2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende onu kullanıyordum bitti evde feramet mi ne var gynaferondan önce onu vermişti 1 hafta sonra kontrolüm 1 hafta boş geçmesin diye onu içiyorum şimdi bu gün idrar kültürü için gittiğim doktordan rica ettim yazar mısın diye kendi doktorun yazsın dedi riske mi atmak istemedi anlamadım.

bende yaptım çöpünü de eşim gelmeden attım :) hatta işte de içtim 1-2 kez. napayım aklımda kalacağına içiyim aklımdan çıksın dedim
Valla napım dediğin gibi aklımızda kalacağına arada kaçamaklar olur
Oyhh maşallah bizde gece uykusu nerde gündüz de gümbür gümbür gecede sıpa yattığım an başlıyor ne ara uyuyor anlamıyorum

Selam kizlar napiyosunuz bugun ne okuyabildim ne girebildim güzellik merkezi gezme tozma ordan pazar derken akşam oldu eve ancak gelebildim
Ay geldim Angara'ya serinmis burası kizzz hava kapalı püfür püfür. Evdeyim dinleniyorum

Sağlıcakla al kucağına herşey çok güzel olsun hayırlı olsun canım şimdiden

Aa karaciğer enzimleri yükseldiği için direkt doğuma mı almaları gerekiyormuş. Sağlıkla kolaylıkla kucağına al inşallah

Aile hekimi de yazıyor aslında

Selamlar kızlar şükür bir aksilik yok doktor herhangi birşey demedi kordon boynunda ama sorun değil baya bol dedi dönmemiş kafası hala yukarda, benim iki gündür az az lekelenmelerim karın ağrım War progestan iğne yazdı bende iğne istemiyorum dedim fitil yazdı sabah akşam kullan dedi ama istemiyorum birkc gün takip edicem tekrar olmazsa almycam bana istirahat etmen gerekiyor dedi bakalm haftaya izin alicam birkaç gün 2093 gram olmus biz 33+6yız doğum için de en geç bir aksilik olmazsa 23 temmuz dedi
S Serhatkars36 sorduğun için sağol canım

Rabbim kolaylıkla sağlıkla yavrularını kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım gözünüz aydın progesteronu kullan canım doğum ne kadar geç olursa bizim için o kadar iyi tedbirli olmak gerekir

Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım gözünüz aydın progesteronu kullan canım doğum ne kadar geç olursa bizim için o kadar iyi tedbirli olmak gerekir
Cook sağol canım açıkçası kullanmak istemiyorum leke tekrar olursa alacagm ama ağrım War yaa yatıp uzanmaya pek waktimde olmuyo ondan oldu galiba ara ara nadiren oluyor ben söylemiyodum doktora

Ben bir kere covid oldum, bir de yine usuttum(bence 2.si de covid olabilir) o siralar bozuldu sadece. Vucut hastayken tolere edemiyor olabilir. Benim teorim bu yonde seker yukleme esnasinda biraz rahatsiz miydin?
Evett covid şekeri aşırı etkiliyor ve yükseltiyor kesinlikle ondan olabilir sonrasında da vücudunun kendine gelmesi falan ancak normale dönmüşte olabilir yani yeter ki olmasın ya Şeker yüklemesinde bi sorunum yoktu ama sonrasında şeker takiplerinde de 180 falan gördüğüm cok oldu 1 ay sıkı diyet sonrası insülin hormonum 38 den 8 e düşmüştü doktor diyeti cok iyi yapmışsın dedi o direnç kırıldıktan sonra da toparlamış olabilir ya da izne ayrıldım evde hiç aç kalmıyorum sürekli ara öğün yapıyorum aç kalmayınca da ani yükselişler olmuyor olabilir bunların tamamı benim teorilerim tabi ne olduysa iyi olmuş ama iyi ki olmuş yormuştu cok dikkat etmek

Maşallah sezaryen mi olacaksın?

Progestanı kullanmakta bişey yok ki çoğu hamile kullanıyor. Önlem için kullanıyorsun zararlı yanı yok. Çok hamile gördüm başından sonuna kadar kullanan. Bende kullandım 3 hafta ve hep dinlendim kendimi yormadım faydasını gördüm. Önlem için bebeğin için kullan canım doktor verdiyse. Bu arada kordon dolanmasında da bişey yok, çünkü içlerinde bulunduğu yer kaygan sıvı ortam. Risk oluşturmaz için rahat olsun maşallah bebeğine sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Kızlar belimde ve kuyruk sokumumda çok ağrı var 1haftadır. Belimin ağrıyan yerinde 3tane fıtığım var ve kuyruk sokumumda düzleşme var. Her zaman ağrım oluyor gebelikten öncede vardı ama şuan sanki içim çekiliyor regl ağrısı gibi. Randevum haftaya ama Sizce yarın mı gitsem doktora? 3 hafta önce gitmiştim en son

Mrb nekadardı böbrek büyümesi bizdede vardı 5mm iki böbrektede

Iyi olmana cok sevindim. Dualarimiz seninle. Insallah her sey yolunda gidecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…