Kağan kocatepe diyor zaten kola cips cok nadir oldugunda bir zararı olmaz diye. Ben de içtim ramazanda filan bikac kere, cips de yedim. o zaman seker problemim yoktu. Önemli olam cok sık yememek abartmamak yoksa arada birden bi zarar gelmez bebeğe,bende yaptım çöpünü de eşim gelmeden attım :) hatta işte de içtim 1-2 kez. napayım aklımda kalacağına içiyim aklımdan çıksın dedim
Benimki de tüm gün hareketsiz, arada bir sallanma oynamalar, saat gece 10 11 oldu bi başlıyor ben uyuyana kadar oynuyor. Sabah da 9 gibi uyanıyorum uyandıgımda uyanmış hareket ediyor oluyorBenim oğlum geceleri uyuyor. Insallah doğunca da boyle devam eder. Once tribe girdim geceleri oynamiyor diye, surekli elim karnimda bekliyordum, simdi artik anladim, geceleri uyuyor ana sabah 6 gibi uyaniyor ve uyandiginda cok enerjik oluyor. Sert gunaydin tekmeleri atiyor.
Hadi ya kramp geçmiyor mu magnezyum içinceMagnezinc hap verdi doktor sabah akşam onu iciyorum.degerlerim tahlilde iyi ama kramplarim vardi. Hala da devam kramp gece
Aynen oraya oldu benim de. Fena bişeymiş ya, o sırada çok ağrıyo ama çok uzun sürmüyo, sonradan devam etmesi kötü üstüne bastırmıyo gerçektenBenim alt bacak arkama 2 kere girdi kramp 3 gün üstüne basamadım agrıdı durdu
Güzel o zaman bayadır içmemiştim, konuştukça canım çekti içicem bugünKağan kocatepe diyor zaten kola cips cok nadir oldugunda bir zararı olmaz diye. Ben de içtim ramazanda filan bikac kere, cips de yedim. o zaman seker problemim yoktu. Önemli olam cok sık yememek abartmamak yoksa arada birden bi zarar gelmez bebeğe,
Evet katılıyorum tamamen enerjisini sömürüyor insanın, oturma yatma pozisyonları bile ona göre hep dimdik durma çabası falan çok zor.. Sağol inş inş hepimizin biter gider biran önce..Yaş pasta benimde aklımda bikaç gündürmide yanması insanda yaşama hevesi bırakmıyor resmen beni çok etkilemişti. Umarım yakın zamanda biter seninde
Hiç bukadar uzun sürmüştü bütün gece ayağa kalkınca ağrıdı hala hafif var. İnşallah geçer geçmezse kontrole gidince soyleyecegimMagnezinc hap verdi doktor sabah akşam onu iciyorum.degerlerim tahlilde iyi ama kramplarim vardi. Hala da devam kramp gece
Aynen tarif ettiğin gibi oluyor yorulursam ama ertesi güne kalmıyor pek. Aynı gün su içip uzanmak ragmen gecmiyorsa progestabln aldiriyor bana doktor, ekstra progestan iciyorum
Cok ilginç yabu asm ler arasi farklilik bi dentist.cok olmamali
Benim eşimde beklemiyorAhahahqh benim eşimde aynı panik atak oldu adam benim yüzümden. Elinden gelse 36 dolar dolmaz suni ile doğurtacak beni
Valla çok biliyorlar yaBenim eşimde beklemiyoronun doğum günü 13 Temmuz benim 13 Eylül. Dedim bari sezeryan olursa 13 ağustosu seçerim. Aklımda dövme fikri var:) napıcan içerde çocuğu olmaz temmuz sonu doğur diyor
Tabi bakiyolar isterse 5. olsun canim hazirla kendini2. Bebekte de bakıyorlar mızaten ilkini normal yapmışım tekrar bakmaya gerek var mı ki? Doktorumda aynı. Birde erkek doktor, evirip çevirmişti sürekli elini herşeyi incelemişti anlatmıştı saolsun
El ile bakıyor çatı muayenesine diye biliyorum. Şahsen dün bana el ile baktı doktor2. Bebekte de bakıyorlar mızaten ilkini normal yapmışım tekrar bakmaya gerek var mı ki? Doktorumda aynı. Birde erkek doktor, evirip çevirmişti sürekli elini herşeyi incelemişti anlatmıştı saolsun
Günaydınlar HerkeslereEl ile bakıyor çatı muayenesine diye biliyorum. Şahsen dün bana el ile baktı doktorBi de şunu duymuştum doğum zamanı gelen elliyormuş giden elliyormuş açılmaya bakmak için siz doğurmuşsunuz daha önce var mı öyle Bi şey yav
İlçedeyim allahtanGünaydınlar Herkeslere
ebe sadece bakıyormuş açılmayı kontrol etmek için ama araştırma hastanesindeysen öğrenci doktorlar varya uzmanlaşmaya çalışan ismini unuttum onlar bakıyorlarmış galiba çevremde doğuranlardan öyle duymuştum.
