- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
İyiyim canım sabah nst cekildi bebek kalp atısı ve sancılarım iyiymiş 2. Doz ciğer geliştirici oldum. Ama vucudumda krgınlık var bad agrısı ve hafif öksürük bugun covid testi aldılar yarın cıkar diyolar sonucu bakalım
Duphalac dememiştim fayda etmemişti de, gerçi beklemek gerekiyo hemen göstermiyorlar etkisini 1-2 güne anca diyolar ama bu durumdayken insan sabırsız oluyo hemen rahatlayim istiyoSu an kaç kilosun ki? Kilolu hamile kalmadıysa yeter, ben bile L aldık. 70 kg altı hamile kalanlar M alabilir bence
Benim ki haftasından önde kg olarak, 36 haftada 2800 olacak rahat, 2.5 dan az olmayacak. Prima premiumcare 1 beden aldım 1 paket ama 3 kg altına büyük demişler yorumlarda e ticaret sitelerinde,
Dulcolax al cnm yumuşatır bagirsagi, hamilelikte kullanılıyor
İnşallah hayırlısı ile bir doğsalardı. Ben valla çok zorlanıyorum artık. 37 yi iple çekiyorum resmenNormal artik bu agrilar düşünsene organlar ne halde su anda karnımızda 2 bucuk kiloluk bebek plesantasi suyu hepsi ağırlık doğuma da hazırlıyor vücut kendini az kaldı bebeler çıkınca rahata ercek vücut
Süt yerine suyu mayalıyorsunuz ama vitamin açısından çok iyi. Kabızlık ve bağırsak problemlerine çok iyi. Meyvelerle tatlandırıldığı için gazoz gibi bir çok şeye iyi geliyorO nasil bir şey ilk defa duydum onu
Teşekkür ederim canımBenimki oğlandan kalma bundan fiyatı da çok uçmamış gibi 1 yıl kadar cybex in ana kucağın kullandım iri bir bebek olmasına rağmen sığıyordu hatta Doğu Karadeniz turu yaptık 10 gün arabayla o kadar yol gittik sonra buna geçtik. Yani anakucağı varsa 0-36 değil de 9-36 modellere bak bence. Bundan daha rahat önünde dayanak olan modelleri falan var cybex in ama çok pahalı. Bu işimizi görmüştü bizim.
O kuma mantığını ben de hiç anlamıyorum küçüklükten beri öyle gördükleri için normalleştiriyorlar belki de. Bizde de doğuda hala var malesef.
Çok çocuğa da ben hala şaşırıyorum valla bu belirsizlik içinde küçücük yaşta evlenip çok fazla çocuk yapmak hangi mantığa sığar. Bence cahillikten. Bizde de var öyle tavşan gibi doğuran bilinçsiz bir sürü insan ama bunlar bir de başka bir ülkede geçici misafir konumunda mülteci statüsünde bile değil. Bir arkadaşım merak edip sormuş 5 aile bir arada yaşıyorsunuz hepinizin bir karnında bir kucağında bir elinde boy boy çocuklar Allah aşkına nasıl yapıyorsunuz bu kalabalıkta diye. Eve zil sistemi yapmışlar önce basan o gece banyoyu kullanıyormuş duş almak için işi bitince de haber veriyormuş falan ay resmen rezillikBenim İstanbul'daki düğünden sonra annemler dayımlar falan Cezayir'deki düğüne geldiğinde onları bizim eve yerleştirdik biz kayınvalidemlerde kaldık ki yeni evliyiz daha 5 günlük falan o zaman bile baştan anlaşmamı yapmıştım ailenin evine gidince bacı kardeş takilacaz diye yine biraz ısrar etti falan ama yılmadım ki ayrı oda var koskoca ev ama yok yapamam ben
Durumunuz iyiye gidiyormuş canım çok şükürSağolun kızlar tek tek mesajlarıniz içinokudum ama cevap veremiyorum ayrı ayrı. Sonraki nst lerde sancım cıktı. 1 cm de acıklıgım varmıs hemen doktor ciğer geliştirici iğne yaptı, erken dogumu önleyecek bir de hap verdiler 3 tane yarım saat arayla içtim. Bi parasetamol verdiler ateşim düzeldi. Başım dişim ve belim cok agrıyordu parasetamol den sonra düzeldm biraz. Sonra yine nst cekildi bir saate yakın sancı cıkmamıs cok sukur. Tedaviye yanıt verirsem daha vaktim var vermezsem bebek gelecek ama veriyorum gibi bilemiyorum. Bugum covid testini alamadılar dorttem sonra alınmıyomus sabah alacaklar su anda supheli olarak yatıyorum kimseyi almıyorlar yanıma. Bebeöin de kalp atısları 160 da seyretti son nst de. Kendi doktorumla görüstüm ateştendir carsambaya kadar dayan ben geleceğim tedaviye yanıt verirsen 1 cm ile dogum basladı diye düsünme ciğer geliştirici cok iyi olmus dedi carsamba kendi doktoruma gideceğim yarın buradan sağlıkla taburcu olursam. Bu arada benim nabiz da arada yükseliyor. Bakalım ne olacak. Dua edin kızlar bebem daha çok küçük sağolum iyi dilekleriniz için
