2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de aynı öyle oluyor hatta ben de burada soracaktım ama vazgeçme yürümeye devam ettikçe azalıyor benim o kasılma ve sızlamalar. Arada alttan baskı da hissediyorum ama normal bence sallana sallana yürüyünce yer çekiminin de etkisiyle bebek aşağda baskı oluşturuyor. Yürüyüşün sonuna doğru iyice yorulunca da yine sertleşme sızlama oluyor ama o da eve gelip ayakları dikip yatınca geçiyor.

Demek senin düzgün beslenmemenden değil tansiyondan kilo almamış Masalcık.
Cezayir'de tansiyonu düşürmek için burun deliğine sarımsak sokup öyle duruyorlar sarımsak kokusu düşürüyormuş. Zeytin ağacının yapraklarından çay yapıp içiyorlar. Şimdi yaz zaten hafif yemekler yapıyoruz çoğu yemeği sarımsaklı yoğurtla tüketebilirsin. O da fayda eder herhalde. Bol sıvı tüketmek de hem düşük hem yüksek tansiyona iyi geliyor tansiyonu dengeliyor.

Dogumla veriliyor ya, ona guveniyorum zaten ama ben bu sefer kilo aldim. Ilkinde almamistim boyle. Ilkinde de 90 kiloyla hamile kaldim 97.5 ile doguma girdim, dogumdan eve geldigimde 85 kiloydum. yani hamilelikte kilo bile vermistim. Simdi unudum yok cunku biliyorsunuz diyet yapmadim. Sevdigim nutellali tatlilardan ve bazi meyvelerden feragat etmek disinda ozel bir sey yapmadim ya.

Yok korse kullandim canim .. simdiki aldigimda boyle
Bende yamunanın taytsız askılı modeli var aslında ama sıcakta takamam diye getirmemiştim çok sıkı bir şey ayyyyh lohusalıkta onu çekebilir miyim acaba Anında 2 beden küçültüyor gerçekten Allah için ama benim gibi sıkıya gelemeyen birine göre çok rahatsız ben bir de atlet üstüne giyiyorum onu yoksa direkt isilik hatta yara olurum tenime değen şey pamuklu olmak zorunda. Eşime söyleyeyim de atsın valize olmazsa. Az para da değil meret takabilirsem bir işe yaramış olur en azından.

Sen iyi ol da gerisi yoluna girer ya. Ben de Allah korusun kotu seyler dusundum, her gun online olup birden girmeyince aklima kotu seyler geldi. Bilgilerini verirsen tabi eklerim.

Ya bi bu eksikti. Endiselenecek seyim azmis gibi simdi buna kafayi takicam. Ben 12 saatten fazla atesli gecirmedigim icin rahattim yani bu kadar saatten bir kereden bir sey olmaz diye. 39 uzerine de cikmamisti ateşim. Ya Allah korusun. Insallah hicbir sekilde etkilenmemistir. Dusunmek bile istemiyorum.

Bende boğaz enfeksiyonu geçiriyorum banada vermediler. Korktum bebeğe geçiyorsa diye bilmiyorum her doktor farklı bi uygulama yapıyor
Insallah gecmiyodur ya. Ben 3 kez hasta oldum 1 bile degil. Kafam bulandi burda okuyunca simdi.

Ben 12 saat yuksek atesliydim ilkinde. Ikincisinde de 4-5 saat, 3. Hastaligimda 2-3 saat atesliydim. Insallah bir etkisi olmamistir bebege. Hic endiselenmemistim avozge yazana kadar.

Ya aklim fikrim yemekte. Sekerim de var. Yiyip yiyip aglaniyorum. Tam bi paradoks icindeyim. Insanin nasil bir sey cani cekmez ya. Burda yazip herkesin canini cektirmiyim de yazin tatli bir ikilisi var, 3 ogun yesem yerim. Ama cok sekerli Allahim neden guzel olan her sey sekerli ve sagliksiz.

İkiniz de çoooo tatlısınız bi göbüşte çekince ben atayımm son zamanlarda hızlı büyüdü göbek deligim kayboldu
At at bekliyoruz. Ani kaliyor. Kizimda 3322763 foto cekmisim. Oglumda 4-5 fotom var. Resmen adaletsizlik cocuga Daha cok cekmek lazim.

