Biz dün geldik Ankara’ya. Hem yakın arkadaşımızın düğünü hem kv bayram ziyareti sebebiyle. Ay nasıl serin serin iyi geldi. 36 derece sıcaklardan sonra totomuz donduHava kapalıı, ev iş doluuuu ben yorgun enerji 0
Nolucuuu. Herkesler tatilde kardeşim Marmaris'e gitti miss gibi denize giriyor ben de Angara daahh ahh bu sene tatil yok bana malesef.
İnan bende. Çok şükür bu halime ama bende kendimce çok yoruldum yıprandım hiç rahat Bi gebelik geçirmedim.Aynen hiç geçmek bilmiyor artık dogurmak istiyorum bende.
Aslında yüzme iyi geliyor, su kaldırıyor göbeğini. Yüzerken hamile olduğumu unutuyordum :) bugün değilde 1-2 gün iyi dinlen sonra bi git gir :) benim bebek su kuşu olacak heralde ben bu kadar yüzme delisi değildim, duşa girincede çıkmak istemiyorumBenimde dibimde ama gidemiyorumazcık harekette ağrım falan olunca eşim korktu götürmüyor. Zaten uyuyamıyorsun bir de yazarsan hiç uyuyamazsın falan diyor. Çokta özledim sahili
Ben çok seviyorum denizi falan. Ama işte eşim benden panik. Tek gidemiyorum o götürmeyince. 36. Haftadan sonra ikna olursa öyle gideyim bari. Evde bile hafif ayakta gezeyim ağrım oluyor 2 gündür. Bu muayeneden önce daha iyiydim benAslında yüzme iyi geliyor, su kaldırıyor göbeğini. Yüzerken hamile olduğumu unutuyordum :) bugün değilde 1-2 gün iyi dinlen sonra bi git gir :) benim bebek su kuşu olacak heralde ben bu kadar yüzme delisi değildim, duşa girincede çıkmak istemiyorum
Iki kızınız var galiba benim gibi bu bebiş cinsiyeti ne birde sezeryan zormu sizin tam bayilmami oldu yoksa belden aşağı epidural igneylemi oldu cok soru sordum biliyorum ama cevap verirsen sevinirim canımCanım 23 temmuz dedi en iyi ihtimalle sezaryan için bu 3. Gebeliğim diğer kızlarım da sezaryan
Sor canim ne olacak yaaIki kızınız var galiba benim gibi bu bebiş cinsiyeti ne birde sezeryan zormu sizin tam bayilmami oldu yoksa belden aşağı epidural igneylemi oldu cok soru sordum biliyorum ama cevap verirsen sevinirim canım
Kan dolaşımı yavaşlaması olabilir canım bunu doktoruna göstermennde fayda War geçmiş olsunKızlar benim sağ ayağım şişti ya sol ayakta oyle şişme yok ama sağ ayağım bacagimda sanki şişmiş sağ ayağımın üst kısmı et tabakası gibi olmuş şişmiş yani bugunde evi temizledim agridi anca oturdum valla acaba sadece 1 ayağın şişmesi normalmi benim bildiğim kadarıyla hamilelikte oluyor zaten de benim kizlar da böyle olmamisti diye hatırlıyorum birde ben şuan evdeyim hep evde ne hareket etsem o bazen dışarı çıkıyoruz ama çoğunluk evdeyim ondanda olabilirmi acaba hareketsizlik ten
Yürüyüşler yormuş olabilir, beni de en son yaptığım yürüyüş mahvetmiştiBen çok seviyorum denizi falan. Ama işte eşim benden panik. Tek gidemiyorum o götürmeyince. 36. Haftadan sonra ikna olursa öyle gideyim bari. Evde bile hafif ayakta gezeyim ağrım oluyor 2 gündür. Bu muayeneden önce daha iyiydim ben
Bana da 35 te kesizcez dedi, hayirlisiBiz coraspirini bıraktık artık inşallah 36. haftayada gelirsek progesteronu bırakacağız
Evet olabilir. Yolculuktan sonra çok dinlenememiştim. Hemen de yürüyüş yapınca tepetaklak oldum.Yürüyüşler yormuş olabilir, beni de en son yaptığım yürüyüş mahvetmiştiartık baya yavaş yürüyorum ve uzun süre yapmıyorum. Sen dinlen canım önce yorgunluğun geçsin sonra eşinle gidersiniz inşallah
Bu benBu saaat oldu hala uyuyamadım aslaa uyuyamıyorum kızlar ya bebekte benimle bir ayakta resmen doğduktan sonra da inşallah böyle olmaz
Hadi maşallah benim annem pimpirikli geçen hafta hazırlattı bana çantayıKızlar Bugün bebişi görmeye gittik. 32+5haftalık 2.200kg olmuş oğluşum. 10günde bir gel dedi artık. 7 Ağustos muhtemel doğum tarihi. 10gün önden gidiyormuş. 2hafta öncesi 2haftası sonrası doğum beklenir dedi. Çantayı hazırlamam lazım
bana 32 dedı zor bela 33 yaptım elımde zaten o adar kaldı bu pazartesı 33 olcam . coraspınde kalmayacak ve bırakacagım . ıgneyle devam edecegımBana da 35 te kesizcez dedi, hayirlisi
Coraspin yok da bende, 200 mg progestan var günlük. Kasilmam olur da gecmezse 2.yi alıyorum ustelik. Psikolojik olarak da iyi gelmiyor değilbana 32 dedı zor bela 33 yaptım elımde zaten o adar kaldı bu pazartesı 33 olcam . coraspınde kalmayacak ve bırakacagım . ıgneyle devam edecegım
Bende Kayseri'de bir miktar yandım sıcaktı. Ankara serin geldi. Hatta soğukBiz dün geldik Ankara’ya. Hem yakın arkadaşımızın düğünü hem kv bayram ziyareti sebebiyle. Ay nasıl serin serin iyi geldi. 36 derece sıcaklardan sonra totomuz dondu
Ay maşallahKızlar Bugün bebişi görmeye gittik. 32+5haftalık 2.200kg olmuş oğluşum. 10günde bir gel dedi artık. 7 Ağustos muhtemel doğum tarihi. 10gün önden gidiyormuş. 2hafta öncesi 2haftası sonrası doğum beklenir dedi. Çantayı hazırlamam lazım
Progestan 200 lüğü besinci aya kadar filan kullanmıstım. Sonrasında yalvar yakar kestirdim . Cok carpıyordu beni ruh gibi oluyordumCoraspin yok da bende, 200 mg progestan var günlük. Kasilmam olur da gecmezse 2.yi alıyorum ustelik. Psikolojik olarak da iyi gelmiyor değilhepimizin durumuna göre doktorlar farklı veriyor sanirik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?