2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gecmis olsun. Sen zaten bir suredir hastaydin. Iyi olmus hastaneye gitmen. Iyilesirsin en kisa zamanda insallah. Sen iyilesince bebegin kalp atisi da duzelir zaten.

Çok geçmiş olsun cnm, içini ferah tut dr.kontrolündesin herşey yoluna girecek inşallah

Anneden bebege geciyor muymus ya. Ben gecmez diye dusunuyordum. En son gecirdigim rahatsizlik bogaz enfeksiyonuydu. Antibiyotik kullanmadim.

Boğaz enfeksiyonu için size antibiyotik verdiler mi
Yok sadece parol içeceksin bir de vitamin ilaçlarını dediler. Bol sıvı tüket bitki çayları iç dediler. Boğazlarım sabahta çok ağrıyordu ama şimdi yok denilecek kadar az ağrı var.
Ben 3 kere yuksek ates gecirdim. Bir de diyabet... Ya saglicakla kavusuruz insallah. Bazen gercekten demoralize oluyorum olumsuz seyler aklima geliyor.
Anneden bebege geciyor muymus ya. Ben gecmez diye dusunuyordum. En son gecirdigim rahatsizlik bogaz enfeksiyonuydu. Antibiyotik kullanmadim.
Eşim sağolsun sayesinde baya kontrol altında tuttuk biz benim ateş 38 e bile gelmedi çok şükür. Ama işte o covid olduğumu bilmediğim zamanlar nst de bebeğin kalp atışları 190 ları buluyordu. Biz nereden bilelim bundan kaynaklı olduğunu normal sandık. Şimdi A avozge Yazınca anladım. Bende kullanmadım sadecr parol ve 1 bardak nane limon ile geçirdim şu covidi

Geçmiş olsun canim covid olabilir vakalar da arttı herkeste duymaya başladım ben hamileliğin başlarında geçirdim bilmem 2. Geçirir miyim inşallah hasta filan olmadan doğumu yapariz.

Bende boğaz enfeksiyonu geçiriyorum banada vermediler. Korktum bebeğe geçiyorsa diye bilmiyorum her doktor farklı bi uygulama yapıyor

Çok geçmiş olsun canım habersiz bırakma

Aynen öyle valla bende sezaryen olucam ama kendim her şeyi yaparım diyorum sağlıkla gelsinlerde inşallah benim az kaldı ayın 20'sinde benimki büyür sen doğurana kadar
Evet gordum canim hayirli dogumlrin olsun insallah kucagina al sag saglim napalim artik bizimde gec olsun guc olmasin diyorum

Çok geçmiş olsun, antibiyotik kullanıyordun zaten, tez zamanda atlatırsınız inşallah

Kızlar ya benim ellerim ve ayaklarım kaşınıyor ara ara çok fena, sürekli değil arda bi kaşıntı tutuyor, kaşıdıkça su toplamış gibi minik minik kabarcıklar çıkıyor, sonra kaşıntısı geçince o kabarcıklar da geçiyor.
Doktora yazdım perşembe randevum vardı ama kolestaz olabilir mi endişelendim perşembeyi beklememeli miyim diye, kolestazda tüm vücut kaşınır ve döküntü olmaz dedi. Zaten döküntü yok kaşımaktan kabartıyorum bence, baktım nette el ve ayaklarda olur diyor. Doktor tınlamadı ama ya kolestazsa

Çok geçmiş olsun, hastaneye gitmekle çok iyi yapmışsınız inşallah birşey çıkmaz dinlenir çıkarsın

Kızlar ya bugün bebek aşırı hareketli ve rahim ağzına vuruyor sürekli bu doğum belirtisimi sizce başına gelen yada yaşayan varmı bu durumu

Kızlar ya bugün bebek aşırı hareketli ve rahim ağzına vuruyor sürekli bu doğum belirtisimi sizce başına gelen yada yaşayan varmı bu durumu
Arada bende de oluyor, rahimde ağırlık hissi yaratıyor, doktora sorduğumda ağrı eşlik etmiyorsa sorun değil dedi
Bebeğim.dogum pozisyonuna girmiş, kafa rahim bölgesinde, ondan hissediyormusum.

Çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah büyük ihtimalle senin rahatsizligin bebeğini etkilemiş olabilir inşallah biran önce iylesirsin

Kızlar depend yerine mesane pedi almış l bedeb esim sizce o da olur mu kanama icin
Kanaman çok olmazsa kullanabilirsin.ama depentte daha rahat olurdun arkama gectimi yatağa gectimi diye bir derdin olmazdi.yatarken kalkarken rahat ederdin. Neyse doğumda baktı ki rahat edemedin ozman aldırirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…