2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

CipisS kan değeri e nabız da hgb diye gösterilen değer. A asafmavi ben kabızlıktan ötürü hiç Demir ilacı kullanamadım ama şekerden önce sürekli pekmez yiyordum ve kullanmadığım halde şuan 13 küsür değerim şekerin yoksa pekmez tüket ciddi yükseltiyor tabi doğal olmalı tamamen kendi suyundan üretilen şeker ilavesiz dut pekmezi tükettim ben

pekmeze katılıyorum, ama benim tamamen ondan mı yükseldi bilmiyorum A asafmavi benimde feritinim düşmüştü 2 kez serumla verdi doktor demir takviyesini. hatta 2. yüksek dozdu serumun rengi baya koyuydu. bende her sabah pekmez yedim 1 kaşık, demir içeren besinler tükettim yanında c vitamini almaya çalıştım. 1 ay sonra tekrar ölçmüştüm çıkmıştı değerler. serum kolay yöntem, daha çabuk depoluyorsun.

Hiç bilmiyorum canım e nabızda falan yazmıyor çünkü doktorun yanına girdim doktor dedi kansızlıgın artmış 9 dedi.
Hm anladım canım. Düşüklüğü olsa doktor söylerdi zaten. Baktım bende şimdi iyi benim
Yediklerin aynı mıydı kii üç aylık şeker ortalaması baktırdın mı kaç geldi ?
Evet benim her gün yediklerim aynı. Öyle bi şeye baktırmadım ki. Doktor da demedi zaten.
Sağol canım baktım şimdi 12.9 çıkmış benimde

Hangi kan ilacını kullanıyorsun canım

2. Bebekte de bakıyorlar mı zaten ilkini normal yapmışım tekrar bakmaya gerek var mı ki? Doktorumda aynı. Birde erkek doktor, evirip çevirmişti sürekli elini herşeyi incelemişti anlatmıştı saolsun
Ilkini normal yapinca ikincide cati muayenesi niye yapsinlar ki zaten catin musait ki dogurmussun bitane cati yapmaz ama son hafta artk acilmana falan bakar.

O da iyiymiş neyseki net bilgilere sahip değiller
Olabilir evet kanamadan dolayı kontrol ermiştir. Ay sevilecek bişey olur mu hiç off.. Evet bence de araştırma dışında normal devlet hastanelerinde ve dediğin gibi ilçelerde o karmaşa yaşanmaz bence de sakin olur sadece ebe kontrol eder..

Başka çare bırakmıyorlar hayırlısı olsun artık bakacaklarsa da yapacakmış şey yok göstereceğiz

Aslında sizle ilgilenen ebe hemşire kim ise o geliyor sürekli doğum süresi boyunca 4-5kez açılmaya bakıyorlar tam açıklıkta doğuma alıyorlar. Ama doktorunuz da bakıyor acil giderseniz nöbetçi doktorda bakıyor farklı hemşirelerde gelebilir. Kiminin eli kolu küçük-büyük oluyor değişik bişey

Abooo sıkıntı büyük desene. Neyse bir seferlik idare edeceğiz

Gebelik şekeri olunca ilk bakılan şey aslında benim sağlık ocağında ki doktor bile direk bakalım demişti enteresan geldi şuan söylememeleri hiç neyse Allahtan kendin takip ediyorsun ama hani cihazlar bi yere kadar güvenilir o test laboratuvar ortamında bakılıyor ve üç aylık kan şekerlerinin ortalaması niteliğinde olduğu icin güzel bişey aslında icin rahat ederdi

Baktılar da haberim mi yok acaba

O hep muthis iyi cikiyor bende. Ama gebelik sekerim varmismis. Bu seferki hamileligimde bir sey anlamadim ben bu isten. 2 kruvasan yedim sabah nutellali, bir de cuppuccino ictim 130 cikti bir saat sonra. Sekerim olsa bunlari yemem mumkun olmazdi ya. 3 aylik sonuclar da hep iyi zaten. Nasil seker bu, boyle seker mi olur. 3 haftam kaldi neyse artik. Artik oldugu kadar.

Milyaay nasılsın? Seni merak ettim. En son hastaneye yatmıştın. Umarım her şey yolundadır. İyi haberlerini bekliyoruz.
Canim 2 hafta önce tAburcu oldum bugün 32+6 yiz kaşıntı için tahlil yaptı sonuç karaciğer enzinlerinde yükselme var dr aradi doğuma alcaz gel dedi ön işlemler yapıldi akşamsezeryane alacaklar merak edip sordugu için teşekkür ederim canım benim
Kızlar dua eder dua bekleriz sag salim gelsinlerinsallah hepsi

Hayırlısıyla sağlıcakla kucağına al inşallah cnm

Doguma mı giriyorsun yanlış anlamadım dimi. Allahım sagsaglim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…