2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hepsi atestendir doktorun dedigi gibi. Guzel gelismeler, her sey kontrol altina aliniyor gibi. 1 cm acikliktan korkma. Ben 2 cm aciklikla gezdim 1 ay. 39da sezaryenle aldilar bebegi, acikliga ragmen dogum kendiliginden baslamamisti. Oluyormus aciklik son ay. Normalmis.

1cm açıklık korkutmasın seni canım doktor da söylemiş merak etme daha doğmaz o. Önlem amaçlı ciğer gelistirici de yapmışlar. Gözlem altında olman da iyi olmuş. Ateş düşünce nabız da normale döner sağlıkla taburcu olur gününü beklersin hiç merak etme. Sancı, su veya Nisan gelmesi olmayınca doğum başlangıcı sayılmıyor. Nişan gelince bile baya bekletiyorlar. Hatta şöyle düşün demek ki kolay açılacaksın doğumun kolay olacak

Daha önceki hamileliğiniz de covid yoktur da boğaz enfeksinyonu Grip falan olmuş muydunuz bebekle ilgili bir durum oldu mu
Covidin ilk basladigi zamanlarda yine hasta olmustum 1-2 hafta surdu. Bebegimde herhangi bir sorun olmadi cok sukur ama o zaman sadece bogaz agrisi ve kuru oksuruk vardi ama hic atesim yukselmedi. Bu hamileligimde 3 kez ates cikardim.

Cok gecmis olsun canim senin bebekte aceleci az daha sıksın dişini covid testin ne cikti peki insallah negatiftir .. nabzi oda cok etkiliyor

Nstde kalp atislari yuksek cikmis ya. Demek ki ateş olmasa da etkiliyor. Bir de uzerine mus4117 covid gecirince perinatologa sormus bebegi etkilemis midir diye, o da simdi belli olmaz etkisi olsa da birkac ay sonra ortaya cikar demis. Insan okuyunca korkuyor

Bu sefer azimliyiz kendimizi salmicaz yüzme spor yoga ne gerekirse yaparız kendimize geliriz inşallah. Hem sporla dopamin salgilariz lohusa depresyonumuz da daha çabuk geçer. Benim gittiğim spor salonu kilo verme Challengi yapıyor her gün yemeğinin resmini koça atıyorsun falan Cezayir'e dönünce ona baslicam inşallah. Emziren annelere göre de diyet listeleri varmış ellerinde. Ben zaten fazla kilolarla hamile kaldım. Korona zamanı aldıklarımı vermemiştim zaten 70 e kadar hızla inerim doğumdan sonra herhalde ama sonrası 3 senedir falan sabit olduğundan zorlayacak beni muhtemelen. Zaten 162 minnak bir şeyim 70 bana çok fazla

Sadece ates mi etkiliyormus bebegi .. bende sadece bogaz agrisi ve eklem agrisi fazlaydi sukur atesim olmadi benide hep eklem agrisiyla buluyo namıssız

Ya zaten ben ilk pozitif yazısını okuyunca çok korkmuş strese girmiştim. Direkt doktoruma sormuştum böyle demişti. Bence çok endişelenecek bir durum olsaydı söylerdi ama. Benim tek gerildiğim nokta dediğin gibi bu kalp atış hızı.

Eklentiler

• Screenshot_20220712-100719_WhatsApp.webp
    58 KB · Görüntüleme: 84
Ben onu M beden almışım alalı da baya oldum değiştiremiyorum. Büyük alın diyorlar kaç kilo olursanız olun L beden almak gerekiyormuş galiba. Küçük mü gelir ki sence canım ?
Ben sisman oldugum icin m bana kucuk geldi cikmadi bacaklardan. Ama zayif bi insana olur bence. Kalcayi olc uzerinde olculer yaziyo paketin. Bi 10 cm kucukse max olcuden bence rahat olur
Saclar fln guzel gorunuyor hee. Benim hep beyaz dolu
Benm de hep beyaz dolu ama fotida belli olmamis kalitesi dustugu icin. Seninki de belli diil ayrica
Cirkinlige bak. Bahsettigim sey bu iste. 30 kisilik evde her gun sevismeseniz noluyo yani. Zaten 5 aile ayni evde yasiyosan uremesen noluyo. Bi de zil takmislar. E ne gerek var.orta yerde yapin herkesin haberi oluyo madem.Ben 10 yillik evliyim ilk.cocuga 5. Yilda ancak karar verdim insanlarin bu azmi beni sasirtiyo gercekten

Herkeslere gunaydin. Oldum tam 36+0. Dun gece bi sancilandim allahim.doguruyorum galiba diyorum. Dakika tuttum.ilk 3 sanci 15.dkda geldi. Uyuyorum aralarda uyandiriyo falan. Sonrakiler duzensiz geldi de yalanci oldugunu anladm. Cok.yoruldugumdan oldu galiba

Dondurma nasıl sevilmez yaaa benim küçüklüğümden beri 1- su 2- dondurma nereye gitsek su ve dondurma istermişim hala da öyleyim

Doktor da iplemedi siz de iplemediniz beni
Kolestaz geçiren var mı hiç sadece el ve ayakta olmuyor mu? Karaciğer enzimlerine mi baktırmak gerekiyor başka bir testi mi var?

Kolestaz geçiren var mı hiç sadece el ve ayakta olmuyor mu? Karaciğer enzimlerine mi baktırmak gerekiyor başka bir testi mi var?
Iplememek demeyeleim de gormemis olabiliriz ya da fikrimiz olmayabilir. Kolestaz cok kasinti icten icten kasinti diye biliyorum ama sadece el ayakta olmaz ben vucudu kasinan biliyorum yani.

Benimde kabızlık sorunum oluyor, gece eşimle oturduk kayısı yedik üzerine su içtim sabah ilaç gibi etki etti.

Ben gordum ama bilmedigim konuda yanlis bir sey yazmayayim dedim. Gecmis olsun. Inan bi fikrim yok.

Kızlar günaydın bende bu korseyi aldım acaba doğumdan hemen sonramı kullanmalıyım 3-4 gün sonramı

Eklentiler

• 2AC47564-E03F-4AF3-84FB-D1791C172FEF.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 76
Iplememek demeyeleim de gormemis olabiliriz ya da fikrimiz olmayabilir. Kolestaz cok kasinti icten icten kasinti diye biliyorum ama sadece el ayakta olmaz ben vucudu kasinan biliyorum yani.
Biliyorum canım şaka yaptım zaten iplememek diyerek, o yüzden tekrar sorayım dedim

Kızlar günaydın bende bu korseyi aldım acaba doğumdan hemen sonramı kullanmalıyım 3-4 gün sonramı
Bende de bundan var. Turkiyeye gittigimde almistim. Ilkinde kullanmadim korse, cok sicakti gozum gormedi zaten sismandim koca gobegim kaldi. Bu sefer takicam ama sanirim 2-3 hafta sonra takiliyor. Ben de emin degilim. Bilen varsa yazabilir mi?

Ya daha işe yaramadı, ben de çok mu içtim acaba diyodum. Kaç ölçek iciyordunuz, içinden çıkan ölçek iki taraflı bir taraf minik tek ölçü, bir taraf 12 ölçüye kadarmış. Prospektuste kabızlık sorunu için 6-12 ölçü arası yaziyodu ona göre içtim ama acaba hamilelikte fark ediyor mu, çok mu koydum diye kafama takılmadı da değil

Benim doktorum eve gecince korseni takabilirsin demisti ilkinde. Ama her doktor ayni seyi dusunmeyebilir doktoruna sor bence canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…