Ben hint yagi cok guclu diye biliyorum. Direkt dogum baslatiyor. Ben oyle guclu seyleri yapmayabilirim. Destekliyorum alttan alttan baslayacagi varsa diye ama direkt kendim vebalini alamam. Belki cigerleri gelisiyodur hala. Beyin gelisimi de devam ediyor. Kizimi zorla aldik sezaryenle. Goz kanali tikali. Goz kanali son hafta buyuyen genisleyen bir kanal. Dogumdan sonra aciliyor cogu bebegin. %1 bebegin acilmiyor. Operasyon gecirmesi lazim anestezi kullanmalari lazim oldugundan erteliyorum ameliyati. Bir gozu hep sulaniyor capaklaniyor. Belki sebebi sezaryen olmasi değildir ama ben yine de bazen acaba diyorum. Bu bebegimde du gelsin sanci baslasin bir sey olsun once diyorum sonu sezaryen olcaksa bile. Kendi hazir oldugu icin baslatsin. Ben destekleyeyim dogumu kolaylastirayim ama o baslatsin.Kadınım gönderisindeki yorumları okudum. 5 yemek kaşığı içmiş. Ama doktora sormakta fayda var. Bana bi çok gibi geldi. Araştırdım alacağım yine de en kötü saçıma kirpiğime sürerim.arifoğlu markasını alacağım netten iyidir o.
Ben de merak ediyorum. Muhtemelen ben olmayacagim o kisi. Yarin bavullari yeniden açıp eksikleri tamamlicam. Mentalite olarak hazirim aslinda. Simdi olsa giderim panik yapmadan ama gelisimi tam olsun diye de dua ediyorum bi yandan. Gelisimi iyi olacaksa 40a kadar da beklerim. Bu erkek gec dogar muhabbeti dunya genelinde var sanirim. Yabanci arkadasima kendi ulkesinde doktorlar erkeklerin akcigeri gec gelisiyor gec doguyolar kizlara gore demis. Belki bizdeki hurafenin haklilik payi varmis. Kiz erken erkek gec muhabbetinin yani.Ay hepimiz doğurmak istiyoruz ilk kim dogurcak merakla bekliyorum
Evet smdilik hersey normali gisteriyor bakalim bebek nasil dogmak istiycekSenin doğum süreci normal mi ilerliyor canım .
Benimki tekrarladi cunku kronik bi kabizim. Ama eskisi gibi asla diil tabikiBanada dr krem fitil. Ameliyat olunca gecti tekrar etti mi peki bnm de olmam lazım yağ bezesi var sırtımdaçok işim var genel cereahlık korkumdan yıllarca olmadım sonrada hamile kaldım emzirme dönemi var daha Çok var
Ay sorma gercekten zor
Canim hic endiselenme zaten yaz mevsimi. Mobilya kurulur girer bi yuzey temizleyiciyle siler durularsin sonra daya camlari somuna kadar kapat odanin kapisini dursun. 2 gun sonra bida sil mis. Benmkinin kokusu 2 gunde gitmistiYa dünyanın sonu değil ama ilk bebe, ben sezaryeni olacağım, doğumdan sonra ben yapamam. Kendim yapmak istiyorum, hevesleniuorum doğal olarak. Yani, mobilyaci ile tarihte anlastik, özellikle tarih konustuk, adam da en erken tarihinindedi daha ine cekemiyorum bayramda atolye calismiyorndiye dedi, siparişi ona göre vereceğiz diye de koku gitmezse o patlatırRiskli durumlarımı.olmasa erken verirdik de siparişi teee 29.haftaya kaldık mecburen bir de bayram olunca
Arkana duvari koltugu alip yapabilirsin dusmekten korkuyorsan. Bir de ayaklarin omuz hizanda acik olmali. O dengeni saglamani sagliyor.İnşallah zorlanmadan çatır çatır doğurursunYav ben bu plates topunu poposunu altında tutamıyorum ki kayıyor sürekli. Alışamadık g.tte don durmaz diye boşa dememişler o yüzden top işini bıraktım zaten. Başka alternatif çözümler arayacağım.
