Şaka yapıyorum zaten öyle şey olur mu haftan da zaten küçük bu yağ için.her söylediğimi ciddiye almayın yav daha kimse emin değil bu hint yağından. Bende hurmayı çok severim ama yemiyorum da nedense neyse hafta başlıyorum inşallah tüm her şeyi deneyeceğim
Su kefiri denediniz miAh keşke geçse benim de ya doğal yollarla geciremedim ben, arada bir yokluyor beni birde hamileligin başında olmuştu bu kadar uzun süreli ne yapsam fayda etmemişti cok zor geçmişti
Ya inan ben çok erken haftalardan bu yana çekiyorum o ağrıyı. Henüz bir çare bulamadım sanırım çaresi de yok zaten. Arkadaşım bana doğumdan sonra da bir süre devam ediyor sonra geçiyor demiştiKızlar bu çatı ağrısı neden geçmiyor normal mi ya hiç geçmedi dün de vardı bu kadar değildi ama bugün yürüdükçe canımı yakıyor yatınca sorun yok normal mi ya
Onlarda önemli şeyler benceSonunda eksik listesi çıkardım ve liste başına bilin ne yazdım
Hastanede dağıtmak için süsler
Sonra beşik üstüne ışıklı toplar
Liste sonuna doğru şampuan sabun tırnak makası hastane çıkışı gibi şeyler geldi
Naptın canım nasıl oldun?Sağolun kızlar tek tek mesajlarıniz içinokudum ama cevap veremiyorum ayrı ayrı. Sonraki nst lerde sancım cıktı. 1 cm de acıklıgım varmıs hemen doktor ciğer geliştirici iğne yaptı, erken dogumu önleyecek bir de hap verdiler 3 tane yarım saat arayla içtim. Bi parasetamol verdiler ateşim düzeldi. Başım dişim ve belim cok agrıyordu parasetamol den sonra düzeldm biraz. Sonra yine nst cekildi bir saate yakın sancı cıkmamıs cok sukur. Tedaviye yanıt verirsem daha vaktim var vermezsem bebek gelecek ama veriyorum gibi bilemiyorum. Bugum covid testini alamadılar dorttem sonra alınmıyomus sabah alacaklar su anda supheli olarak yatıyorum kimseyi almıyorlar yanıma. Bebeöin de kalp atısları 160 da seyretti son nst de. Kendi doktorumla görüstüm ateştendir carsambaya kadar dayan ben geleceğim tedaviye yanıt verirsen 1 cm ile dogum basladı diye düsünme ciğer geliştirici cok iyi olmus dedi carsamba kendi doktoruma gideceğim yarın buradan sağlıkla taburcu olursam. Bu arada benim nabiz da arada yükseliyor. Bakalım ne olacak. Dua edin kızlar bebem daha çok küçük sağolum iyi dilekleriniz için
Bende en azından liste yaptım buraya gelmeden önce siz hadi demeden önce o bile yoktu yatmaya devam ediyordumOnlarda önemli şeyler benceBenşm eksiğim kalmadı şükür. Varsa da çıktıkça alırım artık
Allah kolaylık versin valla her şeyde zamlandıBende en azından liste yaptım buraya gelmeden önce siz hadi demeden önce o bile yoktu yatmaya devam ediyordum
Puset beşik anam çok şey var ebebeğe bir girip çıkmam lazım
Ay keske ben de oyle zayiflasam xs de gozum yok m olsam yeterBenim sorunum emzirme girince devreye zaten kilo veriyorum ve hatta daha çok veriyorum xs oluyorum L dan bir anda bunda da böyle olcak mi diye kiyafet vs alamıyorum da önümü görene kadar da iyice zam gelir napsın bu kız
Benm.aylardir var yururken kalkmaya calisirken vs sanki bocak saplaniyo bazen. Ama dogurunca geciyo az kaldiKızlar bu çatı ağrısı neden geçmiyor normal mi ya hiç geçmedi dün de vardı bu kadar değildi ama bugün yürüdükçe canımı yakıyor yatınca sorun yok normal mi ya
Evet çok pahalı benimde acele etmeme nedenim o zaten herkes hediye alıyor ya da ne eksiğin var onu biz alalım dyor aynı şeyi almış olmamak için bekledim. Bir arkadaşım doğum yaptı 3 4 aylık bebeği tüm kıyafetlerini küvetine kadar bana bohçalıyor. Okadar çabuk büyüyorlar ki çoğu hiç giyilmeden küçülmüş.Allah kolaylık versin valla her şeyde zamlandıbizim sadece beşik eksiğimiz kaldı onu da kb alacak inşallah
Oh iyi maşallah. Ben nedense sorana gerek yok dedim. Kendim almayı tercih ettim. Almak isteyen büyük kıyafet alsın yeter bana.Evet çok pahalı benimde acele etmeme nedenim o zaten herkes hediye alıyor ya da ne eksiğin var onu biz alalım dyor aynı şeyi almış olmamak için bekledim. Bir arkadaşım doğum yaptı 3 4 aylık bebeği tüm kıyafetlerini küvetine kadar bana bohçalıyor. Okadar çabuk büyüyorlar ki çoğu hiç giyilmeden küçülmüş.
