2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nasıl doğurcan? Normal doğum yapacaksın sen demi? Olurda doğurabilirsen 37 de taktik ver

Cumartesi de benim 37+0 oluyor. Sen önden doğur bize taktikleri ver bizde ona göre doğuralım bu hint yağında ölçü ne ki acaba? Olurda bebe yerim rahat der 39 a durursa deneyebilirim
Haha yok dalga geciyorum ya. 38den önce dogurmam zaten ben. Belki 40. Haftaya kdr da dogurmam. Benim dogumum kendiliginden baslamaz gibi hissediyorum. Bebek cok yukarida. Suyum fazla bence. Doktor her ne kadar bir sey demiyor olsa da. Yarim saat yuruyorum, adacayi iciyorum bi kupa ve 5-6 dk pilates topunda sonsuz isareti ciziyorum.

Anne yanını aldim kafam rahatladı benim de. Su an en büyük eksik bebeğin kiyafet ve eşyaları için dolabı ay sonu mobilyaci yamuk yapmazsa, minik sipa da ağustosu beklerse kılpayi yetişecek.
Dolap geldiğinde çok kokuyordu bizim ve bir hafta sürekli odayı havalandırmamıza rağmen tam geçmemişti bile. İlk geldiği gün hatta bir komşu bir şey getirmiş kapıdan, ay ev çok kokuyo sen durma bu gece evde zararlı olur filan dedi, boyayı sürer sürmez getirmişler, o gün evde badana yapılmış gibi yoğun bir boya kokusu oldu. Bence eşyaları yıkayıp ütülemek için dolabı bekleme gelse bile hemen yerleştirilmiyor çünkü. Yıka ütüle koy bişeylere kaldır, dolabın kokusu çıkınca yerleştirilir. Hatta olur da tam bebeğin doğduğu zamana denk gelirse getirmeyin havalandırın bir hafta öyle getirin de bence, bebeğe de zararlı olmasın koku

İnşallah zorlanmadan çatır çatır doğurursun Yav ben bu plates topunu poposunu altında tutamıyorum ki kayıyor sürekli. Alışamadık g.tte don durmaz diye boşa dememişler o yüzden top işini bıraktım zaten. Başka alternatif çözümler arayacağım.

Benim sadece elim ve ayağım kaşınıyor o da sürekli değil ara ara. Doktora sordum bütün vücutta olur kolestaz dedi, bir de döküntü olmaz dedi. Ama kaşımaktan da nokta nokta oluyor olabilir bence doktora sor bi baktır.
Benimki kolestaz değildir deyip bakma gereği görmedi ama içim rahat etmedi aile hekimine gidip baktırsam mı diye düşünüyorum

Bu iki oldu ve bugün içinde oldu değilmi alıngan günümdem iyim acaba ay bugün kümseyle konuşmayım bir dinleneyim kalp malp kırarım Allah korusun

Nasıl araştırılmış

Ben ogluma hamileyken neler kullandim. Hemoroid icin krem fitil mesela. Sonra ameliyat oldum. 1 hafta musil kullandim 4 gun sabah aksam kuvvetli agri kesici igneler yapildi. Kar zarara bakip veriyo doktorlar valla
Banada dr krem fitil. Ameliyat olunca gecti tekrar etti mi peki bnm de olmam lazım yağ bezesi var sırtımda çok işim var genel cereahlık korkumdan yıllarca olmadım sonrada hamile kaldım emzirme dönemi var daha Çok var
Bu kabızlık ve hemoroidin sadece stresi bile insanı mahvediyor ya bayram günü mahvoldum. Bugun de duzelmezse yarin kayseride dr a giderim muhtemelen
Ay sorma gercekten zor

Bacım yok öyle bir şey deneme ben olsam yapamam korkarım valla bebeğe farklı bir etkisi olur diye asla cesaret edemem ama hurma yerim ada çayi içerim ama ada çayını bile fazla içmem onun bile farklı etkisi olabilir sen 38-39.haftadan sonra biraz fazla yürü birşeyler olur Hint yağını falan deneme

Bebek kolonyası aklımda olsun, not aldım deneyeceğim, cok sgaol cnm

Bebeğin planlanan doğum haftasından önceki hafta (artık 3 gün mü 5 gün önce mi olur, doktorun vereceği sezaryen tarihine bagli) gelecek. Öyle yerim yok ilk bebek, bizim dolaplar dolu, her şeyi yıkayıp kaldıracağım yer yok yani

Gerçek hayatta da kalp kırmayım. Farkında değilim ama bu birden fazla olduysa değişik bir günümdeyim demekki dikkat edeyim
Olabilir insanlık hali
Nasıl araştırılmış
Sadece trendyoldan baktım yav
Ya olmazsa. Beni buna ikna edip hepiniz çatır çatır doğurursanız bi ben kalırsam ne olacak

Her şeyi değilse de yenidoğan bedenlerini filan hurçlayabilirsin, bizimki söylediği tarihten iki hafta sonra geldi neyse şom ağızlılık yapmıyım sizinki hem erken hem kokusuz gelir inşallah

Hatta biz dolap gelince direkt yerleştiririz diye yıkamıştık annemle, dolap iki hafta geç gelip bi de geldiğinde buram buram badana kokunca ütüleyip hurca kaldırdık salonda durdular bikaç hafta ağırlaştıkça yapmak da zor olur, yapacak birileri varsa sen hastanedeyken bile yıkanır ütülenir gerçi :)

Her şeyi değilse de yenidoğan bedenlerini filan hurçlayabilirsin, bizimki söylediği tarihten iki hafta sonra geldi neyse şom ağızlılık yapmıyım sizinki hem erken hem kokusuz gelir inşallah

Ya dünyanın sonu değil ama ilk bebe, ben sezaryeni olacağım, doğumdan sonra ben yapamam. Kendim yapmak istiyorum, hevesleniuorum doğal olarak. Yani, mobilyaci ile tarihte anlastik, özellikle tarih konustuk, adam da en erken tarihinindedi daha ine cekemiyorum bayramda atolye calismiyorndiye dedi, siparişi ona göre vereceğiz diye de koku gitmezse o patlatır Riskli durumlarımı.olmasa erken verirdik de siparişi teee 29.haftaya kaldık mecburen bir de bayram olunca

Benim de kaşıntının çok hafifti muayene De. Doktor da benimki ninde onemsemedi. Sağlık ocağına bende gideyim yarın. Doktordan hayır yok

Ahahaha minnacik meyveli kek de mi yemicen aaaao değilde cidden dogurasim varGünümüz geleydi iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…