Benimde kesin canım 4 Ağustos. erken gelmezseKaç kisi net sezaryen dogurcak acaba ? Bana en son 8 Ağustos dediydi ne zaman olur bakalımkeşkem 30temmuzda dogursam da kızımla ayni gün olsa doğum günleri
Normal doğum bekleyenler Allah yardımcınız olsunBen de merak ediyorum. Muhtemelen ben olmayacagim o kisi. Yarin bavullari yeniden açıp eksikleri tamamlicam. Mentalite olarak hazirim aslinda. Simdi olsa giderim panik yapmadan ama gelisimi tam olsun diye de dua ediyorum bi yandan. Gelisimi iyi olacaksa 40a kadar da beklerim. Bu erkek gec dogar muhabbeti dunya genelinde var sanirim. Yabanci arkadasima kendi ulkesinde doktorlar erkeklerin akcigeri gec gelisiyor gec doguyolar kizlara gore demis. Belki bizdeki hurafenin haklilik payi varmis. Kiz erken erkek gec muhabbetinin yani.
Aynen bendeBenimde kesin canım 4 Ağustos. erken gelmezseEpidral sezeryan olacağım.
Bende 8 agustos doguracam sezeryanla önce gelmezse benim doktor daha bekletir ama benim bekliyecek halim kalmadıKaç kisi net sezaryen dogurcak acaba ? Bana en son 8 Ağustos dediydi ne zaman olur bakalımkeşkem 30temmuzda dogursam da kızımla ayni gün olsa doğum günleri
Insallah cnmEvet smdilik hersey normali gisteriyor bakalim bebek nasil dogmak istiycek
Benimki tekrarladi cunku kronik bi kabizim. Ama eskisi gibi asla diil tabiki
Canim hic endiselenme zaten yaz mevsimi. Mobilya kurulur girer bi yuzey temizleyiciyle siler durularsin sonra daya camlari somuna kadar kapat odanin kapisini dursun. 2 gun sonra bida sil mis. Benmkinin kokusu 2 gunde gitmisti
Bende 39+0 oluyorum 8inde 38olsa ne güzel olurduBende 8 agustos doguracam sezeryanla önce gelmezse benim doktor daha bekletir ama benim bekliyecek halim kalmadı
Hakkımız artık aylardır yemiyoruzAhahaha minnacik meyveli kek de mi yemicen aaaao değilde cidden dogurasim var Günümüz geleydi iyiydi
Onun hazırlığını beklersem ya 41 olursa.Ben hint yagi cok guclu diye biliyorum. Direkt dogum baslatiyor. Ben oyle guclu seyleri yapmayabilirim. Destekliyorum alttan alttan baslayacagi varsa diye ama direkt kendim vebalini alamam. Belki cigerleri gelisiyodur hala. Beyin gelisimi de devam ediyor. Kizimi zorla aldik sezaryenle. Goz kanali tikali. Goz kanali son hafta buyuyen genisleyen bir kanal. Dogumdan sonra aciliyor cogu bebegin. %1 bebegin acilmiyor. Operasyon gecirmesi lazim anestezi kullanmalari lazim oldugundan erteliyorum ameliyati. Bir gozu hep sulaniyor capaklaniyor. Belki sebebi sezaryen olmasi değildir ama ben yine de bazen acaba diyorum. Bu bebegimde du gelsin sanci baslasin bir sey olsun once diyorum sonu sezaryen olcaksa bile. Kendi hazir oldugu icin baslatsin. Ben destekleyeyim dogumu kolaylastirayim ama o baslatsin.
Öyle deniyim bi de. Çünkü yapamıyorum.Arkana duvari koltugu alip yapabilirsin dusmekten korkuyorsan. Bir de ayaklarin omuz hizanda acik olmali. O dengeni saglamani sagliyor.
