2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki de tüm gün hareketsiz, arada bir sallanma oynamalar, saat gece 10 11 oldu bi başlıyor ben uyuyana kadar oynuyor. Sabah da 9 gibi uyanıyorum uyandıgımda uyanmış hareket ediyor oluyor
İyi bari seni uyandırmıyormuş. Kimisi bebeği hareket ederken uyuyamıyor. Hep gece bebeği oynayan bir arkadaşım vardı, gece kalkıp oturuo ağlıyordu uyumak istiyorum diye.

Çok yazık ya hiç mi bilimsel kurulları yok bu kadar mı geri kalınır yahu ben katolik değilsem nolcak banane katoliklerden herkes hem katolik olmak zorunda mı güya insan hakları avrupa gel de gör ortaçağda kalmışlar. Hep kadınlara olan oluyor zaten

İnşallah güzelim görmesin tabiöyle bir durumda stresten doğuramam
Aynen insan strese giriyor gerçekten.
Tövbe tövbe.. o neymiş öyle ya. Valla ne diyeceğimi bilemedim. Bizim burası evet iyi ama işte çalışma şartları yüzünden de doktorlar çalışmak istemiyor başka ülkere gidiyorlar. Muayene olmak istiyorsun sıra bulamıyorsun. Bulsan doktor 5 dk bakıyor gönderiyor. Dersini bile anlatamıyorsun ki. İnsan çok doktor yetersiz.
Ay amin inşallah. Dün kaptirmisiz kendimi gezerken hızlı yürürudum.
Eve gelince farkettim.tesekkurler inşallah gecer
Kız dikkat et bacım. Ben bıraktım yürüyüşü korktum. 36 dan sonra başlarım tekrar doğurmak için.

Valla öyle oluyor sanırım biliyor musun? Örnekleri var çevremde. En basitinden benim kızım da gece oynamazdı karnımdayken, hala da deliksiz uyur geceleri. Bebekliğinden beri bizi ayağa dikmedi sağ olsun :) İnşallah sakin bir bebek olur, sizi çok zorlamaz.

Ay benim kızım da uyuyor. Hiç sesi yok maşallah geceleri. Sabah çok erkene çekti uyanma saatini ama

oo bebeişlerimizin uykuları güzel yani desene. arabada çok yüksek sesten korkup da çok hareket ediyor da olabilir. ben sinemaya gittiğimde fark ettim, çok kasıldı karnımda, gürültüden korktuğundan olabiliyormuş.

Valla çok biliyorlar ya geçen eşim diyor ki temmuz 18 de doğur. Yeter o kadar durduğu diyor.
Gerçekten öyle bi çeneyle herşeye yetiyolar maşallah.. Benim ki de aslan kızlar çok çektirir çocuklukları falan zor olur diye duymuş hep (ben de aslanım, benden de çekti hem zamanında hem hala) .. Şimdi yengeç aralığında doğsun evde 2 aslanla nasıl boğuşacağım diyip duruyo bide zaten erken doğum geçmişim var hala böyle diyo gülüyorum ama sonra kızıp erken doğurtcan beni gene diye çemkirince bıraktı burç mevzusunu, Aman hep haklısın zaten erken olur o suç da bana kalır diye
Bana da 30.haftamda yapıldı çatı muayenesi erken doğum geçmişim sebebiyle, elle baktı evet bi aleti çıkmamış demekki hala, çok saniyelik oldu acı da olmadı.. Haftaya yine kontrol var inş bakmaz yine her seferinde gerek yoktur umarım, geriliyor insan..

Benim de önceki doğumumda normal olacak diye beklerken tabi, gidip gelip kontrol etti dr açıklığı ama özeldeydim ebe de değil sadece kendi dr m kontrol etmişti hep hiç başkası etmedi.. Ama devletin araştırma hastanelerinden ebeler den asistan dr lara değişik kimseler gidip gelip kontrol ediyorlar tanıdığım birinde öyle olmuştu.

ben sabahları müziğe alıştırdım onu diye düşünüyorum yada öyle düşünmek istiyorum :) yolda fazla kuvvetli hareketi yok, kasılmada olmuyor. sabahları güne pozitif başlamayı seviyorum bebişe şarkılar söyleyerek gidiyorum işe :)

ne güzel maşallah kızçene inşallah benimki de olumsuz özelliklerimi almaz. Çoğu hastalık genetik özellikli annesi babası alerjik yaşamasada genetiklerinde vardır belki öyle bir durum öyle çıkmıştır bebeklerde. Neyle neyin korelasyonun kurulduğu çok önemli. Farklı bir Misal vereyim eşimin kuzeni hamile kadın on binde bir görülen genetik böbrek hastalığı varmış aynısı eşinde de var bu hastalığın bebeğin böbrekleri kuruyor ölüyor bebek karnında ikinci hamileliğinde ölmüştü bebeği üçüncü kez istemeden hamile şimdi doğuracak çok büyük tettikler filan yapıldı hem anne hem babada genetik olarak olmasına rağmen hastalık bebeği es geçmiş.bu şekilde de olabilir inşallah bizde tüm genetik bozukluklar bebeklerimizde atlar inşallah hiç yaşamazlar.

Kız anaaaa bunlar ne çok biliyor. valla bende dedim ciğer gelişimi daha 37 de tamamlanıyor. 36 da doğurursam suç senin dedim sustu şimdilik. yalan yanlış sırf sussun diye saçma sapan bilgiler öne sürüyorum. Ama bir süre idare ediyor sonra yine aynı benimde kanama geçmişimden dolayı yaptı herhalde. Haftaya bende tekrar gideceğim inşallah yine yapmaz. Hiç seviyorum ilçedeyim sadece ebe bakar belkim. Bitliste görmedik doktor kalmamıştı 25. Haftada

Doktorum oncekinde sezeryan olacağım.icin yüksek olmalı, aksi durumda kan takviyesi yapacağız demişti. Bende sendeki gibi ek bir durum da yoktu. Danisirsin cnm yine

Valla belki de günde 10 kramp girecegine 5 giriyordur

Hiç bukadar uzun sürmüştü bütün gece ayağa kalkınca ağrıdı hala hafif var. İnşallah geçer geçmezse kontrole gidince soyleyecegim

Bol su ve uzanmak devam, inşallah gecer

Bizden daha panik olmuş durumdalar benimki de öyle riskli dönemin ne zaman bitiyor o zaman doğur diyor
Ya yemin ediyorum aynı şeyleri duyuyorum eşimden. Bana diyor ki 32 yi atlattık artık önemli değil. Sonra dün doktor serum takınca neyse 34 gelsin Bi bakalım diyor.

İnanmıyorum şaka gibi, ne kadar da katılar, insan canı söz konusu ama ölmek üzere olmasını bekliyorlar çok tuhaf.. Ve şok oldum boşanmanın da taa 2002 ye kadar yasal olmayışı!! Akıl fikir diliyorum umarım kürtaj olayına da bir çözüm getirebilirler..

Kan ilaci dışında ekstra bişey yapmadım ben zaten başından beri değerim hep böyleydi çok oynamamış. Arkadaşımda bu haptan kullaniyordu sağlık ocağındaki doktor bu pek etkili değil değil demiş ona kana benzeyen şurup yazmış.

Yediklerin aynı mıydı kii üç aylık şeker ortalaması baktırdın mı kaç geldi ?

Şimdi konuştum normal dedi.ama alt sınırda üst sınıra yakın olsa daha iyi olurdu bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…