Canım çok geçmiş olsun içinde rahat olsun. Bebeğin bekleyecek biraz daha eminim. 1 cm açıklık hiç bir şey. İnşallah zamanında sağlıkla doğum yapacaksın
Ben 12 saat yuksek atesliydim ilkinde. Ikincisinde de 4-5 saat, 3. Hastaligimda 2-3 saat atesliydim. Insallah bir etkisi olmamistir bebege. Hic endiselenmemistim avozge yazana kadar.
Benşm normal vücut ısım hep 35.5 çıkardı covid kaynaklı 37.8 e kadar yükseldi ama şükğr fazlası olmadı. Bu şimdi bebeği etkiliyor mu?

Bende atlet uzeri kullaniyorum direk takamam hic yani koca gobekle gezmektense kullanmak daha mantikli bence

çok tatlısın mirune ya
ben asermedim de hamileliklerimde. normalde de canım bisey çekmez. regl zamanları tatli krizlerim falan yoktur. tatliyi oglanla etkinlik olsun diye yaparız. ya da eşim canı çeker tatlı alir öyle deyim

ben de öyle değişik biriyim işte

İyi akşamlar hanımlar yine soruyla geldim. Oto koltuğu kullananlar ve ya alanlar hangi firma tercih ettiniz? Ben 0-36ay istiyorum amma bir türle karar veremedim
Benimki oğlandan kalma bundan fiyatı da çok uçmamış gibi 1 yıl kadar cybex in ana kucağın kullandım iri bir bebek olmasına rağmen sığıyordu hatta Doğu Karadeniz turu yaptık 10 gün arabayla o kadar yol gittik sonra buna geçtik. Yani anakucağı varsa 0-36 değil de 9-36 modellere bak bence. Bundan daha rahat önünde dayanak olan modelleri falan var cybex in ama çok pahalı. Bu işimizi görmüştü bizim.
O kuma mantığını ben de hiç anlamıyorum küçüklükten beri öyle gördükleri için normalleştiriyorlar belki de. Bizde de doğuda hala var malesef.

Çok çocuğa da ben hala şaşırıyorum valla bu belirsizlik içinde küçücük yaşta evlenip çok fazla çocuk yapmak hangi mantığa sığar. Bence cahillikten. Bizde de var öyle tavşan gibi doğuran bilinçsiz bir sürü insan ama bunlar bir de başka bir ülkede geçici misafir konumunda mülteci statüsünde bile değil. Bir arkadaşım merak edip sormuş 5 aile bir arada yaşıyorsunuz hepinizin bir karnında bir kucağında bir elinde boy boy çocuklar Allah aşkına nasıl yapıyorsunuz bu kalabalıkta diye. Eve zil sistemi yapmışlar önce basan o gece banyoyu kullanıyormuş duş almak için işi bitince de haber veriyormuş falan ay resmen rezillik Benim İstanbul'daki düğünden sonra annemler dayımlar falan Cezayir'deki düğüne geldiğinde onları bizim eve yerleştirdik biz kayınvalidemlerde kaldık ki yeni evliyiz daha 5 günlük falan o zaman bile baştan anlaşmamı yapmıştım ailenin evine gidince bacı kardeş takilacaz diye yine biraz ısrar etti falan ama yılmadım ki ayrı oda var koskoca ev ama yok yapamam ben

Eklentiler

• Screenshot_2022-07-12-09-31-31-30.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 38
ben de bugün 37+0 oldum. gece kasılma ve sancım başladı. düzene girmedi ama bel ağrısı çok artınca hastaneye gittik altıya doğru.
sancim ve kasilmam var ama doğum başlatacak kadar sancı yokmuş. bebek 38 e kadar dursa daha iyi soluna yat dinlen bol bol su iç dedi ebe.
yürüyüş falan yapsam bi kac güne gelir mi yapıyım mı dedim. yok kendini yorma dedi. bebek dursun biraz daha dedi.
benim gittiğim hastane 38 ci galiba

burda bahsettim mi bilmiyorum hastane el değiştirmiş fiyatları yükselecekti. iki katı istiyomus yeni alanlar fiyatları. netlik yoktu. gitmişken sordum. kayıt açan görevli kendi doktorunuzla ya da müdürle görüşün siz eski hasta olduğunuz için yeni fiyat değil eski fiyat olur ama mutlaka görüşün dedi.
o kadar rahatladım ki. ben 6 bin hesaplarken birden 12 bine çıkmıştı doğum masrafı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…