2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arada tutuyor saflığım idareet

Kızlar bu çatı ağrısı neden geçmiyor normal mi ya hiç geçmedi dün de vardı bu kadar değildi ama bugün yürüdükçe canımı yakıyor yatınca sorun yok normal mi ya

Kızlar bu çatı ağrısı neden geçmiyor normal mi ya hiç geçmedi dün de vardı bu kadar değildi ama bugün yürüdükçe canımı yakıyor yatınca sorun yok normal mi ya
Ya inan ben çok erken haftalardan bu yana çekiyorum o ağrıyı. Henüz bir çare bulamadım sanırım çaresi de yok zaten. Arkadaşım bana doğumdan sonra da bir süre devam ediyor sonra geçiyor demişti

Onlarda önemli şeyler bence Benşm eksiğim kalmadı şükür. Varsa da çıktıkça alırım artık

Naptın canım nasıl oldun?

Onlarda önemli şeyler bence Benşm eksiğim kalmadı şükür. Varsa da çıktıkça alırım artık
Bende en azından liste yaptım buraya gelmeden önce siz hadi demeden önce o bile yoktu yatmaya devam ediyordum
Puset beşik anam çok şey var ebebeğe bir girip çıkmam lazım

Bende en azından liste yaptım buraya gelmeden önce siz hadi demeden önce o bile yoktu yatmaya devam ediyordum
Puset beşik anam çok şey var ebebeğe bir girip çıkmam lazım
Allah kolaylık versin valla her şeyde zamlandı bizim sadece beşik eksiğimiz kaldı onu da kb alacak inşallah

Benim sorunum emzirme girince devreye zaten kilo veriyorum ve hatta daha çok veriyorum xs oluyorum L dan bir anda bunda da böyle olcak mi diye kiyafet vs alamıyorum da önümü görene kadar da iyice zam gelir napsın bu kız
Ay keske ben de oyle zayiflasam xs de gozum yok m olsam yeter
Benm.aylardir var yururken kalkmaya calisirken vs sanki bocak saplaniyo bazen. Ama dogurunca geciyo az kaldi

Allah kolaylık versin valla her şeyde zamlandı bizim sadece beşik eksiğimiz kaldı onu da kb alacak inşallah
Evet çok pahalı benimde acele etmeme nedenim o zaten herkes hediye alıyor ya da ne eksiğin var onu biz alalım dyor aynı şeyi almış olmamak için bekledim. Bir arkadaşım doğum yaptı 3 4 aylık bebeği tüm kıyafetlerini küvetine kadar bana bohçalıyor. Okadar çabuk büyüyorlar ki çoğu hiç giyilmeden küçülmüş.

Arkadaşlarım sağolsun lar hepsi soruyor eksiğimi alıyor beni çok rahatlattılar. Çok büyük alışverişim kalmadı liste yaparken farkettim herşeyi neredeyse almışlar

Montları dahi en az 10 tane olmuştur

Oh iyi maşallah. Ben nedense sorana gerek yok dedim. Kendim almayı tercih ettim. Almak isteyen büyük kıyafet alsın yeter bana.

Oh iyi maşallah. Ben nedense sorana gerek yok dedim. Kendim almayı tercih ettim. Almak isteyen büyük kıyafet alsın yeter bana.
Neden ki eksik listeni gönder o kişide bütçesine göre olanı alsın. Hem senin işin görülür hemde ne alacam oldu olmadı derdine düşmez. Biz arkadaşlarla hep bunu yaparız doğum günleri dahil

Neden ki eksik listeni gönder o kişide bütçesine göre olanı alsın. Hem senin işin görülür hemde ne alacam oldu olmadı derdine düşmez. Biz arkadaşlarla hep bunu yaparız doğum günleri dahil
Bilmiyorum. Eşimde pek istemedi bende istemedim. Gerek görmedik belki de heves ettik ama 2 çocuk olmuş olsa yine kendim alırdım herhalde ihtiyaçları.

Fotoğraflarda uzun boylu olduğunu düşünmüştüm tüp bebek tedavisi maddi manevi çok yıpratıcı kullanılan bir sürü ilaç sağlığını metabolizmani iyice bozuyor iyiki spontan hamilelik olmuş şimdi hamile kalıp doğum yapınca menopoz süresi uzar inşallah ay yok kiloyu hiç takmıyorum zaten bir süre sonra kendiliğinden gidiyor bebelerim büyüsün spora giderim canımın istediği herseylerden yiyeceğim inşallah

Benimki 38.1 di atesim hastaneye gelince düşürdüler. Bebekle iste nabiz yuksekliği yaptı sadece sıkıntı yok atesşin gecince düzelcek dediler bu sabah nst cekildi 140 lara 150 lere gerilemiş cok nadir 160 170 oldu o da oynadıgı zamanlar. Bebeği etkilemez dediler

A avozge canım çok geçmiş olsun son durum ne daha iyi misin?
İyiyim canım sabah nst cekildi bebek kalp atısı ve sancılarım iyiymiş 2. Doz ciğer geliştirici oldum. Ama vucudumda krgınlık var bad agrısı ve hafif öksürük bugun covid testi aldılar yarın cıkar diyolar sonucu bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…