Aynen bence de doğallık daha güzelKiz en pahalısini kullaniyorum zaten bana shisedio dan baska marka kar etmiyor yaz kiş güneş kremi sürerim surekli bakim yaparim ki güzellik merkezlerine bayildigim paralarla bir ev alinirmış kocam oyle derbakimli olmak pahali yapcak bisey yok fondoten kullanmam asla shisedionun renkli günes koruyuculari var fondoten kivaminda onlari surerim ama yok ciltle alakali malesef aman çil moda olduda kurtulduk millet kalemle çiziyor
Ayy maşallahDoktordan çıktım simdi 7 sinde nstye basliyoruz dedi doktorum 33+0 oluyor tam 1800 gr olmuşuz poz yakaladik cok sukur sinirli kaşlar catik babasina benzettimtospiş oğlumu herşey yolunda çok şükür et benlerinde hpv virusuyle alakasi yok hormonlardan dedi doktorum hatta icim rahat etsin diye bakti
Bu sayfayi takip ediyorum canim bu markayla ilgili bisey bulamadim o yuzden minoris aldim dalan roxy almistim ama leş kokuyor o kadar parfüm beni mahvetti bebege neler yapar en azindan minoris parfümsüz
Ne güzel bir duygu dimiiCanım ben de ilk kez 33 ve 34.haftayi görüyorum
Uuu 33 gormussun, bizim ilk hedef 32Canım ben de ilk kez 33 ve 34.haftayi görüyorum
Maşallah maşallahDoktordan çıktım simdi 7 sinde nstye basliyoruz dedi doktorum 33+0 oluyor tam 1800 gr olmuşuz poz yakaladik cok sukur sinirli kaşlar catik babasina benzettimtospiş oğlumu herşey yolunda çok şükür et benlerinde hpv virusuyle alakasi yok hormonlardan dedi doktorum hatta icim rahat etsin diye bakti
Ayy her gün akşam bir gün daha geçti diyoruz eşimle birlikteNe güzel bir duygu dimii
Tam denize geldik yazacaktim senin mesajinin ustune gelmis oldu, gicikligina yapar gibi. SorryHava kapalıı, ev iş doluuuu ben yorgun enerji 0
Nolucuuu. Herkesler tatilde kardeşim Marmaris'e gitti miss gibi denize giriyor ben de Angara daahh ahh bu sene tatil yok bana malesef.
Canım 33+5Uuu 33 gormussun, bizim ilk hedef 32geçmişin bile
Benimde dibimde ama gidemiyorumTam denize geldik yazacaktim senin mesajinin ustune gelmis oldu, gicikligina yapar gibi. SorryBen de birkac kez geleyim dogumdan once diye durumlari zorluyorum. Sonra 6 hafta deniz yok.. havalar da soguyacak zaten.
Ayy maşallah sizeDoktordan çıktım simdi 7 sinde nstye basliyoruz dedi doktorum 33+0 oluyor tam 1800 gr olmuşuz poz yakaladik cok sukur sinirli kaşlar catik babasina benzettimtospiş oğlumu herşey yolunda çok şükür et benlerinde hpv virusuyle alakasi yok hormonlardan dedi doktorum hatta icim rahat etsin diye bakti
Tadını çıkar beybisi hiç kıskanmadım kiTam denize geldik yazacaktim senin mesajinin ustune gelmis oldu, gicikligina yapar gibi. SorryBen de birkac kez geleyim dogumdan once diye durumlari zorluyorum. Sonra 6 hafta deniz yok.. havalar da soguyacak zaten.
Ah inşallah cnmCanım 33+5çok şükür Rabbime Allah'ım inşallah sende 35_36_37.haftalari görürsün gününde sağlıkla doğum yaparız
Sen dikkat et bu sene de sabretceksin artıkBenimde dibimde ama gidemiyorumazcık harekette ağrım falan olunca eşim korktu götürmüyor. Zaten uyuyamıyorsun bir de yazarsan hiç uyuyamazsın falan diyor. Çokta özledim sahili
Biz coraspirini bıraktık artık inşallah 36. haftayada gelirsek progesteronu bırakacağızAh inşallah cnm
Aynen seneye kızıma bikini giydirir götürürüm inşallahSen dikkat et bu sene de sabretceksin artıkhayırla bı kavuşaydık ağırlaştıkca günler yavaşlıyor gibi artık göbüşsüz hayata geçiş yapmak istiyorum. Yana yana kavruldu midem.
Aynen hiç geçmek bilmiyor artık dogurmak istiyorum bende.Aynen seneye kızıma bikini giydirir götürürüm inşallahinşallah valla daralıyorum artık. Şöyle 36 yı Bi görseydik rahatlayacağım. Ona da var daha. Zaman sanki hiç geçmiyor.
Oh benm yerime de yuz. Ben 32 haftadan once gideriz tatile diye dusunmuatum olmadiTam denize geldik yazacaktim senin mesajinin ustune gelmis oldu, gicikligina yapar gibi. SorryBen de birkac kez geleyim dogumdan once diye durumlari zorluyorum. Sonra 6 hafta deniz yok.. havalar da soguyacak zaten.
34+0 olduk bizde bugün33+6 ya geldik. Yarin insallah tam 34 haftalik olucaz. Dusundukce mutlu oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?