2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yaparlar ederler bağırınca sinirli sen olursun bu kadın neden sinirlendi durup dururken mi kendimi buldum burada banada aynı muamele

Ne gibi biseyler olabilir bebekte ben daha gidemedim henuz doktora covid sonrasi 2.haftam benim en cok kortugum dogumu etkiler mi acaba ?
Onları söylemedi canım ya bence onlarda emin değillerdir diye düşünüyorum. Doğumu etkilemez inşallah ya korkmayalım öyle bir şey olsaydı derdi doğumu etkiler filan diye

Dolarla maaşları olduğu için dahada rahatladılar ayrıca o çocuklar artık Türk vatandaşı burada doğdukları için. Bu saatten sonra geçmiş olsun bize

Banada suyun hiç fazla değil dedi ben bugüne kadar hiç bozmadım diyeti bugün şeytan kaçtı içime ayy aklımda da çekirdek geçiyor yahu
Çekirdek olmazsa olmazımız Biz günlük rutin yaparız eşimle net 1 doz yabancı dizi eşliğinde

Yaparlar ederler bağırınca sinirli sen olursun bu kadın neden sinirlendi durup dururken mi kendimi buldum burada banada aynı muamele
Kız ben gerçekten yanlışlıkla bir zile bassam utanırım 50 kere özür dilerim önden geçen de kadın 3 çocuklu biri yani. Akşamda balkonda sesli anlattım eşime şimdi bir yorum bekliyorum üstüne atlamak için

O geçti bundan sonraki maçlara bakacaksın. O anda bir kova suyu başından aşağı boşaltıp kapıyı kapatsaydın olurdu artık geçti

Haramı da anca lafta biliyorlar edep medep hak getire
Gercekten edepsizler.
Ben olsam acmam. Disardan zile basani tanimiyosam yanlis zile bastiniz diyorum
Dolarla maaşları olduğu için dahada rahatladılar ayrıca o çocuklar artık Türk vatandaşı burada doğdukları için. Bu saatten sonra geçmiş olsun bize
Rezil ettiler guzelim vatanimizi uremez olsunlar

Ayaklarını direk havaya kaldır altına büyükçe iki sert yastık bende yürüyünce ancak böyle dinlenebiliyorum ve çok iyi geliyor.
Azınlık olacağız Nolcak 13üncüyü doğuran var ya bu nasıl libido bilmiyorum tavşan daha az doğurur herhalde. Hiç mi gelecek kaygıları yok ya elin memleketindesin bu ne rahatlık vala başka boyuttalar gördüğüm her suriyeli annenin 4 çocuğu var.

Tekrarında cinnet olabilir yarın sökecem zili annemlerde anahtar var kargocu da arıyor bu gerzekler ne yaparsa yapsın
Pili varsa çıkar yada yeni tipse üzerine peçete yapıştır sesi kesiyor sökmek upraşrırır. Ya da onlar çalsın sen açma camdan balkondan bak gül Ama işi biliyorsan sök gitsin

İyi akşamlar hanımlar yine soruyla geldim. Oto koltuğu kullananlar ve ya alanlar hangi firma tercih ettiniz? Ben 0-36ay istiyorum amma bir türle karar veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…