Yeter ki bebek doğduktan sonra çıkmasın. Şimdi çok önemli değil.Bende simdiye kadar bu 2. Heralde kirktum enfeksiyon sonucta o da rahatladim vallao kadar çalisiyor adam gezsin vallahi
Ben düşünüp alan eşe dosta arkadaşa sıcak bakıyorum bu pahalılıktaYok canım neden yanlış anlayayim istersen 10 arkadaşına ver istersen 100 arkadaşına ver istersen tekrar al kullan istersen onlarınkini de al kullan ister durumun iyi olsun bunu yap istersen durumun müsait olmadığı için bunu yap bu durum beni ilgilendirmez ki zaten buradaki birçok kişi arkadaşına, sevdiğine,dostuna verip tekrar alıp kullanıyor bundan banane ister eski olsun ister yeni olsun herkesin kendi fikri kendi düşüncesi isteyen istediğini yapmakta özgür herkes yapıyor diye de ben de yapacağım diye birşey söz konusu olmaz benim için 10 çocuğumda olsa aynı şeyi yaparım aynı şekilde davranırım eşimde öyle oda kabul etmez o da aynı davranır
Aynen cikiyor hemenBende beklemedim. Ama ilişkiden itibaren gün saymadım. Adetime 4 gün kala erken gebelik testi yapmıştım.
Cikmaz insallahYeter ki bebek doğduktan sonra çıkmasın. Şimdi çok önemli değil.
Tabi tabi. Senin doktorunu kıskandım. Ne güzel ya parise gitmiş adam
Ay sende. Ben giderdim. Paris sonuçta.Aynen cikiyor hemen
Cikmaz insallahvallanonkadar sicak ki gel parise gidelim deseler gitmem
Dişçiye sormakta fayda var canım belirli aylarda müdahale etmiyorlar zaten hiç ama belki sadece üstünü falan kapatır hava alıp ağrımasını engeller. Hamilelikte kullanabildikleri uyuşturucular var zaten bir işlem yaparsa onu kullanır ama şu anda kanal tedavisine başlayacağını sanmam şimdi durumu kurtaracak doğuma kadar seni rahatlatacak geçici bir şey yapar muhtemelen. Şimdi ağrını karanfil, buz vb. doğal yollarla kestin diyelim kirildiysa yine sorun çıkaracak daha geç olmadan diş hekimine gitmen en iyisi. İltihap varsa zaten bir süre antibiyotik içmeden hiç bir şey yapamaz.Kızlar benim problemli dişim vardı kanal tedavisi olmam gerekiyordu ben geçici dolgu yaptırıp bıraktırmıştım gebelikten hemen önce geçen de o dişim kırıldı çok şükür ağrım yok diye düşünüyordum ki bu sabah öyle bi sızlamayla uyandım ki anlatamam . Kırılan kısım çürük resmen . Ne olacak bu dişim yaaa gebelikte ne iyi gelir diş ağrısına yaşadınız mı kızlar
Ben net sezaryan 23 temmuz daha önce bir aksilik olmazsaKaç kisi net sezaryen dogurcak acaba ? Bana en son 8 Ağustos dediydi ne zaman olur bakalımkeşkem 30temmuzda dogursam da kızımla ayni gün olsa doğum günleri
Ben hazirladim ama bugun kiyafetleri yeniden yikayip utulucem. Icime sinmemisti, aklimdaydi zaten. Izne de cikmisken tam zamani. Ben genelde hep guzel uyuyorum nazar degmesin. Nispet yapar gibi surekli dillendirmek istemiyorum ama insallah boyle devam ederDarisi hepinizin basina.
