2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün bekleyim etki etmesini bol suyla o zaman, su cok icmedim cunku. Lavmana doğru gidiyorum zaten ama kullanılmıyor saniyodum ben gebelikte
Ben ogluma hamileyken neler kullandim. Hemoroid icin krem fitil mesela. Sonra ameliyat oldum. 1 hafta musil kullandim 4 gun sabah aksam kuvvetli agri kesici igneler yapildi. Kar zarara bakip veriyo doktorlar valla

Ya madem böyle bir şey var. 36 da hurma ada çayı bilmem ne ile eziyet etmeye başlayacağımıza 38 39 da hint yağını içer doğururuz işte
Ben henüz hurmaya başlamadım pek sevemiyorum hurmayı. Ama adaçayına başlayalı 1 hafta oldu. Hint yağı aklımda olsun hatta alıp kenara koyayım bari ne olur ne olmaz

Direkten dönmüşsün valla 1 hafta daha sabret 37+0 dan sonra sancıları sal gitsin

Ben henüz hurmaya başlamadım pek sevemiyorum hurmayı. Ama adaçayına başlayalı 1 hafta oldu. Hint yağı aklımda olsun hatta alıp kenara koyayım bari ne olur ne olmaz
Ben de bu hafta başlayacaktır korktum. Belki benim bebeğin gelesi falan vardır şimdi covidken gelir dedim. haftaya başlayacağım geri. Diye diye doğuma kadar başlayamayacağıö böyle giderse. Bu hint yağını nereden alacağız? Haftaya alayım bende çarşıya çıkınca ada çayı hurma falan topluca. Başka Bi şey var mı onu da deniyim.

Benim sorunum emzirme girince devreye zaten kilo veriyorum ve hatta daha çok veriyorum xs oluyorum L dan bir anda bunda da böyle olcak mi diye kiyafet vs alamıyorum da önümü görene kadar da iyice zam gelir napsın bu kız

Ben de bunu kullandım ama sezaryen olduğum için 1 ay beklemiştim kullanmak için. Şortlu korselere göre kullanımı hem daha kolay hem de o kadar terletmiyor
Bende alayım şortlu korse daha zor olur. 1 ay sonra kullanırız napalim

Ben de bunu kullandım ama sezaryen olduğum için 1 ay beklemiştim kullanmak için. Şortlu korselere göre kullanımı hem daha kolay hem de o kadar terletmiyor
Benim anam bir kaç gün sonra çarşaf bağlamıştı. İlk olunca korse kimsenin aklına gelmemişti almamıştık gerçi yine almadım

Benim sorunum emzirme girince devreye zaten kilo veriyorum ve hatta daha çok veriyorum xs oluyorum L dan bir anda bunda da böyle olcak mi diye kiyafet vs alamıyorum da önümü görene kadar da iyice zam gelir napsın bu kız
Umarım bende veririm ilk olacağı için nasıl gidecek benim belli değil

Hurma hergün yerim hamile değilkende çok severim bana bağımlılık yaptı bir etkisi yok

Hint yağını aktardan bulabilirsiniz ama iyi araştırın yağlarda çok oyunlar var. Çok değişik yöntemleri var kimyasal işlemlerle çoğaltılıyor

Yok ben sezaryen olacam işleri karıştırmayayım
Şaka yapıyorum zaten öyle şey olur mu haftan da zaten küçük bu yağ için. her söylediğimi ciddiye almayın yav daha kimse emin değil bu hint yağından. Bende hurmayı çok severim ama yemiyorum da nedense neyse hafta başlıyorum inşallah tüm her şeyi deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…