- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Herşey çok güzel olacak inşallah canım
Yani hala tarih vermedimi sezeryan icin birde canim bu kaçıncı gebeligin çocuğun varsa diğeri yada diğerleri normal mı sezeryanmi olduSelamlar kızlar şükür bir aksilik yok doktor herhangi birşey demedi kordon boynunda ama sorun değil baya bol dedidönmemiş kafası hala yukarda, benim iki gündür az az lekelenmelerim karın ağrım War progestan iğne yazdı bende iğne istemiyorum dedim fitil yazdı sabah akşam kullan dedi ama istemiyorum birkc gün takip edicem tekrar olmazsa almycam bana istirahat etmen gerekiyor dedi bakalm haftaya izin alicam birkaç gün 2093 gram olmus biz 33+6yız doğum için de en geç bir aksilik olmazsa 23 temmuz dedi
S Serhatkars36 sorduğun için sağol canım
Benim ki sezeryan olacak canım zararı olmuyorsa en azından hurma yiyeyimyok onun için çok çok yemen lazım canım:)
her gün yedi tane falan yemek gerekiyo diye biliyorum. açılmaya yariyo hurma:)
Benim ki sezeryan olacak canım zararı olmuyorsa en azından hurma yiyeyim
Tamam canım bundan sonra bende deneyeceğimdediğim gibi açılmaya yardımcı oluyo hurma:) günde bir iki yiyebilirsin bence içine ceviz falan koyup:)
hem sağlıklı olur hem tatlı niyetine. ben çalışırken şikayet kuru üzüm, kuru dut, kuru kayısı, hurma, inciri döndürüyordum ceviz fındık fıstıkla
O fitik benide öldürcek bacagim uyusmaya basladi iyice vucut goturmuyo artik ..doktorda illa mr diyo napcam bilmiyorumKızlar belimde ve kuyruk sokumumda çok ağrı var 1haftadır. Belimin ağrıyan yerinde 3tane fıtığım var ve kuyruk sokumumda düzleşme var. Her zaman ağrım oluyor gebelikten öncede vardı ama şuan sanki içim çekiliyor regl ağrısı gibi. Randevum haftaya ama Sizce yarın mı gitsem doktora? 3 hafta önce gitmiştim en son
Benimde sağ bacağıma vuruyor çekerek yürüyorum çoğu zaman. Güç kaybı var mesela otururken bacaklarımı uzatıyorum. Sağ bacağımı yukarıya doğru kaldıramıyorum. Fıtık sinire baskı yapıyor. ne yapıcam bilmiyorum artık doğumdan sonra gideceğimO fitik benide öldürcek bacagim uyusmaya basladi iyice vucut goturmuyo artik ..doktorda illa mr diyo napcam bilmiyorum
Yani hala tarih vermedimi sezeryan icin birde canim bu kaçıncı gebeligin çocuğun varsa diğeri yada diğerleri normal mı sezeryanmi oldu
Bende ayni durumdayim dogumu etkiler mi korkusu var sadece aklimda normal dogumsa seninde anlarsin beni.. ikinma sirasi cok zorluyor yine ayni seyleri yasamak istemiyorum acikcasi..Benimde sağ bacağıma vuruyor çekerek yürüyorum çoğu zaman. Güç kaybı var mesela otururken bacaklarımı uzatıyorum. Sağ bacağımı yukarıya doğru kaldıramıyorum. Fıtık sinire baskı yapıyor. ne yapıcam bilmiyorum artık doğumdan sonra gideceğim
Canım efermag var o magnorm kadar tatlı değil daha kolay içebilirsin. Ben efermag kullanıyodum eczanede kalmamış içeriği aynı diye magnorm vermişlerdi o beni ishal yaptı bilemedim de başta magnorm dan olduğunu 1 hafta ishal gezdim 2 kilo verdim sonra bi forumda denk geldim magnezyum ishal yapıyor diye kestim hemen anaa bi baktım hakkaten ondanmış ertesi güne düzeldiNormalde bacak kramplarım olmazdı çok nadir birkaç kez olmuştu, tahlilde de magnezyum normal çıkmıştı içmene gerek yok demişti doktor. Geçen gece acayip bir kramp girdi önce sağ bacağıma o geçti sol bacağıma, sonra gündüz biraz ayakta kaldım işte öğleden sonra ağrımaya başladı kramp giren yer, neredeyse üstüne basamayacak kadar kasıldı. Bugün magnorm aldım eczaneden ona başladım, aşırı tatlı ya çok zor içtim
