Benim üç haftadır asagı döndü bebek. Karnım basından beri asagıda. Sanırım plesanta previadan kaynaklı.Bebeğin kafası aşağıda olan kızlar, sizlerinde göbek düştü mü? Benim göbek sanki aşağıda ve alta bakınca anlıyorsun sanki gerçekten kafa var orda aşağıya inmiş :) çok ağırlaştım şu son hafta, bebeğin hareketleri kasıklarımı acıtıyor sanki. Hemen belim ağrıyor hiç bi iş yapamaz oldum. Daha en az 5-6 hafta var nasıl geçecek zaman
Ben normalde de çilliyim ama güneş kremim cogalmasini önlüyordu gebelikte önleyemediAynen bence de doğallık daha güzelÇiller analıktan hep sonra geçer bence
Kiz ankaranin keçiörenine kış en önce gelir en son gider ben demetteyim bura alev ateşHava kapalıı, ev iş doluuuu ben yorgun enerji 0
Nolucuuu. Herkesler tatilde kardeşim Marmaris'e gitti miss gibi denize giriyor ben de Angara daahh ahh bu sene tatil yok bana malesef.
Evet en iyisi minoris organik sertifikalari bile var ve kokusuz cok şükür 1 lt 99 tl amaIste roxy için içeriği de net degil diye hatırlıyorum, minoris güvenli listeye olması lazım, iyi yapmissin.
Canim benimde hep sağ şişiyor doktoruma sordum bende korkup bebek oraya baski yaotigi icin sadece sağ şişiyor dediKızlar benim sağ ayağım şişti ya sol ayakta oyle şişme yok ama sağ ayağım bacagimda sanki şişmiş sağ ayağımın üst kısmı et tabakası gibi olmuş şişmiş yani bugunde evi temizledim agridi anca oturdum valla acaba sadece 1 ayağın şişmesi normalmi benim bildiğim kadarıyla hamilelikte oluyor zaten de benim kizlar da böyle olmamisti diye hatırlıyorum birde ben şuan evdeyim hep evde ne hareket etsem o bazen dışarı çıkıyoruz ama çoğunluk evdeyim ondanda olabilirmi acaba hareketsizlik ten
Benmki bebek formu aldigindan beri hep dogum pozisyonunda. Karnim da asagida.cok zorlaniyorum. Kanepede bagdas kuruyorum bazen ayaklarim olmasa kanepeye degecek sanki gobekBebeğin kafası aşağıda olan kızlar, sizlerinde göbek düştü mü? Benim göbek sanki aşağıda ve alta bakınca anlıyorsun sanki gerçekten kafa var orda aşağıya inmiş :) çok ağırlaştım şu son hafta, bebeğin hareketleri kasıklarımı acıtıyor sanki. Hemen belim ağrıyor hiç bi iş yapamaz oldum. Daha en az 5-6 hafta var nasıl geçecek zaman
Maasallah cogu kişi temmuz sonu agustos bası doguracak gibi geliyır banaKızlar Bugün bebişi görmeye gittik. 32+5haftalık 2.200kg olmuş oğluşum. 10günde bir gel dedi artık. 7 Ağustos muhtemel doğum tarihi. 10gün önden gidiyormuş. 2hafta öncesi 2haftası sonrası doğum beklenir dedi. Çantayı hazırlamam lazım
Benim de 2 hafta önce döndü asagıya sağ kasığıma yerleşti kafası daha kıpırdamıyor, aynen dediğin gibi karnım asagı düştü küçülmüş gibi oldu sanki ama mideme olan baskı arttı. Ben de hareketleri asağıda hissediyorum bazen dısaru cıkacakmıs gibi oluyor buyuk ihtimal ellerini hissediyoruzBebeğin kafası aşağıda olan kızlar, sizlerinde göbek düştü mü? Benim göbek sanki aşağıda ve alta bakınca anlıyorsun sanki gerçekten kafa var orda aşağıya inmiş :) çok ağırlaştım şu son hafta, bebeğin hareketleri kasıklarımı acıtıyor sanki. Hemen belim ağrıyor hiç bi iş yapamaz oldum. Daha en az 5-6 hafta var nasıl geçecek zaman