Dayanamadım parol içtim birtane birşey olmaz inşallah gebeliğim boyunca hiç kullanmamıştım ilaç.Doğuma sebeb olmaz demi bu çatı ağrısı yada açılmamız falan olmamıştır çok garip bir ağrı ya bacaklarıma kadar vuruyor ilk defa böyle oldum dün başladı geçmişti biraz bugün hiç yataktan kalkamıyorum .Ya inan ben çok erken haftalardan bu yana çekiyorum o ağrıyı. Henüz bir çare bulamadım sanırım çaresi de yok zaten. Arkadaşım bana doğumdan sonra da bir süre devam ediyor sonra geçiyor demişti
Dayanamadım parol içtim bitane. Ya neden böyle oluyor açılmamız falan olmuyordur dimi benim dün başladı geçmişti şimdi sabahtan beri yine çok asla yürüyemiyorum bacaklarıma kadar ağrıyor anca dümdüz yatacağım ki ağrımasın.Ay keske ben de oyle zayiflasam xs de gozum yok m olsam yeter
Benm.aylardir var yururken kalkmaya calisirken vs sanki bocak saplaniyo bazen. Ama dogurunca geciyo az kaldi
Olmuş olsaydı ben herhalde 20. Haftada doğurmuş olurdum. Ama vücut yapısına göre değişiyor da olabilir. Parol da içebilirsiniz hiç Bi şey olmaz. Hamilelik boyunca toplam 3 defa içmiştim covid girince baya içtim parolu. Doktorum da bir şey olmaz dedi. Korkma yani.Dayanamadım parol içtim birtane birşey olmaz inşallah gebeliğim boyunca hiç kullanmamıştım ilaç.Doğuma sebeb olmaz demi bu çatı ağrısı yada açılmamız falan olmamıştır çok garip bir ağrı ya bacaklarıma kadar vuruyor ilk defa böyle oldum dün başladı geçmişti biraz bugün hiç yataktan kalkamıyorum .
Evet canım karaciger testi vermelisin. Ggt diye. Gebelik kolestazı son haftada görülen bir sindromDoktor da iplemedi siz de iplemediniz beni
Kolestaz geçiren var mı hiç sadece el ve ayakta olmuyor mu? Karaciğer enzimlerine mi baktırmak gerekiyor başka bir testi mi var?
Sağol canım. Vücudlarımız artık kaldırmıyor herhalde şöyle 2-3 hafta daha sabretsek hayırlısıyla bi rahatlayacağız da bakalım artıkOlmuş olsaydı ben herhalde 20. Haftada doğurmuş olurdum. Ama vücut yapısına göre değişiyor da olabilir. Parol da içebilirsiniz hiç Bi şey olmaz. Hamilelik boyunca toplam 3 defa içmiştim covid girince baya içtim parolu. Doktorum da bir şey olmaz dedi. Korkma yani.
Aynen öyle vücut napsın 9 ay.. Hele son 3 ay daha da zorlanıyor. İnşallah hayırlısı çok uzamadan gününde doğar bebeklerimizSağol canım. Vücudlarımız artık kaldırmıyor herhalde şöyle 2-3 hafta daha sabretsek hayırlısıyla bi rahatlayacağız da bakalım artık
Keske o baskiyla ufak ufak olsa acilma vallaDayanamadım parol içtim bitane. Ya neden böyle oluyor açılmamız falan olmuyordur dimi benim dün başladı geçmişti şimdi sabahtan beri yine çok asla yürüyemiyorum bacaklarıma kadar ağrıyor anca dümdüz yatacağım ki ağrımasın.
Benim sorunum emzirme girince devreye zaten kilo veriyorum ve hatta daha çok veriyorum xs oluyorum L dan bir anda bunda da böyle olcak mi diye kiyafet vs alamıyorum da önümü görene kadar da iyice zam gelir napsın bu kız
Hem kullanmak zor hem yaz dogumu, bunaltıcı, bu korse çok rahat.Bende alayım şortlu korse daha zor olur. 1 ay sonra kullanırız napalim
Ahahahq, eskiler de carsaf sararmış zaten. Bir tane oyuncu strec film sarmisti, adı aklıma gelmediBenim anam bir kaç gün sonra çarşaf bağlamıştı. İlk olunca korse kimsenin aklına gelmemişti almamıştıkgerçi yine almadım
Umarım bende veririm ilk olacağı için nasıl gidecek benim belli değil
Onlarda önemli şeyler benceBenşm eksiğim kalmadı şükür. Varsa da çıktıkça alırım artık
Normal artik bu agrilar düşünsene organlar ne halde su anda karnımızda 2 bucuk kiloluk bebek plesantasi suyu hepsi ağırlık doğuma da hazırlıyor vücut kendini az kaldı bebeler çıkınca rahata ercek vücut
Duphalac dememiştim fayda etmemişti de, gerçi beklemek gerekiyo hemen göstermiyorlar etkisini 1-2 güne anca diyolar ama bu durumdayken insan sabırsız oluyo hemen rahatlayim istiyoMagnesie calcinee den çok ümitliydim ama dulcolax ı da deneyim akşama kadar değişiklik olmazsa canım teşekkür ederim.