Evet onu bende duymuştum bende hamile kaldığımı bilmiyordum herkes diyordu yüzüne bir güzellik gelmiş parlıyor diyeValla benim cildim lekeye aşiri müsait çilliyim zaten ama cogaldi şu instadaki çilli efektler gibiyimgebe kaldim kalp atişindan sonra cillendim ki evden hic cikmiyordum düşün yani yanaklarimda leke vardi dermapenle yokolmuştu onlar geri geldi malesef aliştim gerci artik bibde erkek anneyi güzellestirir derler kim uydurduysa artik allah onu bildigi gibi yapsin
Canım çok geçmiş olsun uzanıp soluna yat hafifletir belki bana iyi geliyor çünkü yalancı sancıdır belkide . Ama sancın da çıkmıştı ihmal etme gidersen bizleride haberdar etGidecektik hazırlandım sonra geçti Bi anda ama yine olursa gideceğiz. Aynen öyle. Benim hep ağrılı geçti zaten bir süre rahat etmiştim ağrım yoktu yine başladı
Erkek anneyi iyice cirkinlestiriyor en azından benimki öyle bende öyle söyleyeni Allah bildiği gibi yapsın diyorum birde yetmiyormuş gibi boynumda et benleri çıktıValla benim cildim lekeye aşiri müsait çilliyim zaten ama cogaldi şu instadaki çilli efektler gibiyimgebe kaldim kalp atişindan sonra cillendim ki evden hic cikmiyordum düşün yani yanaklarimda leke vardi dermapenle yokolmuştu onlar geri geldi malesef aliştim gerci artik bibde erkek anneyi güzellestirir derler kim uydurduysa artik allah onu bildigi gibi yapsin
Çok geçmiş olsun canımGidecektik hazırlandım sonra geçti Bi anda ama yine olursa gideceğiz. Aynen öyle. Benim hep ağrılı geçti zaten bir süre rahat etmiştim ağrım yoktu yine başladı
Maşallah gözünüz aydın olsun sana da geçmiş olsun canım en kısa sürede yavrularını kucağına alıp evinize donersiniz inşallah canımKizlar doğum oldu şükür bebekler kuvezde şimdi biraz iyi oldum da yazabiliyorum 1500 gram dogdulargeçen hafta 1800 1900 demişti amaO kadar sokmadilar dr 20 gun 1 ay en fazla kuvezde kalırlar dedi herseyleru iyi şükürler olsun rabbim hepinize vaktindd hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
Çok sevindim cnmKizlar doğum oldu şükür bebekler kuvezde şimdi biraz iyi oldum da yazabiliyorum 1500 gram dogdulargeçen hafta 1800 1900 demişti amaO kadar sokmadilar dr 20 gun 1 ay en fazla kuvezde kalırlar dedi herseyleru iyi şükürler olsun rabbim hepinize vaktindd hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
Canım sağlıkla al inşallah kucağına biran önce toparlanıp evine döneceklerdir herşey çok güzel olsun inşallahKizlar doğum oldu şükür bebekler kuvezde şimdi biraz iyi oldum da yazabiliyorum 1500 gram dogdulargeçen hafta 1800 1900 demişti amaO kadar sokmadilar dr 20 gun 1 ay en fazla kuvezde kalırlar dedi herseyleru iyi şükürler olsun rabbim hepinize vaktindd hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
Ohh çok şükür canım gözlerin aydın olsunKizlar doğum oldu şükür bebekler kuvezde şimdi biraz iyi oldum da yazabiliyorum 1500 gram dogdulargeçen hafta 1800 1900 demişti amaO kadar sokmadilar dr 20 gun 1 ay en fazla kuvezde kalırlar dedi herseyleru iyi şükürler olsun rabbim hepinize vaktindd hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?