2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Başka biri ciddi anlamda ciddiye alırsa nolcekk kizz ada çayının miktarını bile doktoruna sor canim ben covid olduğumda doktorum ıhlamuru bile iki fincandan fazla içme diye uyarmıştı
İçmeyi düşünmüyorum aslında. Zaten benim kızı zor tutuyoruz. Kendi istediği zaman gelsin diye düşünüyorum. En fazla yürüyüş yaparım.

Bugün bekleyim etki etmesini bol suyla o zaman, su cok icmedim cunku. Lavmana doğru gidiyorum zaten ama kullanılmıyor saniyodum ben gebelikte
Canım ben hamileliğimin başlarında çok kötü kabız oldum hatta hastanelik oldum orda çok büyük bi lağman yapıldı. doktorum bana kesinlikle her gün tuvalete çıkmam gerektiğini çıkamazsam ya lağman ya fitil yada şurup verdi. Şu senin kullandığını da önceki doğumumdan sonra doktorum rahat tuvalete çıkmam İçin vermişti bol suyla karıştırıp üstüne de bol su içiliyordu. Eczanede küçük lağmanlar var ondan alıyorsun hamilelikte kullanılıyor kabızlık daha kötü etkiliyormuş. Fitil ve şurubu da yazarım istersen fitil de hızlı etkili şurup gecemiçiyorsun sabah rahat çıkartıyor ama 2 günü geçen kabızlığın varsa lağman yada fitille o tıkanık kısmı atman lazım

Mirkelam gibi sokaklarda kosuyormus elinde hastane cantasi hastaneye doğru
Kizcesi yurusle koşarak gelir valla benimki gününden daha erken gelir korkusuyla azıcık geziyorum zaten 1 saat gezsem ağrılarım artıyor
Al işte ya. Böyle derseniz korkarım yürüyüşte yapamam
Yok canım bu haftalarda 35-36. haftalar yani yürüyüşü kim artirirsa onun bebesi zorlar 38-39.haftalarda daha da zorlanır yürüyüş yap ama dinlenerek yap

Bence küçük de olsa 1 paket de 0 numara al. Genellikle bebekler doğumdan sonra biraz da kilo kaybediyorlar onu da hesaba kat. Kısa bir süre de olsa 3 kg altında olacak büyük ihtimalle. O zaman 1 numara büyük gelir.

Yok 0 alacagim zaten, 1 no için 2-5 kg yazıyordu uzerinde ama internette yorumları okudum yenidogana buyuk diye. Şimdilik 2 adet no 1 2 adet no 2 var elimde 0 numara alır denerim doğumdan sonra, duruma göre ilave alırım.

Mirkelam gibi sokaklarda kosuyormus elinde hastane cantasi hastaneye doğru
Ay deme öyle ya tamam gelsin gelsin diyorum da iş ciddiye binince korkuyorum
Neyse ben 37 de başlayacağım yürüyüşe.

Neden ki eksik listeni gönder o kişide bütçesine göre olanı alsın. Hem senin işin görülür hemde ne alacam oldu olmadı derdine düşmez. Biz arkadaşlarla hep bunu yaparız doğum günleri dahil
Artık düğünlerde bile böyle yapıyorlar ki bence çok mantıklı. Geçen bir arkadaş evlendi listeden seçtik annemle bir kaç kalem aldık hem hatıra da olur böyle daha iyi bence.
Bize doğumdan sonra hediye olarak bir sürü gereksiz kıyafet gelecek gidip değiştirmekle uğraşacağım muhtemelen. Halbuki kuzenim sordu ne ihtiyacın var diye kendi seçtiğim marka ve model kanguruyu aldı. Oğlumun doğum günlerinde de öyle yapar genelde. Zaten belirli bir bütçe ayırıyorsun neden 15. Tuluma veresin o parayı bir ihtiyacı görülsün daha iyi.

Yok 0 alacagim zaten, 1 no için 2-5 kg yazıyordu uzerinde ama internette yorumları okudum yenidogana buyuk diye. Şimdilik 2 adet no 1 2 adet no 2 var elimde 0 numara alır denerim doğumdan sonra, duruma göre ilave alırım.
Bazen USG ölçümü de doğru çıkmiyor mesela temmuz annelerinde bebeğin kilosuna fazla denilmiş az çıkmış, bazılarının da soylenilenden daha fazlası çıkmış bence 1 numarayı götürürsun o zaman çok büyük gelirse öyle alınır hastanenin yakınında eczane muhakkak vardır ben 1 numara yanıma aldım ama yenidoğan bebek bakım çantası verilecek onun içinde herşeyi vardır

kiz ben dün yarim saat yürüdüm 15 dk si otura otura. geldim sancı başladı. azıcık yürüsem bebek hemen baskı yapıyor aşağı yat dediler işte bi hafta daha dursun diye. ben yarın çıkıp bi saat iki saat yürüsem dogururum
buluşup doğuma mi yürüsek hepimiz el ele
ela lale el ele şeklinde

ben bi tane 1 numara aldım 70 li. 3 tane 2 numara 60 li. Bi tane de 3 numara 144 lü aldım. daha gelmedi ama kargo
1 ve 2 numara çok alma. bizim elimizde 2 numara kalmıştı 3 çok kullandik:)

Kızlar ya benim şeker cok dengesizleşti ani düşüp ani yükselmeye başladı 51 çıktı gece soguk terleme baygınlık son nefesimi veriyorum sandım sonrasında da sabah da 230 geldi ve insülin vs kullanmıyorum doğuma da az kaldı neden böyle oldu acaba peesembe doktor randevum var korkuyorum ani iniş çıkışlardan insallah sezeryanla alır bir sonraki hafta en geç cünkü benim vücut iyice saxmaladı

Aynen biz de arkadaşlarımla öyle yapıyoruz. Hepimizin de durumu iyi ama 3-5 ay kullanılan şeylere binlerce lira vermek gereksiz. Hatta çocuklar çok hızlı büyütür bazen 1 kere bile birşey giymemiş oluyor yada çok özenerek alınmış pahalı birşey ama normal oyuncak yada kıyafetleri ihtiyacı olana veriyoruz bir en basit oyuncak olmuş 700 lira yazık yani

Kızlar birşey soracağım, doğumda (normal veya sezeryan) piercing varsa cikarttiriliyor mu? Kulagimda helix ve tragus deliklerim var da, biri takildi cikaramiyorum esimde kardesimde yapamadi. Ona gore piercing ciye gidip rahat cikarilan takilandan alicam taktiricam. Biraz gereksiz soru gibi oldu :)

Aaa dikkat mutlaka dokotrunla konuş. Benimde sapıtıyor şekerim. Bugün 1 tabak makarna yedim 98 çıktı. Daha düştü. En son şeker attım ağzıma. Çok fena oluyorum bende. Dünde mesela 160 şarıl gördü ünsilin vurmaya rağmen. Zaman ilerledikçe kontrolde zorlaşıyor demek ki. Ama senin çok tehlikeli. Bir an önce doktprumla görüş

Daha öncede demiştim kadının birisi 50 yıl taşımış. Neden olmasın ki
Kiz allah korusun ben su kalan bi ay nasi tasicam derdindeyim. Annemin hamilelikleri o kadar kolay gecerdi ki. Anneme bugun keske benm yerime tasiyip dogursan diyorum. Bana hersey hamilelik dogum kadar kolay olsa deyip beni cildirtiyo

Normalde cok seyapmiyolar. Ama sezeryanda cikarttiriyolar. Bi de normalin aon anda sezeryana donme olasiligi var o yuzden ben olsam gider hallederdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…