Ah keşke geçse benim de ya doğal yollarla geciremedim ben, arada bir yokluyor beni birde hamileligin başında olmuştu bu kadar uzun süreli ne yapsam fayda etmemişti cok zor geçmiştiBenimde kabızlık sorunum oluyor, gece eşimle oturduk kayısı yedik üzerine su içtim sabah ilaç gibi etki etti.
Benm de hemoroid sorunum var. O etki etmezse hemen lavman al. Onun etki etmesi icin bol au icmelisin bu arada.Ah keşke geçse benim de ya doğal yollarla geciremedim ben, arada bir yokluyor beni birde hamileligin başında olmuştu bu kadar uzun süreli ne yapsam fayda etmemişti cok zor geçmişti
Kimse bir sey demedi, doktordan duymadim. ben sadece nst kalp atisi konusuna istinaden endiseleniverdim, sizi de endiselendirdim. Covid deyince benim icin esittir ates olunca yani ben covid konusunu atesten yola cikarak degerlendirdigimden oldu. Kisacasi ates ya da covid ya da bogaz enfeksiyonu bebege gecer mi bir zarari olur mu bilmiyorum ben de. Sadece umarim gecmemistir diye dua ediyorum. Kim bilir ben 3 kez atesliyken bebegimin kalp atislari nasildi. Dogum yaklastikca bebegimin sagligindan endiseleniyorum. Hastaliklarim ve diyabetim aklima geliyor ve birden tutusmus gibi endiseleniyorum. Siz bana bakmayin.Ya zaten ben ilk pozitif yazısını okuyunca çok korkmuş strese girmiştim. Direkt doktoruma sormuştum böyle demişti. Bence çok endişelenecek bir durum olsaydı söylerdi ama. Benim tek gerildiğim nokta dediğin gibi bu kalp atış hızı.
Anladım içimizi ferah tutalım. Covidn ilk zamanları aşı falan da olmadan hastanede yatıp geçirip ağır geçiren bi çok kişi sağlıkla kavuştu bebeğine. Benim de aklıma takıldı ama bir şey olmaz inşallahCovidin ilk basladigi zamanlarda yine hasta olmustum 1-2 hafta surdu. Bebegimde herhangi bir sorun olmadi cok sukur ama o zaman sadece bogaz agrisi ve kuru oksuruk vardi ama hic atesim yukselmedi. Bu hamileligimde 3 kez ates cikardim.
Ben 45 kg ile evlendim 34 beden giyiyordumDondurma nasıl sevilmez yaaabenim küçüklüğümden beri 1- su 2- dondurma nereye gitsek su ve dondurma istermişim hala da öyleyim
M Mirune bak bu da doğru benim arkadaşım 30 küsür haftalıkken covid oldu ve aşırı ağır geçirdi. Tosun gibi bebesi var şimdi. Hiç bir sıkıntı yok. Bence çocuğa geçecek kadar şiddetli olmuş olsaydı bunu bir şekilde kontrollerde hissederdin belli olurdu diye düşünüyorum. Cumartesi günü doktora gideceğim o zaman soracağım bakalım tekrardan. Paylaşırım burada da.Anladım içimizi ferah tutalım. Covidn ilk zamanları aşı falan da olmadan hastanede yatıp geçirip ağır geçiren bi çok kişi sağlıkla kavuştu bebeğine. Benim de aklıma takıldı ama bir şey olmaz inşallah
Ne kadar bu ve nerden aldınız?Kızlar günaydın bende bu korseyi aldım acaba doğumdan hemen sonramı kullanmalıyım 3-4 gün sonramı
Bana her yemekten sonra bir ölçü demişti dr.Ya daha işe yaramadı, ben de çok mu içtim acaba diyodum. Kaç ölçek iciyordunuz, içinden çıkan ölçek iki taraflı bir taraf minik tek ölçü, bir taraf 12 ölçüye kadarmış. Prospektuste kabızlık sorunu için 6-12 ölçü arası yaziyodu ona göre içtim ama acaba hamilelikte fark ediyor mu, çok mu koydum diye kafama takılmadı da değil
Ya ben bilmediğim için yazmadım. Şimdi yorum yapmayayım dedim bilmediğim konu hakkında.Doktor da iplemedi siz de iplemediniz beni
Kolestaz geçiren var mı hiç sadece el ve ayakta olmuyor mu? Karaciğer enzimlerine mi baktırmak gerekiyor başka bir testi mi var?
Bugün bekleyim etki etmesini bol suyla o zaman, su cok icmedim cunku. Lavmana doğru gidiyorum zaten ama kullanılmıyor saniyodum ben gebelikteBenm de hemoroid sorunum var. O etki etmezse hemen lavman al. Onun etki etmesi icin bol au icmelisin bu arada.
