Parfüm var içeriğinde granül sabunlarınDeterjan ne alacaksın canjm ben dalan roxy almayı düşünüyorum sanki içeriği daha iyi gibi geliyor bana ama çok detaylı arastrmadm
Gerekli degil. Kurutma makinen vardi yanlis hatirlamiyosam. Ona girince kokusu bile kalmiyo zaten. Sen kiyafetleri buyuk al kurutmada cekiyolar
ben kendi camasirlarimizda da yumuşatıcı kullanmıyorum.
ara sıra hem kendi çamaşırlarımiza hem bebeğinkine makinenin yumuşatıcı gözüne sirke koyarak yıkıyorum. hem dezenfekte ediyo hem yumuşaklık veriyo:)
yumuşatıcınin insanın enerjisini düşürdüğüne dair de bi araştırma vardı. halsizlik yorgunluk yapiyomus.
Ahahaha, ya bende karatsizkaldim işte, danışayım.dedim, çok tecrübeli anne var ağustos grubunda çok şükür 2. 3.gebeliklerTecrübeli değilim ama dün dalin deterjanı aldım Yumuşatıcı almadım.eskiden Yumuşatıcı mı varmış diyip bıraktım geri.
Deterjan ne alacaksın canjm ben dalan roxy almayı düşünüyorum sanki içeriği daha iyi gibi geliyor bana ama çok detaylı arastrmadm
Hayırlı olsun canım Allah ım tez vakitte küvezden cıkarma yı nasip etsinKizlar doğum oldu şükür bebekler kuvezde şimdi biraz iyi oldum da yazabiliyorum 1500 gram dogdulargeçen hafta 1800 1900 demişti amaO kadar sokmadilar dr 20 gun 1 ay en fazla kuvezde kalırlar dedi herseyleru iyi şükürler olsun rabbim hepinize vaktindd hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
Hayirli olsun cnm, 2 kg olunca Taburcu ediyorlar. Hatta arkadaşım.1700 gram dogurdu, dogursugu hastane covid kalmasın diyen4.gun Taburcu etti bebegi.Kizlar doğum oldu şükür bebekler kuvezde şimdi biraz iyi oldum da yazabiliyorum 1500 gram dogdulargeçen hafta 1800 1900 demişti amaO kadar sokmadilar dr 20 gun 1 ay en fazla kuvezde kalırlar dedi herseyleru iyi şükürler olsun rabbim hepinize vaktindd hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
Sen napiysn canımm nasil minik kızın herşey yolundamı tombik mi senin minikte gruptaki minnoslar hep önden gidiyir maaşallahhHayırlı olsun canım Allah ım tez vakitte küvezden cıkarma yı nasip etsin
Benalmadim canim. Normalde de yumuşatıcı kullanmıyorum bebegede almadım. Çok sert cikartsa alırım dedim.Tecrübeli anneler soru dizisi volume #1553Sora sora deneyimlerinizden çok şey ogreniyorum doğum.sonrasina yönelik
Bebek çamaşır deterjani ve leke çıkarıcı alacagim, ama yumusutacisi da varmış. Yumuşatıcı gerekli mi acaba ? Gereksiz ise almak istemiyorum, deneyimleriniz
gorusleriniz rica olunur
Hadi gözün aydın canım Allah tez zamanda sağlıkla bebisle eve dönersiniz.Kizlar doğum oldu şükür bebekler kuvezde şimdi biraz iyi oldum da yazabiliyorum 1500 gram dogdulargeçen hafta 1800 1900 demişti amaO kadar sokmadilar dr 20 gun 1 ay en fazla kuvezde kalırlar dedi herseyleru iyi şükürler olsun rabbim hepinize vaktindd hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
İyidir canım sıcaklarla boğuşuyorum. Sen nasılsın. Dün gittik şimdiye kadar ondeydi şimdi haftasına gelmiş 1900 kg olmuş. 3 hafta sonra gel dediSen napiysn canımm nasil minik kızın herşey yolundamı tombik mi senin minikte gruptaki minnoslar hep önden gidiyir maaşallahh
O konuda şanslıyız biz bayaEvet kurutma var bir kısım görüş de der ki ilk 3 ay kurutma makinesi kullanmayin, neye göre detay yokben kurutmayi genelde utuluk kurutma kullanıyorum bizim kiyafetlerde de cekmez sanırım.
Sirke kokmuyor muay cocukluktan sirke travmam var, hep ateslenirdim, bademcik bir yandan, annem sirkeli bez koyarsın alnima
Ahahaha, ya bende karatsizkaldim işte, danışayım.dedim, çok tecrübeli anne var ağustos grubunda çok şükür 2. 3.gebelikler
Roxy nin bir ara içeriği net değildi duzeldi mi bilemiyorum. Örnek, sls ye dair varmış yok mu tam içerik yazmiyirlardi gibi. Green baby alacagim cnm. Yumuşatıcı görünce de danışmak istedim
Green Clean Baby Bitkisel Çamaşır Deterjanı Organik Lavanta Yağlı 2,75 lt Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Green Clean Baby Bitkisel Çamaşır Deterjanı Organik Lavanta Yağlı 2,75 lt yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Herkese cok te sekkurler
Emzirirken doğal boya ile boyanıyor hamilelikte de boyanıyor ama ben bebegim için tedirgin oluyorum bende boyamazsam kazık gibi oluyor şuan elektrik sarpmis gibi duruyorKiz sütle ne alaka emzirirken sac boyanmiyor mu valla sac boyamaktan hiç haz etmem saclarim cok ince boya surunce kazik gibi oluyor bakamiyorumyillardir boya sürmem o yuzden bi ara üniversitedeyken heveslenir boyardim benimde boynumda et benleri var bakalim bugun doktoruma sorcam
Maaşallahh minik prenseseİyidir canım sıcaklarla boğuşuyorum. Sen nasılsın. Dün gittik şimdiye kadar ondeydi şimdi haftasına gelmiş 1900 kg olmuş. 3 hafta sonra gel dedi
Evet kurutma var bir kısım görüş de der ki ilk 3 ay kurutma makinesi kullanmayin, neye göre detay yokben kurutmayi genelde utuluk kurutma kullanıyorum bizim kiyafetlerde de cekmez sanırım.
