2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ey masallah. Cok iri degil mi dedi bana da masallahi var gibi geldi ama doktor daha iyi bilir tabi. Hangisi daha hayirlisiysa oyle olsun.

Mrb nekadardı böbrek büyümesi bizdede vardı 5mm iki böbrektede

üst sınır 1.3 olduğunda doğum sonrası takip yapılmasını öneriyoruz dedi. biri 0.77 diğeri 0.85 çıktı şu an için sorun yok bizde. İlk çocuğunda da aynı şekilde büyüme vardı doğuma doğru normal sınırlarda kalmıştı o da.

1.3 mm üst sınır bizimki baya yüksek galiba Pazartesi kontrol var sorucam tekrar ama bundan önce 1-2 kontroldür bişi dememişti bende sormamıştım inşallah küçülmüştür

Ey masallah. Cok iri degil mi dedi bana da masallahi var gibi geldi ama doktor daha iyi bilir tabi. Hangisi daha hayirlisiysa oyle olsun.

bana da iri gibi geldi ama doktor erken doğum riskin var da demedi mirune. çok sakin dogalci bi doktor. artık ayakta kalmak yorulmak yok yatin dinlenin bebek icerde kalsın 38 i görelim, iyice aşağı inmiş artık dedi.
çıkınca düşündüm sakince erken doğum olmaması için dinlenmen lazım demiş aslında

benim kuzenimin normal doğumda kol sinirlerine zarar vermişler. 4.5 kilo civarı doğmuş. kolu sakat kaldı o yüzden iri olur da normale zorlarlarsa diye korkum var.
inşallah hayırlısı olsun dediğin gibi sağ salim hepimiz kucağımıza alalım sağlıkla gelsin minnoslar

Ooo benim bir sürü işlem yaptirmam gerek ama şuan herşey beni bunaltiyor herşey doğumdan sonra artık
Valla ben bi cilt bakimi yaptirsam tüm elemim kederim geçicek gibi birde gebelik çillerimle başbaşa kalmak istiyorum

1.3 mm üst sınır bizimki baya yüksek galiba Pazartesi kontrol var sorucam tekrar ama bundan önce 1-2 kontroldür bişi dememişti bende sormamıştım inşallah küçülmüştür

benim doktorum da unutmuştu ben sorunca baktı tekrar. aklında kalmasin sor tabi. belki ben yanlış anlamisimdir. senin bebisinki de normal sınırlardadir.

Cook sağol canım açıkçası kullanmak istemiyorum leke tekrar olursa alacagm ama ağrım War yaa yatıp uzanmaya pek waktimde olmuyo ondan oldu galiba ara ara nadiren oluyor ben söylemiyodum doktora
Canım dinlenmeye çalış esin biraz yardımcı olsa ya da annen yakınsa annen gelip yardımcı olsa dikkat et canım

benim oğlan boynunda kordon dolali doğmuştu doktor son iki üç hafta kala fark etmişti 35 36. hafta galiba. allahin izniyle bisey olmaz:) gevşek olduğu da belliyse sorun olmaz inşallah:)

progestan verdiyse de al riske atma istersen. en ufak bisey olsa aklında kalır çünkü

Hastane ölçümü çok düşük çıkmış, endokrin doktorum beklemis kanda düşük çıkıyor demişti öyle bir duruö mu var acaba

Bende kafayı yicem bu şekerle sabah haşlanmış yumurta domates peynir tam buğday ekmeği yemiştim 146 çıktı. Hamburger patates kızartması yedim 138 çıktı. Varmi yokmu anlamiyorum.

sabahları kan ilacı alınca ölçüm yapıyorsan kan ilacinda laktoz oluyomus. o şekeri olduğundan yüksek cikariyo.
ben bilmeden ölçüm yaptırdım. demir hapını içtim yarım saat sonra falan açlık baktırdım 165 çıktı

Hastane ölçümü çok düşük çıkmış, endokrin doktorum beklemis kanda düşük çıkıyor demişti öyle bir duruö mu var acaba
benim doktorum da sağlık ocağında verilen kana güvenmiyor kan bekledikçe şeker azalıyor parmaktan ölçüm daha sağlıklı demişti.

Ben bu konuda tam ortadayım. Yani kurtajın keyfi yapılmasının yasak olması ama anne bebek hayati durumlarında hemen öudahale edilmesini, veya bebekte bir sorun var ise anne isteği ile sonlandırılması taraftarıyım. Herkes istediği hayatı yaşasın ancak hamile kalındığında masum minicik kalbi atan bedenlerin, yerinden keyfiyetle sökülüp alınması taraftarı değilim. Herkes daha dikkatli olsun korunsun taraftarıyım. Ancak anne hayatına en ufak bir sıkıntı verecek durum var ise tabiki maltadaki kanunun bir an önce değişmesi gerekiyor tabiki, en iyisi ülkemizdeki gibi

Bende kafayı yicem bu şekerle sabah haşlanmış yumurta domates peynir tam buğday ekmeği yemiştim 146 çıktı. Hamburger patates kızartması yedim 138 çıktı. Varmi yokmu anlamiyorum.
Şekeri etkileyen birçok şey var stres bile etkiliyor, sadece yediklerimiz olsa

Maaşallah tombik yaa

O zaman yavaş yavaş yürü canım. Sürekli otur. Örnek veriyorum 20 dk yürü 5 dk dinlen.

Sanırım dediğin şey bu. Dün ona da bakılmış.
Benimki 6,1 cıktı hiçbir seker olcumumde 120nin üstünü görmediğim halde. Seninki nasıl düşük çıkmış boyle cok iyi bir değer

Progestanı neden almıyorsun cok rahat edersin için rahat olur, ben gebeliğin basından beri kullanıyorum benim kurtarıcım oldu. Doktorun önerdiyse al bence çünkü düşük gebelij hormonu bebekte komplikasyona neden olabilir

Aslında çok doğru söylüyorsun ben ne zaman vitamin demir hapı kullansam sonrasında ölçüm yapsam hep sınırı bir tık geçiyor normalde ölçüm yaparsam ilaç kullanmadığım zaman normal çıkıyor

ben de inananamistim 165 görünce aklında bulunsun ilaçlara dikkat et ölçüm yaparken canım:)
demekki normal sınırlarda gidiyo senin şeker:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…