Gecmis olsun. Sen zaten bir suredir hastaydin. Iyi olmus hastaneye gitmen. Iyilesirsin en kisa zamanda insallah. Sen iyilesince bebegin kalp atisi da duzelir zaten.Atesle geldim hastaneye bas agrısı kulak agrısı tüm vucut kırgınlık üşüme titreme, kendi doktorlarım tatilde oldugundan kadın doğum devlet hastanesine geldik, nstye baglandım bebek nabzi yüksel cıktı heo değil ama ara ara 180 190 filan korktuk atesim oldundan doktor yatıs verdi yarın covid testi yapılacak benim nabiz da yüksekmiş 3 saattir nst ye baglıyom. Dua edin hnmlar bu arada kasılma vs yok
Çok geçmiş olsun cnm, içini ferah tut dr.kontrolündesin herşey yoluna girecek inşallahAtesle geldim hastaneye bas agrısı kulak agrısı tüm vucut kırgınlık üşüme titreme, kendi doktorlarım tatilde oldugundan kadın doğum devlet hastanesine geldik, nstye baglandım bebek nabzi yüksel cıktı heo değil ama ara ara 180 190 filan korktuk atesim oldundan doktor yatıs verdi yarın covid testi yapılacak benim nabiz da yüksekmiş 3 saattir nst ye baglıyom. Dua edin hnmlar bu arada kasılma vs yok
Anneden bebege geciyor muymus ya. Ben gecmez diye dusunuyordum. En son gecirdigim rahatsizlik bogaz enfeksiyonuydu. Antibiyotik kullanmadim.Yaaa çok geçmiş olsun canım aynı bende böyleydim. Çarşamba günü covid olmuşum ben zaten ama bilmiyordum. Nst de kızımın kalp atışları 190 ları buluyordu. Doktor da bilmediği için normal demişti. Bizde bilmiyorduk tabi. 2 gün sonra ben kötüleştim tansiyonum falan düşmeye başladı nabzım 150 falan atmaya başladı sonra diğer belirtiler de olunca test verdik. Dikkat canım kendine.İnşallah sadece üşütmedir.
Yok sadece parol içeceksin bir de vitamin ilaçlarını dediler. Bol sıvı tüket bitki çayları iç dediler. Boğazlarım sabahta çok ağrıyordu ama şimdi yok denilecek kadar az ağrı var.Boğaz enfeksiyonu için size antibiyotik verdiler mi
Ben 3 kere yuksek ates gecirdim. Bir de diyabet... Ya saglicakla kavusuruz insallah. Bazen gercekten demoralize oluyorum olumsuz seyler aklima geliyor.
Eşim sağolsun sayesinde baya kontrol altında tuttuk biz benim ateş 38 e bile gelmedi çok şükür. Ama işte o covid olduğumu bilmediğim zamanlar nst de bebeğin kalp atışları 190 ları buluyordu. Biz nereden bilelim bundan kaynaklı olduğunu normal sandık. Şimdi A avozge Yazınca anladım. Bende kullanmadım sadecr parol ve 1 bardak nane limon ile geçirdim şu covidiAnneden bebege geciyor muymus ya. Ben gecmez diye dusunuyordum. En son gecirdigim rahatsizlik bogaz enfeksiyonuydu. Antibiyotik kullanmadim.
Darısı tüm isteyenlerin başına olsun inşallahAy saglikla gelsinler ikiz dedikce bi heyecan cokuyo bana sanki ben dogurcam ikizi
Geçmiş olsun canim covid olabilir vakalar da arttı herkeste duymaya başladım ben hamileliğin başlarında geçirdim bilmem 2. Geçirir miyim inşallah hasta filan olmadan doğumu yapariz.Atesle geldim hastaneye bas agrısı kulak agrısı tüm vucut kırgınlık üşüme titreme, kendi doktorlarım tatilde oldugundan kadın doğum devlet hastanesine geldik, nstye baglandım bebek nabzi yüksel cıktı heo değil ama ara ara 180 190 filan korktuk atesim oldundan doktor yatıs verdi yarın covid testi yapılacak benim nabiz da yüksekmiş 3 saattir nst ye baglıyom. Dua edin hnmlar bu arada kasılma vs yok
Bende boğaz enfeksiyonu geçiriyorum banada vermediler. Korktum bebeğe geçiyorsa diye bilmiyorum her doktor farklı bi uygulama yapıyorAnneden bebege geciyor muymus ya. Ben gecmez diye dusunuyordum. En son gecirdigim rahatsizlik bogaz enfeksiyonuydu. Antibiyotik kullanmadim.
