- 29 Kasım 2021
- 468
- 402
- 33
pekmeze katılıyorum, ama benim tamamen ondan mı yükseldi bilmiyorum A asafmavi benimde feritinim düşmüştü 2 kez serumla verdi doktor demir takviyesini. hatta 2. yüksek dozdu serumun rengi baya koyuydu. bende her sabah pekmez yedim 1 kaşık, demir içeren besinler tükettim yanında c vitamini almaya çalıştım. 1 ay sonra tekrar ölçmüştüm çıkmıştı değerler. serum kolay yöntem, daha çabuk depoluyorsun.CipisS kan değeri e nabız da hgb diye gösterilen değer. A asafmavi ben kabızlıktan ötürü hiç Demir ilacı kullanamadım ama şekerden önce sürekli pekmez yiyordum ve kullanmadığım halde şuan 13 küsür değerim şekerin yoksa pekmez tüket ciddi yükseltiyor tabi doğal olmalı tamamen kendi suyundan üretilen şeker ilavesiz dut pekmezi tükettim ben
Hm anladım canım. Düşüklüğü olsa doktor söylerdi zaten. Baktım bende şimdi iyi benimHiç bilmiyorum canım e nabızda falan yazmıyor çünkü doktorun yanına girdim doktor dedi kansızlıgın artmış 9 dedi.
Evet benim her gün yediklerim aynı. Öyle bi şeye baktırmadım ki. Doktor da demedi zaten.Yediklerin aynı mıydı kii üç aylık şeker ortalaması baktırdın mı kaç geldi ?
Sağol canım baktım şimdi 12.9 çıkmış benimdeCipisS kan değeri e nabız da hgb diye gösterilen değer. A asafmavi ben kabızlıktan ötürü hiç Demir ilacı kullanamadım ama şekerden önce sürekli pekmez yiyordum ve kullanmadığım halde şuan 13 küsür değerim şekerin yoksa pekmez tüket ciddi yükseltiyor tabi doğal olmalı tamamen kendi suyundan üretilen şeker ilavesiz dut pekmezi tükettim ben
Hangi kan ilacını kullanıyorsun canımKan ilaci dışında ekstra bişey yapmadım ben zaten başından beri değerim hep böyleydi çok oynamamış. Arkadaşımda bu haptan kullaniyordu sağlık ocağındaki doktor bu pek etkili değil değil demiş ona kana benzeyen şurup yazmış.
Kiz 13 agustos 40+4 ediyoBenim eşimde beklemiyoronun doğum günü 13 Temmuz benim 13 Eylül. Dedim bari sezeryan olursa 13 ağustosu seçerim. Aklımda dövme fikri var:) napıcan içerde çocuğu olmaz temmuz sonu doğur diyor
Ilkini normal yapinca ikincide cati muayenesi niye yapsinlar ki zaten catin musait ki dogurmussun bitane2. Bebekte de bakıyorlar mızaten ilkini normal yapmışım tekrar bakmaya gerek var mı ki? Doktorumda aynı. Birde erkek doktor, evirip çevirmişti sürekli elini herşeyi incelemişti anlatmıştı saolsun
Kız anaaaa bunlar ne çok biliyor.valla bende dedim ciğer gelişimi daha 37 de tamamlanıyor. 36 da doğurursam suç senin dedim sustu şimdilik. yalan yanlış sırf sussun diye saçma sapan bilgiler öne sürüyorum. Ama bir süre idare ediyor sonra yine aynı benimde kanama geçmişimden dolayı yaptı herhalde. Haftaya bende tekrar gideceğim inşallah yine yapmaz. Hiç seviyorum ilçedeyim sadece ebe bakar belkim. Bitliste görmedik doktor kalmamıştı 25. Haftada
Başka çare bırakmıyorlarO da iyiymiş neyseki net bilgilere sahip değiller
Olabilir evet kanamadan dolayı kontrol ermiştir. Ay sevilecek bişey olur mu hiç off.. Evet bence de araştırma dışında normal devlet hastanelerinde ve dediğin gibi ilçelerde o karmaşa yaşanmaz bence de sakin olur sadece ebe kontrol eder..
