- 2 Ağustos 2012
- 1.114
- 1.640
- 333
Ay yaramz olacaklar bende gece 4 te uyandım geri uyku tutmadı epey bir süre ve benimkide içerde cirit atıyoduuuBu saaat oldu hala uyuyamadım aslaa uyuyamıyorum kızlar ya bebekte benimle bir ayakta resmen doğduktan sonra da inşallah böyle olmaz
Ay hala sicak basmıyosa seni nur nimet kıymetini bil inan kiigünaydın hanımlar :)
geceleri uyuyamıyorum, bişeyler uyandırıyor beni 2 saatte bir. hamileliğimin şu zamanına geldim hiç terlemedim sıcaklar basmadı. ama içim daralıyor sanki. sanırım vücudum doğumdan sonrasına hazırlık yapıyor :)
Ay sorma yeni nesil bu çocuklar daha doğmadan zevkleri değişik halbuki cikilataaa sevilmez miiii
Ben artik hic dikkat etmiyorum. Ha tutup tatli yemiyorum ama evde ne varsa bizimkiler ne yiyorsa ben de yiyorum. Ekmeksiz yiyorum porsiyonu kucultuyorum vb cogunlukla iyi cikiyor sonuc. Zaten neye ne zaman yukselecegini cozdum artik. Tutup oburluk yaparsam 2 porsiyon yersem, doymaz 2 dilim yerine 3 dilim ekmek yersem yani yedihimin icerigini degil miktarini kacirirsam o zaman cikiyor. Bir dilim karpuz yersem cikmiyor ama bende oyle kapasite var ki biraksan yarim karpuzu tek basina yerim. Yarim karpuz yersem cikiyor haliyleEvett covid şekeri aşırı etkiliyor ve yükseltiyor kesinlikle ondan olabilir sonrasında da vücudunun kendine gelmesi falan ancak normale dönmüşte olabilir yani yeter ki olmasın yaŞeker yüklemesinde bi sorunum yoktu ama sonrasında şeker takiplerinde de 180 falan gördüğüm cok oldu 1 ay sıkı diyet sonrası insülin hormonum 38 den 8 e düşmüştü doktor diyeti cok iyi yapmışsın dedi o direnç kırıldıktan sonra da toparlamış olabilir ya da izne ayrıldım evde hiç aç kalmıyorum sürekli ara öğün yapıyorum aç kalmayınca da ani yükselişler olmuyor olabilir bunların tamamı benim teorilerim tabi ne olduysa iyi olmuş ama iyi ki olmuş yormuştu cok dikkat etmek
Benim doktor da 35ten sonra felsin sorun degil diyor. Hic takmiyor. Cok nerak ediyorum. Ranevum 34+4te olacak onumuzdeki hafta bakalim benim yavru kac cikacak. Ki benim bebekler sekerden ve genetikten 4 kilo oluyor muadinda. En son 32+3'te 2300grdi. 4ten sonrasında normale zorlamaya gerek yok zaten. Iri olursa istemezsin doktor da yonlendirir zaten.bana da iri gibi geldi ama doktor erken doğum riskin var da demedi mirune. çok sakin dogalci bi doktor. artık ayakta kalmak yorulmak yok yatin dinlenin bebek icerde kalsın 38 i görelim, iyice aşağı inmiş artık dedi.
çıkınca düşündüm sakince erken doğum olmaması için dinlenmen lazım demiş
benim kuzenimin normal doğumda kol sinirlerine zarar vermişler. 4.5 kilo civarı doğmuş. kolu sakat kaldı o yüzden iri olur da normale zorlarlarsa diye korkum var.
inşallah hayırlısı olsun dediğin gibisağ salim hepimiz kucağımıza alalım sağlıkla gelsin minnoslar
Benim doktor da 35ten sonra felsin sorun degil diyor. Hic takmiyor. Cok nerak ediyorum. Ranevum 34+4te olacak onumuzdeki hafta bakalim benim yavru kac cikacak. Ki benim bebekler sekerden ve genetikten 4 kilo oluyor muadinda. En son 32+3'te 2300grdi. 4ten sonrasında normale zorlamaya gerek yok zaten. Iri olursa istemezsin doktor da yonlendirir zaten.
