Bende onu kullanıyordum bitti evde feramet mi ne var gynaferondan önce onu vermişti 1 hafta sonra kontrolüm 1 hafta boş geçmesin diye onu içiyorum şimdi bu gün idrar kültürü için gittiğim doktordan rica ettim yazar mısın diye kendi doktorun yazsın dedi riske mi atmak istemedi anlamadım.Gaynaferon
Valla napım dediğin gibi aklımızda kalacağına arada kaçamaklar olurbende yaptım çöpünü de eşim gelmeden attım :) hatta işte de içtim 1-2 kez. napayım aklımda kalacağına içiyim aklımdan çıksın dedim
Oyhh maşallah bizde gece uykusu nerde gündüz de gümbür gümbür gecede sıpaBenim oğlum geceleri uyuyor. Insallah doğunca da boyle devam eder. Once tribe girdim geceleri oynamiyor diye, surekli elim karnimda bekliyordum, simdi artik anladim, geceleri uyuyor ana sabah 6 gibi uyaniyor ve uyandiginda cok enerjik oluyor. Sert gunaydin tekmeleri atiyor.
Ay geldim Angara'ya serinmis burası kizzzSelam kizlar napiyosunuz bugun ne okuyabildim ne girebildim güzellik merkezi gezme tozma ordan pazar derken akşam oldu eve ancak gelebildim
Sağlıcakla al kucağına herşey çok güzel olsun hayırlı olsun canım şimdidenCanim 2 hafta önce tAburcu oldum bugün 32+6 yiz kaşıntı için tahlil yaptı sonuç karaciğer enzinlerinde yükselme var dr aradi doğuma alcaz gel dedi ön işlemler yapıldi akşamsezeryane alacaklar merak edip sordugu için teşekkür ederim canım benim
Kızlar dua eder dua bekleriz sag salim gelsinlerinsallah hepsi
Valla bende yanmadan gezdim bugünAy geldim Angara'ya serinmis burası kizzzhava kapalı püfür püfür. Evdeyim dinleniyorum
Aa karaciğer enzimleri yükseldiği için direkt doğuma mı almaları gerekiyormuş. Sağlıkla kolaylıkla kucağına al inşallahCanim 2 hafta önce tAburcu oldum bugün 32+6 yiz kaşıntı için tahlil yaptı sonuç karaciğer enzinlerinde yükselme var dr aradi doğuma alcaz gel dedi ön işlemler yapıldi akşamsezeryane alacaklar merak edip sordugu için teşekkür ederim canım benim
Aile hekimi de yazıyor aslındaBende onu kullanıyordum bitti evde feramet mi ne var gynaferondan önce onu vermişti 1 hafta sonra kontrolüm 1 hafta boş geçmesin diye onu içiyorum şimdi bu gün idrar kültürü için gittiğim doktordan rica ettim yazar mısın diye kendi doktorun yazsın dedi riske mi atmak istemedi anlamadım.
Bende doğumdan sonra güzellik merkezlerini gezeceğim şimdiden araştırıyorumSelam kizlar napiyosunuz bugun ne okuyabildim ne girebildim güzellik merkezi gezme tozma ordan pazar derken akşam oldu eve ancak gelebildim
Rabbim kolaylıkla sağlıkla yavrularını kucağına almayı nasip etsin inşallah canımCanim 2 hafta önce tAburcu oldum bugün 32+6 yiz kaşıntı için tahlil yaptı sonuç karaciğer enzinlerinde yükselme var dr aradi doğuma alcaz gel dedi ön işlemler yapıldi akşamsezeryane alacaklar merak edip sordugu için teşekkür ederim canım benim
Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım gözünüz aydınSelamlar kızlar şükür bir aksilik yok doktor herhangi birşey demedi kordon boynunda ama sorun değil baya bol dedidönmemiş kafası hala yukarda, benim iki gündür az az lekelenmelerim karın ağrım War progestan iğne yazdı bende iğne istemiyorum dedim fitil yazdı sabah akşam kullan dedi ama istemiyorum birkc gün takip edicem tekrar olmazsa almycam bana istirahat etmen gerekiyor dedi bakalm haftaya izin alicam birkaç gün 2093 gram olmus biz 33+6yız doğum için de en geç bir aksilik olmazsa 23 temmuz dedi
S Serhatkars36 sorduğun için sağol canım
Cook sağol canım açıkçası kullanmak istemiyorum leke tekrar olursa alacagm ama ağrım War yaa yatıp uzanmaya pek waktimde olmuyo ondan oldu galiba ara ara nadiren oluyor ben söylemiyodum doktoraHerşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım gözünüz aydınprogesteronu kullan canım doğum ne kadar geç olursa bizim için o kadar iyi tedbirli olmak gerekir
Evett covid şekeri aşırı etkiliyor ve yükseltiyor kesinlikle ondan olabilir sonrasında da vücudunun kendine gelmesi falan ancak normale dönmüşte olabilir yani yeter ki olmasın yaBen bir kere covid oldum, bir de yine usuttum(bence 2.si de covid olabilir) o siralar bozuldu sadece. Vucut hastayken tolere edemiyor olabilir. Benim teorim bu yondeseker yukleme esnasinda biraz rahatsiz miydin?