Aslında sizle ilgilenen ebe hemşire kim ise o geliyor sürekli doğum süresi boyunca 4-5kez açılmaya bakıyorlar tam açıklıkta doğuma alıyorlar. Ama doktorunuz da bakıyor acil giderseniz nöbetçi doktorda bakıyor farklı hemşirelerde gelebilir. Kiminin eli kolu küçük-büyük oluyor değişik bişeyEl ile bakıyor çatı muayenesine diye biliyorum. Şahsen dün bana el ile baktı doktorBi de şunu duymuştum doğum zamanı gelen elliyormuş giden elliyormuş açılmaya bakmak için siz doğurmuşsunuz daha önce var mı öyle Bi şey yav
Tüh kaçış yok deseneTabi bakiyolar isterse 5. olsun canim hazirla kendini
Abooo sıkıntı büyük desene. Neyse bir seferlik idare edeceğizAslında sizle ilgilenen ebe hemşire kim ise o geliyor sürekli doğum süresi boyunca 4-5kez açılmaya bakıyorlar tam açıklıkta doğuma alıyorlar. Ama doktorunuz da bakıyor acil giderseniz nöbetçi doktorda bakıyor farklı hemşirelerde gelebilir. Kiminin eli kolu küçük-büyük oluyor değişik bişey
39+1 yapıyor telefonumdaki uygulamada :) zaten doktor 8-11 ağustos arasını önermişti. bende eşime 2 gün daha durur içimde nolcak dedimKiz 13 agustos 40+4 ediyoay 9 u diye okudum 19 uymus senin takvim sorry
Gebelik şekeri olunca ilk bakılan şey aslında benim sağlık ocağında ki doktor bile direk bakalım demişti enteresan geldi şuan söylememeleri hiçHm anladım canım. Düşüklüğü olsa doktor söylerdi zaten. Baktım bende şimdi iyi benim
Evet benim her gün yediklerim aynı. Öyle bi şeye baktırmadım ki. Doktor da demedi zaten.
Sağol canım baktım şimdi 12.9 çıkmış benimde
Canım gittinmi ne yaptinTamam inşallah canım
Baktılar da haberim mi yok acabaGebelik şekeri olunca ilk bakılan şey aslında benim sağlık ocağında ki doktor bile direk bakalım demişti enteresan geldi şuan söylememeleri hiçneyse Allahtan kendin takip ediyorsun ama hani cihazlar bi yere kadar güvenilir o test laboratuvar ortamında bakılıyor ve üç aylık kan şekerlerinin ortalaması niteliğinde olduğu icin güzel bişey aslında icin rahat ederdi
O hep muthis iyi cikiyor bende. Ama gebelik sekerim varmismis. Bu seferki hamileligimde bir sey anlamadim ben bu isten. 2 kruvasan yedim sabah nutellali, bir de cuppuccino ictim 130 cikti bir saat sonra. Sekerim olsa bunlari yemem mumkun olmazdi ya. 3 aylik sonuclar da hep iyi zaten. Nasil seker bu, boyle seker mi olur. 3 haftam kaldi neyse artik. Artik oldugu kadar.Gebelik şekeri olunca ilk bakılan şey aslında benim sağlık ocağında ki doktor bile direk bakalım demişti enteresan geldi şuan söylememeleri hiçneyse Allahtan kendin takip ediyorsun ama hani cihazlar bi yere kadar güvenilir o test laboratuvar ortamında bakılıyor ve üç aylık kan şekerlerinin ortalaması niteliğinde olduğu icin güzel bişey aslında icin rahat ederdi
GaynaferonHangi kan ilacını kullanıyorsun canım
Canim 2 hafta önce tAburcu oldum bugün 32+6 yiz kaşıntı için tahlil yaptı sonuç karaciğer enzinlerinde yükselme var dr aradi doğuma alcaz gel dedi ön işlemler yapıldi akşamsezeryane alacaklar merak edip sordugu için teşekkür ederim canım benimMilyaay nasılsın? Seni merak ettim. En son hastaneye yatmıştın. Umarım her şey yolundadır. İyi haberlerini bekliyoruz.
Hayırlısıyla sağlıcakla kucağına al inşallah cnmCanim 2 hafta önce tAburcu oldum bugün 32+6 yiz kaşıntı için tahlil yaptı sonuç karaciğer enzinlerinde yükselme var dr aradi doğuma alcaz gel dedi ön işlemler yapıldi akşamsezeryane alacaklar merak edip sordugu için teşekkür ederim canım benim
Kızlar dua eder dua bekleriz sag salim gelsinlerinsallah hepsi
Doguma mı giriyorsun yanlış anlamadım dimi. Allahım sagsaglim kucağına almayı nasip etsin inşallahCanim 2 hafta önce tAburcu oldum bugün 32+6 yiz kaşıntı için tahlil yaptı sonuç karaciğer enzinlerinde yükselme var dr aradi doğuma alcaz gel dedi ön işlemler yapıldi akşamsezeryane alacaklar merak edip sordugu için teşekkür ederim canım benim
Kızlar dua eder dua bekleriz sag salim gelsinlerinsallah hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?