2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yani hala tarih vermedimi sezeryan icin birde canim bu kaçıncı gebeligin çocuğun varsa diğeri yada diğerleri normal mı sezeryanmi oldu

Benim ki sezeryan olacak canım zararı olmuyorsa en azından hurma yiyeyim

dediğim gibi açılmaya yardımcı oluyo hurma:) günde bir iki yiyebilirsin bence içine ceviz falan koyup:)
hem sağlıklı olur hem tatlı niyetine. ben çalışırken şikayet kuru üzüm, kuru dut, kuru kayısı, hurma, inciri döndürüyordum ceviz fındık fıstıkla

Tamam canım bundan sonra bende deneyeceğim bakayım benim çılgın bebe hangisini tercih edecek

O fitik benide öldürcek bacagim uyusmaya basladi iyice vucut goturmuyo artik ..doktorda illa mr diyo napcam bilmiyorum

O fitik benide öldürcek bacagim uyusmaya basladi iyice vucut goturmuyo artik ..doktorda illa mr diyo napcam bilmiyorum
Benimde sağ bacağıma vuruyor çekerek yürüyorum çoğu zaman. Güç kaybı var mesela otururken bacaklarımı uzatıyorum. Sağ bacağımı yukarıya doğru kaldıramıyorum. Fıtık sinire baskı yapıyor. ne yapıcam bilmiyorum artık doğumdan sonra gideceğim

Canım 23 temmuz dedi en iyi ihtimalle sezaryan için bu 3. Gebeliğim diğer kızlarım da sezaryan
Yani hala tarih vermedimi sezeryan icin birde canim bu kaçıncı gebeligin çocuğun varsa diğeri yada diğerleri normal mı sezeryanmi oldu

Bende ayni durumdayim dogumu etkiler mi korkusu var sadece aklimda normal dogumsa seninde anlarsin beni.. ikinma sirasi cok zorluyor yine ayni seyleri yasamak istemiyorum acikcasi..

Canım efermag var o magnorm kadar tatlı değil daha kolay içebilirsin. Ben efermag kullanıyodum eczanede kalmamış içeriği aynı diye magnorm vermişlerdi o beni ishal yaptı bilemedim de başta magnorm dan olduğunu 1 hafta ishal gezdim 2 kilo verdim sonra bi forumda denk geldim magnezyum ishal yapıyor diye kestim hemen anaa bi baktım hakkaten ondanmış ertesi güne düzeldi magnezyumu bırakınca tabi ağrılar geri geldi gittim efermag yazdırdım bugün aldım başladım tekrar şekeri daha az efermagın onu deneyebilirsin

Evet onu bende duymuştum bende hamile kaldığımı bilmiyordum herkes diyordu yüzüne bir güzellik gelmiş parlıyor diye ciltle alakalı belkide benim aşırı kuruydu yağlanmaya başladı sadece. Sağlıklı olsunlarda artık biz bi şekilde hallederiz bakım falan

Gidecektik hazırlandım sonra geçti Bi anda ama yine olursa gideceğiz. Aynen öyle. Benim hep ağrılı geçti zaten bir süre rahat etmiştim ağrım yoktu yine başladı
Canım çok geçmiş olsun uzanıp soluna yat hafifletir belki bana iyi geliyor çünkü yalancı sancıdır belkide . Ama sancın da çıkmıştı ihmal etme gidersen bizleride haberdar et

Kizlar doğum oldu şükür bebekler kuvezde şimdi biraz iyi oldum da yazabiliyorum 1500 gram dogdulargeçen hafta 1800 1900 demişti amaO kadar sokmadilar dr 20 gun 1 ay en fazla kuvezde kalırlar dedi herseyleru iyi şükürler olsun rabbim hepinize vaktindd hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah

Erkek anneyi iyice cirkinlestiriyor en azından benimki öyle bende öyle söyleyeni Allah bildiği gibi yapsın diyorum birde yetmiyormuş gibi boynumda et benleri çıktı saç boyatiliyor organik boya ile onu bile tedirginliğim yüzünden yapamıyorum zaten 18 yaşımdan beri saçlarım beyaz sütüm gelirse beyaz saça devam gelmezse apartmanın altı yan apartman iş yerinin karşısı hep kuaför valla hemen gideceğim

Maşallah gözünüz aydın olsun sana da geçmiş olsun canım en kısa sürede yavrularını kucağına alıp evinize donersiniz inşallah canım solunum sıkıntısı var mı yoksa sacede düşük kilodan dolayı mı kuvezdeler canim

Çok sevindim cnm inşallah biran önce kucağına alırsın miniklerini

Canım sağlıkla al inşallah kucağına biran önce toparlanıp evine döneceklerdir herşey çok güzel olsun inşallah Sana da çok geçmiş olsun

Ohh çok şükür canım gözlerin aydın olsun çarçabuk toparlanıp çıkarlar inşallah sağlıkları da iyiymiş maşallah maşallah Allah yardımcınız olsun bir an önce kucağına almayı nasip etsin inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

grubumuzun 2. Doğumu da gerçekleşti maşallah hepimiz sağlıklı hayırlı doğumlar yaparız inşallah

Kendini iyi hissettiğin zaman doğum hikayeni paylaşır mısın bizimle kolay oldu mu hangi aşamalardan geçtin çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…