2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hava kapalıı, ev iş doluuuu ben yorgun enerji 0
Nolucuuu. Herkesler tatilde kardeşim Marmaris'e gitti miss gibi denize giriyor ben de Angara da ahh ahh bu sene tatil yok bana malesef.
Biz dün geldik Ankara’ya. Hem yakın arkadaşımızın düğünü hem kv bayram ziyareti sebebiyle. Ay nasıl serin serin iyi geldi. 36 derece sıcaklardan sonra totomuz dondu

Benimde dibimde ama gidemiyorum azcık harekette ağrım falan olunca eşim korktu götürmüyor. Zaten uyuyamıyorsun bir de yazarsan hiç uyuyamazsın falan diyor. Çokta özledim sahili
Aslında yüzme iyi geliyor, su kaldırıyor göbeğini. Yüzerken hamile olduğumu unutuyordum :) bugün değilde 1-2 gün iyi dinlen sonra bi git gir :) benim bebek su kuşu olacak heralde ben bu kadar yüzme delisi değildim, duşa girincede çıkmak istemiyorum

Ben çok seviyorum denizi falan. Ama işte eşim benden panik. Tek gidemiyorum o götürmeyince. 36. Haftadan sonra ikna olursa öyle gideyim bari. Evde bile hafif ayakta gezeyim ağrım oluyor 2 gündür. Bu muayeneden önce daha iyiydim ben

Canım 23 temmuz dedi en iyi ihtimalle sezaryan için bu 3. Gebeliğim diğer kızlarım da sezaryan
Iki kızınız var galiba benim gibi bu bebiş cinsiyeti ne birde sezeryan zormu sizin tam bayilmami oldu yoksa belden aşağı epidural igneylemi oldu cok soru sordum biliyorum ama cevap verirsen sevinirim canım

Kızlar benim sağ ayağım şişti ya sol ayakta oyle şişme yok ama sağ ayağım bacagimda sanki şişmiş sağ ayağımın üst kısmı et tabakası gibi olmuş şişmiş yani bugunde evi temizledim agridi anca oturdum valla acaba sadece 1 ayağın şişmesi normalmi benim bildiğim kadarıyla hamilelikte oluyor zaten de benim kizlar da böyle olmamisti diye hatırlıyorum birde ben şuan evdeyim hep evde ne hareket etsem o bazen dışarı çıkıyoruz ama çoğunluk evdeyim ondanda olabilirmi acaba hareketsizlik ten

Iki kızınız var galiba benim gibi bu bebiş cinsiyeti ne birde sezeryan zormu sizin tam bayilmami oldu yoksa belden aşağı epidural igneylemi oldu cok soru sordum biliyorum ama cevap verirsen sevinirim canım
Sor canim ne olacak yaa buda 3. Kızımız kaza bebeği bizede sürpriz oldu ben iki sezeryanda tam bayılma istedim çünkü ameliyathaneye girince bana korku titreme geliyor ayık olsam kötü olurum sanrm ben çok memnun kaldm İstanbul'daki doktorundan eli çok hafif pek ağrı sızı olmadı bende ameliyat sonrası çok şükür diyeyim darısı bu kızıma bu sefer farklı doktor ama buda aşırı ilgili sevilen buranın en iyi doktoru yine özelde yapacağım ben biraz nazliyim devlette yapamam iğne fobim filsn War beni nazlamaları nazik olmaları lazım devlette bu pek olmuyor

Kan dolaşımı yavaşlaması olabilir canım bunu doktoruna göstermennde fayda War geçmiş olsun

Yürüyüşler yormuş olabilir, beni de en son yaptığım yürüyüş mahvetmişti artık baya yavaş yürüyorum ve uzun süre yapmıyorum. Sen dinlen canım önce yorgunluğun geçsin sonra eşinle gidersiniz inşallah

Evet olabilir. Yolculuktan sonra çok dinlenememiştim. Hemen de yürüyüş yapınca tepetaklak oldum. aynen Bi toparlayalım giderim inşallah.

Hadi maşallah benim annem pimpirikli geçen hafta hazırlattı bana çantayı

bana 32 dedı zor bela 33 yaptım elımde zaten o adar kaldı bu pazartesı 33 olcam . coraspınde kalmayacak ve bırakacagım . ıgneyle devam edecegım
Coraspin yok da bende, 200 mg progestan var günlük. Kasilmam olur da gecmezse 2.yi alıyorum ustelik. Psikolojik olarak da iyi gelmiyor değil hepimizin durumuna göre doktorlar farklı veriyor sanirik

Biz dün geldik Ankara’ya. Hem yakın arkadaşımızın düğünü hem kv bayram ziyareti sebebiyle. Ay nasıl serin serin iyi geldi. 36 derece sıcaklardan sonra totomuz dondu
Bende Kayseri'de bir miktar yandım sıcaktı. Ankara serin geldi. Hatta soğuk kapılar kapalı benim evin

Ay maşallah seninle aynıyız bende 32+5 im pazartesi ancak gidip göreceğim yavrumu

Coraspin yok da bende, 200 mg progestan var günlük. Kasilmam olur da gecmezse 2.yi alıyorum ustelik. Psikolojik olarak da iyi gelmiyor değil hepimizin durumuna göre doktorlar farklı veriyor sanirik
Progestan 200 lüğü besinci aya kadar filan kullanmıstım. Sonrasında yalvar yakar kestirdim . Cok carpıyordu beni ruh gibi oluyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…