız hacı olarak dönmeyi nasip etsin inşallah gitmek isteyen herkese de nasip etsinsizede hayırlı yolculuklar canım sağlıkla gününde gelsin minnoslar
Kesinlikle haklısın ama ben kendimi hiç durduramam oturmak hiç bana göre değildir çok hareketli bir yapım var annem kardeşim misafirler yardımcı oldu ama ben kendimi çok tutamadım dahil oldumBenim ilk dogum normaldi, normal dogurana kadar aşırı kanamam vardı, bir insanda ortalama 6 lt kan olur, ben yarisini kaybetmistim o 7 saatte sanırım doğuma kadar.( benim durumum standart gebelere göre farklıydi, kimse normal dogumu anlattigim ile iliskilendirmesin, standarti bu degil)
şükür atlattim o günü. Senin şu anki kan degerin iyi olmalı, doktor.tekrar kontrol ettirdi mi tahlil yaptırdı mi? Sezeryan oncesi kan deposu dolu olmali diyor doktor.
Umarım kolaylıkla geçer sezeryan
Kuyruk sokumum akşamları oturup kalkarken ağrıyor, mutfaktaki tabureye oturamaz oldum, sıcak cok fena, sicaktan fena olan teyze modundayim, gebeligin 2.ayinda başlayan mide sorunu (yanma, asit, oksuruk) rahmin iyice yukarı çıkıp midemi yukarı itmesiyle arşa cikti
Neyse ki su an gebelik status stabil, her şey yolunda gidiyor, bebem.saglikla büyüyor, bunlara duaciyim diyorum
Belki erken doğum.yasadigim için ben fazla pimpirikleniyorumdur ama bu haftalarda bu kadar yorulmak ciddi risk. Aksi gibi birseyler yolunda da gitmesem omur boyu vicdan azabi sonrası...
Misafirle ugrasmak için tek adam sen mi kaldin şimdi? Kimse utanmadi mi hamile kardından is tutmasini beklemekten? Hem sinirlendim hem de bunca yorgunlukla karindaki sertlesmeye üzüldüm, hiç değmez. Takdir senin hayat senin tabi, ama bu haftalarda kimse ileride pişmanlık olacağı seyleri yapmamali. Yoruldugun gunlerde en.azindan bol su icmeye çalış, olası kasılmalar icin su ve uzanmak şart
Arada kaçamak yaptımSıcaklarda buz gibi iyi gidiyordu eskiden
bende yaptım çöpünü de eşim gelmeden attım :) hatta işte de içtim 1-2 kez. napayım aklımda kalacağına içiyim aklımdan çıksın dedimArada kaçamak yaptım
Magnezinc hap verdi doktor sabah akşam onu iciyorum.degerlerim tahlilde iyi ama kramplarim vardi. Hala da devam kramp geceNormalde bacak kramplarım olmazdı çok nadir birkaç kez olmuştu, tahlilde de magnezyum normal çıkmıştı içmene gerek yok demişti doktor. Geçen gece acayip bir kramp girdi önce sağ bacağıma o geçti sol bacağıma, sonra gündüz biraz ayakta kaldım işte öğleden sonra ağrımaya başladı kramp giren yer, neredeyse üstüne basamayacak kadar kasıldı. Bugün magnorm aldım eczaneden ona başladım, aşırı tatlı ya çok zor içtim
Hanımlar dün yürüyüş yaptım hızlı mi yaptım ne yaprimda şimdi yürürken kaşıgimda ağrı giriyor. Uzanırken birşey yok ama yürürken. Ağrı giriuor bıçak saplanir gibi oluyor. Sizde de var mı?
Bizim asm sadece kan tahlili yapıyor
Kan değerim 12 doktorla konuşmadım bugün arayip bakacam ne dicek.kan ilacını sabah akşam icmeme rağmen çok yükseltmemiş.nisanda 11.7 çıkmıştı. doktorumda yüksek olmalı demişti oyuzden merak ediyorum bende ne dicek diye.Benim ilk dogum normaldi, normal dogurana kadar aşırı kanamam vardı, bir insanda ortalama 6 lt kan olur, ben yarisini kaybetmistim o 7 saatte sanırım doğuma kadar.( benim durumum standart gebelere göre farklıydi, kimse normal dogumu anlattigim ile iliskilendirmesin, standarti bu degil)
şükür atlattim o günü. Senin şu anki kan degerin iyi olmalı, doktor.tekrar kontrol ettirdi mi tahlil yaptırdı mi? Sezeryan oncesi kan deposu dolu olmali diyor doktor.
Umarım kolaylıkla geçer sezeryan
Kuyruk sokumum akşamları oturup kalkarken ağrıyor, mutfaktaki tabureye oturamaz oldum, sıcak cok fena, sicaktan fena olan teyze modundayim, gebeligin 2.ayinda başlayan mide sorunu (yanma, asit, oksuruk) rahmin iyice yukarı çıkıp midemi yukarı itmesiyle arşa cikti
Neyse ki su an gebelik status stabil, her şey yolunda gidiyor, bebem.saglikla büyüyor, bunlara duaciyim diyorum
Belki erken doğum.yasadigim için ben fazla pimpirikleniyorumdur ama bu haftalarda bu kadar yorulmak ciddi risk. Aksi gibi birseyler yolunda da gitmesem omur boyu vicdan azabi sonrası...
