Kac tane dogurduklarina artk takmiyorum. Beni sasirtan ayni kocadan dogurup birbirleriyle sanki elti gibi samimi olmalari. Ben eltimle o kadar samimi degilim. Bugun belgesel izler gibi izledim belli yani yanlarindaki adam bebelerin babasi akran bebeler 2 ser tane ellerinde kadinlarin. Nasi gulup egleniolar birbirleriyle. Ulan o adam bi onla yatiyo bi senle bunu nasi normallestirdiniz benim memleketimde buna cok sasiriyorumAyaklarını direk havaya kaldır altına büyükçe iki sert yastık bende yürüyünce ancak böyle dinlenebiliyorum ve çok iyi geliyor.
Azınlık olacağız Nolcak 13üncüyü doğuran var ya bu nasıl libido bilmiyorum tavşan daha az doğurur herhalde. Hiç mi gelecek kaygıları yok ya elin memleketindesin bu ne rahatlık vala başka boyuttalar gördüğüm her suriyeli annenin 4 çocuğu var.
İlk aylar puset daha sonra oto koltuğu bence. Daha uzun vadeli olan bir taneye bakabilieainizİyi akşamlar hanımlaryine soruyla geldim. Oto koltuğu kullananlar ve ya alanlar hangi firma tercih ettiniz? Ben 0-36ay istiyorum amma bir türle karar veremedim
Ben hiç denk gelmedim bak gercekten farklı dünyalarda yaşıyoruzKac tane dogurduklarina artk takmiyorum. Beni sasirtan ayni kocadan dogurup birbirleriyle sanki elti gibi samimi olmalari. Ben eltimle o kadar samimi degilim. Bugun belgesel izler gibi izledim belli yani yanlarindaki adam bebelerin babasi akran bebeler 2 ser tane ellerinde kadinlarin. Nasi gulup egleniolar birbirleriyle. Ulan o adam bi onla yatiyo bi senle bunu nasi normallestirdiniz benim memleketimde buna cok sasiriyorum
Bak canım bu bir kültür sana ters gelebilir ama onlara da senin bakış açın ters geliyor. Bu cahillik filan değil kültür. Çok başka bir kültürü yaşamadan anlamak zorKac tane dogurduklarina artk takmiyorum. Beni sasirtan ayni kocadan dogurup birbirleriyle sanki elti gibi samimi olmalari. Ben eltimle o kadar samimi degilim. Bugun belgesel izler gibi izledim belli yani yanlarindaki adam bebelerin babasi akran bebeler 2 ser tane ellerinde kadinlarin. Nasi gulup egleniolar birbirleriyle. Ulan o adam bi onla yatiyo bi senle bunu nasi normallestirdiniz benim memleketimde buna cok sasiriyorum
Yaaa sorma ben bende değilimm. Sen nasılsın umarım çok iyisindirCanım hoşgeldin nerelerdeydın ya
Gelecek kaygısı nı geçtim hiç mi başın ağrımı yor hiç mi bir yerin ağrımı yorAyaklarını direk havaya kaldır altına büyükçe iki sert yastık bende yürüyünce ancak böyle dinlenebiliyorum ve çok iyi geliyor.
Azınlık olacağız Nolcak 13üncüyü doğuran var ya bu nasıl libido bilmiyorum tavşan daha az doğurur herhalde. Hiç mi gelecek kaygıları yok ya elin memleketindesin bu ne rahatlık vala başka boyuttalar gördüğüm her suriyeli annenin 4 çocuğu var.
Yalama olmuşlarGelecek kaygısı nı geçtim hiç mi başın ağrımı yor hiç mi bir yerin ağrımı yor
Hadi ya listeden silinmişmiydimooo geri geldin. hoş geldin. çok merak ettim. listeden aktif olmayanları artık girmeyenleri silerken seni de silmiştim. kusura bakma. bir daha girmezsin sanmıştım.
Hoş geldin Hasret, biz seni çok merak ettik. İyisinidir inşa AllahYaaa sorma ben bende değilimm. Sen nasılsın umarım çok iyisindir
Teşekkür ederimİlk aylar puset daha sonra oto koltuğu bence. Daha uzun vadeli olan bir taneye bakabilieainiz
Şurada bir tane doğurcam gece gündüz forumdayım.Yalama olmuşlar
Rica ederim. Ben ilk çocuğum da öyle yaptım şuan dada aynısını yapacam bir puset alırım ne zaman oturmaya başlar yaklaşık bir yaşına doğru bu bebeğe gçre değişir tam özellikli bir oto koltuğu alıırm sonra genç kız olana kadar kullanırımTeşekkür ederim
Şurada bir tane doğurcam gece gündüz forumdayım.O yaşamadan bizwde lazım vatandaş yetiştirelim
Merdivenleri inemezsen sepet gönder aşağıBen de yarın dondurma yücem romaaaaaa kısmetse inebilirsem merdivenleri
Zaten sezaryen dahasına pek izin yoksorma ya bizim aklımız çıkıyor bişi olcak diye hep tetikteyiz.
3 er tane doğursak yine geri kalırız onlardan
Cok esliligi kultur olarak mi goruyosunuz?Bak canım bu bir kültür sana ters gelebilir ama onlara da senin bakış açın ters geliyor. Bu cahillik filan değil kültür. Çok başka bir kültürü yaşamadan anlamak zor
Magnezyum kullanıyor musun magnezyum biraz kasılmaları azaltıyor yorunca da kasılmalar artıyor hemde cok fazla artıyor dinlenmen gerekiyor bende progesteron kullanıyordum bıraktım benimde 20 temmuz doğumum Allah'ın izniyle inşallahKızlar iyi geceler bugün benim de Zorum var inşallah arada olan bişey ve geçicidir. Hiç bi pozisyonda rahat değilim karnım taş hareketler aşağıda. kontrolüm çarşamba yarın evde temizlik var eşim iş seyahatinde annem yanımda ama yaşlı kadıncağız acil bir durum olmaz inşallah doğum İçin DR um da burada değilgün olarak 18 Temmuz demiştik sabah akşam progestan atıyorum. Umarım DR u,gününü babasını bekler yarına daha iyi olurum Dualarımız hepimizden hepimize inşallah Allah’a emanet
En azından uykunun birazını almışsın canımBen ayakta uyuyorum kızlar ya yarım yamalak okuyup geçiyorum kaç yıldır uyumamış gibiyim gece boyu uyudum öğlen yine uyudum şuan yastıkla bakışıyoruz
Ben değil ama onlarda öyle. Bir çok arkadaşım var bunu norml karşılayan hatta öyle hayat isteyen ama baktığımda aileden törenden kültürden gelen bir şey. Öyle büyümüş öyle görmüş ve kafasında nor malleşmenin yanı sıra gereklilik olarak nedenlere dayandırmış. Ben ona anlattıkça o bnei anlayamadı o anlattıkça ben onu anlamadım sonuç saygı duyduk birbirimizeCok esliligi kultur olarak mi goruyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?