2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Valla ben bi cilt bakimi yaptirsam tüm elemim kederim geçicek gibi birde gebelik çillerimle başbaşa kalmak istiyorum
Bende şöyle bir kırkım çıksın diyorum hemen saçlarımı boyatacağım üstüne bide Brezilya fönü anca kendime gelirim sanırım doktor dan doktora dışarı çıkıyorum yüzümde leke oluşmadı henüz güneşten mi oluyor leke yoksa gebeliğin son ayında mı çıkıyor

Valla benim cildim lekeye aşiri müsait çilliyim zaten ama cogaldi şu instadaki çilli efektler gibiyim gebe kaldim kalp atişindan sonra cillendim ki evden hic cikmiyordum düşün yani yanaklarimda leke vardi dermapenle yokolmuştu onlar geri geldi malesef aliştim gerci artik bibde erkek anneyi güzellestirir derler kim uydurduysa artik allah onu bildigi gibi yapsin

Ewt canım 3. Sezaryen inşallah
Ay maşallah
Aynen by değerler benimkiler küsüratta bir birim yüksek seninkilerden dr gayet iyi dedi yani seninde iyi
Sevimdim valla öyle ise
Hastane ölçümü çok düşük çıkmış, endokrin doktorum beklemis kanda düşük çıkıyor demişti öyle bir duruö mu var acaba
Hiç bilmiyorum ki kanı o gün sabah vermiştik.
saat başı gibi kontrole gelmişti bende ebe. hep aynı kişi geldi. açılma hizlaninca doğum yaklaştıkça gelip bakma sıklığı da arttı
Pff fena geriyor beni bu durum ya
Benimki 6,1 cıktı hiçbir seker olcumumde 120nin üstünü görmediğim halde. Seninki nasıl düşük çıkmış boyle cok iyi bir değer
Bende şaşırdım bence bende şeker yok

Ay maşallah

Sevimdim valla öyle ise

Hiç bilmiyorum ki kanı o gün sabah vermiştik.

Pff fena geriyor beni bu durum ya

Bende şaşırdım bence bende şeker yok

sancin varken onu düşünmüyorsun ya gelsin baksın da açılma var mı öğreneyim diye düşünüyo insan daha çok

Maşallah SüphanAllah çoğunlukla bebek büyüdükçe böbreği tamamen düzeliyor sağlıkla gelsin minnoslar hakkınızda hangi doğum hayirliysa o olsun inşallah canım

Maşallah SüphanAllah çoğunlukla bebek büyüdükçe böbreği tamamen düzeliyor sağlıkla gelsin minnoslar hakkınızda hangi doğum hayirliysa o olsun inşallah canım

amin Allah razı olsun canım
insallah düzelecek diye düşünüyorum ben de:)

ben de inananamistim 165 görünce aklında bulunsun ilaçlara dikkat et ölçüm yaparken canım:)
demekki normal sınırlarda gidiyo senin şeker:)
Valla normal gidiyor bugünlerde benim bebe çıldırdı hep canı şekerli şeyler istiyor normalde hiiiccc sevmem tatlı,pasta, çikolata, dondurma ama deliler gibi canım istiyor

Valla normal gidiyor bugünlerde benim bebe çıldırdı hep canı şekerli şeyler istiyor normalde hiiiccc sevmem tatlı,pasta, çikolata, dondurma ama deliler gibi canım istiyor
kilo almak istiyodur
benim midemi yakiyo çikolata tatlı kakaolu şeyler. nefsini koreltmek için kakaolu cevizli hurma topları mi yapsan:)

Ayyy sağlıkla kavuşunnn

Kızlar benim karnımda neredeyse 40 45 dk dir kesintisiz ağrı var. Acile gitmek mantıklı mı bilemedim
Daha önce dr kasılman cıkmıstı git bence canım için rahat eder en azından, valla yüzdük yüzdük kuyruguna geldik hic naz filan diye düşünmeden kesinlikle git.

kilo almak istiyodur
benim midemi yakiyo çikolata tatlı kakaolu şeyler. nefsini koreltmek için kakaolu cevizli hurma topları mi yapsan:)
Canım hurma kasılmaya sebep oluyormuş öyle duydum doğru mu bilmiyorum ben normalde bu yaşıma kadar kakaolu hiç bir şey yemedim çünkü midem kötü oluyor bu bebe bir çılgın

Daha önce dr kasılman cıkmıstı git bence canım için rahat eder en azından, valla yüzdük yüzdük kuyruguna geldik hic naz filan diye düşünmeden kesinlikle git.
Gidecektik hazırlandım sonra geçti Bi anda ama yine olursa gideceğiz. Aynen öyle. Benim hep ağrılı geçti zaten bir süre rahat etmiştim ağrım yoktu yine başladı

Canım hurma kasılmaya sebep oluyormuş öyle duydum doğru mu bilmiyorum ben normalde bu yaşıma kadar kakaolu hiç bir şey yemedim çünkü midem kötü oluyor bu bebe bir çılgın

yok onun için çok çok yemen lazım canım:)
her gün yedi tane falan yemek gerekiyo diye biliyorum. açılmaya yariyo hurma:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…