2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin kafası aşağıda olan kızlar, sizlerinde göbek düştü mü? Benim göbek sanki aşağıda ve alta bakınca anlıyorsun sanki gerçekten kafa var orda aşağıya inmiş :) çok ağırlaştım şu son hafta, bebeğin hareketleri kasıklarımı acıtıyor sanki. Hemen belim ağrıyor hiç bi iş yapamaz oldum. Daha en az 5-6 hafta var nasıl geçecek zaman

Benim üç haftadır asagı döndü bebek. Karnım basından beri asagıda. Sanırım plesanta previadan kaynaklı.

Aynen bence de doğallık daha güzel Çiller analıktan hep sonra geçer bence
Ben normalde de çilliyim ama güneş kremim cogalmasini önlüyordu gebelikte önleyemedi
Hava kapalıı, ev iş doluuuu ben yorgun enerji 0
Nolucuuu. Herkesler tatilde kardeşim Marmaris'e gitti miss gibi denize giriyor ben de Angara da ahh ahh bu sene tatil yok bana malesef.
Kiz ankaranin keçiörenine kış en önce gelir en son gider ben demetteyim bura alev ateş
Iste roxy için içeriği de net degil diye hatırlıyorum, minoris güvenli listeye olması lazım, iyi yapmissin.
Evet en iyisi minoris organik sertifikalari bile var ve kokusuz cok şükür 1 lt 99 tl ama
Canim benimde hep sağ şişiyor doktoruma sordum bende korkup bebek oraya baski yaotigi icin sadece sağ şişiyor dedi

Benmki bebek formu aldigindan beri hep dogum pozisyonunda. Karnim da asagida.cok zorlaniyorum. Kanepede bagdas kuruyorum bazen ayaklarim olmasa kanepeye degecek sanki gobek

Maasallah cogu kişi temmuz sonu agustos bası doguracak gibi geliyır bana

Benim de 2 hafta önce döndü asagıya sağ kasığıma yerleşti kafası daha kıpırdamıyor, aynen dediğin gibi karnım asagı düştü küçülmüş gibi oldu sanki ama mideme olan baskı arttı. Ben de hareketleri asağıda hissediyorum bazen dısaru cıkacakmıs gibi oluyor buyuk ihtimal ellerini hissediyoruz

Progestan 200 lüğü besinci aya kadar filan kullanmıstım. Sonrasında yalvar yakar kestirdim . Cok carpıyordu beni ruh gibi oluyordum
Beni de carpiyor da doktora söyledim ya yatarken iç ya da vajinal kullan dedi. Aç etkisidir hissetmiyorsun. Benim kaybım olduğu için kestirme durumum olmadi. Şimdi 35.haftayi bekliyorum hayırlısıyla

Maasallah cogu kişi temmuz sonu agustos bası doguracak gibi geliyır bana

Valla hayırlısıyla ağustos başını gorurum ben de insallah, 36 da alinacak gibi o haftaları beklerse minigim. 40 larina yaklasanlardan küçük olacak ama 36 ya sukredecegim

Ay maşallah valla temmuz geliyor sora bize geliyor. Şırnak 20 gün sonra tek tek başlarız doğurmaya çok amin
Kızlar devlet hastanelerinde gebe okulları var duydunuz mu hiç?
Evet perşembe günü bahsetmişti bana hemşire. Çağırdı beni falan ama ben gitmem herhalde. Sevmiyorum pek öyle ortamları.
Beni başından beri karnım aşağıda yani öyle yukarda değil. O yüzden anlamıyorum. Döndüğünü bile anlamamıştım.

Kızlar birde doktor acil durumları söyledi. Günde 10kez hareket hissetmek zorundasın dedi. Sabah 10kez yaptı diyelim akşama kadar hareketsiz kalması normal dedi ama günde 10hareket mecburmuş. Bebeğin hareketlerinde yavaşlama güçsüzleşme olursa, suyun gelirse sızıntı şeklinde bile olursa ( en geç 24saat içinde bebek alınmak zorundaymış), geçmeyen kasılman olursa gel dedi. Kendini yormayacaksın, belin ağırana kadar ayakta kalman normal ama bel ağrısı olduktan sonra yatıp dinleniceksin dedi. Kafasının büyük olması normal doğuma engel değilmiş. Ama hem kafası hemde kilosu olursa direk sezaryene alırım dedi. Bebekte kilo iyi değilmiş 4kiloyu geçerse omuzu takılırsa kırmak zorunda kalırım dedi. Sinirlerini etkilerse sakat kalırmış çünkü bebek kanalda sıkılıyormuş ve nefessiz kalıyormuş tek çaresi kırarak çıkartmakmıs Gebelik şekeri olan anneler dikkat etmeli, birde hastane çantamı hazırlamamı söyledi

Sağlıklı doğsun yeter kuzum benimde oğlum 36da doğmuştu her ay 1.5 kilo ala ala nasıl toparladı hızla büyüdü inanamadık. Önemli olan sağlıklı olsun

Bana da söylemişti bunları. Valla ben dikkat ediyorum ya ondan kilosu normal çıkıyor herhalde. Hayırlısı ile doğsunlar inşallah az kaldı gerçekten. o zaman bizde hazırlayalım çantayı ben daha tam bitirmemiştim.

Sağlıklı doğsun yeter kuzum benimde oğlum 36da doğmuştu her ay 1.5 kilo ala ala nasıl toparladı hızla büyüdü inanamadık. Önemli olan sağlıklı olsun
36 bizim için çok iyi hafta zaten, insallah saglikla 36 yi goruruz

Stres yapma cnm doktor olası durumları paylaşmış, bilgilendirmis, hepimi için geçerli bu durum

Zayıf bebek her zaman daha çabuk ilerliyor daha çabuk büyüyor önemli olan sağlıklı olmaları kızım zayıf boyu akranlarından daha uzun çok hareketli bir çocuk popisinde kurt var misali önceden çok üzülüyordum zayıf diye şuan üzülmüyorum çok şükür Rabbime çok sağlıklı çocuğum

Kızlar özel hastane için soruyorum,diyelim özelde normal doğuma karar verdim,ve sancım gece 10 da geldi doğumuna doktor mu girmesi gerekiyor yoksa ne şekilde durum ilerliyor??

Kızlar özel hastane için soruyorum,diyelim özelde normal doğuma karar verdim,ve sancım gece 10 da geldi doğumuna doktor mu girmesi gerekiyor yoksa ne şekilde durum ilerliyor??
Tabi ki takipli doktorun girer. Ama doktor onemli. Bazi hastanelerde doktor sirf gece gelmemek icin sancilar gerilesin diye bisiler verdirebiliyo. Saat kac olursa olsun kesin gelen bi doktor bulmalisin

benim akşam dokuz buçuk gibi suyum gelmişti. onda yatısim yapıldı.
doktorunu mu istersin nöbetçi doktor mu dogum yaptırsın diye sordular. kendi doktorumu istedim ama ebeyle ilerledi sürecim. doktor doğumhaneye geldi doğurdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…