Nasıl doğurcan? Normal doğum yapacaksın sen demi? Olurda doğurabilirsen 37 de taktik ver
Haha yok dalga geciyorum ya. 38den önce dogurmam zaten ben. Belki 40. Haftaya kdr da dogurmam. Benim dogumum kendiliginden baslamaz gibi hissediyorum. Bebek cok yukarida. Suyum fazla bence. Doktor her ne kadar bir sey demiyor olsa da. Yarim saat yuruyorum, adacayi iciyorum bi kupa ve 5-6 dk pilates topunda sonsuz isareti ciziyorum.Cumartesi de benim 37+0 oluyor. Sen önden doğur bize taktikleri ver bizde ona göre doğuralımbu hint yağında ölçü ne ki acaba? Olurda bebe yerim rahat der 39 a durursa deneyebilirim
Dolap geldiğinde çok kokuyordu bizim ve bir hafta sürekli odayı havalandırmamıza rağmen tam geçmemişti bile. İlk geldiği gün hatta bir komşu bir şey getirmiş kapıdan, ay ev çok kokuyo sen durma bu gece evde zararlı olur filan dedi, boyayı sürer sürmez getirmişler, o gün evde badana yapılmış gibi yoğun bir boya kokusu oldu. Bence eşyaları yıkayıp ütülemek için dolabı bekleme gelse bile hemen yerleştirilmiyor çünkü. Yıka ütüle koy bişeylere kaldır, dolabın kokusu çıkınca yerleştirilir. Hatta olur da tam bebeğin doğduğu zamana denk gelirse getirmeyin havalandırın bir hafta öyle getirin de bence, bebeğe de zararlı olmasın kokuAnne yanını aldim kafam rahatladı benim de. Su an en büyük eksik bebeğin kiyafet ve eşyaları için dolabıay sonu mobilyaci yamuk yapmazsa, minik sipa da ağustosu beklerse kılpayi yetişecek.
İnşallah zorlanmadan çatır çatır doğurursunHaha yok dalga geciyorum ya. 38den önce dogurmam zaten ben. Belki 40. Haftaya kdr da dogurmam. Benim dogumum kendiliginden baslamaz gibi hissediyorum. Bebek cok yukarida. Suyum fazla bence. Doktor her ne kadar bir sey demiyor olsa da. Yarim saat yuruyorum, adacayi iciyorum bi kupa ve 5-6 dk pilates topunda sonsuz isareti ciziyorum.
Benim sadece elim ve ayağım kaşınıyor o da sürekli değil ara ara. Doktora sordum bütün vücutta olur kolestaz dedi, bir de döküntü olmaz dedi. Ama kaşımaktan da nokta nokta oluyor olabilir bence doktora sor bi baktır.Kizlar bu sıcaklardan mi yoksa başka birşeyden mi bileklerim heryerim kaşınıyor. İsilik olmuş gibi nokta nokta her yerim. Doktora da ulaşamadım.Varmı kaşıntı ile mücadele eden. Bu arada ikizim her an dogrucak gibiyim birde kaşın kaşın ağrıyor kanıyor. Yokmu bir çözüm.
Bu iki oldu ve bugün içinde oldu değilmi alıngan günümdem iyim acaba ay bugün kümseyle konuşmayım bir dinleneyim kalp malp kırarım Allah korusunAma sen hep yanlış anlıyorsun bizi. Daha önce de açıldı bu tarz konular senin gibi düşünenler de var düşünmeyenlerde kimse kimseyi yanlış anlamadı da. Olabilir. Bu muhtaçlık değil ki zaten. Yani bazı yerlerde adettendir hatta. Benim ailemde de vardır bu. Kaç defa aradılar alalım edelim dediler biz eşimle istemedik. Ha isteyebilirmiydim evet. Tercih etmedim. Sen etmişsin ki senin açından iyi olmuştur. Düğün zamanımda da bu şekilde davrandım. Çok çok nadir düğün zamanı geldiği için alamadığım 2 veya 3 eşyamı akrabama aldırdım o kadar. Ama benim tanıdıklarımda senin yaptığın gibi yapıyor. Herkes kendi düşüncesine mantığına uygun olanı yapıyor. Bunda bir sorun yok ki
Burda pek duygu geçmiyor bence ondan kaynaklı.Bu iki oldu ve bugün içinde oldu değilmi alıngan günümdem iyim acaba ay bugün kümseyle konuşmayım bir dinleneyim kalp malp kırarım Allah korusun
Gerçek hayatta da kalp kırmayım. Farkında değilim ama bu birden fazla olduysa değişik bir günümdeyim demekki dikkat edeyimBurda pek duygu geçmiyor bence ondan kaynaklı.
Nasıl araştırılmışKadınım gönderisindeki yorumları okudum. 5 yemek kaşığı içmiş. Ama doktora sormakta fayda var. Bana bi çok gibi geldi. Araştırdım alacağım yine de en kötü saçıma kirpiğime sürerim.arifoğlu markasını alacağım netten iyidir o.
Banada dr krem fitil. Ameliyat olunca gecti tekrar etti mi peki bnm de olmam lazım yağ bezesi var sırtımdaBen ogluma hamileyken neler kullandim. Hemoroid icin krem fitil mesela. Sonra ameliyat oldum. 1 hafta musil kullandim 4 gun sabah aksam kuvvetli agri kesici igneler yapildi. Kar zarara bakip veriyo doktorlar valla
Ay sorma gercekten zorBu kabızlık ve hemoroidin sadece stresi bile insanı mahvediyor ya bayram günü mahvoldum. Bugun de duzelmezse yarin kayseride dr a giderim muhtemelen
Bacım yok öyle bir şey deneme ben olsam yapamam korkarım valla bebeğe farklı bir etkisi olur diye asla cesaret edemem ama hurma yerim ada çayi içerim ama ada çayını bile fazla içmem onun bile farklı etkisi olabilir sen 38-39.haftadan sonra biraz fazla yürü birşeyler olur Hint yağını falan denemeKadınım gönderisindeki yorumları okudum. 5 yemek kaşığı içmiş. Ama doktora sormakta fayda var. Bana bi çok gibi geldi. Araştırdım alacağım yine de en kötü saçıma kirpiğime sürerim.arifoğlu markasını alacağım netten iyidir o.