Çok geçmiş olsun canım habersiz bırakmaAtesle geldim hastaneye bas agrısı kulak agrısı tüm vucut kırgınlık üşüme titreme, kendi doktorlarım tatilde oldugundan kadın doğum devlet hastanesine geldik, nstye baglandım bebek nabzi yüksel cıktı heo değil ama ara ara 180 190 filan korktuk atesim oldundan doktor yatıs verdi yarın covid testi yapılacak benim nabiz da yüksekmiş 3 saattir nst ye baglıyom. Dua edin hnmlar bu arada kasılma vs yok
Evet gordum canim hayirli dogumlrin olsun insallah kucagina al sag saglim napalim artik bizimde gec olsun guc olmasin diyorumAynen öyle valla bende sezaryen olucam ama kendim her şeyi yaparım diyorum sağlıkla gelsinlerde inşallah benim az kaldı ayın 20'sindebenimki büyür sen doğurana kadar
Bunu dediğin an yazan olmamışTopik coşmuş mu
Çok geçmiş olsun, antibiyotik kullanıyordun zaten, tez zamanda atlatırsınız inşallahAtesle geldim hastaneye bas agrısı kulak agrısı tüm vucut kırgınlık üşüme titreme, kendi doktorlarım tatilde oldugundan kadın doğum devlet hastanesine geldik, nstye baglandım bebek nabzi yüksel cıktı heo değil ama ara ara 180 190 filan korktuk atesim oldundan doktor yatıs verdi yarın covid testi yapılacak benim nabiz da yüksekmiş 3 saattir nst ye baglıyom. Dua edin hnmlar bu arada kasılma vs yok
Aminnnn inşallah canım hepimizin doğumu kolay olsun sağlıkla kucagimiza alalım yavrularımızı inşallahEvet gordum canim hayirli dogumlrin olsun insallah kucagina al sag saglim napalim artik bizimde gec olsun guc olmasin diyorum
Çok geçmiş olsun, hastaneye gitmekle çok iyi yapmışsınız inşallah birşey çıkmaz dinlenir çıkarsınAtesle geldim hastaneye bas agrısı kulak agrısı tüm vucut kırgınlık üşüme titreme, kendi doktorlarım tatilde oldugundan kadın doğum devlet hastanesine geldik, nstye baglandım bebek nabzi yüksel cıktı heo değil ama ara ara 180 190 filan korktuk atesim oldundan doktor yatıs verdi yarın covid testi yapılacak benim nabiz da yüksekmiş 3 saattir nst ye baglıyom. Dua edin hnmlar bu arada kasılma vs yok
Arada bende de oluyor, rahimde ağırlık hissi yaratıyor, doktora sorduğumda ağrı eşlik etmiyorsa sorun değil dediKızlar ya bugün bebek aşırı hareketli ve rahim ağzına vuruyor sürekli bu doğum belirtisimi sizce başına gelen yada yaşayan varmı bu durumu
Çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah büyük ihtimalle senin rahatsizligin bebeğini etkilemiş olabilir inşallah biran önce iylesirsinAtesle geldim hastaneye bas agrısı kulak agrısı tüm vucut kırgınlık üşüme titreme, kendi doktorlarım tatilde oldugundan kadın doğum devlet hastanesine geldik, nstye baglandım bebek nabzi yüksel cıktı heo değil ama ara ara 180 190 filan korktuk atesim oldundan doktor yatıs verdi yarın covid testi yapılacak benim nabiz da yüksekmiş 3 saattir nst ye baglıyom. Dua edin hnmlar bu arada kasılma vs yok
Kanaman çok olmazsa kullanabilirsin.ama depentte daha rahat olurdun arkama gectimi yatağa gectimi diye bir derdin olmazdi.yatarken kalkarken rahat ederdin. Neyse doğumda baktı ki rahat edemedin ozman aldırirsin.Kızlar depend yerine mesane pedi almış l bedeb esim sizce o da olur mu kanama icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?