2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yaa çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla kavuş inşaallah

Canım aslında alacaktm ama lekelenme çok az hamileliğin başından beri ilaç iciyrm artık soğudum istirahat edip geçmezse ağrım lekem alacagm haftaya 3 gün yıllık izin alıp ewde dinlenmeyi düşünüyorum inşallah doktorda istirahat et dedi

kilo almak istiyodur
benim midemi yakiyo çikolata tatlı kakaolu şeyler. nefsini koreltmek için kakaolu cevizli hurma topları mi yapsan:)
Yaa benimde midemi yakiyor özellikle paketli tatlılar çikolatalar filan mahvediyor halbuki çok severim

Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım gözünüz aydın progesteronu kullan canım doğum ne kadar geç olursa bizim için o kadar iyi tedbirli olmak gerekir
Sağol canım benim kısmet olursa 38. Haftayı ilk kez görücemm

Ay maşallah tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün inşallah bentlerine de saglık sıhhat versin biran önce kavuşun

Canım dinlenmeye çalış esin biraz yardımcı olsa ya da annen yakınsa annen gelip yardımcı olsa dikkat et canım
Sağol canım benim eşim zaten herşeyi yapıyor elim kolum gibi Allah ondan razı olsun ama işte 2 kizcem War onların mezuniyet törenleri,havuzları etkinlikleri derken o yana git bu yana gel derken yoruldum bu ara arabayuda çok kullandım sanırım ondan oldu hiç doğru düzgün uzanamadm hep bir aktif haldeydim ee üzere gidiyrm 5 e kadar uzanamyrm derken biraz yordum kendimi annem uzakta Trabzon'da canım ben Niğde'deyim doğuma birkaç gün kala gelir... Pekte istemiyorum gelmesini çok sağlıklıgı yok buralar sıcak onunda nazı niyazi olur simdi hiç cekemiycemm

Bu saaat oldu hala uyuyamadım aslaa uyuyamıyorum kızlar ya bebekte benimle bir ayakta resmen doğduktan sonra da inşallah böyle olmaz

Gözün aydın canım bir an önce küvezdende saglıkla cıkmaları dileğiyle.

Çok sevindim cnm inşallah biran önce kucağına alırsın miniklerini

Canım sağlıkla al inşallah kucağına biran önce toparlanıp evine döneceklerdir herşey çok güzel olsun inşallah Sana da çok geçmiş olsun

Oooo biri doğurdu mu patır patır arkası gelir diyorlardı doğruymuş valla. Hepimiz sağlıkla zamanında kucağımıza alalım

Ay maşallah tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün inşallah bentlerine de saglık sıhhat versin biran önce kavuşun

Gözün aydın canım bir an önce küvezdende saglıkla cıkmaları dileğiyle.
Allahrazı olsun kızlar hepinizden rabbim hepinize vakti zamanında sag salim kucağıniza almayi nasip etsin inşallah hepimize sag salim bebeklerimizle evlerimize gitmeyinasip etsin inşallah benden başka kim dogum yaptı kaçıncı haftada yapti29.cu haftada biliyorsunuz erken doğum riskindem Hastane de yattim ciğer geliştirici vurdular oğlanın burnunda hortum yok sanırım oksijen desteği almiyo kızın burnunda hortum kafasında oksijen desteği için cihaz var dr sağlık sorunu gözükmüyor sadece cok küçüklee dedi biz kasılma sancı yüzünden beklerken doğumu geçen hafta geçmek bilmeyen gittikçe artan kaşıntı oldu bildiğiniz kaşıntı değilher tarafimi parcaliyordum kesinlikle uyutmuyirdu dr karaciğer enzimleribe baktı yüksek çıktı 4 gun sonra yine yap artış devam ederse doğuma alacam bebekleri zehirleyenilir dedi dun sabah tahlil yapip ece gittim öğlen dr aradi ne işin varsa bırak eşyalarını getir cok fazla artmış sende bi gun kalmaları bile risk dedi apar topar geldik dogum gerçekleşti hala rüya gibi gece 2de kuveze çıktım guc bela gösterdiler allahim o kadar muhtesemler ki rabbim nasil bi duygu rabbim nasıl güzel bi duygu sanki bulutlar da geziyorum aklınıza takilan bisry olursa sorabilirsiniz umarım yardımcı olabilmisimdir allahım hepimizin yüzünü guldursun inşallah sağlıkla evlerimize evlatlarımizla gidelim inşallah

Benim oğlan güzelleştirdi ay cildim parladı açıldı lekeler gitti hoş ben cilt bakim ürününü de abartarak kullandım güneş kremi fit yaz kış sürdüm aydınlatıcı krem de kullandım göz altı kremlerim de var miss. Hamilelikten mi bilmem ama bu sene farklı cildim ne fondöten ne bb kullanmıyorum

İnsallah sağlıkla kavuşcaksınız canım Allah bebeklerine ve sana şifa güç kuvvet versin dualarımız sizinle

Gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah

Kiz sütle ne alaka emzirirken sac boyanmiyor mu valla sac boyamaktan hiç haz etmem saclarim cok ince boya surunce kazik gibi oluyor bakamiyorum yillardir boya sürmem o yuzden bi ara üniversitedeyken heveslenir boyardim benimde boynumda et benleri var bakalim bugun doktoruma sorcam

Kiz en pahalısini kullaniyorum zaten bana shisedio dan baska marka kar etmiyor yaz kiş güneş kremi sürerim surekli bakim yaparim ki güzellik merkezlerine bayildigim paralarla bir ev alinirmış kocam oyle der bakimli olmak pahali yapcak bisey yok fondoten kullanmam asla shisedionun renkli günes koruyuculari var fondoten kivaminda onlari surerim ama yok ciltle alakali malesef aman çil moda olduda kurtulduk millet kalemle çiziyor

Gidecektik hazırlandım sonra geçti Bi anda ama yine olursa gideceğiz. Aynen öyle. Benim hep ağrılı geçti zaten bir süre rahat etmiştim ağrım yoktu yine başladı
canım eğer ağrın uzun süreli olursa git doktora, benim doktorumda ağrın olduğunda gel dedi.

gözünüz aydın, inşallah kısa sürede toparlanırlar sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrularınızı

günaydın hanımlar :)
geceleri uyuyamıyorum, bişeyler uyandırıyor beni 2 saatte bir. hamileliğimin şu zamanına geldim hiç terlemedim sıcaklar basmadı. ama içim daralıyor sanki. sanırım vücudum doğumdan sonrasına hazırlık yapıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…