Bebek kolonyası aklımda olsun, not aldım deneyeceğim, cok sgaol cnmNasipse bir aksilik çıkmazsa evet normal ilerliyor şu anda her şey.Ay senin az kalmış ama... Ne kadan heyecanlı. Neyse bende 38 gelin 1 şişe hint yağı içem jsjsjsjs
Evet bir de o koku var. Şey deneyebilirsin bak dalinin bu bebek kolanyaları var sıkınca çok güzel kokuyor. Geçiyor o kötü koku. Eğer şey olursa denersin bi. Benim aldığım dolapta aşırı kokuyordu sıktım hem kıyafetlerine hem dolap içine. Şimdi açınca mis gibi kokuyor.
Dolap geldiğinde çok kokuyordu bizim ve bir hafta sürekli odayı havalandırmamıza rağmen tam geçmemişti bile. İlk geldiği gün hatta bir komşu bir şey getirmiş kapıdan, ay ev çok kokuyo sen durma bu gece evde zararlı olur filan dedi, boyayı sürer sürmez getirmişler, o gün evde badana yapılmış gibi yoğun bir boya kokusu oldu. Bence eşyaları yıkayıp ütülemek için dolabı bekleme gelse bile hemen yerleştirilmiyor çünkü. Yıka ütüle koy bişeylere kaldır, dolabın kokusu çıkınca yerleştirilir. Hatta olur da tam bebeğin doğduğu zamana denk gelirse getirmeyin havalandırın bir hafta öyle getirin de bence, bebeğe de zararlı olmasın koku
Olabilir insanlık haliGerçek hayatta da kalp kırmayım. Farkında değilim ama bu birden fazla olduysa değişik bir günümdeyim demekki dikkat edeyim
Sadece trendyoldan baktım yavNasıl araştırılmış
Ya olmazsa. Beni buna ikna edip hepiniz çatır çatır doğurursanız bi ben kalırsam ne olacakBacım yok öyle bir şey deneme ben olsam yapamam korkarım valla bebeğe farklı bir etkisi olur diye asla cesaret edemem ama hurma yerim ada çayi içerim ama ada çayını bile fazla içmem onun bile farklı etkisi olabilir sen 38-39.haftadan sonra biraz fazla yürü birşeyler olur Hint yağını falan deneme
Her şeyi değilse de yenidoğan bedenlerini filan hurçlayabilirsin, bizimki söylediği tarihten iki hafta sonra geldiBebek kolonyası aklımda olsun, not aldım deneyeceğim, cok sgaol cnm
Bebeğin planlanan doğum haftasından önceki hafta (artık 3 gün mü 5 gün önce mi olur, doktorun vereceği sezaryen tarihine bagli) gelecek. Öyle yerim yok ilk bebek, bizim dolaplar dolu, her şeyi yıkayıp kaldıracağım yer yok yani
Hatta biz dolap gelince direkt yerleştiririz diye yıkamıştık annemle, dolap iki hafta geç gelip bi de geldiğinde buram buram badana kokunca ütüleyip hurca kaldırdık salonda durdular bikaç haftaBebeğin planlanan doğum haftasından önceki hafta (artık 3 gün mü 5 gün önce mi olur, doktorun vereceği sezaryen tarihine bagli) gelecek. Öyle yerim yok ilk bebek, bizim dolaplar dolu, her şeyi yıkayıp kaldıracağım yer yok yani
Her şeyi değilse de yenidoğan bedenlerini filan hurçlayabilirsin, bizimki söylediği tarihten iki hafta sonra geldineyse şom ağızlılık yapmıyım sizinki hem erken hem kokusuz gelir inşallah
Hatta biz dolap gelince direkt yerleştiririz diye yıkamıştık annemle, dolap iki hafta geç gelip bi de geldiğinde buram buram badana kokunca ütüleyip hurca kaldırdık salonda durdular bikaç haftaağırlaştıkça yapmak da zor olur, yapacak birileri varsa sen hastanedeyken bile yıkanır ütülenir gerçi :)
Benim de kaşıntının çok hafifti muayene De. Doktor da benimki ninde onemsemedi. Sağlık ocağına bende gideyim yarın. Doktordan hayır yokBenim sadece elim ve ayağım kaşınıyor o da sürekli değil ara ara. Doktora sordum bütün vücutta olur kolestaz dedi, bir de döküntü olmaz dedi. Ama kaşımaktan da nokta nokta oluyor olabilir bence doktora sor bi baktır.
Benimki kolestaz değildir deyip bakma gereği görmedi ama içim rahat etmedi aile hekimine gidip baktırsam mı diye düşünüyorum
Ahahaha minnacik meyveli kek de mi yemicen aaaaEşimden meyveli kek istedim bana diyor ki şekerin var. Dedim yeter artık az kaldı zaten yiyeceğim. Gelmiş diyor ki sırf yemek yemek için çocuğu doğurmaya çalışıyorsunbi düşündüm haklı tarafı olabilir
Ay hepimiz doğurmak istiyoruz ilk kim dogurcak merakla bekliyorumBu pazar 37+0'la miadimiza giris yapiyoruz. Haftaya dogurim mi ben, ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?