2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben düşünüp alan eşe dosta arkadaşa sıcak bakıyorum bu pahalılıkta
Bende hep kendim aldm çünkü çok heveslerim ama bu kızımda farklı oldu daha doğmadan önden hediye almak isteyip alanda çok oldu şaşırdım eksiği filan warsa genelde teyzelerine diyorum sordukları için ben demeden düşünüp alinmasida beni mutlu etti açıkçası her iki durumda güzel gönlünce düşünüp alanda ayrı bir ince, hepsini aldım sağolun dmeekte ayrı bir ince bana hepsi uyar şuanda

Kızlar benim problemli dişim vardı kanal tedavisi olmam gerekiyordu ben geçici dolgu yaptırıp bıraktırmıştım gebelikten hemen önce geçen de o dişim kırıldı çok şükür ağrım yok diye düşünüyordum ki bu sabah öyle bi sızlamayla uyandım ki anlatamam . Kırılan kısım çürük resmen . Ne olacak bu dişim yaaa gebelikte ne iyi gelir diş ağrısına yaşadınız mı kızlar

Benim eşim aslan, oğlum yengeç. Narsist anası eşimin aslan yönlerini biraz köreltmiş gerçi ama gerçekten eşim kendini bildi bileli hep çalışmış parasını kazanmış ailesine destek olmuş. Bütün kardeşlerine iş kurmuş hepsi şimdi onun kurduğu işlerde çalışıyorlar hatta bazılarına komple hibe etmiş iş yerini tek kuruş almıyor Aslanlar fakirlikten nefret ederler çalışkanlıklarinin en büyük sebebi aslında bu. Lüksü seviyorlar çünkü bunun için de çalışmak lazım.

Oğlum tam bir ehli keyif küçükken öyle kesmeli yapıştırmalı etkinlikleri bile yapmayı sevmiyordu, boyama bile pek sevmezdi çünkü üşenir öyle uğraşmaya. İnce motor gelişimi eksik kaldı sırf üşengeçliğinden Kitap okumak yerine Spotify dan diblemeyi tercih eder mesela Ama ben zorliyorum çalıştıyorum zorla alışsın diye. Sorumluluk.sahibinyaomak biraz yetiştirme tarzıyla alakali. Ha ocinde olsa kolayca öğrenir bizim biraz daha dürtmemiz, ihmal ettiğinde sonucuna katlanması için sabretmemiz falan gerekiyor. Bir de hem yükseleni hem ay burcu yay o yüzden aşırı eve bağlı değil gezmeyi, doğa etkinliklerini falan sever. Geçen belediyenin kampına gönderdim bayıldı. Arkadaşının annesi içeriğini sordu, anlattım, ay benimki öyle parkura falan hayatta girmez, kendini asla yormaz dedi. Oh dedim beterin beteri varmış demek ki benimki yine iyiymiş bıraksam bisiklet tepesinden inip eve gelmez Bakkal çakkal işi falan da hep onda Okuldaki öğretmenlerine falan da hep yardımcı oluyormuş. İyi huyları da çok merhametli, sevgi dolu, empati duygusu çok yüksek bir çocuk. Sanat ve estetik yönü çok gelişmiş, dürüst, asalet duygusu yüksek. Ama iste dünya hassas kalpler için çok acımasız hele de erkeklerin dünyası çok daha zalim

Bende beklemedim. Ama ilişkiden itibaren gün saymadım. Adetime 4 gün kala erken gebelik testi yapmıştım.
Aynen cikiyor hemen
Yeter ki bebek doğduktan sonra çıkmasın. Şimdi çok önemli değil.

Tabi tabi. Senin doktorunu kıskandım. Ne güzel ya parise gitmiş adam
Cikmaz insallah vallanonkadar sicak ki gel parise gidelim deseler gitmem

Dişçiye sormakta fayda var canım belirli aylarda müdahale etmiyorlar zaten hiç ama belki sadece üstünü falan kapatır hava alıp ağrımasını engeller. Hamilelikte kullanabildikleri uyuşturucular var zaten bir işlem yaparsa onu kullanır ama şu anda kanal tedavisine başlayacağını sanmam şimdi durumu kurtaracak doğuma kadar seni rahatlatacak geçici bir şey yapar muhtemelen. Şimdi ağrını karanfil, buz vb. doğal yollarla kestin diyelim kirildiysa yine sorun çıkaracak daha geç olmadan diş hekimine gitmen en iyisi. İltihap varsa zaten bir süre antibiyotik içmeden hiç bir şey yapamaz.

Masallah masallah 2 aydır iyice uykular haram oldu bana mide sorunum yuzunden

Zaten kendin kimseye söyleyemezsin onların düşünüp sorması lazım. Tüm samimiyetiyle soran da zaten her türlü ayırdığı bütçeyi sana harcayacak ihtiyacın olan bir şey almak istiyor ki işin görülsün.

Ben eltime dedim mesela mama sandalyesini biz alıcaz ailen falan sorarsa ne alalım diye şimdiden haberin olsun.

Laf olsun diye soran ya da sonradan gündem edeceğini bildiğin biriyse zaten onu kibarca reddedersin, sağol canım herşeyi tam çok şükür dersin

Gunaydin kizlar 35+0 olduk .. sabahin 5inden beri ayaktayim 1 saat uyuya kalmisim oglum yine hasta ates,kusma, karin agrisi perisan oldu cocuk hic uyuyamadi bende cok yoruldum aksi gibi bende ishal olmusum zaten kendi agrim sancim yetmiyor gibi neyin nesi bu anlamdim.. covidden sonra yine hastalandik bagisiklik falan kalmadi polikinliklerde kapali acilde bi halta yaramiyor

Ya aslında 21 veya 22 temmuzda doğsa da yengeç olsa bari diyorum, aslanlar çok bilmiş oluyo 37+2 oluyo ama erken mi olur, bi 38 olsa bari daha iyi, neyse artık yengeç olmayıversin
Bende yengec olsun istiyordum hatta doktor 23 deyince bee aslan burcumu olacak hocam yandım ben dedim ilk tepki olarak

Geömiş olsun. Doğal yolla birşeyler yapmaya çalışmalısın patates püresi filan çocuğa bol su ve yoğurt

Geçmiş olsun canım doktorunu ara ben geçen ishal olduğumda flagy ilaç yazmıştı bana bir doktoruna sor bol su iç mutlaka geçmiş olsun sanada oglusunada

Çok geçmiş olsun canım. Poliklinikler neden kapalı?

hayır nickine bakınca 16. haftadan hazirlaman gerekirdi. Ne bu rahatlık arkadaşım

Kızlar birisi burda suyum mu geldi diye ıslak Peçete paylaşmıştı bizden. Kimdi o ya? Hatırlıyor musunuz? Ne oldu ona? Kim olduğunu unuttum

Ben varım hala koltuktan kalkıp alışverişe gidecem alacam temizliycez yıkıycam yerleştircem ayyy çok iş bugünde gitmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…