2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Mobilyacı dedin mi kork muhakkak dürtmek lazım. Adamlar bugün yarın için gelmiş dünyaya

Bilmiyorum. Eşimde pek istemedi bende istemedim. Gerek görmedik belki de heves ettik ama 2 çocuk olmuş olsa yine kendim alırdım herhalde ihtiyaçları.
Biz de ilkine nasıl büyük bir hevesle ne aldiysak ikincisinede aynı heves ve mutlulukla kendimiz aldık hatta ilki erken doğunca bazı şeyleri eksikti bunda çok şükür herşeyi tamamladık abladan kalma beşikleri,puset,arabalari var olmasada yine başkasından biz almazdık kimseden birşey beklemiyoruz kabul etmek istemiyoruzda sadece komşumuz kapı süsü, takı yastığını,terlik ve taci kendileri yaptiklari için hediye etti bizde ona hemen büyük bir paket hediye yapıp gönderdik

Mobilyacıyı mutlaka sıkıştırın yoksa çok sallıyorlar. Bizimde büyük beşik kaldı sadece. Anne yanını almıştık ama eşimin içine sinmedi. Başka alacak gibi

Mobilyacı dedin mi kork muhakkak dürtmek lazım. Adamlar bugün yarın için gelmiş dünyaya

Valla mobilyacılar erken doğum.riskim var, sipariş vereceğimiz yeri de ona göre bakıyoruz dedik. Temmuz son haftaya el sıkıştık, bayram sonrası yapılacak, boya öncesi çağıracakmis da bakalım

Benim işimden kaynaklı devamlı oturuyordum hareket azlığı vardı su çok fazla tüketmiyordum o zaman hemoroidim arttı şimdi de demir hapı iyice yapıyor şekerim olduğu için ara öğünde de süt tüketimde iyice beni sarstı kefir içiyorum hemen duzeliyorum sezaryen sonrası yeme içmeye izin verdiklerinde ilk kefir içeceğim inşallah

Evet bizde o kafadayız. Bilmiyorum yani ne gerek var diye düşündük. Ailelere bile bir şey aldırmadık. Her şeyi aldık sonra kıyafet olarak siz ne istiyorsanız onu alın dedik. Hatta kıyafetlerin çoğunu bile biz aldık yani.
Valla mobilyacılar erken doğum.riskim var, sipariş vereceğimiz yeri de ona göre bakıyoruz dedik. Temmuz son haftaya el sıkıştık, bayram sonrası yapılacak, boya öncesi çağıracakmis da bakalım
Ay hadi inşallah. Ama siz boş bırakmayın yine de. Belli olmaz bunlara.

Yazacağız bakalım birkaç güne boya kokusu geçiyor dedi ama inşallah mobilya gelince geçer de koku, doğuma girmeden dizerim her seyi

Cok normal. Mutemadiyen var bende Onunla yasamaya alisman lazim
Bugüne kadar yaşamayınca çok korktum. Hala yataktan kalkamıyorum nasıl bir ağrıymış bu bacaklarıma kadar vuruyor akıntım da coğldı bide eşim çantayı yüklendi hadi hastaneye gidiyoruz diyor parol içtim yatıyorum. Hayırlısıyla doğursaydıkda bi rahatlasaydık

Senin doğum normal mi olacak canım. Beni 38 de alcak doktorum
Nasipse bir aksilik çıkmazsa evet normal ilerliyor şu anda her şey. Ay senin az kalmış ama... Ne kadan heyecanlı. Neyse bende 38 gelin 1 şişe hint yağı içem jsjsjsjs
Yazacağız bakalım birkaç güne boya kokusu geçiyor dedi ama inşallah mobilya gelince geçer de koku, doğuma girmeden dizerim her seyi
Evet bir de o koku var. Şey deneyebilirsin bak dalinin bu bebek kolanyaları var sıkınca çok güzel kokuyor. Geçiyor o kötü koku. Eğer şey olursa denersin bi. Benim aldığım dolapta aşırı kokuyordu sıktım hem kıyafetlerine hem dolap içine. Şimdi açınca mis gibi kokuyor.

