Bu akşammı sezeryana alıyorlar? Dualarım seninle canım sağ salim kavusun inşallahCanim 2 hafta önce tAburcu oldum bugün 32+6 yiz kaşıntı için tahlil yaptı sonuç karaciğer enzinlerinde yükselme var dr aradi doğuma alcaz gel dedi ön işlemler yapıldi akşamsezeryane alacaklar merak edip sordugu için teşekkür ederim canım benim
Kızlar dua eder dua bekleriz sag salim gelsinlerinsallah hepsi
Ay sag salim kavus insallah bizi habersiz birakma dualarim seninleCanim 2 hafta önce tAburcu oldum bugün 32+6 yiz kaşıntı için tahlil yaptı sonuç karaciğer enzinlerinde yükselme var dr aradi doğuma alcaz gel dedi ön işlemler yapıldi akşamsezeryane alacaklar merak edip sordugu için teşekkür ederim canım benim
sağlıcakla kucağına al inşallah arkadaşım. haberdar et biziCanim 2 hafta önce tAburcu oldum bugün 32+6 yiz kaşıntı için tahlil yaptı sonuç karaciğer enzinlerinde yükselme var dr aradi doğuma alcaz gel dedi ön işlemler yapıldi akşamsezeryane alacaklar merak edip sordugu için teşekkür ederim canım benim
Rabbim sağlıkla kolaylıkla Bebeğine kavuştursun canım. Bol sütün olsun bebeğin gazsız olsun mışıl mışıl uyusunCanim 2 hafta önce tAburcu oldum bugün 32+6 yiz kaşıntı için tahlil yaptı sonuç karaciğer enzinlerinde yükselme var dr aradi doğuma alcaz gel dedi ön işlemler yapıldi akşamsezeryane alacaklar merak edip sordugu için teşekkür ederim canım benim
Ayy çok heyecanlı yaa Allah’ım yardımcınız olsun cnmm sağlıklıca evlatlarını al kucağınaCanim 2 hafta önce tAburcu oldum bugün 32+6 yiz kaşıntı için tahlil yaptı sonuç karaciğer enzinlerinde yükselme var dr aradi doğuma alcaz gel dedi ön işlemler yapıldi akşamsezeryane alacaklar merak edip sordugu için teşekkür ederim canım benim
Yürümeye çalışıyorum kilo almamak için yada az almak içinde hareket lazım banaAynen insan strese giriyor gerçekten.
Tövbe tövbe.. o neymiş öyle ya. Valla ne diyeceğimi bilemedim. Bizim burası evet iyi ama işte çalışma şartları yüzünden de doktorlar çalışmak istemiyor başka ülkere gidiyorlar. Muayene olmak istiyorsun sıra bulamıyorsun. Bulsan doktor 5 dk bakıyor gönderiyor. Dersini bile anlatamıyorsun ki. İnsan çok doktor yetersiz.
Kız dikkat et bacım. Ben bıraktım yürüyüşü korktum. 36 dan sonra başlarım tekrar doğurmak için.
Amin insallahDoktorum oncekinde sezeryan olacağım.icin yüksek olmalı, aksi durumda kan takviyesi yapacağız demişti. Bende sendeki gibi ek bir durum da yoktu. Danisirsin cnm yine
Valla belki de günde 10 kramp girecegine 5 giriyordur
Bol su ve uzanmak devam, inşallah gecer
Bende kafayı yicem bu şekerle sabah haşlanmış yumurta domates peynir tam buğday ekmeği yemiştim 146 çıktı. Hamburger patates kızartması yedim 138 çıktı. Varmi yokmu anlamiyorum.O hep muthis iyi cikiyor bende. Ama gebelik sekerim varmismis. Bu seferki hamileligimde bir sey anlamadim ben bu isten. 2 kruvasan yedim sabah nutellali, bir de cuppuccino ictim 130 cikti bir saat sonra. Sekerim olsa bunlari yemem mumkun olmazdi ya. 3 aylik sonuclar da hep iyi zaten. Nasil seker bu, boyle seker mi olur. 3 haftam kaldi neyse artik. Artik oldugu kadar.
Hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız inş, benim de dualarımda olacaksınız..Canim 2 hafta önce tAburcu oldum bugün 32+6 yiz kaşıntı için tahlil yaptı sonuç karaciğer enzinlerinde yükselme var dr aradi doğuma alcaz gel dedi ön işlemler yapıldi akşamsezeryane alacaklar merak edip sordugu için teşekkür ederim canım benim
Vallahi bende çözemedim üç aylık şeker ortalamam hep normal sınırlarda hatta en son çıkan değere kadın doğum uzmanı da şaşırdı şeker yüklemesinde ki şeker nasıl çıktı o halde diye .. doğuma az kaldı diye mi bilmiyorum ama bende az önce yemekte aylar sonra pirinç pilavı ve hoşaf içtim sonrasında şekerime korkarak baktım ve 87 geldi inanmadım diğer elden baktım 83 geldi cok şükür masallah diyim ama asıl riskli haftaları mı atlattık artık vücut tolere ediyor mu yani merak konum en başlarda cok yükseliyordu cünküO hep muthis iyi cikiyor bende. Ama gebelik sekerim varmismis. Bu seferki hamileligimde bir sey anlamadim ben bu isten. 2 kruvasan yedim sabah nutellali, bir de cuppuccino ictim 130 cikti bir saat sonra. Sekerim olsa bunlari yemem mumkun olmazdi ya. 3 aylik sonuclar da hep iyi zaten. Nasil seker bu, boyle seker mi olur. 3 haftam kaldi neyse artik. Artik oldugu kadar.
Olabilir canım değer eNabız da şu şekilde HBa1C bi bak istersen tahlillerineBaktılar da haberim mi yok acaba
Ben bir kere covid oldum, bir de yine usuttum(bence 2.si de covid olabilir) o siralar bozuldu sadece. Vucut hastayken tolere edemiyor olabilir. Benim teorim bu yondeVallahi bende çözemedim üç aylık şeker ortalamam hep normal sınırlarda hatta en son çıkan değere kadın doğum uzmanı da şaşırdı şeker yüklemesinde ki şeker nasıl çıktı o halde diye .. doğuma az kaldı diye mi bilmiyorum ama bende az önce yemekte aylar sonra pirinç pilavı ve hoşaf içtim sonrasında şekerime korkarak baktım ve 87 geldi inanmadım diğer elden baktım 83 geldi cok şükür masallah diyim ama asıl riskli haftaları mı atlattık artık vücut tolere ediyor mu yani merak konum en başlarda cok yükseliyordu cünkü
Haha yalniz degilmisim. Ben de bazen korkarqk bakiyorum normal, birkac lokma bir sey yesem cikiyor. Cok degiskenlik gosteriyor ya. 10 parmakla denicem yakinda.Bende kafayı yicem bu şekerle sabah haşlanmış yumurta domates peynir tam buğday ekmeği yemiştim 146 çıktı. Hamburger patates kızartması yedim 138 çıktı. Varmi yokmu anlamiyorum.
Ben kafayı takıp çok stres yapinca çıktığına karar verdim o yuzden daha rahat davraniyorum dikkat ediyorum ama ölümcül sıkı yapmiyorum artikHaha yalniz degilmisim. Ben de bazen korkarqk bakiyorum normal, birkac lokma bir sey yesem cikiyor. Cok degiskenlik gosteriyor ya. 10 parmakla denicem yakinda.
O zaman yavaş yavaş yürü canım. Sürekli otur. Örnek veriyorum 20 dk yürü 5 dk dinlen.Yürümeye çalışıyorum kilo almamak için yada az almak içinde hareket lazım bana
Sanırım dediğin şey bu. Dün ona da bakılmış.Olabilir canım değer eNabız da şu şekilde HBa1C bi bak istersen tahlillerine
Şimdi konuştum normal dedi.ama alt sınırda üst sınıra yakın olsa daha iyi olurdu bence.
Sağsalim kucağına al inşallahCanim 2 hafta önce tAburcu oldum bugün 32+6 yiz kaşıntı için tahlil yaptı sonuç karaciğer enzinlerinde yükselme var dr aradi doğuma alcaz gel dedi ön işlemler yapıldi akşamsezeryane alacaklar merak edip sordugu için teşekkür ederim canım benim
Zaten normalde de stres şeker sebebidir. Takmamak lazım rahat olun :)Ben kafayı takıp çok stres yapinca çıktığına karar verdim o yuzden daha rahat davraniyorum dikkat ediyorum ama ölümcül sıkı yapmiyorum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?