Benim de aynı öyle oluyor hatta ben de burada soracaktım ama vazgeçme yürümeye devam ettikçe azalıyor benim o kasılma ve sızlamalar. Arada alttan baskı da hissediyorum ama normal bence sallana sallana yürüyünce yer çekiminin de etkisiyle bebek aşağda baskı oluşturuyor. Yürüyüşün sonuna doğru iyice yorulunca da yine sertleşme sızlama oluyor ama o da eve gelip ayakları dikip yatınca geçiyor.merhaba kızlar yuruyus yapıyor musunuz ben yuruyus yapmak ıstıyorum basladıktan 10 dakıka kadar sonra karnım toplanıyorve sertlesıyor ınce ınce sızlama oluyor alt karnımda benzer durum yasayan tecrube eden var mı ?
Demek senin düzgün beslenmemenden değil tansiyondan kilo almamış Masalcık.Yine preeklemsi gibi geliyor bana cabim ellerim biraz sis ama doktor o kadarı normal dedi sabah ölçtüm 13 9 du akşamda eve gidince ölçücem umarım bir anda kötülemez bebeğim azıcık daha kilo alsa keşke dua edin bize
Dogumla veriliyor ya, ona guveniyorum zaten ama ben bu sefer kilo aldim. Ilkinde almamistim boyle. Ilkinde de 90 kiloyla hamile kaldim 97.5 ile doguma girdim, dogumdan eve geldigimde 85 kiloydum.Korkumdan tartılmıyorumİzne çıktın ya artık illa ki alırsın ama verirsin doğum sonra merak etme. Ödem varsa o da çok farkediyor bu arada ama doğumdan sonra fissss diye iniyor o şişlikler anında kilo vermiş oluyorsun.
Bende yamunanın taytsız askılı modeli var aslında ama sıcakta takamam diye getirmemiştim çok sıkı bir şey ayyyyh lohusalıkta onu çekebilir miyim acabaYok korse kullandim canim .. simdiki aldigimda boyle
Sen iyi ol da gerisi yoluna girer ya. Ben de Allah korusun kotu seyler dusundum, her gun online olup birden girmeyince aklima kotu seyler geldi. Bilgilerini verirsen tabi eklerim.Hadi ya listeden silinmişmiydimsağlık olsun. Lazımsa bilgiler vereyim tekrar canım. Ay bi sağlıkla kucağımıza alalım dimi. Çok zor geçiyordu benim ya hasta gibi bir de stres ve aşırı sinirli olmaya başlamıştım ağlayıp duruyordum gerçi hala ağlıyorum ve hala mide bulantı ilacı kullanıyorum. Bir de oğlumun anaokulu bitti evde tam hunili durumdayım.
Ya bi bu eksikti. Endiselenecek seyim azmis gibi simdi buna kafayi takicam. Ben 12 saatten fazla atesli gecirmedigim icin rahattim yani bu kadar saatten bir kereden bir sey olmaz diye. 39 uzerine de cikmamisti ateşim. Ya Allah korusun. Insallah hicbir sekilde etkilenmemistir. Dusunmek bile istemiyorum.Eşim ramazanda olmuştu covid bende hafif geçirmiştiö ama test yaptırmadım Perinatologa sorduk bebeğe bişi olur mu falan diye şu an bişi gözükmüyor ama bi kaç ay sonra çıkar demişti eğer olursa da inşallah bişi olmaz ya
Insallah gecmiyodur ya. Ben 3 kez hasta oldum 1 bile degil. Kafam bulandi burda okuyunca simdi.Bende boğaz enfeksiyonu geçiriyorum banada vermediler. Korktum bebeğe geçiyorsa diye bilmiyorum her doktor farklı bi uygulama yapıyor
Ben 12 saat yuksek atesliydim ilkinde. Ikincisinde de 4-5 saat, 3. Hastaligimda 2-3 saat atesliydim. Insallah bir etkisi olmamistir bebege. Hic endiselenmemistim avozge yazana kadar.Yok sadece parol içeceksin bir de vitamin ilaçlarını dediler. Bol sıvı tüket bitki çayları iç dediler. Boğazlarım sabahta çok ağrıyordu ama şimdi yok denilecek kadar az ağrı var.
Eşim sağolsun sayesinde baya kontrol altında tuttuk biz benim ateş 38 e bile gelmedi çok şükür. Ama işte o covid olduğumu bilmediğim zamanlar nst de bebeğin kalp atışları 190 ları buluyordu. Biz nereden bilelim bundan kaynaklı olduğunu normal sandık. Şimdi A avozge Yazınca anladım. Bende kullanmadım sadecr parol ve 1 bardak nane limon ile geçirdim şu covidi
Ya aklim fikrim yemekte. Sekerim de var. Yiyip yiyip aglaniyorum. Tam bi paradoks icindeyim. Insanin nasil bir sey cani cekmez ya. Burda yazip herkesin canini cektirmiyim de yazin tatli bir ikilisi var, 3 ogun yesem yerim. Ama cok sekerliçoğu odemdir diye düşünüyorum canım. ama benim aksine sıcaklardan mıdır nedir yemesem yemek gelmez aklımaiştah falan kalmadı.