Duphalac banada etki etmedi, hamilelikte bende çok çektim ara ara yokluyor yine. Duphalac içmeside zor midemi bulandırıyordu. Dolcolax hap verdi sonra doktorum. 3 tane içince hemen etki etti o da.Ah keşke geçse benim de ya doğal yollarla geciremedim ben, arada bir yokluyor beni birde hamileligin başında olmuştu bu kadar uzun süreli ne yapsam fayda etmemişti cok zor geçmişti
Annem anlatır çarşıdan gelmişiz minibüsten inmişiz evin sokağındayız su diye tutturmuşum annem eve geldik demiş o zaman bi doyduyma alalım demişimBen 45 kg ile evlendim 34 beden giyiyordumhic 50 kg olmadım takı evlenip 3. yılıma kadar yemek yemeyi hic sevmezdim hele tatlı , pasta, dondurma hiiiccc sevmezdim kızımda hamileyken de hiç sevmezdim zaten kızımda 3 kg almıştım kizim şimdi şerbetli tatlı sevmez , pasta minnacık yer, çikolata bile çok az yer istemez ama dondurmaya bayılır ilk su ikinci olarak dondurma ister nereye gitsek dondurmanin tadını bilmeden kışın dondurma diye tutturuyordu benim gibi hemen boğaz enfeksiyonu olmasın diye kışında alıyorduk ama bu bebem çılgın şekerim cikmasaydi 90 kg ile tamamlardim dogumu
Ben onu M beden almışım alalı da baya oldum değiştiremiyorum. Büyük alın diyorlar kaç kilo olursanız olun L beden almak gerekiyormuş galiba. Küçük mü gelir ki sence canım ?
Benim ki haftasından önde kg olarak, 36 haftada 2800 olacak rahat, 2.5 dan az olmayacak. Prima premiumcare 1 beden aldım 1 paket ama 3 kg altına büyük demişler yorumlarda e ticaret sitelerinde,Stoklamak çok mantıklı değil aslında bakalım bebeğinin totosu hangisini beğenecek. En iyi marka bile bazen alerji yapabiliyor en dandiği iyi gelebiliyor yani elinde patlama ihtimali de var ama ben premium care aldım Şubat indiriminden. O zaman tanesi 2 liraya geliyordu şimdi 3 TL
1 paket (70li) 1 numara 2 paket de (60lı) 2 numara sonrasi kilosuna göre bakıcam artık. Sen 1 numarayı kesin bitirisin, oğlum biraz iriydi her emzirmeden sonra kaka yapmasına rağmen 1 numara bitmemişti. Seninki erken doğacağı için (eğer kilosu 2.5'dan azsa) 1 paket de prematüre yani 0 numara alsan iyi olur 3 kg'dan başlıyor 1 numara bezler daha küçük bebeğe büyük gelir.
Ah keşke geçse benim de ya doğal yollarla geciremedim ben, arada bir yokluyor beni birde hamileligin başında olmuştu bu kadar uzun süreli ne yapsam fayda etmemişti cok zor geçmişti
Linkini buldumNe kadar bu ve nerden aldınız?
Cnm benim bacaklarımda olmuştu, aşırı kaşıntı ve döküntü dr.um vucudunun başka yerlerinde de olursa gel test yapalım dedi bana, tek bölgede kaşıntı şeklinde olmaz kolestaz dedi, ben bepantenin kortizonsuz kşıntı kremini kullandım o süreçte geçti kaşıntım, birde soğuk su ve buz uygulaması çok iyi geldiDoktor da iplemedi siz de iplemediniz beni
Kolestaz geçiren var mı hiç sadece el ve ayakta olmuyor mu? Karaciğer enzimlerine mi baktırmak gerekiyor başka bir testi mi var?
Bende kefir içiyorum normalde kabızlık hatta hemoroid problemim var demir hapı da günde ikiye çıkardı doğum yakın diyeAh keşke geçse benim de ya doğal yollarla geciremedim ben, arada bir yokluyor beni birde hamileligin başında olmuştu bu kadar uzun süreli ne yapsam fayda etmemişti cok zor geçmişti
Evlendikten 2 ay sonra mı bebek düşündünüzAnnem anlatır çarşıdan gelmişiz minibüsten inmişiz evin sokağındayız su diye tutturmuşum annem eve geldik demiş o zaman bi doyduyma alalım demişimbende 50 kilo evlendim ama 2 ayda 6 kilo aldım 56 ile hamile kaldım, hedefim 70te bitirmek hamileliği son 1 kg hakkım kaldı :) bende faranjit oluyorum kışın dondurma soğuk su içtim bikaç kez faranjit oldum ama yine olsa yine yerim içerim :) baklavacıda çalışıyorum hiç canım çekmez aklıma gelmiyor, dondurma üretimi de var hergün mutlaka denerim bugün neli var diye giriyorum dondurma bölümüne :))
Bende kararlıyım önümüzdeki yaza kadar 1 sene var :) fit anne olmak istiyorumLinkini buldumgüzele benziyor yorumlarda iyi idi benim pilatese filan başlamam lazım doğum sonrası ne zaman izin veriliyorsa tabi fit olcam kararlıyım hamilelik öncesi baya istikrarlı diyet ve pilates yaptım dı
Ben de bunu kullandım ama sezaryen olduğum için 1 ay beklemiştim kullanmak için. Şortlu korselere göre kullanımı hem daha kolay hem de o kadar terletmiyorLinkini buldumgüzele benziyor yorumlarda iyi idi benim pilatese filan başlamam lazım doğum sonrası ne zaman izin veriliyorsa tabi fit olcam kararlıyım hamilelik öncesi baya istikrarlı diyet ve pilates yaptım dı
Benim boyumda 1,59Bende kefir içiyorum normalde kabızlık hatta hemoroid problemim var demir hapı da günde ikiye çıkardı doğum yakın diye
Evlendikten 2 ay sonra mı bebek düşündünüzSenin boyunda uzun ben 1.60 azıcık fazla kilo alsam yuvarlanirim bende 57 kg ile hamile kaldım şuan 64 kg'la tamamlayacağım doğumdan sonra acaba dondurma yemek ister miyim lohusa döneminde de isterim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?