Oo baya bi yorucu olmuş sana, umarım evde rahatça dinlenebilirsin yolculuk da güzel geçer inş.. K valide olmasa iyimiş ama yapacak bişey yok işleri ona yıkıp bolca dinlen bari..Yorgunluktan bitmiş bir ben var burada. Dehşet uykum var fakat uyuyamıyorum çünkü karnım sert ve rahatsız. Annemleri bu akşam hacıya uğurladık sürekli misafirler vs kosturmakla geçti. Yordum kendimi. Bı de yetmez gibi k valideyi alıp eve geçeceğiz.
Yarım sabah 6 gibi yolcuyuz eşimin işleri yoğun olcak erken çıkmamız gerek.
Gözümden uyku akıyor geç yedik yemeği oda rahatsız ediyor şuan tabi. Eve gideydim hayırla zamanında doğurayim inşallah
Bende de olmuştu çocuğu okula hava güzel olunca yürüyerek bıraktım dönüşte de bi yerlere uğradım hızlı da hareket etmiştim o gün bütün oturup kalkarken yürürken hep aynı bıçak saplanması gibi o ağrıdan girdi gece de geçmedi oldu hep ara ara sağa sola dönerken uyandığımda az vardı gün içinde geçmişti unutup gitmiştim hatta.. Geçer gider seninde inş bi süre dinlenince..Hanımlar dün yürüyüş yaptım hızlı mi yaptım ne yaprimda şimdi yürürken kaşıgimda ağrı giriyor. Uzanırken birşey yok ama yürürken. Ağrı giriuor bıçak saplanir gibi oluyor. Sizde de var mı?
Teşekkür ederimÇok tatlı bayıldımfiyatı ne kadardı acaba
Ayyy ben de ufak bir kaçamak yapayım bugün o zaman uzun zaman oldu yemeyeli, sınırımı da bilirsem sıkıntı olmaz sankiKağan kocatepe diyor zaten kola cips cok nadir oldugunda bir zararı olmaz diye. Ben de içtim ramazanda filan bikac kere, cips de yedim. o zaman seker problemim yoktu. Önemli olam cok sık yememek abartmamak yoksa arada birden bi zarar gelmez bebeğe,
Arkadaşım anlatmıştı ben hamileyken geceleri ışıkları kapatıyoruz şimdi uyumaya geçiyoruz oğlum demiş hep ve doğduktan sonra uyku problemi hiç yaşamamış düzenli uyumuş tabi. Vala benim oğluşum geceleri tekme atıyor tabi ben kendim çok düzensiz uyuyorum malesef bu tavsiyesini hiç yapamadım ve aynı arkdasım demişti ki sakın kendini üzme dedi bebeğin alerjik bir bünyeye sahip olabilir dedi araştırma yapılmış stresli ve üzgün hamilelik geçirenlerin birçoğunda alerjik bünyeli oluyormuş şu üç haftadır çok üzüldüm inşallah dua ediyorum inşallah bebeğim sağlıklı ve bir uyuyan bir bebek olurBenim oğlum geceleri uyuyor. Insallah doğunca da boyle devam eder. Once tribe girdim geceleri oynamiyor diye, surekli elim karnimda bekliyordum, simdi artik anladim, geceleri uyuyor ana sabah 6 gibi uyaniyor ve uyandiginda cok enerjik oluyor. Sert gunaydin tekmeleri atiyor.