MaşallahSelamlar kızlar şükür bir aksilik yok doktor herhangi birşey demedi kordon boynunda ama sorun değil baya bol dedidönmemiş kafası hala yukarda, benim iki gündür az az lekelenmelerim karın ağrım War progestan iğne yazdı bende iğne istemiyorum dedim fitil yazdı sabah akşam kullan dedi ama istemiyorum birkc gün takip edicem tekrar olmazsa almycam bana istirahat etmen gerekiyor dedi bakalm haftaya izin alicam birkaç gün 2093 gram olmus biz 33+6yız doğum için de en geç bir aksilik olmazsa 23 temmuz dedi
Ewt canım 3. Sezaryen inşallahMaşallahsezaryen mi olacaksın?
Aynen by değerler benimkiler küsüratta bir birim yüksek seninkilerden dr gayet iyi dedi yani seninde iyiO zaman yavaş yavaş yürü canım. Sürekli otur. Örnek veriyorum 20 dk yürü 5 dk dinlen.
Sanırım dediğin şey bu. Dün ona da bakılmış.
Progestanı kullanmakta bişey yok ki çoğu hamile kullanıyor. Önlem için kullanıyorsun zararlı yanı yok. Çok hamile gördüm başından sonuna kadar kullanan. Bende kullandım 3 hafta ve hep dinlendim kendimi yormadım faydasını gördüm. Önlem için bebeğin için kullan canım doktor verdiyse. Bu arada kordon dolanmasında da bişey yok, çünkü içlerinde bulunduğu yer kaygan sıvı ortam. Risk oluşturmaz için rahat olsunSelamlar kızlar şükür bir aksilik yok doktor herhangi birşey demedi kordon boynunda ama sorun değil baya bol dedidönmemiş kafası hala yukarda, benim iki gündür az az lekelenmelerim karın ağrım War progestan iğne yazdı bende iğne istemiyorum dedim fitil yazdı sabah akşam kullan dedi ama istemiyorum birkc gün takip edicem tekrar olmazsa almycam bana istirahat etmen gerekiyor dedi bakalm haftaya izin alicam birkaç gün 2093 gram olmus biz 33+6yız doğum için de en geç bir aksilik olmazsa 23 temmuz dedi
Ayy cilt bakimina ihtiyacim var ama asla sirt üstü yatamiyorumBende doğumdan sonra güzellik merkezlerini gezeceğim şimdiden araştırıyorum
Mrb nekadardı böbrek büyümesi bizdede vardı 5mm iki böbrektedeselam kızlar:) 34+3 oldum ben bugün. doktor kontrolüne gittim.
böreği takipteydi genislemeden dolayı. su an sınırlar içinde sorun yokmuş. 2.800 olmuş tospaga oğlum. doktora sezaryen mi olcak dedim. daha doğumu konuşmak için erken normal de olur çok iri değil dedi:)
bebek iyice aşağı inmiş erken gelmesini istemeyiz ayakta çok kalmayın dinlenin artık dedi. 38 e kadar beklesin en azından dedi. haftaya nst ye gircem cumaya tekrar çağırdı. sonra izne gidiyormuş zaten. iki hafta olmicak:)
Iyi olmana cok sevindim. Dualarimiz seninle. Insallah her sey yolunda gidecek.Canim 2 hafta önce tAburcu oldum bugün 32+6 yiz kaşıntı için tahlil yaptı sonuç karaciğer enzinlerinde yükselme var dr aradi doğuma alcaz gel dedi ön işlemler yapıldi akşamsezeryane alacaklar merak edip sordugu için teşekkür ederim canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?