Sirke kokmuyor muay cocukluktan sirke travmam var, hep ateslenirdim, bademcik bir yandan, annem sirkeli bez koyarsın alnima
Ahahaha, ya bende karatsizkaldim işte, danışayım.dedim, çok tecrübeli anne var ağustos grubunda çok şükür 2. 3.gebelikler
Roxy nin bir ara içeriği net değildi duzeldi mi bilemiyorum. Örnek, sls ye dair varmış yok mu tam içerik yazmiyirlardi gibi. Green baby alacagim cnm. Yumuşatıcı görünce de danışmak istedim
Green Clean Baby Bitkisel Çamaşır Deterjanı Organik Lavanta Yağlı 2,75 lt Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Green Clean Baby Bitkisel Çamaşır Deterjanı Organik Lavanta Yağlı 2,75 lt yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Herkese cok te sekkurler
Canım benim ilk bebegim kızım da 32. haftada preeklampsi nedeniyle erken doğdu benimde ciğer geliştirici yapılmıştı sadece düşük kilodaydi 1800 kg doğdu 1600 kg'a düştü 4-5 gün içinde kiloyu tamamladı inşallah sütun çabuk gelir minnaklar çabucak toparlanır onlar çok güçlü oluyorlar çabucak kucağına alırsın inşallah canımAllahrazı olsun kızlar hepinizden rabbim hepinize vakti zamanında sag salim kucağıniza almayi nasip etsin inşallahhepimize sag salim bebeklerimizle evlerimize gitmeyinasip etsin inşallah benden başka kim dogum yaptı kaçıncı haftada yapti 29.cu haftada biliyorsunuz erken doğum riskindem Hastane de yattim ciğer geliştirici vurdular oğlanın burnunda hortum yok sanırım oksijen desteği almiyo kızın burnunda hortum kafasında oksijen desteği için cihaz var dr sağlık sorunu gözükmüyor sadece cok küçüklee dedi biz kasılma sancı yüzünden beklerken doğumu geçen hafta geçmek bilmeyen gittikçe artan kaşıntı oldu bildiğiniz kaşıntı değilher tarafimi parcaliyordum kesinlikle uyutmuyirdu dr karaciğer enzimleribe baktı yüksek çıktı 4 gun sonra yine yap artış devam ederse doğuma alacam bebekleri zehirleyenilir dedi dun sabah tahlil yapip ece gittim öğlen dr aradi ne işin varsa bırak eşyalarını getir cok fazla artmış sende bi gun kalmaları bile risk dedi apar topar geldik dogum gerçekleşti hala rüya gibi gece 2de kuveze çıktım guc bela gösterdiler allahim o kadar muhtesemler ki rabbim nasil bi duygu rabbim nasıl güzel bi duygu sanki bulutlar da geziyorum aklınıza takilan bisry olursa sorabilirsiniz umarım yardımcı olabilmisimdir allahım hepimizin yüzünü guldursun inşallah sağlıkla evlerimize evlatlarımizla gidelim inşallah ❤
Canım ben de ilk kez 33 ve 34.haftayi görüyorumSağol canım benim kısmet olursa 38. Haftayı ilk kez görücemm
Ayy valla benim de eşim çok yardımcı oluyor Allah onlardan razı olsun inşallahSağol canım benim eşim zaten herşeyi yapıyor elim kolum gibi Allah ondan razı olsun ama işte 2 kizcem War onların mezuniyet törenleri,havuzları etkinlikleri derken o yana git bu yana gel derken yoruldum bu ara arabayuda çok kullandım sanırım ondan oldu hiç doğru düzgün uzanamadm hep bir aktif haldeydim ee üzere gidiyrm 5 e kadar uzanamyrm derken biraz yordum kendimiannem uzakta Trabzon'da canım ben Niğde'deyim doğuma birkaç gün kala gelir... Pekte istemiyorum gelmesini çok sağlıklıgı yok buralar sıcak onunda nazı niyazi olur simdi hiç cekemiycemm
Saglıklı olsun da kilo bişekilde olur canım. Dogum tarihin belli mi.Maaşallahh minik prensesebenim haftaya yine çağırdı bayram öncesi tekrar bı göreyim seni dedi bakalm bende baya yemeye çalışyrm kilo alsn çok minik olmasın diye ama genetik alt yapı pek izin wermiyr gibi
Kizlar acil dönermisiniz bu deterjanin icerigi temiz mi bilgisi olan var mi
Bu sayfayi takip ediyorum canim bu markayla ilgili bisey bulamadim o yuzden minoris aldim dalan roxy almistim ama leş kokuyor o kadar parfüm beni mahvetti bebege neler yapar en azindan minoris parfümsüzMarkayi bilmiyorum ama aşağıdaki hikayelerde oldukça fazla deterjan incelenmis. Incelemeleri okuyun karar vermek daha kolay olabilir
Çamaşır Deterjan = @muhendisinoglu
See Instagram 'Çamaşır Deterjan' highlights from Egemen Koray BEYLİ (@muhendisinoglu)www.instagram.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?