Bende şöyle bir kırkım çıksın diyorum hemen saçlarımı boyatacağım üstüne bide Brezilya fönü anca kendime gelirim sanırımValla ben bi cilt bakimi yaptirsam tüm elemim kederim geçicek gibi birde gebelik çillerimle başbaşa kalmak istiyorum
Valla benim cildim lekeye aşiri müsait çilliyim zaten ama cogaldi şu instadaki çilli efektler gibiyimBende şöyle bir kırkım çıksın diyorum hemen saçlarımı boyatacağım üstüne bide Brezilya fönü anca kendime gelirim sanırımdoktor dan doktora dışarı çıkıyorum yüzümde leke oluşmadı henüz güneşten mi oluyor leke yoksa gebeliğin son ayında mı çıkıyor
Ay maşallahEwt canım 3. Sezaryen inşallah
Sevimdim valla öyle iseAynen by değerler benimkiler küsüratta bir birim yüksek seninkilerden dr gayet iyi dedi yani seninde iyi
Hiç bilmiyorum ki kanı o gün sabah vermiştik.Hastane ölçümü çok düşük çıkmış, endokrin doktorum beklemis kanda düşük çıkıyor demişti öyle bir duruö mu var acaba
Pff fena geriyor beni bu durum yasaat başı gibi kontrole gelmişti bende ebe. hep aynı kişi geldi. açılma hizlaninca doğum yaklaştıkça gelip bakma sıklığı da arttı
Bende şaşırdım bence bende şeker yokBenimki 6,1 cıktı hiçbir seker olcumumde 120nin üstünü görmediğim halde. Seninki nasıl düşük çıkmış boyle cok iyi bir değer
Bence git cnm, benim dr.um geçmeyen ağrı sancı olunca gel hemen diyor banaKızlar benim karnımda neredeyse 40 45 dk dir kesintisiz ağrı var. Acile gitmek mantıklı mı bilemedim
Biraz daha durayım da eğer devam ederse gideyim hafifledi gibi. Şimdi gidersem korkuyorum da açılma falan bakarlar diyeBence git cnm, benim dr.um geçmeyen ağrı sancı olunca gel hemen diyor bana
Baksalarda bir zararı varmiki cnmBiraz daha durayım da eğer devam ederse gideyim hafifledi gibi. Şimdi gidersem korkuyorum da açılma falan bakarlar diye
Bilmem zararı yoktur da benim canım çok yanıyor o yüzden dedimBaksalarda bir zararı varmiki cnm
Ay maşallah
Sevimdim valla öyle ise
Hiç bilmiyorum ki kanı o gün sabah vermiştik.
Pff fena geriyor beni bu durum ya
Bende şaşırdım bence bende şeker yok
Maşallah SüphanAllahselam kızlar:) 34+3 oldum ben bugün. doktor kontrolüne gittim.
böreği takipteydi genislemeden dolayı. su an sınırlar içinde sorun yokmuş. 2.800 olmuş tospaga oğlum. doktora sezaryen mi olcak dedim. daha doğumu konuşmak için erken normal de olur çok iri değil dedi:)
bebek iyice aşağı inmiş erken gelmesini istemeyiz ayakta çok kalmayın dinlenin artık dedi. 38 e kadar beklesin en azından dedi. haftaya nst ye gircem cumaya tekrar çağırdı. sonra izne gidiyormuş zaten. iki hafta olmicak:)
Maşallah SüphanAllahçoğunlukla bebek büyüdükçe böbreği tamamen düzeliyor sağlıkla gelsin minnoslar hakkınızda hangi doğum hayirliysa o olsun inşallah canım
Valla normal gidiyor bugünlerde benim bebe çıldırdı hep canı şekerli şeyler istiyor normalde hiiiccc sevmem tatlı,pasta, çikolata, dondurma ama deliler gibi canım istiyorben de inananamistim 165 görünceaklında bulunsun ilaçlara dikkat et ölçüm yaparken canım:)
demekki normal sınırlarda gidiyo senin şeker:)
kilo almak istiyodurValla normal gidiyor bugünlerde benim bebe çıldırdı hep canı şekerli şeyler istiyor normalde hiiiccc sevmem tatlı,pasta, çikolata, dondurma ama deliler gibi canım istiyor
Ayyy sağlıkla kavuşunnnCanim 2 hafta önce tAburcu oldum bugün 32+6 yiz kaşıntı için tahlil yaptı sonuç karaciğer enzinlerinde yükselme var dr aradi doğuma alcaz gel dedi ön işlemler yapıldi akşamsezeryane alacaklar merak edip sordugu için teşekkür ederim canım benim
Kızlar dua eder dua bekleriz sag salim gelsinlerinsallah hepsi
Daha önce dr kasılman cıkmıstı git bence canım için rahat eder en azından, valla yüzdük yüzdük kuyruguna geldik hic naz filan diye düşünmeden kesinlikle git.Kızlar benim karnımda neredeyse 40 45 dk dir kesintisiz ağrı var. Acile gitmek mantıklı mı bilemedim
Canım hurma kasılmaya sebep oluyormuş öyle duydum doğru mu bilmiyorum ben normalde bu yaşıma kadar kakaolu hiç bir şey yemedim çünkü midem kötü oluyorkilo almak istiyodur
benim midemi yakiyo çikolata tatlı kakaolu şeyler. nefsini koreltmek için kakaolu cevizli hurma topları mi yapsan:)
Herşey çok güzel olacak inşallah canımamin Allah razı olsun canım
insallah düzelecek diye düşünüyorum ben de:)
Gidecektik hazırlandım sonra geçti Bi anda ama yine olursa gideceğiz. Aynen öyle. Benim hep ağrılı geçti zaten bir süre rahat etmiştim ağrım yoktu yine başladıDaha önce dr kasılman cıkmıstı git bence canım için rahat eder en azından, valla yüzdük yüzdük kuyruguna geldik hic naz filan diye düşünmeden kesinlikle git.
Canım hurma kasılmaya sebep oluyormuş öyle duydum doğru mu bilmiyorum ben normalde bu yaşıma kadar kakaolu hiç bir şey yemedim çünkü midem kötü oluyorbu bebe bir çılgın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?