2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yazdıklarının hepsinden istiyorum

Amiinn teşekkür ederim. Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin.
Kesinlikle haklısın ama ben kendimi hiç durduramam oturmak hiç bana göre değildir çok hareketli bir yapım var annem kardeşim misafirler yardımcı oldu ama ben kendimi çok tutamadım dahil oldum yordum kendimi. Evde dinlenmeli zamanlar geçireceğim inşallah şu kayın valide olayını da atlatayım. Bu senemiz çok yoğun haccı askerliği kardeşim Almanya'dan geldi benim doğum geliyor böyle yoğun bir yaz bizim için sağlık olsun

Benim oğlum geceleri uyuyor. Insallah doğunca da boyle devam eder. Once tribe girdim geceleri oynamiyor diye, surekli elim karnimda bekliyordum, simdi artik anladim, geceleri uyuyor ana sabah 6 gibi uyaniyor ve uyandiginda cok enerjik oluyor. Sert gunaydin tekmeleri atiyor.

Magnezinc hap verdi doktor sabah akşam onu iciyorum.degerlerim tahlilde iyi ama kramplarim vardi. Hala da devam kramp gece

Aynen tarif ettiğin gibi oluyor yorulursam ama ertesi güne kalmıyor pek. Aynı gün su içip uzanmak ragmen gecmiyorsa progestabln aldiriyor bana doktor, ekstra progestan iciyorum

Bizim asm sadece kan tahlili yapıyor

Cok ilginç ya bu asm ler arasi farklilik bi dentist.cok olmamali

Kan değerim 12 doktorla konuşmadım bugün arayip bakacam ne dicek.kan ilacını sabah akşam icmeme rağmen çok yükseltmemiş.nisanda 11.7 çıkmıştı. doktorumda yüksek olmalı demişti oyuzden merak ediyorum bende ne dicek diye.

12 iyi degil mi iste ya? Benim hep 11 -12 civari

Benim oğlanda öyle, ben yatağa geçince o da 1-2 hareket ediyor yerleşiyor gibi. Gece hiç hissetmiyorum. 2 saatte bir uyanıyorum hareket yok. Sabah 6.15de alarm çalıyor lavaboda hareket başlıyor :) hele arabada radyoyu açıyorum yüksek ses müzikle başlıyor hareketler hala uyanık şuan :) Öğlene kadar böyle. Umarım gece uyur doğduktan sonrada. Şuanki rutinimiz benziyor birlikte gece ve gündüz uykularımızı alıyoruz :)

Eğer uyku düzenleri karnımızdaki gibi olacaksa ben yandım özellikle geceleri çok aktif öğle ikindi arası sanırım uyuyor 2-3 saat onun dışında devamlı hareketli . Çok sakin olsun diye dua etmiştim ters tuttu galiba duam

Yaa bizi anlattın ahahah neyse ki yalnız değilmişim Çoğu gitti azı kaldı hayırlısıyla kucağımıza alalım insallah ya

Kızlar kan değerlerinizi nasıl yükselttiniz yada düşük olan var mı benim 9 düşük bu aya kadar sorun yoktu ilacımı da kullanıyorum artık faydamı etmiyor bilmiyorum ki midemi de mahvediyor zaten. İlaç dışında ekstra birşey kullanıyor musunuz

Yaa bizi anlattın ahahah neyse ki yalnız değilmişim Çoğu gitti azı kaldı hayırlısıyla kucağımıza alalım insallah ya
Yazık artık adam da diken üstünde Aynen çok şükür az kaldı sağ Salim alalım bebişlerimizi kucaklarımıza

Ben dün kan verdim ama kan değeri nasıl gösteriliyor enabızda hiç merak edip bakmadım kaç olduğuna

Ahahahqh benim eşimde aynı panik atak oldu adam benim yüzümden. Elinden gelse 36 dolar dolmaz suni ile doğurtacak beni

Benim alt bacak arkama 2 kere girdi kramp 3 gün üstüne basamadım agrıdı durdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…