Ay cok sevindim hemen toparlar cikarlar hic endiselenme. Gebelik kolestazi mi gecirdin de hemen gebeligi sonlandirdi doktor? Bebeklerin isimleri ne oldu?Kizlar doğum oldu şükür bebekler kuvezde şimdi biraz iyi oldum da yazabiliyorum 1500 gram dogdulargeçen hafta 1800 1900 demişti amaO kadar sokmadilar dr 20 gun 1 ay en fazla kuvezde kalırlar dedi herseyleru iyi şükürler olsun rabbim hepinize vaktindd hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
Bende bu hafta izne ayrıldım. Çocuk Bayram ediyo içimde sabahları hareketini bilmezdim şimdi açıldıBenimki de öyle bu ara bide devamlı dönüyor sanki
Bakalm gelecekte bizi neler bekliyorrrebenim büyük çikolata görünce ağlardı yememek için4 bucuk yaşında daha yeni yeni yiyo
tatli olan hiç biseyi yemezdi. şimdi çoğu tatlıyı yiyo
Doğru sende haklısınsancin varken onu düşünmüyorsun yagelsin baksın da açılma var mı öğreneyim diye düşünüyo insan daha çok
Çok sağol canım.Canım çok geçmiş olsun uzanıp soluna yat hafifletir belki bana iyi geliyor çünkü yalancı sancıdır belkide . Ama sancın da çıkmıştı ihmal etme gidersen bizleride haberdar et
Ayy hayırlı olsun inşallah. İçini rahat tut sen hemen toparlar bebişlerin.Kizlar doğum oldu şükür bebekler kuvezde şimdi biraz iyi oldum da yazabiliyorum 1500 gram dogdulargeçen hafta 1800 1900 demişti amaO kadar sokmadilar dr 20 gun 1 ay en fazla kuvezde kalırlar dedi herseyleru iyi şükürler olsun rabbim hepinize vaktindd hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
Çok geçmiş olsun canımağrın olursa muhakkak doktora git gecsede git canim
Teşekkür ederim kızlar. Dün biraz yürümek zorunda kaldım ya o yüzden oldu. Yine tekrarlarsa gideceğim bu sefer.canım eğer ağrın uzun süreli olursa git doktora, benim doktorumda ağrın olduğunda gel dedi.
Gerekli degil. Kurutma makinen vardi yanlis hatirlamiyosam. Ona girince kokusu bile kalmiyo zaten. Sen kiyafetleri buyuk al kurutmada cekiyolarTecrübeli anneler soru dizisi volume #1553Sora sora deneyimlerinizden çok şey ogreniyorum doğum.sonrasina yönelik
Bebek çamaşır deterjani ve leke çıkarıcı alacagim, ama yumusutacisi da varmış. Yumuşatıcı gerekli mi acaba ? Gereksiz ise almak istemiyorum, deneyimleriniz
gorusleriniz rica olunur
Tecrübeli anneler soru dizisi volume #1553Sora sora deneyimlerinizden çok şey ogreniyorum doğum.sonrasina yönelik
Bebek çamaşır deterjani ve leke çıkarıcı alacagim, ama yumusutacisi da varmış. Yumuşatıcı gerekli mi acaba ? Gereksiz ise almak istemiyorum, deneyimleriniz
gorusleriniz rica olunur
Ben zararlı olduğunu düşünüyorum yumuşatıcının ve hiç kullanmadım eksikliğini de hiç hissetmedim canımTecrübeli anneler soru dizisi volume #1553Sora sora deneyimlerinizden çok şey ogreniyorum doğum.sonrasina yönelik
gorusleriniz rica olunur
Tecrübeli değilim ama dün dalin deterjanı aldım Yumuşatıcı almadım.Tecrübeli anneler soru dizisi volume #1553Sora sora deneyimlerinizden çok şey ogreniyorum doğum.sonrasina yönelik
gorusleriniz rica olunur
Deterjan ne alacaksın canjm ben dalan roxy almayı düşünüyorum sanki içeriği daha iyi gibi geliyor bana ama çok detaylı arastrmadmTecrübeli anneler soru dizisi volume #1553Sora sora deneyimlerinizden çok şey ogreniyorum doğum.sonrasina yönelik
gorusleriniz rica olunur
Gözünüz aydın cok güzel haberler canınızı sıkmayın uzulmeyım ayrı kalacagız diye dakın insallah sağlıkla evine götür bu süreç sonundaKizlar doğum oldu şükür bebekler kuvezde şimdi biraz iyi oldum da yazabiliyorum 1500 gram dogdulargeçen hafta 1800 1900 demişti amaO kadar sokmadilar dr 20 gun 1 ay en fazla kuvezde kalırlar dedi herseyleru iyi şükürler olsun rabbim hepinize vaktindd hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?