Cok normal. Mutemadiyen var bendeKızlar bu çatı ağrısı neden geçmiyor normal mi ya hiç geçmedi dün de vardı bu kadar değildi ama bugün yürüdükçe canımı yakıyor yatınca sorun yok normal mi ya
Mobilyacıyı mutlaka sıkıştırın yoksa çok sallıyorlar. Bizimde büyük beşik kaldı sadece. Anne yanını almıştık ama eşimin içine sinmedi. Başka alacak gibiValla kilo almaya meyilli kişiler kilo veremiyor. Arkadasim doğumda bebek, plasenta suyu felan giden kililoyu emzirmede geri aldı. 4 aylık şu an, doğuma gitti kiloda o yüzden. Kilo almaya yatkın kişiler geri alıyor vermek yerine, benim de potansiyelim var o yüzdenemzirmeye güvenmeyin.
Hem kullanmak zor hem yaz dogumu, bunaltıcı, bu korse çok rahat.
Ahahahq, eskiler de carsaf sararmış zaten. Bir tane oyuncu strec film sarmisti, adı aklıma gelmedi
Valla kilo almaya meyilli kişiler kilo veremiyor. Arkadasim doğumda bebek, plasenta suyu felan giden kililoyu emzirmede geri aldı. 4 aylık şu an, doğuma gitti kiloda o yüzden. Kilo almaya yatkın kişiler geri alıyor vermek yerine, benim de potansiyelim var o yüzdenemzirmeye güvenmeyin.
Anne yanını aldim kafam rahatladı benim de. Su an en büyük eksik bebeğin kiyafet ve eşyaları için dolabıay sonu mobilyaci yamuk yapmazsa, minik sipa da ağustosu beklerse kılpayi yetişecek.
Yahuu karnımda 19 lt damaca taşıyor gibiyim, ne.dengem.kaldi ne bsey
Duphalac bence gebelikte riskli, aşırı gaz yaptiriyor, en.azindan bende çok gaz yapmisti. Gaz sancisi da bagirsak faaliyeti gobi tetikleyici. Dulcolax daha geç etki eder ama yumuşatır, yanında da kefir olursa destek olur cnm
Aynen işe yaradı ama hiç göbek kalmamıştı taki 10 yıl sonra ikinciye hamile kalana kadarValla kilo almaya meyilli kişiler kilo veremiyor. Arkadasim doğumda bebek, plasenta suyu felan giden kililoyu emzirmede geri aldı. 4 aylık şu an, doğuma gitti kiloda o yüzden. Kilo almaya yatkın kişiler geri alıyor vermek yerine, benim de potansiyelim var o yüzdenemzirmeye güvenmeyin.
Hem kullanmak zor hem yaz dogumu, bunaltıcı, bu korse çok rahat.
Ahahahq, eskiler de carsaf sararmış zaten. Bir tane oyuncu strec film sarmisti, adı aklıma gelmedi
Valla kilo almaya meyilli kişiler kilo veremiyor. Arkadasim doğumda bebek, plasenta suyu felan giden kililoyu emzirmede geri aldı. 4 aylık şu an, doğuma gitti kiloda o yüzden. Kilo almaya yatkın kişiler geri alıyor vermek yerine, benim de potansiyelim var o yüzdenemzirmeye güvenmeyin.
Anne yanını aldim kafam rahatladı benim de. Su an en büyük eksik bebeğin kiyafet ve eşyaları için dolabıay sonu mobilyaci yamuk yapmazsa, minik sipa da ağustosu beklerse kılpayi yetişecek.
Yahuu karnımda 19 lt damaca taşıyor gibiyim, ne.dengem.kaldi ne bsey
Duphalac bence gebelikte riskli, aşırı gaz yaptiriyor, en.azindan bende çok gaz yapmisti. Gaz sancisi da bagirsak faaliyeti gobi tetikleyici. Dulcolax daha geç etki eder ama yumuşatır, yanında da kefir olursa destek olur cnm
Nasıl doğurcan? Normal doğum yapacaksın sen demi? Olurda doğurabilirsen 37 de taktik verBu pazar 37+0'la miadimiza giris yapiyoruz. Haftaya dogurim mi ben, ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?