Ay insallah bana da kendi doktorum oyle dedi bu gece de hastanedeyim yarın cıkabilirsem kendi doktoruma gideceğim.Hepsi atestendir doktorun dedigi gibi. Guzel gelismeler, her sey kontrol altina aliniyor gibi. 1 cm acikliktan korkma. Ben 2 cm aciklikla gezdim 1 ay. 39da sezaryenle aldilar bebegi, acikliga ragmen dogum kendiliginden baslamamisti. Oluyormus aciklik son ay. Normalmis.
Çok sevindim canım iyi olmasına/olmanıza. Test verdin mi peki?Benimki 38.1 di atesim hastaneye gelince düşürdüler. Bebekle iste nabiz yuksekliği yaptı sadece sıkıntı yok atesşin gecince düzelcek dediler bu sabah nst cekildi 140 lara 150 lere gerilemiş cok nadir 160 170 oldu o da oynadıgı zamanlar. Bebeği etkilemez dediler
Ay hemen simdi acılmayım da soyle bi 3 4 hafta daha beklese yeter insallah. Cok sukur ciğer gelistiriciyi de vurunca içim eahat etti zaten1cm açıklık korkutmasın seni canım doktor da söylemiş merak etme daha doğmaz o. Önlem amaçlı ciğer gelistirici de yapmışlar. Gözlem altında olman da iyi olmuş. Ateş düşünce nabız da normale döner sağlıkla taburcu olur gününü beklersin hiç merak etme. Sancı, su veya Nisan gelmesi olmayınca doğum başlangıcı sayılmıyor. Nişan gelince bile baya bekletiyorlar. Hatta şöyle düşün demek ki kolay açılacaksın doğumun kolay olacak
Şifa dilerim tez zamanda sizede bebişede.Ay insallah bana da kendi doktorum oyle dedi bu gece de hastanedeyim yarın cıkabilirsem kendi doktoruma gideceğim.
Covid yarın cıkacakmıs bugun 4 te toplu yolluyolarmıs o yüzden bu devlet adamı kanser ediyor cidden benim bi covid sonucumu 3 günde cıkaracaksa ben her ay 2000 lira niye bagkur primi ödüyorum acabaCok gecmis olsun canim senin bebekte aceleci az daha sıksın dişinicovid testin ne cikti peki insallah negatiftir .. nabzi oda cok etkiliyor
İyiyim xanım nst sonucları iyi geldi cok sukur ama covid sonucunu bekliyoruz bakalım kırgınlıgım halsizliğim var sadece bebekle ilgili bir sıkıntı yok cok sukurNaptın canım nasıl oldun?
Evet bugun aldılar da sonuc yarına sarkabilir bakalım ona kadar süpheli süpheli odada yatıyorumÇok sevindim canım iyi olmasına/olmanıza. Test verdin mi peki?
Sağolasın canımŞifa dilerim tez zamanda sizede bebişede.
Siz yine az ödüyormuşsunuz benden kestikleri sgk primi kaç katı ve sonuç hiçbir sağlık yardımını tam alamıyorum hiç bir medikal malzememi karşılamıyor. Red de edemiyorsun ben sgk siz çalışmak istiyorum dediğinde de kabul etmiyor ona ödediğim para beni çiçek gibi baktırır özeldeCovid yarın cıkacakmıs bugun 4 te toplu yolluyolarmıs o yüzden bu devlet adamı kanser ediyor cidden benim bi covid sonucumu 3 günde cıkaracaksa ben her ay 2000 lira niye bagkur primi ödüyorum acaba
Anladım canım dikkat et kendine. Nasılsın hissediyorsun şimdi?Evet bugun aldılar da sonuc yarına sarkabilir bakalım ona kadar süpheli süpheli odada yatıyorum
Sıkılmışsınızdır birde şüpheli diye kimseyi almıyorlar dır değil miEvet bugun aldılar da sonuc yarına sarkabilir bakalım ona kadar süpheli süpheli odada yatıyorum
Leylek bacak olmuştumAy keske ben de oyle zayiflasam xs de gozum yok m olsam yeter
Benm.aylardir var yururken kalkmaya calisirken vs sanki bocak saplaniyo bazen. Ama dogurunca geciyo az kaldi
Bazen bana oluyor karin agrisi gibi mide agrisi gibi mide agrima benim sıcak su iyi gelir hemen ayaklarima sıcak su koyuyorum geçiyor. Artik büyüdü ağırlık var çekiyorlar sanki aşağı doğru ağrimsi garip hisler yaşıyorum.Kızlar bebek hareket ettikçe ince ince karın ağrım oluyor normal mi bu ya? Bilmemek ne kötü.
Ben demir hapı kullanmıyorum şuan, ona ragmen böyle. Kullandığım dönem berbattı ya. Kabız olmadan önce dikkat etmek lazım olunca süründürüyo malesef, kefir baya iyi aslında da ben devamlılığı sağlayamadımBende kefir içiyorum normalde kabızlık hatta hemoroid problemim var demir hapı da günde ikiye çıkardı doğum yakın diye
Evlendikten 2 ay sonra mı bebek düşündünüzSenin boyunda uzun ben 1.60 azıcık fazla kilo alsam yuvarlanirim bende 57 kg ile hamile kaldım şuan 64 kg'la tamamlayacağım doğumdan sonra acaba dondurma yemek ister miyim lohusa döneminde de isterim galiba
Aynen aynen öyle işte. Aslında tarifte edemiyorum. Mesela bazen sağıma yatamıyorum mide ağrısından. Sağa yatmayı bırak bazen hiç yatamıyorum. Öyle kötü.Bazen bana oluyor karin agrisi gibi mide agrisi gibi mide agrima benim sıcak su iyi gelir hemen ayaklarima sıcak su koyuyorum geçiyor. Artik büyüdü ağırlık var çekiyorlar sanki aşağı doğru ayrımsi garip hisler yaşıyorum.
Bu kabızlık ve hemoroidin sadece stresi bile insanı mahvediyor ya bayram günü mahvoldum. Bugun de duzelmezse yarin kayseride dr a giderim muhtemelenBen ogluma hamileyken neler kullandim. Hemoroid icin krem fitil mesela. Sonra ameliyat oldum. 1 hafta musil kullandim 4 gun sabah aksam kuvvetli agri kesici igneler yapildi. Kar zarara bakip veriyo doktorlar valla
Normal artik bu agrilar düşünsene organlar ne halde su anda karnımızda 2 bucuk kiloluk bebek plesantasi suyu hepsi ağırlık doğuma da hazırlıyor vücut kendini az kaldı bebeler çıkınca rahata ercek vücutAynen aynen öyle işte. Aslında tarifte edemiyorum. Mesela bazen sağıma yatamıyorum mide ağrısından. Sağa yatmayı bırak bazen hiç yatamıyorum. Öyle kötü.
O nasil bir şey ilk defa duydum onuSu kefiri denediniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?