Birinden birşey beklemek değil ki benimki. Muhtaç değilim çok şükür. Örneğin ilk çoğunda aldığım hiç bir şey bende değil yıllarca kenarda köşede bekleyeceğime sağlam kırık dökük olmayan herşeyimi bende arkadaşlarımla paylaştım. Neden bir daha yenisini alsınlar ki sırf bir heves uğruna. Her tabi heves uğruna alınacaklar var verilmeyecekler var o ayrı. Hele şu dönemde. Kimseye git bana şunu al demiyorum. Doğum günlerimizde dahi aynısını yaparız biz. Tüm çevremle değil tabiki bazı arkadaşlarımla. Kızıma çok özenip beşik aldım üç ay kullanılandan mevlüt lük süslü olandan. Sonrasında nerede neden yıllarca tutayım. Doğum yapan arkadaşlarımın evlerini sırasıyla gezdi isteyen zevkine göre süslemesini değiştirdi kılıfı tülünü değiştirdi kullandı. Atıyorum bir mevlüt lük yada bir aylık bir beşiğe 5 bin 10 bin kimse vermedi. Kimseden bir beklentim ya da isteğim yok yanlış anlaşıldım. Zaten hediye alacam birine arıyorum ne eksiğin kaldı AA tamam şunu ben alayım diyorum hem onun işi görülüyor hemde gereksiz fazla birşey lmıyorum sonuçta o kişiye hediye alınacak yani.

Kizlar bu sıcaklardan mi yoksa başka birşeyden mi bileklerim heryerim kaşınıyor. İsilik olmuş gibi nokta nokta her yerim. Doktora da ulaşamadım. Varmı kaşıntı ile mücadele eden. Bu arada ikizim her an dogrucak gibiyim birde kaşın kaşın ağrıyor kanıyor. Yokmu bir çözüm.

T tembel sirin de kaşınıyordu. Neydi kolastaz mıydı onun adı öyle bir şey olabilir mi?

Yok canım neden yanlış anlayayim istersen 10 arkadaşına ver istersen 100 arkadaşına ver istersen tekrar al kullan istersen onlarınkini de al kullan ister durumun iyi olsun bunu yap istersen durumun müsait olmadığı için bunu yap bu durum beni ilgilendirmez ki zaten buradaki birçok kişi arkadaşına, sevdiğine,dostuna verip tekrar alıp kullanıyor bundan banane ister eski olsun ister yeni olsun herkesin kendi fikri kendi düşüncesi isteyen istediğini yapmakta özgür herkes yapıyor diye de ben de yapacağım diye birşey söz konusu olmaz benim için 10 çocuğumda olsa aynı şeyi yaparım aynı şekilde davranırım eşimde öyle oda kabul etmez o da aynı davranır

Cumartesi de benim 37+0 oluyor. Sen önden doğur bize taktikleri ver bizde ona göre doğuralım bu hint yağında ölçü ne ki acaba? Olurda bebe yerim rahat der 39 a durursa deneyebilirim
Kadınım gönderisindeki yorumları okudum. 5 yemek kaşığı içmiş. Ama doktora sormakta fayda var. Bana bi çok gibi geldi. Araştırdım alacağım yine de en kötü saçıma kirpiğime sürerim. arifoğlu markasını alacağım netten iyidir o.

Ama sen hep yanlış anlıyorsun bizi. Daha önce de açıldı bu tarz konular senin gibi düşünenler de var düşünmeyenlerde kimse kimseyi yanlış anlamadı da. Olabilir. Bu muhtaçlık değil ki zaten. Yani bazı yerlerde adettendir hatta. Benim ailemde de vardır bu. Kaç defa aradılar alalım edelim dediler biz eşimle istemedik. Ha isteyebilirmiydim evet. Tercih etmedim. Sen etmişsin ki senin açından iyi olmuştur. Düğün zamanımda da bu şekilde davrandım. Çok çok nadir düğün zamanı geldiği için alamadığım 2 veya 3 eşyamı akrabama aldırdım o kadar. Ama benim tanıdıklarımda senin yaptığın gibi yapıyor. Herkes kendi düşüncesine mantığına uygun olanı yapıyor. Bunda bir sorun yok ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…