Arkadaşlarım sağolsun lar hepsi soruyor eksiğimi alıyor beni çok rahatlattılar. Çok büyük alışverişim kalmadı liste yaparken farkettim herşeyi neredeyse almışlar
Montları dahi en az 10 tane olmuştur
Neden ki eksik listeni gönder o kişide bütçesine göre olanı alsın. Hem senin işin görülür hemde ne alacam oldu olmadı derdine düşmez. Biz arkadaşlarla hep bunu yaparız doğum günleri dahilOh iyi maşallah. Ben nedense sorana gerek yok dedim. Kendim almayı tercih ettim. Almak isteyen büyük kıyafet alsın yeter bana.
Bilmiyorum. Eşimde pek istemedi bende istemedim. Gerek görmedik belki de heves ettikNeden ki eksik listeni gönder o kişide bütçesine göre olanı alsın. Hem senin işin görülür hemde ne alacam oldu olmadı derdine düşmez. Biz arkadaşlarla hep bunu yaparız doğum günleri dahil
Fotoğraflarda uzun boylu olduğunu düşünmüştümBenim boyumda 1,59ailemde genetik erken menapoz riski varmış ablamdan öğrendim evlenince :/ amh testi zaten yaptırmıştım evlilikten önce, 6 ay sonra tekrar yaptırınca rezervimin yarısı gitmişti. Tüp bebek doktoruyla görüşünce korkuttu bizi, ablamında doktoruydu, durumun ciddiyetini anlatmıştı. Ya embriyo donduracaktık yada deneyecektik. Eşim benden 2 yaş küçük daha yeni evliyiz en az 2 sene çocuk istemiyorduk. Başta dondurma kararı aldık, sonra pisikolojik ve maddi sıkıntı yaşayacağımızı düşündüm eşimi ikna ettim deneyelim zaten olmaz hemen dedik. İlk denemede hamile kaldım şansa ara ara düşünüyoruz 3 hafta sonra bebeğimiz olacak çok garip geliyor hala bize :) en başta görev gibi başlamıştık çünkü.
Bence lohusa döneminde de tatlı dondurma isteriz :) zaten 1-2 hafta salalım kilo düşünmeyelim sonra çaresine bakarız
Benimki 38.1 di atesim hastaneye gelince düşürdüler. Bebekle iste nabiz yuksekliği yaptı sadece sıkıntı yok atesşin gecince düzelcek dediler bu sabah nst cekildi 140 lara 150 lere gerilemiş cok nadir 160 170 oldu o da oynadıgı zamanlar. Bebeği etkilemez dedilerCanım çok geçmiş olsun içinde rahat olsun. Bebeğin bekleyecek biraz daha eminim. 1 cm açıklık hiç bir şey. İnşallah zamanında sağlıkla doğum yapacaksın
Benşm normal vücut ısım hep 35.5 çıkardı covid kaynaklı 37.8 e kadar yükseldi ama şükğr fazlası olmadı. Bu şimdi bebeği etkiliyor mu?
İlk heves farklıdırBilmiyorum. Eşimde pek istemedi bende istemedim. Gerek görmedik belki de heves ettikama 2 çocuk olmuş olsa yine kendim alırdım herhalde ihtiyaçları.
İyiyim canım sabah nst cekildi bebek kalp atısı ve sancılarım iyiymiş 2. Doz ciğer geliştirici oldum. Ama vucudumda krgınlık var bad agrısı ve hafif öksürük bugun covid testi aldılar yarın cıkar diyolar sonucu bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?