Beni de carpiyor da doktora söyledim ya yatarken iç ya da vajinal kullan dedi. Aç etkisidir hissetmiyorsun. Benim kaybım olduğu için kestirme durumum olmadi. Şimdi 35.haftayi bekliyorum hayırlısıylaProgestan 200 lüğü besinci aya kadar filan kullanmıstım. Sonrasında yalvar yakar kestirdim . Cok carpıyordu beni ruh gibi oluyordum
Bebeğin kafası aşağıda olan kızlar, sizlerinde göbek düştü mü? Benim göbek sanki aşağıda ve alta bakınca anlıyorsun sanki gerçekten kafa var orda aşağıya inmiş :) çok ağırlaştım şu son hafta, bebeğin hareketleri kasıklarımı acıtıyor sanki. Hemen belim ağrıyor hiç bi iş yapamaz oldum. Daha en az 5-6 hafta var nasıl geçecek zaman
Vallla benim sipa da erken aşağıya inmiş, gobekte pozisyonda değişiklik ben farketmedim veya haftasi küçük ondan belki.
Maasallah cogu kişi temmuz sonu agustos bası doguracak gibi geliyır bana
Vajinal alındığında öyle etkisi olmuyor canımProgestan 200 lüğü besinci aya kadar filan kullanmıstım. Sonrasında yalvar yakar kestirdim . Cok carpıyordu beni ruh gibi oluyordum
Ay maşallahKızlar Bugün bebişi görmeye gittik. 32+5haftalık 2.200kg olmuş oğluşum. 10günde bir gel dedi artık. 7 Ağustos muhtemel doğum tarihi. 10gün önden gidiyormuş. 2hafta öncesi 2haftası sonrası doğum beklenir dedi. Çantayı hazırlamam lazım
Evet perşembe günü bahsetmişti bana hemşire. Çağırdı beni falan ama ben gitmem herhalde. Sevmiyorum pek öyle ortamları.Kızlar devlet hastanelerinde gebe okulları var duydunuz mu hiç?
Beni başından beri karnım aşağıda yani öyle yukarda değil. O yüzden anlamıyorum. Döndüğünü bile anlamamıştım.Bebeğin kafası aşağıda olan kızlar, sizlerinde göbek düştü mü? Benim göbek sanki aşağıda ve alta bakınca anlıyorsun sanki gerçekten kafa var orda aşağıya inmiş :) çok ağırlaştım şu son hafta, bebeğin hareketleri kasıklarımı acıtıyor sanki. Hemen belim ağrıyor hiç bi iş yapamaz oldum. Daha en az 5-6 hafta var nasıl geçecek zaman
Sağlıklı doğsun yeter kuzum benimde oğlum 36da doğmuştu her ay 1.5 kilo ala ala nasıl toparladı hızla büyüdü inanamadık. Önemli olan sağlıklı olsunBeni de carpiyor da doktora söyledim ya yatarken iç ya da vajinal kullan dedi. Aç etkisidir hissetmiyorsun. Benim kaybım olduğu için kestirme durumum olmadi. Şimdi 35.haftayi bekliyorum hayırlısıyla
Valla hayırlısıyla ağustos başını gorurum ben de insallah, 36 da alinacak gibi o haftaları beklerse minigim. 40 larina yaklasanlardan küçük olacak ama 36 ya sukredecegim
Bana da söylemişti bunları. Valla ben dikkat ediyorum ya ondan kilosu normal çıkıyor herhalde. Hayırlısı ile doğsunlar inşallah az kaldı gerçekten.Kızlar birde doktor acil durumları söyledi. Günde 10kez hareket hissetmek zorundasın dedi. Sabah 10kez yaptı diyelim akşama kadar hareketsiz kalması normal dedi ama günde 10hareket mecburmuş. Bebeğin hareketlerinde yavaşlama güçsüzleşme olursa, suyun gelirse sızıntı şeklinde bile olursa ( en geç 24saat