2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu akşammı sezeryana alıyorlar? Dualarım seninle canım sağ salim kavusun inşallah

Ay sag salim kavus insallah bizi habersiz birakma dualarim seninle

sağlıcakla kucağına al inşallah arkadaşım. haberdar et bizi

Rabbim sağlıkla kolaylıkla Bebeğine kavuştursun canım. Bol sütün olsun bebeğin gazsız olsun mışıl mışıl uyusun

Ayy çok heyecanlı yaa Allah’ım yardımcınız olsun cnmm sağlıklıca evlatlarını al kucağına

selam kızlar:) 34+3 oldum ben bugün. doktor kontrolüne gittim.
böreği takipteydi genislemeden dolayı. su an sınırlar içinde sorun yokmuş. 2.800 olmuş tospaga oğlum. doktora sezaryen mi olcak dedim. daha doğumu konuşmak için erken normal de olur çok iri değil dedi:)
bebek iyice aşağı inmiş erken gelmesini istemeyiz ayakta çok kalmayın dinlenin artık dedi. 38 e kadar beklesin en azından dedi. haftaya nst ye gircem cumaya tekrar çağırdı. sonra izne gidiyormuş zaten. iki hafta olmicak:)

Yürümeye çalışıyorum kilo almamak için yada az almak içinde hareket lazım bana

Amin insallah

Bende kafayı yicem bu şekerle sabah haşlanmış yumurta domates peynir tam buğday ekmeği yemiştim 146 çıktı. Hamburger patates kızartması yedim 138 çıktı. Varmi yokmu anlamiyorum.

Hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız inş, benim de dualarımda olacaksınız.. Herşey gönlünüzce olsun

Vallahi bende çözemedim üç aylık şeker ortalamam hep normal sınırlarda hatta en son çıkan değere kadın doğum uzmanı da şaşırdı şeker yüklemesinde ki şeker nasıl çıktı o halde diye .. doğuma az kaldı diye mi bilmiyorum ama bende az önce yemekte aylar sonra pirinç pilavı ve hoşaf içtim sonrasında şekerime korkarak baktım ve 87 geldi inanmadım diğer elden baktım 83 geldi cok şükür masallah diyim ama asıl riskli haftaları mı atlattık artık vücut tolere ediyor mu yani merak konum en başlarda cok yükseliyordu cünkü

Ben bir kere covid oldum, bir de yine usuttum(bence 2.si de covid olabilir) o siralar bozuldu sadece. Vucut hastayken tolere edemiyor olabilir. Benim teorim bu yonde seker yukleme esnasinda biraz rahatsiz miydin?

Bende kafayı yicem bu şekerle sabah haşlanmış yumurta domates peynir tam buğday ekmeği yemiştim 146 çıktı. Hamburger patates kızartması yedim 138 çıktı. Varmi yokmu anlamiyorum.
Haha yalniz degilmisim. Ben de bazen korkarqk bakiyorum normal, birkac lokma bir sey yesem cikiyor. Cok degiskenlik gosteriyor ya. 10 parmakla denicem yakinda.

Haha yalniz degilmisim. Ben de bazen korkarqk bakiyorum normal, birkac lokma bir sey yesem cikiyor. Cok degiskenlik gosteriyor ya. 10 parmakla denicem yakinda.
Ben kafayı takıp çok stres yapinca çıktığına karar verdim o yuzden daha rahat davraniyorum dikkat ediyorum ama ölümcül sıkı yapmiyorum artik

Eklentiler

• Screenshot_20220624-174830_e-Nabz.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 63
Sağsalim kucağına al inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…