2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kac tane dogurduklarina artk takmiyorum. Beni sasirtan ayni kocadan dogurup birbirleriyle sanki elti gibi samimi olmalari. Ben eltimle o kadar samimi degilim. Bugun belgesel izler gibi izledim belli yani yanlarindaki adam bebelerin babasi akran bebeler 2 ser tane ellerinde kadinlarin. Nasi gulup egleniolar birbirleriyle. Ulan o adam bi onla yatiyo bi senle bunu nasi normallestirdiniz benim memleketimde buna cok sasiriyorum

Ben hiç denk gelmedim bak gercekten farklı dünyalarda yaşıyoruz

Bak canım bu bir kültür sana ters gelebilir ama onlara da senin bakış açın ters geliyor. Bu cahillik filan değil kültür. Çok başka bir kültürü yaşamadan anlamak zor

Gelecek kaygısı nı geçtim hiç mi başın ağrımı yor hiç mi bir yerin ağrımı yor

ooo geri geldin. hoş geldin. çok merak ettim. listeden aktif olmayanları artık girmeyenleri silerken seni de silmiştim. kusura bakma. bir daha girmezsin sanmıştım.
Hadi ya listeden silinmişmiydim sağlık olsun. Lazımsa bilgiler vereyim tekrar canım. Ay bi sağlıkla kucağımıza alalım dimi. Çok zor geçiyordu benim ya hasta gibi bir de stres ve aşırı sinirli olmaya başlamıştım ağlayıp duruyordum gerçi hala ağlıyorum ve hala mide bulantı ilacı kullanıyorum. Bir de oğlumun anaokulu bitti evde tam hunili durumdayım.

Ben de yarın dondurma yücem romaaaaaa kısmetse inebilirsem merdivenleri
Merdivenleri inemezsen sepet gönder aşağı dondurma olunca bir çözüm bulmalısın ben dondurma hiç sevmem hiç yemezdim yazın ortasında bile soğuk su içmem ilik icerim hemen boğazım ağrır kızımda hiç böyle canım birşey istemezdi ama bu bebemin maşallahı var herseylerden çok yemek istiyor

Magnezyum kullanıyor musun magnezyum biraz kasılmaları azaltıyor yorunca da kasılmalar artıyor hemde cok fazla artıyor dinlenmen gerekiyor bende progesteron kullanıyordum bıraktım benimde 20 temmuz doğumum Allah'ın izniyle inşallah ama senin haftan bana göre daha iyi benim 37+3 gibi doğumum olacak Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah sağlıkla alalım yavrularımızı kucagimiza inşallah

Cok esliligi kultur olarak mi goruyosunuz?
Ben değil ama onlarda öyle. Bir çok arkadaşım var bunu norml karşılayan hatta öyle hayat isteyen ama baktığımda aileden törenden kültürden gelen bir şey. Öyle büyümüş öyle görmüş ve kafasında nor malleşmenin yanı sıra gereklilik olarak nedenlere dayandırmış. Ben ona anlattıkça o bnei anlayamadı o anlattıkça ben onu anlamadım sonuç saygı duyduk birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…