içinde bebek alınmak zorundaymış), geçmeyen kasılman olursa gel dedi. Kendini yormayacaksın, belin ağırana kadar ayakta kalman normal ama bel ağrısı olduktan sonra yatıp dinleniceksin dedi. Kafasının büyük olması normal doğuma engel değilmiş. Ama hem kafası hemde kilosu olursa direk sezaryene alırım dedi. Bebekte kilo iyi değilmiş 4kiloyu geçerse omuzu takılırsa kırmak zorunda kalırım dedi. Sinirlerini etkilerse sakat kalırmış çünkü bebek kanalda sıkılıyormuş ve nefessiz kalıyormuş tek çaresi kırarak çıkartmakmısGebelik şekeri olan anneler dikkat etmeli, birde hastane çantamı hazırlamamı söyledi
36 bizim için çok iyi hafta zaten, insallah saglikla 36 yi goruruzSağlıklı doğsun yeter kuzum benimde oğlum 36da doğmuştu her ay 1.5 kilo ala ala nasıl toparladı hızla büyüdü inanamadık. Önemli olan sağlıklı olsun
Stres yapma cnm doktor olası durumları paylaşmış, bilgilendirmis, hepimi için geçerli bu durumKızlar birde doktor acil durumları söyledi. Günde 10kez hareket hissetmek zorundasın dedi. Sabah 10kez yaptı diyelim akşama kadar hareketsiz kalması normal dedi ama günde 10hareket mecburmuş. Bebeğin hareketlerinde yavaşlama güçsüzleşme olursa, suyun gelirse sızıntı şeklinde bile olursa ( en geç 24saat içinde bebek alınmak zorundaymış), geçmeyen kasılman olursa gel dedi. Kendini yormayacaksın, belin ağırana kadar ayakta kalman normal ama bel ağrısı olduktan sonra yatıp dinleniceksin dedi. Kafasının büyük olması normal doğuma engel değilmiş. Ama hem kafası hemde kilosu olursa direk sezaryene alırım dedi. Bebekte kilo iyi değilmiş 4kiloyu geçerse omuzu takılırsa kırmak zorunda kalırım dedi. Sinirlerini etkilerse sakat kalırmış çünkü bebek kanalda sıkılıyormuş ve nefessiz kalıyormuş tek çaresi kırarak çıkartmakmısGebelik şekeri olan anneler dikkat etmeli, birde hastane çantamı hazırlamamı söyledi
Zayıf bebek her zaman daha çabuk ilerliyor daha çabuk büyüyor önemli olan sağlıklı olmaları kızım zayıf boyu akranlarından daha uzun çok hareketli bir çocuk popisinde kurt var misaliBeni de carpiyor da doktora söyledim ya yatarken iç ya da vajinal kullan dedi. Aç etkisidir hissetmiyorsun. Benim kaybım olduğu için kestirme durumum olmadi. Şimdi 35.haftayi bekliyorum hayırlısıyla
Valla hayırlısıyla ağustos başını gorurum ben de insallah, 36 da alinacak gibi o haftaları beklerse minigim. 40 larina yaklasanlardan küçük olacak ama 36 ya sukredecegim
Tabi ki takipli doktorun girer. Ama doktor onemli. Bazi hastanelerde doktor sirf gece gelmemek icin sancilar gerilesin diye bisiler verdirebiliyo. Saat kac olursa olsun kesin gelen bi doktor bulmalisinKızlar özel hastane için soruyorum,diyelim özelde normal doğuma karar verdim,ve sancım gece 10 da geldi doğumuna doktor mu girmesi gerekiyor yoksa ne şekilde durum ilerliyor??
Kızlar özel hastane için soruyorum,diyelim özelde normal doğuma karar verdim,ve sancım gece 10 da geldi doğumuna doktor mu girmesi gerekiyor yoksa ne şekilde durum ilerliyor??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?