Yaa çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla kavuş inşaallahKizlar doğum oldu şükür bebekler kuvezde şimdi biraz iyi oldum da yazabiliyorum 1500 gram dogdulargeçen hafta 1800 1900 demişti amaO kadar sokmadilar dr 20 gun 1 ay en fazla kuvezde kalırlar dedi herseyleru iyi şükürler olsun rabbim hepinize vaktindd hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
Canım aslında alacaktm ama lekelenme çok az hamileliğin başından beri ilaç iciyrm artık soğudum istirahat edip geçmezse ağrım lekem alacagm haftaya 3 gün yıllık izin alıp ewde dinlenmeyi düşünüyorum inşallah doktorda istirahat et dediProgestanı neden almıyorsun cok rahat edersin için rahat olur, ben gebeliğin basından beri kullanıyorum benim kurtarıcım oldu. Doktorun önerdiyse al bence çünkü düşük gebelij hormonu bebekte komplikasyona neden olabilir
Yaa benimde midemi yakiyor özellikle paketli tatlılar çikolatalar filan mahvediyor halbuki çok severimkilo almak istiyodur
benim midemi yakiyo çikolata tatlı kakaolu şeyler. nefsini koreltmek için kakaolu cevizli hurma topları mi yapsan:)
Sağol canım benim kısmet olursa 38. Haftayı ilk kez görücemmHerşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım gözünüz aydınprogesteronu kullan canım doğum ne kadar geç olursa bizim için o kadar iyi tedbirli olmak gerekir
Ay maşallahKizlar doğum oldu şükür bebekler kuvezde şimdi biraz iyi oldum da yazabiliyorum 1500 gram dogdulargeçen hafta 1800 1900 demişti amaO kadar sokmadilar dr 20 gun 1 ay en fazla kuvezde kalırlar dedi herseyleru iyi şükürler olsun rabbim hepinize vaktindd hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
Sağol canım benim eşim zaten herşeyi yapıyor elim kolum gibi Allah ondan razı olsun ama işte 2 kizcem War onların mezuniyet törenleri,havuzları etkinlikleri derken o yana git bu yana gel derken yoruldum bu ara arabayuda çok kullandım sanırım ondan oldu hiç doğru düzgün uzanamadm hep bir aktif haldeydim ee üzere gidiyrm 5 e kadar uzanamyrm derken biraz yordum kendimiCanım dinlenmeye çalış esin biraz yardımcı olsa ya da annen yakınsa annen gelip yardımcı olsa dikkat et canım
Gözün aydın canım bir an önce küvezdende saglıkla cıkmaları dileğiyle.Kizlar doğum oldu şükür bebekler kuvezde şimdi biraz iyi oldum da yazabiliyorum 1500 gram dogdulargeçen hafta 1800 1900 demişti amaO kadar sokmadilar dr 20 gun 1 ay en fazla kuvezde kalırlar dedi herseyleru iyi şükürler olsun rabbim hepinize vaktindd hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
Maşallah gözünüz aydın olsun sana da geçmiş olsun canım en kısa sürede yavrularını kucağına alıp evinize donersiniz inşallah canımsolunum sıkıntısı var mı yoksa sacede düşük kilodan dolayı mı kuvezdeler canim
Çok sevindim cnminşallah biran önce kucağına alırsın miniklerini
Canım sağlıkla al inşallah kucağına biran önce toparlanıp evine döneceklerdir herşey çok güzel olsun inşallahSana da çok geçmiş olsun
Ohh çok şükür canım gözlerin aydın olsunçarçabuk toparlanıp çıkarlar inşallah sağlıkları da iyiymiş maşallah maşallah Allah yardımcınız olsun bir an önce kucağına almayı nasip etsin inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
grubumuzun 2. Doğumu da gerçekleşti maşallah hepimiz sağlıklı hayırlı doğumlar yaparız inşallah
Kendini iyi hissettiğin zaman doğum hikayeni paylaşır mısın bizimle kolay oldu mu hangi aşamalardan geçtin çok merak ediyorum
Oooo biri doğurdu mu patır patır arkası gelir diyorlardı doğruymuş valla. Hepimiz sağlıkla zamanında kucağımıza alalım
Ay maşallahtebrik ederim Allah analı babalı büyütsün inşallah bentlerine de saglık sıhhat versin biran önce kavuşun
Allahrazı olsun kızlar hepinizden rabbim hepinize vakti zamanında sag salim kucağıniza almayi nasip etsin inşallahGözün aydın canım bir an önce küvezdende saglıkla cıkmaları dileğiyle.
