2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gerekli degil. Kurutma makinen vardi yanlis hatirlamiyosam. Ona girince kokusu bile kalmiyo zaten. Sen kiyafetleri buyuk al kurutmada cekiyolar

Evet kurutma var bir kısım görüş de der ki ilk 3 ay kurutma makinesi kullanmayin, neye göre detay yok ben kurutmayi genelde utuluk kurutma kullanıyorum bizim kiyafetlerde de cekmez sanırım.

Sirke kokmuyor mu ay cocukluktan sirke travmam var, hep ateslenirdim, bademcik bir yandan, annem sirkeli bez koyarsın alnima

Tecrübeli değilim ama dün dalin deterjanı aldım Yumuşatıcı almadım. eskiden Yumuşatıcı mı varmış diyip bıraktım geri.
Ahahaha, ya bende karatsizkaldim işte, danışayım.dedim, çok tecrübeli anne var ağustos grubunda çok şükür 2. 3.gebelikler

Deterjan ne alacaksın canjm ben dalan roxy almayı düşünüyorum sanki içeriği daha iyi gibi geliyor bana ama çok detaylı arastrmadm

Roxy nin bir ara içeriği net değildi duzeldi mi bilemiyorum. Örnek, sls ye dair varmış yok mu tam içerik yazmiyirlardi gibi. Green baby alacagim cnm. Yumuşatıcı görünce de danışmak istedim

Herkese cok te sekkurler

Hayırlı olsun canım Allah ım tez vakitte küvezden cıkarma yı nasip etsin

Hayirli olsun cnm, 2 kg olunca Taburcu ediyorlar. Hatta arkadaşım.1700 gram dogurdu, dogursugu hastane covid kalmasın diyen4.gun Taburcu etti bebegi.

Ultrason olcumunden.dogum kilosu az cikiyormus zaten, dert etme, durumları iyi olsun yeter

Benalmadim canim. Normalde de yumuşatıcı kullanmıyorum bebegede almadım. Çok sert cikartsa alırım dedim.

Hadi gözün aydın canım Allah tez zamanda sağlıkla bebisle eve dönersiniz.
Güzel haberlerini bekliyoruz

Sen napiysn canımm nasil minik kızın herşey yolundamı tombik mi senin minikte gruptaki minnoslar hep önden gidiyir maaşallahh
İyidir canım sıcaklarla boğuşuyorum. Sen nasılsın. Dün gittik şimdiye kadar ondeydi şimdi haftasına gelmiş 1900 kg olmuş. 3 hafta sonra gel dedi

O konuda şanslıyız biz baya bende doğru karar vermiş olduğumu teyit ettim sayende

Emzirirken doğal boya ile boyanıyor hamilelikte de boyanıyor ama ben bebegim için tedirgin oluyorum bende boyamazsam kazık gibi oluyor şuan elektrik sarpmis gibi duruyor

İyidir canım sıcaklarla boğuşuyorum. Sen nasılsın. Dün gittik şimdiye kadar ondeydi şimdi haftasına gelmiş 1900 kg olmuş. 3 hafta sonra gel dedi
Maaşallahh minik prensese benim haftaya yine çağırdı bayram öncesi tekrar bı göreyim seni dedi bakalm bende baya yemeye çalışyrm kilo alsn çok minik olmasın diye ama genetik alt yapı pek izin wermiyr gibi

yok kokmuyor zaten asinca kurarken de uçuyor koku:)
en azından sağlıklı daha doğal diye kullanıyorum ben:)
temizliği de arapsabunu ve sirkeyle yaparım genelde

Canım benim ilk bebegim kızım da 32. haftada preeklampsi nedeniyle erken doğdu benimde ciğer geliştirici yapılmıştı sadece düşük kilodaydi 1800 kg doğdu 1600 kg'a düştü 4-5 gün içinde kiloyu tamamladı inşallah sütun çabuk gelir minnaklar çabucak toparlanır onlar çok güçlü oluyorlar çabucak kucağına alırsın inşallah canım

Ayy valla benim de eşim çok yardımcı oluyor Allah onlardan razı olsun inşallah benim annede gelirse benim ona bakmam gerek şunu yapamam bunu yapamam birşey yemez şuan için bakamam benimki de çok nazlı en güzeli tek olmak kızıma baksam yeterli bize bizden ve esimizden başka kimsenin faydası yok Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah

Kizlar acil dönermisiniz bu deterjanin icerigi temiz mi bilgisi olan var mi

Eklentiler

• 16561453643327649290687659571438.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 87
Maaşallahh minik prensese benim haftaya yine çağırdı bayram öncesi tekrar bı göreyim seni dedi bakalm bende baya yemeye çalışyrm kilo alsn çok minik olmasın diye ama genetik alt yapı pek izin wermiyr gibi
Saglıklı olsun da kilo bişekilde olur canım. Dogum tarihin belli mi.

Kizlar acil dönermisiniz bu deterjanin icerigi temiz mi bilgisi olan var mi

Markayi bilmiyorum ama aşağıdaki hikayelerde oldukça fazla deterjan incelenmis. Incelemeleri okuyun karar vermek daha kolay olabilir

Bu sayfayi takip ediyorum canim bu markayla ilgili bisey bulamadim o yuzden minoris aldim dalan roxy almistim ama leş kokuyor o kadar parfüm beni mahvetti bebege neler yapar en azindan minoris parfümsüz

Doktordan çıktım simdi 7 sinde nstye basliyoruz dedi doktorum 33+0 oluyor tam 1800 gr olmuşuz poz yakaladik cok sukur sinirli kaşlar catik babasina benzettim tospiş oğlumu herşey yolunda çok şükür et benlerinde hpv virusuyle alakasi yok hormonlardan dedi doktorum hatta icim rahat etsin diye bakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…