İnşallah güzelim görmesin tabiİlçedeyim allahtanherkeşler görmesin ya
Burasi cok geri bir ülke ya. Bir kan veriyorsun 10 gun sonra sisteme dusuyor. Doktor sistemde hemen gorebiliyor orasi ayri ama sen gormek icin epey bekliyorsun. Gerçekten Türkiye'nin sağlık sistemi ile boy ölçüşemez.Ben dün kan verdim ama kan değeri nasıl gösteriliyor enabızda hiç merak edip bakmadım kaç olduğuna
Ay amin inşallah. Dün kaptirmisiz kendimi gezerken hızlı yürürudum.Oo baya bi yorucu olmuş sana, umarım evde rahatça dinlenebilirsin yolculuk da güzel geçer inş.. K valide olmasa iyimiş ama yapacak bişey yok işleri ona yıkıp bolca dinlen bari..
Bende de olmuştu çocuğu okula hava güzel olunca yürüyerek bıraktım dönüşte de bi yerlere uğradım hızlı da hareket etmiştim o gün bütün oturup kalkarken yürürken hep aynı bıçak saplanması gibi o ağrıdan girdi gece de geçmedi oldu hep ara ara sağa sola dönerken uyandığımda az vardı gün içinde geçmişti unutup gitmiştim hatta.. Geçer gider seninde inş bi süre dinlenince..
Teşekkür ederim400 lerde bişeydi tam hatırlayamadım şuan ama 300 e anlaşıp yaptırdım.. Ben sadece instagram da bulabilmiştim beğendiğim modelleri, fiyatlar 250-500 arası gidip geliyordu.. Kendim yapayım dedim o çiçekler öyle pahalanmış ki o yapay çiçeklerin minik bi demeti 30-40 lira çiçekleri sadece 200 ü geçiyordu.. Ama dün dolapta bebek çikolatası bakarken kapı süsleri de gördüm daha uygun fiyatlara varmış meğer benzer modeller mutlaka oraya da bakın..
Ayyy ben de ufak bir kaçamak yapayım bugün o zaman uzun zaman oldu yemeyeli, sınırımı da bilirsem sıkıntı olmaz sankibana gün doğdu şuan aydınlandı günüm
Ben inanmıyorum böyle şeylere ya. Uyku konusunda aynı fikirdeyim. Ben 23:00 - 00:00 dedin mi yatakta olurum, saat sabah 6ya 7ye kadar uyurum. Sabah insanıyımdır. Kızım da aynı şekilde gece uyuyan bizi hiç sıkıntıya sokmayan bir bebekti. Ama bunun yanı sıra alerji konusunda söylenen çok fazla şey var, çoğuna inanmıyorum. Ben hep stresli ve depresif biriyim. Sık ağlarım çok sinirlenirim, kızım tam bir çitlenbik. Mutlu ve neşe dolu bir bebek. Alerji genetik bence. Bir gıda alerjisi yok kızımın ama toza alerjisi var gözlerinin altı kızarıyor ve burnu akıyor. Biz toza olduğunu düşünüyoruz, henüz kesin sebebini bulamadık ama ben de toza polene alerjiğim, dolayısıyla kalıtsal olduğunu düşünüyoruz.Arkadaşım anlatmıştı ben hamileyken geceleri ışıkları kapatıyoruz şimdi uyumaya geçiyoruz oğlum demiş hep ve doğduktan sonra uyku problemi hiç yaşamamış düzenli uyumuş tabi. Vala benim oğluşum geceleri tekme atıyor tabi ben kendim çok düzensiz uyuyorum malesef bu tavsiyesini hiç yapamadım ve aynı arkdasım demişti ki sakın kendini üzme dedi bebeğin alerjik bir bünyeye sahip olabilir dedi araştırma yapılmış stresli ve üzgün hamilelik geçirenlerin birçoğunda alerjik bünyeli oluyormuş şu üç haftadır çok üzüldüm inşallah dua ediyorum inşallah bebeğim sağlıklı ve bir uyuyan bir bebek olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?