Benim oğlan güzelleştirdi ayValla benim cildim lekeye aşiri müsait çilliyim zaten ama cogaldi şu instadaki çilli efektler gibiyimgebe kaldim kalp atişindan sonra cillendim ki evden hic cikmiyordum düşün yani yanaklarimda leke vardi dermapenle yokolmuştu onlar geri geldi malesef aliştim gerci artik bibde erkek anneyi güzellestirir derler kim uydurduysa artik allah onu bildigi gibi yapsin
İnsallah sağlıkla kavuşcaksınız canım Allah bebeklerine ve sana şifa güç kuvvet versin dualarımız sizinleAllahrazı olsun kızlar hepinizden rabbim hepinize vakti zamanında sag salim kucağıniza almayi nasip etsin inşallahhepimize sag salim bebeklerimizle evlerimize gitmeyinasip etsin inşallah benden başka kim dogum yaptı kaçıncı haftada yapti 29.cu haftada biliyorsunuz erken doğum riskindem Hastane de yattim ciğer geliştirici vurdular oğlanın burnunda hortum yok sanırım oksijen desteği almiyo kızın burnunda hortum kafasında oksijen desteği için cihaz var dr sağlık sorunu gözükmüyor sadece cok küçüklee dedi biz kasılma sancı yüzünden beklerken doğumu geçen hafta geçmek bilmeyen gittikçe artan kaşıntı oldu bildiğiniz kaşıntı değilher tarafimi parcaliyordum kesinlikle uyutmuyirdu dr karaciğer enzimleribe baktı yüksek çıktı 4 gun sonra yine yap artış devam ederse doğuma alacam bebekleri zehirleyenilir dedi dun sabah tahlil yapip ece gittim öğlen dr aradi ne işin varsa bırak eşyalarını getir cok fazla artmış sende bi gun kalmaları bile risk dedi apar topar geldik dogum gerçekleşti hala rüya gibi gece 2de kuveze çıktım guc bela gösterdiler allahim o kadar muhtesemler ki rabbim nasil bi duygu rabbim nasıl güzel bi duygu sanki bulutlar da geziyorum aklınıza takilan bisry olursa sorabilirsiniz umarım yardımcı olabilmisimdir allahım hepimizin yüzünü guldursun inşallah sağlıkla evlerimize evlatlarımizla gidelim inşallah ❤
Gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallahKizlar doğum oldu şükür bebekler kuvezde şimdi biraz iyi oldum da yazabiliyorum 1500 gram dogdulargeçen hafta 1800 1900 demişti amaO kadar sokmadilar dr 20 gun 1 ay en fazla kuvezde kalırlar dedi herseyleru iyi şükürler olsun rabbim hepinize vaktindd hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
Kiz sütle ne alaka emzirirken sac boyanmiyor mu valla sac boyamaktan hiç haz etmem saclarim cok ince boya surunce kazik gibi oluyor bakamiyorumErkek anneyi iyice cirkinlestiriyor en azından benimki öyle bende öyle söyleyeni Allah bildiği gibi yapsın diyorum birde yetmiyormuş gibi boynumda et benleri çıktısaç boyatiliyor organik boya ile onu bile tedirginliğim yüzünden yapamıyorum zaten 18 yaşımdan beri saçlarım beyaz sütüm gelirse beyaz saça devam gelmezse apartmanın altı yan apartman iş yerinin karşısı hep kuaför valla hemen gideceğim
Kiz en pahalısini kullaniyorum zaten bana shisedio dan baska marka kar etmiyor yaz kiş güneş kremi sürerim surekli bakim yaparim ki güzellik merkezlerine bayildigim paralarla bir ev alinirmış kocam oyle derBenim oğlan güzelleştirdi aycildim parladı açıldı lekeler gitti hoş ben cilt bakim ürününü de abartarak kullandım güneş kremi fit yaz kış sürdüm aydınlatıcı krem de kullandım göz altı kremlerim de var miss. Hamilelikten mi bilmem ama bu sene farklı cildim ne fondöten ne bb kullanmıyorum
Tamam canım bundan sonra bende deneyeceğimbakayım benim çılgın bebe hangisini tercih edecek
Yaa benimde midemi yakiyor özellikle paketli tatlılar çikolatalar filan mahvediyor halbuki çok severim
canım eğer ağrın uzun süreli olursa git doktora, benim doktorumda ağrın olduğunda gel dedi.Gidecektik hazırlandım sonra geçti Bi anda ama yine olursa gideceğiz. Aynen öyle. Benim hep ağrılı geçti zaten bir süre rahat etmiştim ağrım yoktu yine başladı
gözünüz aydın, inşallah kısa sürede toparlanırlar sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrularınızıKizlar doğum oldu şükür bebekler kuvezde şimdi biraz iyi oldum da yazabiliyorum 1500 gram dogdulargeçen hafta 1800 1900 demişti amaO kadar sokmadilar dr 20 gun 1 ay en fazla kuvezde kalırlar dedi herseyleru iyi şükürler olsun rabbim hepinize vaktindd hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
Ay sorma yeni nesil bu çocuklar daha doğmadan zevkleri değişik halbuki cikilataaa sevilmez miiiitıpa tıp aynısısağlıklı beslenmek isteyen bebelerimiz var ne guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?