2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kaç kisi net sezaryen dogurcak acaba ? Bana en son 8 Ağustos dediydi ne zaman olur bakalım keşkem 30temmuzda dogursam da kızımla ayni gün olsa doğum günleri

Ben hint yagi cok guclu diye biliyorum. Direkt dogum baslatiyor. Ben oyle guclu seyleri yapmayabilirim. Destekliyorum alttan alttan baslayacagi varsa diye ama direkt kendim vebalini alamam. Belki cigerleri gelisiyodur hala. Beyin gelisimi de devam ediyor. Kizimi zorla aldik sezaryenle. Goz kanali tikali. Goz kanali son hafta buyuyen genisleyen bir kanal. Dogumdan sonra aciliyor cogu bebegin. %1 bebegin acilmiyor. Operasyon gecirmesi lazim anestezi kullanmalari lazim oldugundan erteliyorum ameliyati. Bir gozu hep sulaniyor capaklaniyor. Belki sebebi sezaryen olmasi değildir ama ben yine de bazen acaba diyorum. Bu bebegimde du gelsin sanci baslasin bir sey olsun once diyorum sonu sezaryen olcaksa bile. Kendi hazir oldugu icin baslatsin. Ben destekleyeyim dogumu kolaylastirayim ama o baslatsin.

Ay hepimiz doğurmak istiyoruz ilk kim dogurcak merakla bekliyorum
Ben de merak ediyorum. Muhtemelen ben olmayacagim o kisi. Yarin bavullari yeniden açıp eksikleri tamamlicam. Mentalite olarak hazirim aslinda. Simdi olsa giderim panik yapmadan ama gelisimi tam olsun diye de dua ediyorum bi yandan. Gelisimi iyi olacaksa 40a kadar da beklerim. Bu erkek gec dogar muhabbeti dunya genelinde var sanirim. Yabanci arkadasima kendi ulkesinde doktorlar erkeklerin akcigeri gec gelisiyor gec doguyolar kizlara gore demis. Belki bizdeki hurafenin haklilik payi varmis. Kiz erken erkek gec muhabbetinin yani.

Senin doğum süreci normal mi ilerliyor canım .
Evet smdilik hersey normali gisteriyor bakalim bebek nasil dogmak istiycek

Benimki tekrarladi cunku kronik bi kabizim. Ama eskisi gibi asla diil tabiki
Canim hic endiselenme zaten yaz mevsimi. Mobilya kurulur girer bi yuzey temizleyiciyle siler durularsin sonra daya camlari somuna kadar kapat odanin kapisini dursun. 2 gun sonra bida sil mis. Benmkinin kokusu 2 gunde gitmisti

Arkana duvari koltugu alip yapabilirsin dusmekten korkuyorsan. Bir de ayaklarin omuz hizanda acik olmali. O dengeni saglamani sagliyor.

Kaç kisi net sezaryen dogurcak acaba ? Bana en son 8 Ağustos dediydi ne zaman olur bakalım keşkem 30temmuzda dogursam da kızımla ayni gün olsa doğum günleri
Benimde kesin canım 4 Ağustos. erken gelmezse Epidral sezeryan olacağım.

Normal doğum bekleyenler Allah yardımcınız olsun sürpriz olcak ne zaman geleceği erkekler cidden çok bekliyor.ben bugun psikopat gibi bir doz sezaryen doğum videolari izledim kan gördükçe içim hoş olmaya başladı Ay her iki doğumda zor ya insan anasının kıymetini anlıyor

Bende 8 agustos doguracam sezeryanla önce gelmezse benim doktor daha bekletir ama benim bekliyecek halim kalmadı

Insallah cnm

Ahahaha minnacik meyveli kek de mi yemicen aaaao değilde cidden dogurasim varGünümüz geleydi iyiydi
Hakkımız artık aylardır yemiyoruz benimde var ama korkuyorumda
Onun hazırlığını beklersem ya 41 olursa. Ya aslında şaka yapıyorum ciddi değilim. Evet 37 38 39 da doğsun istiyorum ama bir o kadar da korkuyorum. Hazır hissetmiyorum hiç. Kendim başlatacak cesareti de bulamam zaten kendimde.
Arkana duvari koltugu alip yapabilirsin dusmekten korkuyorsan. Bir de ayaklarin omuz hizanda acik olmali. O dengeni saglamani sagliyor.
Öyle deniyim bi de. Çünkü yapamıyorum.

Olabilir insanlık hali

Sadece trendyoldan baktım yav

Ya olmazsa. Beni buna ikna edip hepiniz çatır çatır doğurursanız bi ben kalırsam ne olacak
Canım ben zaten erken doguracagim senin beben geç gelmez korkma doktorlar müdahale eder ama öyle yağlara güvenme nolur nolmaz

Doktor da iplemedi siz de iplemediniz beni
Kolestaz geçiren var mı hiç sadece el ve ayakta olmuyor mu? Karaciğer enzimlerine mi baktırmak gerekiyor başka bir testi mi var?
Kız hepimiz hamileyiz kime bu trip. Grupça karşı atak olarak bir tripleniriz sana bak Şaka bir yana sanki her hamilede rutin olarak yaşanan bir şey sormuşsun gibi bir de beni iplemediler diye üzülmüşsün, ne gerek var. Ben hiç duymadım kolestaz i mesela mesajını gördüm ama Google'dan bakıp bir şeyler yazmak istemedim o bilgilere sen bakmışsındır zaten. Deneyimleyen varsa yazar ben de öğrenirim diye bir köşede sessiz sessiz bekliyordum
Kızlar ya bugün bebek aşırı hareketli ve rahim ağzına vuruyor sürekli bu doğum belirtisimi sizce başına gelen yada yaşayan varmı bu durumu
Ben özellikle yürürken çok oluyor bence doğum başlangıcı değil. Doğal doğum kitabında doğum başladı denmesi için sadece 5 dk bir en az 30 sn süren kasılmalar ve suyun gelmesi sayılıyor. Bunların dışında hastaneye gelinmesi gerekli bir durum yokmuş. Nişan gelmesi, enerji patlaması, ishal, bebeğin aşağı inmesi, annede kilo kaybı doğumun yakın olduğunu gösterir ama ne zaman olacağı kestirilemez yazıyor.

Ay yok ya trip değil espri yapayım diye şeetmiştim belki bilen biri görür diye tekrar sorayım dedim

Bence küçük de olsa 1 paket de 0 numara al. Genellikle bebekler doğumdan sonra biraz da kilo kaybediyorlar onu da hesaba kat. Kısa bir süre de olsa 3 kg altında olacak büyük ihtimalle. O zaman 1 numara büyük gelir.

Çok ciddiye alındım. canım ben korkuyorum zaten kendimi hiç hazır hissetmiyorum. O yüzden hurma ada çayı vb. Şeylere de başlamadım.
Başka biri ciddi anlamda ciddiye alırsa nolcekk kizz ada çayının miktarını bile doktoruna sor canim ben covid olduğumda doktorum ıhlamuru bile iki fincandan fazla içme diye uyarmıştı

Sen iyi ol da gerisi yoluna girer ya. Ben de Allah korusun kotu seyler dusundum, her gun online olup birden girmeyince aklima kotu seyler geldi. Bilgilerini verirsen tabi eklerim.
Canım, İstanbul- yaş 38 - 2. Çocuk - cinsiyet kız- tahmini doğum 18 Temmuz ama bence ilk hafta gelecek . Teşekkür ederim i

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…