Zaten kendin kimseye söyleyemezsin onların düşünüp sorması lazım. Tüm samimiyetiyle soran da zaten her türlü ayırdığı bütçeyi sana harcayacak ihtiyacın olan bir şey almak istiyor ki işin görülsün.Ben düşünüp alan eşe dosta arkadaşa sıcak bakıyorum bu pahalılıkta
Bende hep kendim aldm çünkü çok heveslerim ama bu kızımda farklı oldu daha doğmadan önden hediye almak isteyip alanda çok oldu şaşırdım eksiği filan warsa genelde teyzelerine diyorum sordukları içinben demeden düşünüp alinmasida beni mutlu etti açıkçası her iki durumda güzel gönlünce düşünüp alanda ayrı bir ince, hepsini aldım sağolun dmeekte ayrı bir ince bana hepsi uyar şuanda
Eşim de Cezayir'den 23 Temmuzda gelecek ikiniz için de gün sayıyorum. Ay çok az kaldı çok heyecanlıBen net sezaryan 23 temmuz daha önce bir aksilik olmazsa
Bende yengec olsun istiyordum hatta doktor 23 deyince bee aslan burcumu olacak hocam yandım ben dedim ilk tepki olarakYa aslında 21 veya 22 temmuzda doğsa da yengeç olsa bari diyorum, aslanlar çok bilmiş oluyo37+2 oluyo ama erken mi olur, bi 38 olsa bari daha iyi, neyse artık yengeç olmayıversin
Geömiş olsun. Doğal yolla birşeyler yapmaya çalışmalısın patates püresi filan çocuğa bol su ve yoğurtGunaydin kizlar 35+0 olduk .. sabahin 5inden beri ayaktayim 1 saat uyuya kalmisim oglum yine hasta ates,kusma, karin agrisi perisan oldu cocuk hic uyamadi bende cok yoruldum aksi gibi bende ishal olmusum zaten kendi agrim sancim yetmiyor gibi neyin nesi bu anlamdim.. covidden sonra yine hastalandik bagisiklik falan kalmadi polikinliklerde kapali acilde bi halta yaramiyor
Geçmiş olsun canım doktorunu ara ben geçen ishal olduğumda flagy ilaç yazmıştı bana bir doktoruna sor bol su iç mutlaka geçmiş olsun sanada oglusunadaGunaydin kizlar 35+0 olduk .. sabahin 5inden beri ayaktayim 1 saat uyuya kalmisim oglum yine hasta ates,kusma, karin agrisi perisan oldu cocuk hic uyuyamadi bende cok yoruldum aksi gibi bende ishal olmusum zaten kendi agrim sancim yetmiyor gibi neyin nesi bu anlamdim.. covidden sonra yine hastalandik bagisiklik falan kalmadi polikinliklerde kapali acilde bi halta yaramiyor
Yengeçler artık ana kuzusu bağımlısı olarak görüyorumBende yengec olsun istiyordum hatta doktor 23 deyince bee aslan burcumu olacak hocam yandım ben dedim ilk tepki olarak
Çok geçmiş olsun canım. Poliklinikler neden kapalı?Gunaydin kizlar 35+0 olduk .. sabahin 5inden beri ayaktayim 1 saat uyuya kalmisim oglum yine hasta ates,kusma, karin agrisi perisan oldu cocuk hic uyuyamadi bende cok yoruldum aksi gibi bende ishal olmusum zaten kendi agrim sancim yetmiyor gibi neyin nesi bu anlamdim.. covidden sonra yine hastalandik bagisiklik falan kalmadi polikinliklerde kapali acilde bi halta yaramiyor
kızlar günaydın. bayramda girip okuyamadım pek. şimdi de geceleri uyutmayan feci mide ağrılarıyla boğuşuyorum. sizler napıyosunuz? doğuran falan oldu mu bu arada
bu arada hala benim gibi hastane çantasını hazırlamayan kaldı mı ya? azıcık kızın bana da yapayım artık şunu. sanki 10. çocuğum bu ne rahatlık anlamıyorum ki
Ben varım hala koltuktan kalkıp alışverişe gidecem alacam temizliycez yıkıycam yerleştircem ayyy çok iş bugünde gitmemkızlar günaydın. bayramda girip okuyamadım pek. şimdi de geceleri uyutmayan feci mide ağrılarıyla boğuşuyorum. sizler napıyosunuz? doğuran falan oldu mu bu arada
bu arada hala benim gibi hastane çantasını hazırlamayan kaldı mı ya? azıcık kızın bana da yapayım artık şunu. sanki 10. çocuğum bu ne rahatlık anlamıyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?