2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay insallah bana da kendi doktorum oyle dedi bu gece de hastanedeyim yarın cıkabilirsem kendi doktoruma gideceğim.

Çok sevindim canım iyi olmasına/olmanıza. Test verdin mi peki?

Ay hemen simdi acılmayım da soyle bi 3 4 hafta daha beklese yeter insallah. Cok sukur ciğer gelistiriciyi de vurunca içim eahat etti zaten

Cok gecmis olsun canim senin bebekte aceleci az daha sıksın dişini covid testin ne cikti peki insallah negatiftir .. nabzi oda cok etkiliyor
Covid yarın cıkacakmıs bugun 4 te toplu yolluyolarmıs o yüzden bu devlet adamı kanser ediyor cidden benim bi covid sonucumu 3 günde cıkaracaksa ben her ay 2000 lira niye bagkur primi ödüyorum acaba

Covid yarın cıkacakmıs bugun 4 te toplu yolluyolarmıs o yüzden bu devlet adamı kanser ediyor cidden benim bi covid sonucumu 3 günde cıkaracaksa ben her ay 2000 lira niye bagkur primi ödüyorum acaba
Siz yine az ödüyormuşsunuz benden kestikleri sgk primi kaç katı ve sonuç hiçbir sağlık yardımını tam alamıyorum hiç bir medikal malzememi karşılamıyor. Red de edemiyorsun ben sgk siz çalışmak istiyorum dediğinde de kabul etmiyor ona ödediğim para beni çiçek gibi baktırır özelde

Kızlar bebek hareket ettikçe ince ince karın ağrım oluyor normal mi bu ya? Bilmemek ne kötü.

Ay keske ben de oyle zayiflasam xs de gozum yok m olsam yeter

Benm.aylardir var yururken kalkmaya calisirken vs sanki bocak saplaniyo bazen. Ama dogurunca geciyo az kaldi
Leylek bacak olmuştum oda iyi değil zor güç kilo aldım hayatımın bazi evreleri böyle bazen almaya bazen vermeye çalışarak geçti yaş ilerledikçe tabi durum değişiyor kilo daha kalıcı olmaya önlem almaya başlıyorsun bakayim 7 sene sonraki benim emzirme sürecim zayif olcak mi

Kızlar bebek hareket ettikçe ince ince karın ağrım oluyor normal mi bu ya? Bilmemek ne kötü.
Bazen bana oluyor karin agrisi gibi mide agrisi gibi mide agrima benim sıcak su iyi gelir hemen ayaklarima sıcak su koyuyorum geçiyor. Artik büyüdü ağırlık var çekiyorlar sanki aşağı doğru ağrimsi garip hisler yaşıyorum.

Ben demir hapı kullanmıyorum şuan, ona ragmen böyle. Kullandığım dönem berbattı ya. Kabız olmadan önce dikkat etmek lazım olunca süründürüyo malesef, kefir baya iyi aslında da ben devamlılığı sağlayamadım

Aynen aynen öyle işte. Aslında tarifte edemiyorum. Mesela bazen sağıma yatamıyorum mide ağrısından. Sağa yatmayı bırak bazen hiç yatamıyorum. Öyle kötü.

Ben ogluma hamileyken neler kullandim. Hemoroid icin krem fitil mesela. Sonra ameliyat oldum. 1 hafta musil kullandim 4 gun sabah aksam kuvvetli agri kesici igneler yapildi. Kar zarara bakip veriyo doktorlar valla
Bu kabızlık ve hemoroidin sadece stresi bile insanı mahvediyor ya bayram günü mahvoldum. Bugun de duzelmezse yarin kayseride dr a giderim muhtemelen

Aynen aynen öyle işte. Aslında tarifte edemiyorum. Mesela bazen sağıma yatamıyorum mide ağrısından. Sağa yatmayı bırak bazen hiç yatamıyorum. Öyle kötü.
Normal artik bu agrilar düşünsene organlar ne halde su anda karnımızda 2 bucuk kiloluk bebek plesantasi suyu hepsi ağırlık doğuma da hazırlıyor vücut kendini az kaldı bebeler çıkınca rahata ercek vücut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…