allahtan annem babam var da evde şunu da yesinler bunu da yesinler derken ben de yiyorum
2 haftada bence 4 kg alınmaz. şiştir o
At at bekliyoruz. Ani kaliyor. Kizimda 3322763 foto cekmisim. Oglumda 4-5 fotom var. Resmen adaletsizlik cocugaİkiniz de çoooo tatlısınız bi göbüşte çekince ben atayımm son zamanlarda hızlı büyüdü göbek deligim kayboldu
Saclar fln guzel gorunuyor hee. Benim hep beyaz doluO zaman bir dobisko da bendenaz once cektim. benim de gobek deligimin cevresi bi aciyo bi aciyo anlatamam
Canım çok geçmiş olsun içinde rahat olsun. Bebeğin bekleyecek biraz daha eminim. 1 cm açıklık hiç bir şey. İnşallah zamanında sağlıkla doğum yapacaksınSağolun kızlar tek tek mesajlarıniz içinokudum ama cevap veremiyorum ayrı ayrı. Sonraki nst lerde sancım cıktı. 1 cm de acıklıgım varmıs hemen doktor ciğer geliştirici iğne yaptı, erken dogumu önleyecek bir de hap verdiler 3 tane yarım saat arayla içtim. Bi parasetamol verdiler ateşim düzeldi. Başım dişim ve belim cok agrıyordu parasetamol den sonra düzeldm biraz. Sonra yine nst cekildi bir saate yakın sancı cıkmamıs cok sukur. Tedaviye yanıt verirsem daha vaktim var vermezsem bebek gelecek ama veriyorum gibi bilemiyorum. Bugum covid testini alamadılar dorttem sonra alınmıyomus sabah alacaklar su anda supheli olarak yatıyorum kimseyi almıyorlar yanıma. Bebeöin de kalp atısları 160 da seyretti son nst de. Kendi doktorumla görüstüm ateştendir carsambaya kadar dayan ben geleceğim tedaviye yanıt verirsen 1 cm ile dogum basladı diye düsünme ciğer geliştirici cok iyi olmus dedi carsamba kendi doktoruma gideceğim yarın buradan sağlıkla taburcu olursam. Bu arada benim nabiz da arada yükseliyor. Bakalım ne olacak. Dua edin kızlar bebem daha çok küçük sağolum iyi dilekleriniz için
Ya bi bu eksikti. Endiselenecek seyim azmis gibi simdi buna kafayi takicam. Ben 12 saatten fazla atesli gecirmedigim icin rahattim yani bu kadar saatten bir kereden bir sey olmaz diye. 39 uzerine de cikmamisti ateşim. Ya Allah korusun. Insallah hicbir sekilde etkilenmemistir. Dusunmek bile istemiyorum.
Benşm normal vücut ısım hep 35.5 çıkardı covid kaynaklı 37.8 e kadar yükseldi ama şükğr fazlası olmadı. Bu şimdi bebeği etkiliyor mu?Ben 12 saat yuksek atesliydim ilkinde. Ikincisinde de 4-5 saat, 3. Hastaligimda 2-3 saat atesliydim. Insallah bir etkisi olmamistir bebege. Hic endiselenmemistim avozge yazana kadar.
Daha önceki hamileliğiniz de covid yoktur da boğaz enfeksinyonu Grip falan olmuş muydunuz bebekle ilgili bir durum oldu muInsallah gecmiyodur ya. Ben 3 kez hasta oldum 1 bile degil. Kafam bulandi burda okuyunca simdi.
Bende atlet uzeri kullaniyorum direk takamam hic yani koca gobekle gezmektense kullanmak daha mantikli benceBende yamunanın taytsız askılı modeli var aslında ama sıcakta takamam diye getirmemiştim çok sıkı bir şey ayyyyh lohusalıkta onu çekebilir miyim acabaAnında 2 beden küçültüyor gerçekten Allah için ama benim gibi sıkıya gelemeyen birine göre çok rahatsız ben bir de atlet üstüne giyiyorum onu yoksa direkt isilik hatta yara olurum tenime değen şey pamuklu olmak zorunda. Eşime söyleyeyim de atsın valize olmazsa. Az para da değil meret takabilirsem bir işe yaramış olur en azından.
Ya aklim fikrim yemekte. Sekerim de var. Yiyip yiyip aglaniyorum. Tam bi paradoks icindeyim. Insanin nasil bir sey cani cekmez ya. Burda yazip herkesin canini cektirmiyim de yazin tatli bir ikilisi var, 3 ogun yesem yerim. Ama cok sekerliAllahim neden guzel olan her sey sekerli ve sagliksiz.
Benimki oğlandan kalma bundan fiyatı da çok uçmamış gibi 1 yıl kadar cybex in ana kucağın kullandım iri bir bebek olmasına rağmen sığıyordu hatta Doğu Karadeniz turu yaptık 10 gün arabayla o kadar yol gittik sonra buna geçtik. Yani anakucağı varsa 0-36 değil de 9-36 modellere bak bence. Bundan daha rahat önünde dayanak olan modelleri falan var cybex in ama çok pahalı. Bu işimizi görmüştü bizim.İyi akşamlar hanımlaryine soruyla geldim. Oto koltuğu kullananlar ve ya alanlar hangi firma tercih ettiniz? Ben 0-36ay istiyorum amma bir türle karar veremedim
O kuma mantığını ben de hiç anlamıyorum küçüklükten beri öyle gördükleri için normalleştiriyorlar belki de. Bizde de doğuda hala var malesef.Kac tane dogurduklarina artk takmiyorum. Beni sasirtan ayni kocadan dogurup birbirleriyle sanki elti gibi samimi olmalari. Ben eltimle o kadar samimi degilim. Bugun belgesel izler gibi izledim belli yani yanlarindaki adam bebelerin babasi akran bebeler 2 ser tane ellerinde kadinlarin. Nasi gulup egleniolar birbirleriyle. Ulan o adam bi onla yatiyo bi senle bunu nasi normallestirdiniz benim memleketimde buna cok sasiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?