2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen bence de doğallık daha güzel Çiller analıktan hep sonra geçer bence

Ayy maşallah Sevindim. Ben de pazartesi mani çıkmazsa devlete gideceğim önce oraya 2 hafta geç kaldım çocuğu görmek mümkün değil o cihazlarlayavrucumu görmek için özele gitmem gerekiyor. Oraya da uğrarım.

Bu sayfayi takip ediyorum canim bu markayla ilgili bisey bulamadim o yuzden minoris aldim dalan roxy almistim ama leş kokuyor o kadar parfüm beni mahvetti bebege neler yapar en azindan minoris parfümsüz

Iste roxy için içeriği de net degil diye hatırlıyorum, minoris güvenli listeye olması lazım, iyi yapmissin.

Maşallah maşallah bende çarşamba tekrar gideceğim. Sanırım yine nst isteyecek sonra ne zaman çağırır bilmiyorum bebekimi de artık doğunca göreceğim. Devlete devamke

Ne güzel bir duygu dimii
Ayy her gün akşam bir gün daha geçti diyoruz eşimle birlikte kızımda 34. haftaya bekletmek için çok uğraştılar ama kontrollerdeki dikkatsizliği yüzünden sona gelinmişti yinede buna şükürler olsun Rabbim kızımı bize bağışladı

Hava kapalıı, ev iş doluuuu ben yorgun enerji 0
Nolucuuu. Herkesler tatilde kardeşim Marmaris'e gitti miss gibi denize giriyor ben de Angara da ahh ahh bu sene tatil yok bana malesef.
Tam denize geldik yazacaktim senin mesajinin ustune gelmis oldu, gicikligina yapar gibi. Sorry Ben de birkac kez geleyim dogumdan once diye durumlari zorluyorum. Sonra 6 hafta deniz yok.. havalar da soguyacak zaten.

Eklentiler

• 16561496334533922289333517089767.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 56
Tam denize geldik yazacaktim senin mesajinin ustune gelmis oldu, gicikligina yapar gibi. Sorry Ben de birkac kez geleyim dogumdan once diye durumlari zorluyorum. Sonra 6 hafta deniz yok.. havalar da soguyacak zaten.
Benimde dibimde ama gidemiyorum azcık harekette ağrım falan olunca eşim korktu götürmüyor. Zaten uyuyamıyorsun bir de yazarsan hiç uyuyamazsın falan diyor. Çokta özledim sahili

Ayy maşallah size ayy içim rahatladı et beniyle ilgili doktorunun yorumu bende gidince sorucam canim

Tadını çıkar beybisi hiç kıskanmadım ki

Benimde dibimde ama gidemiyorum azcık harekette ağrım falan olunca eşim korktu götürmüyor. Zaten uyuyamıyorsun bir de yazarsan hiç uyuyamazsın falan diyor. Çokta özledim sahili
Sen dikkat et bu sene de sabretceksin artık hayırla bı kavuşaydık ağırlaştıkca günler yavaşlıyor gibi artık göbüşsüz hayata geçiş yapmak istiyorum. Yana yana kavruldu midem.

Sen dikkat et bu sene de sabretceksin artık hayırla bı kavuşaydık ağırlaştıkca günler yavaşlıyor gibi artık göbüşsüz hayata geçiş yapmak istiyorum. Yana yana kavruldu midem.
Aynen seneye kızıma bikini giydirir götürürüm inşallah inşallah valla daralıyorum artık. Şöyle 36 yı Bi görseydik rahatlayacağım. Ona da var daha. Zaman sanki hiç geçmiyor.

Aynen seneye kızıma bikini giydirir götürürüm inşallah inşallah valla daralıyorum artık. Şöyle 36 yı Bi görseydik rahatlayacağım. Ona da var daha. Zaman sanki hiç geçmiyor.
Aynen hiç geçmek bilmiyor artık dogurmak istiyorum bende.

Oh benm yerime de yuz. Ben 32 haftadan once gideriz tatile diye dusunmuatum olmadi
Artk eylul sonunda bebegin kirki cikinca gideriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…