Misafirle ugrasmak için tek adam sen mi kaldin şimdi? Kimse utanmadi mi hamile kardından is tutmasini beklemekten? Hem sinirlendim hem de bunca yorgunlukla karindaki sertlesmeye üzüldüm, hiç değmez. Takdir senin hayat senin tabi, ama bu haftalarda kimse ileride pişmanlık olacağı seyleri yapmamali. Yoruldugun gunlerde en.azindan bol su icmeye çalış, olası kasılmalar icin su ve uzanmak şart
12 iyi degil mi iste ya? Benim hep 11 -12 civariKan değerim 12 doktorla konuşmadım bugün arayip bakacam ne dicek.kan ilacını sabah akşam icmeme rağmen çok yükseltmemiş.nisanda 11.7 çıkmıştı. doktorumda yüksek olmalı demişti oyuzden merak ediyorum bende ne dicek diye.
Benim oğlanda öyle, ben yatağa geçince o da 1-2 hareket ediyor yerleşiyor gibi. Gece hiç hissetmiyorum. 2 saatte bir uyanıyorum hareket yok. Sabah 6.15de alarm çalıyor lavaboda hareket başlıyor :) hele arabada radyoyu açıyorum yüksek ses müzikle başlıyor hareketler hala uyanık şuan :) Öğlene kadar böyle. Umarım gece uyur doğduktan sonrada. Şuanki rutinimiz benziyor birlikte gece ve gündüz uykularımızı alıyoruz :)Benim oğlum geceleri uyuyor. Insallah doğunca da boyle devam eder. Once tribe girdim geceleri oynamiyor diye, surekli elim karnimda bekliyordum, simdi artik anladim, geceleri uyuyor ana sabah 6 gibi uyaniyor ve uyandiginda cok enerjik oluyor. Sert gunaydin tekmeleri atiyor.
Eğer uyku düzenleri karnımızdaki gibi olacaksa ben yandımBenim oğlum geceleri uyuyor. Insallah doğunca da boyle devam eder. Once tribe girdim geceleri oynamiyor diye, surekli elim karnimda bekliyordum, simdi artik anladim, geceleri uyuyor ana sabah 6 gibi uyaniyor ve uyandiginda cok enerjik oluyor. Sert gunaydin tekmeleri atiyor.
Yine parmakla devammış canımValla 2 cocuktada direk el ve parmak ile bakildi eger yeni bisey ciktiysa bilmiyorum henuz elletmedim ins vardi bi aletide acitmiyordur
Yaa bizi anlattın ahahah neyse ki yalnız değilmişimAynen bende ya bebiş hareketli olur neden bu kadar yerinden çıkacak gibi hareket ediyor acaba kordonu mu dolandı hareket etmez hayatım koş 1 saattir tepki yok . Yazık adama da kafayı yedirttimnolur artık doğur diyor kocam
Kızlar kan değerlerinizi nasıl yükselttiniz yada düşük olan var mı benim 9 düşük bu aya kadar sorun yoktu ilacımı da kullanıyorum artık faydamı etmiyor bilmiyorum ki midemi de mahvediyor zaten. İlaç dışında ekstra birşey kullanıyor musunuzKan değerim 12 doktorla konuşmadım bugün arayip bakacam ne dicek.kan ilacını sabah akşam icmeme rağmen çok yükseltmemiş.nisanda 11.7 çıkmıştı. doktorumda yüksek olmalı demişti oyuzden merak ediyorum bende ne dicek diye.
Yazık artık adam da diken üstündeYaa bizi anlattın ahahah neyse ki yalnız değilmişimÇoğu gitti azı kaldı hayırlısıyla kucağımıza alalım insallah ya
Bende işte eşim içerse 1 yudum alıyorum aradaArada kaçamak yaptım
Ben dün kan verdim ama kan değeri nasıl gösteriliyor enabızda hiç merak edip bakmadım kaç olduğunaKızlar kan değerlerinizi nasıl yükselttiniz yada düşük olan var mı benim 9 düşük bu aya kadar sorun yoktu ilacımı da kullanıyorum artık faydamı etmiyor bilmiyorum ki midemi de mahvediyor zaten. İlaç dışında ekstra birşey kullanıyor musunuz
Ahahahqh benim eşimde aynı panik atak oldu adam benim yüzümden. Elinden gelse 36 dolar dolmaz suni ile doğurtacak beniAynen bende ya bebiş hareketli olur neden bu kadar yerinden çıkacak gibi hareket ediyor acaba kordonu mu dolandı hareket etmez hayatım koş 1 saattir tepki yok . Yazık adama da kafayı yedirttimnolur artık doğur diyor kocam
Aman demeyin öyle şeyler tek agrımayan yerim sırtım zaten33. Haftadan bunlara ek kaburganin sirt kisminin komple agrisini ekliyorum. Bi insanin sirt agrisi hic mi gecmez
Benim alt bacak arkama 2 kere girdi kramp 3 gün üstüne basamadım agrıdı durduNormalde bacak kramplarım olmazdı çok nadir birkaç kez olmuştu, tahlilde de magnezyum normal çıkmıştı içmene gerek yok demişti doktor. Geçen gece acayip bir kramp girdi önce sağ bacağıma o geçti sol bacağıma, sonra gündüz biraz ayakta kaldım işte öğleden sonra ağrımaya başladı kramp giren yer, neredeyse üstüne basamayacak kadar kasıldı. Bugün magnorm aldım eczaneden ona başladım, aşırı tatlı ya çok zor içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?