10 gün önce alıyoruz dedi bana doktor belki daha erken aldırabilirsinBende 39+0 oluyorum 8inde 38olsa ne güzel olurdu
Canım ben zaten erken doguracagimOlabilir insanlık hali
Sadece trendyoldan baktım yav
Ya olmazsa. Beni buna ikna edip hepiniz çatır çatır doğurursanız bi ben kalırsam ne olacak
Kız hepimiz hamileyiz kime bu trip. Grupça karşı atak olarak bir tripleniriz sana bakDoktor da iplemedi siz de iplemediniz beni
Kolestaz geçiren var mı hiç sadece el ve ayakta olmuyor mu? Karaciğer enzimlerine mi baktırmak gerekiyor başka bir testi mi var?
Ben özellikle yürürken çok oluyor bence doğum başlangıcı değil. Doğal doğum kitabında doğum başladı denmesi için sadece 5 dk bir en az 30 sn süren kasılmalar ve suyun gelmesi sayılıyor. Bunların dışında hastaneye gelinmesi gerekli bir durum yokmuş. Nişan gelmesi, enerji patlaması, ishal, bebeğin aşağı inmesi, annede kilo kaybı doğumun yakın olduğunu gösterir ama ne zaman olacağı kestirilemez yazıyor.Kızlar ya bugün bebek aşırı hareketli ve rahim ağzına vuruyor sürekli bu doğum belirtisimi sizce başına gelen yada yaşayan varmı bu durumu
Ay yok ya trip değil espri yapayım diye şeetmiştim belki bilen biri görür diye tekrar sorayım dedimKız hepimiz hamileyiz kime bu trip. Grupça karşı atak olarak bir tripleniriz sana bakŞaka bir yana sanki her hamilede rutin olarak yaşanan bir şey sormuşsun gibi bir de beni iplemediler diye üzülmüşsün, ne gerek var. Ben hiç duymadım kolestaz i mesela mesajını gördüm ama Google'dan bakıp bir şeyler yazmak istemedim o bilgilere sen bakmışsındır zaten. Deneyimleyen varsa yazar ben de öğrenirim diye bir köşede sessiz sessiz bekliyordum
Çok ciddiye alındım.Canım ben zaten erken doguracagimsenin beben geç gelmez korkma doktorlar müdahale eder ama öyle yağlara güvenme nolur nolmaz
Bence küçük de olsa 1 paket de 0 numara al. Genellikle bebekler doğumdan sonra biraz da kilo kaybediyorlar onu da hesaba kat. Kısa bir süre de olsa 3 kg altında olacak büyük ihtimalle. O zaman 1 numara büyük gelir.Su an kaç kilosun ki? Kilolu hamile kalmadıysa yeter, ben bile L aldık. 70 kg altı hamile kalanlar M alabilir bence
Benim ki haftasından önde kg olarak, 36 haftada 2800 olacak rahat, 2.5 dan az olmayacak. Prima premiumcare 1 beden aldım 1 paket ama 3 kg altına büyük demişler yorumlarda e ticaret sitelerinde,
Dulcolax al cnm yumuşatır bagirsagi, hamilelikte kullanılıyor
Başka biri ciddi anlamda ciddiye alırsa nolcekk kizzÇok ciddiye alındım.canım ben korkuyorum zaten kendimi hiç hazır hissetmiyorum. O yüzden hurma ada çayı vb. Şeylere de başlamadım.
Canım, İstanbul- yaş 38 - 2. Çocuk - cinsiyet kız- tahmini doğum 18 Temmuz ama bence ilk hafta gelecekSen iyi ol da gerisi yoluna girer ya. Ben de Allah korusun kotu seyler dusundum, her gun online olup birden girmeyince aklima kotu seyler geldi. Bilgilerini verirsen tabi eklerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?