2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arada bende de oluyor, rahimde ağırlık hissi yaratıyor, doktora sorduğumda ağrı eşlik etmiyorsa sorun değil dedi
Bebeğim.dogum pozisyonuna girmiş, kafa rahim bölgesinde, ondan hissediyormusum.
Makat gelişti en son benimki,ağrımda hep var o yüzden ayırt edemiyorum bişi olmaz inşallah teşekkür ederim

Anneden bebege geciyor muymus ya. Ben gecmez diye dusunuyordum. En son gecirdigim rahatsizlik bogaz enfeksiyonuydu. Antibiyotik kullanmadim.
Eşim ramazanda olmuştu covid bende hafif geçirmiştiö ama test yaptırmadım Perinatologa sorduk bebeğe bişi olur mu falan diye şu an bişi gözükmüyor ama bi kaç ay sonra çıkar demişti eğer olursa da inşallah bişi olmaz ya

Çok gecmiş olsun canım. Hemencecik geçer de iyileşirsin. Tedbirli olman ne kadar güzel şimdiden çok iyi bir anne olacaksın inşallah.

Kizzz bende pastanın ve diğerlerinin üstüne çıkıp bir top da dondurma yedimm kotayı doldurdum
Ahahaaha doktor suyun filan iyi dedi ya ben rahatladım tabi arada abartıyorum eve geçip pasta filan film keyfisi yapıcızz gece nasıl uyursam artık

Ahahaaha doktor suyun filan iyi dedi ya ben rahatladım tabi arada abartıyorum eve geçip pasta filan film keyfisi yapıcızz gece nasıl uyursam artık
Banada suyun hiç fazla değil dedi ben bugüne kadar hiç bozmadım diyeti bugün şeytan kaçtı içime ayy aklımda da çekirdek geçiyor yahu

Ne gibi biseyler olabilir bebekte ben daha gidemedim henuz doktora covid sonrasi 2.haftam benim en cok kortugum dogumu etkiler mi acaba ?

Ay canım geçmiş olsun

Kızlar iyi geceler bugün benim de Zorum var inşallah arada olan bişey ve geçicidir. Hiç bi pozisyonda rahat değilim karnım taş hareketler aşağıda. kontrolüm çarşamba yarın evde temizlik var eşim iş seyahatinde annem yanımda ama yaşlı kadıncağız acil bir durum olmaz inşallah doğum İçin DR um da burada değil gün olarak 18 Temmuz demiştik sabah akşam progestan atıyorum. Umarım DR u,gününü babasını bekler yarına daha iyi olurum Dualarımız hepimizden hepimize inşallah Allah’a emanet

Ay ben hep aktifim aslında en başından beri sık sık girip okuyorum forumu ama çok yazmıyorum sadece. Arada sorularımdan hatırlarsınız belki Beni sakın silmeyin üzülürüm
Ben de hep varım az yazsam da eşi depresyonda olan arkadaşınız silmeyin beni

Bugun pertim cikti. Geceden uykusuzum butun gun gezdim. Aksam da oglumu lunaparka goturduk. Gberdim. Inanilmaz baski ve kasilmam var acil dinlenmem lazim. Kayseride gorece buyuk bi lunapark var. Her turkiyeli basina 15 suriyeli dusuyo. Bunlar nasil insanlar. Ben karta 200 tl yukliyorum adamlar 1000 tl yukluyolar 5 tane bebe her biri binip binip iniyo. Guya dil bilmiyo gibi ne sira bekliyolar ne adaplari var. Resmen insanlari yara yara geciyolar cildirdim. Bi tanesi eziyodu beni yurudum ustune senin o carini parcalarim dedm. Haram haram dio bana. Benden cok buralilar

Haramı da anca lafta biliyorlar edep medep hak getire

Ya ben bazen kendime sinirliyim diyorum ama insanlarda az öküz değil. Bugün üst kartlardan biri ailecek beraberler dış kapı zilini çaldılar apartman kapısını açtım ben karnı burnundayım görüyor yanımda kızım var ağlıyor ya bir kusura bakmayın yanlışlıkla bastık yada anahtar yoktu felan diye açıklama yapmadan suratıma baka baka yukarı çıktı söylenerek kapıyı çarptım. Hayvan olsa böyle olmaz sığır suratıma bakıyor bön bön de birşey demedi yarın dışarıdaki zili sökecem kendilerine başka kapıcı bulsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…