2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Adetiniz geçti mi? Yani ben ilişkiden sonra kan verildiğini pek duymadım. Adete göre verilmiyor mu beta testi?
Ben adeti beklemedim ovulasyonumu akintidan anliyordum denedik 10 gun sonra regle 2 gün kala erken gebelik testinde pozitif gördüm kan sulandirici igne kullandigim icin takip gerektiriyor hemen igne vurmam progestana baslamam gerekiyordu

regl gibi kanamam oldu ama azdı o yüzden yerleşme mi regl mi karar veremedim ben de o kanamanın 5. Günü test verdim negatif çıktı
Hmm biraz daha bekleyin bana kalırsa evde önce erken gebelik tarzı test ile deneyin. Şüphe duyarsanız kan verin

bilmiyorum bebisim hastaneye yalnız gitmek uygun değil bence. Sen yine bi düşün. biseye ihtiyacın olabilir biseyler çıkabilir esin olmasa da başka biri bulunsun o zaman.
Bence de yalnız gitme her an herseye ihtiyacın olabilir. Ne bileyim bir sorun olur genel anesteziye döner falan sen ayılana kadar bebekle bile ilgilenecek biri lazım olabilir. İlla hemşireler ebeler bir şekilde destek olurlar ama refakatçi gibi olamaz onların da takip ettiği kaç hasta oluyor. Benim yanımda eşim olacak inşallah ama yine de sırf o Türkçe bilmiyor diye doulayla anlaşmayı düşünüyorum. Biriyle gelmeden konuşmuştum şimdi başka birini daha gördüm doktorumun sayfasında ona da fiyat sorucam bakalım ikisinden biriyle anlaşıcam inşallah.

Ben adeti beklemedim ovulasyonumu akintidan anliyordum denedik 10 gun sonra regle 2 gün kala erken gebelik testinde pozitif gördüm kan sulandirici igne kullandigim icin takip gerektiriyor hemen igne vurmam progestana baslamam gerekiyordu
Bende beklemedim. Ama ilişkiden itibaren gün saymadım. Adetime 4 gün kala erken gebelik testi yapmıştım.

Haklısın hep annesi en iyisi annesinin yemeğini öve öve bitiremiyor. Annelerimiz konserve domates vermişti menemenlik, önce benim anneminkileri kullandım ben. Çok beğendi annem böyle yapıyor işte filan diye övmeye başladı Ne anlatıyorsun bunları benimki verdi dedim bişey olsa annesini savunur beni geri plana atar eminim, allahtan öyle bir durum olmadı olmazda inşallah duygusal ve pasifte oluyolar, ben başak burcuyum tüm planlar bende sosyallik bende o evinde otursun oyununu oynasın, insanlarla çabuk kaynaşmaz. Şöyle bir düşününce yengecinde kötü tarafı çokmuş :)) aslan iyidir ya, ne istediğini bilen biri olur

Tekrar çok geçmiş olsun canım benim inşallah hafif geçer gider eve çıkmanız daha iyi olur rahat edersiniz

Ben mi pimpirikliyim bilmiyorum ama bu kadar leş de kullanılmaz, ha düşünüyorum emniyet kemerini istesem ben böyle kirletem3m sanırım, nasıl becermisler anlamadim.
Ya bir de bu ana kucağı yani çocuğun ne bulursa ağzına soktuğu dönemde kullanılan bir eşya
Hic mi yikamamis allah belani versin deseydin. Sana boyle vermesini gectim o pisligin icinde cocugu oturunca nasil rahat etti. Insanlari anlamak cok zor gercekten

Anam hiç mi yıkamak aklınıza gelmedi. O çocuk o leş kemeri ağzına alinca hiç mi korkmadin mikrop kapar diye. Ben yemeklerini hep mama sandalyesinde yedirmiştim ama herhalde bunda yemek falan yedirmişler yoksa nasıl pislenir bu kadar aklım almıyor. Hadi kendi çocuğuna tiksinmedin kullandin ulan beni biliyorsun eline ıslak mendil yapışık gibi gezen biriyim Vermeden önce bari temizle vicdansız. Neyse zaten İstanbul'a gelme vaktim yaklaştı verdiğim kişinin de bebekleri büyüdü biliyorum ihtiyacı kalmadı ama hala ses soluk yok haber verdim gelip alıcam diye bir de ayaklarına kadar gittim geri aldim eve gelince bir baktım kusacaktim resmen. Eşim de Cezayirli ama o maşallah temizlik konusunda çok titiz hemen aldı fırçaladı yıkadı pakladı dezenfekte etti. Biraz bana söylendi ne gerek vardı her esyani dağıttın kıymet bilmeyecek insanlara diye Ben paklanmaz sanmıştım çıkıyor merak etme diyince dur dedim bu anı ölümsüzleştireyim

Benim randevum özelde 16 sına. 15ine alacaktım eşim evde diye ya doluydu yada çalışmıyorlar diye randevu açık değildi o güne

Canım şekeri bilmiyorum ama bebek hareketlerini birkaç gün yavaşlatıyor öyle olursa panik yapma normal. Aklıma gelmişken yazayım dedim

Gercek bi heyecan olur da istekli istekli cevaplariz. Iliskiye girecek kadar akli basinda olan insan 40 gunde envai cesit test yapip gelip burda bizi trollemesin artik
İlk ilişkim olduğu için korkuyorum sizi trollemek gibi bir niyetim yoktu sadece kan testi erken mi oldu diye korktum

Aleyküm selam canım çok geçmiş olsun test yapan herkesin ki pozitif çıktı galiba diğer hastalananlar olarak biz test yaptırmadık ama büyük ihtimal biz de covid olduk. Belirtiler hastalığın seyri aynı genelde çünkü. Bebeklerimiz antikorlu doğar inşallah diyelim ne diyelim. Ama şu bir gerçek ki artık covid hafifledi eskisi kadar ağır seyretmiyor. Hamileliğimin başında olduğumda bile daha ağır geçirmiştim ki şimdi bağışıklığımız daha düşüktür muhtemelen ama çok şükür çoğumuz atlattık. Darısı senin başına genllikle 1 hafta geçtikten sonra yavaş yavaş toparlamaya başlıyorsun. Hastaneden çıkmadan önce serum ve damardan ağrı kesici iste mutlaka, ağızdan ne alsan onların serumdan yaptıkları kadar etkili olmuyor. Çıktığın gün rahat edersin en azından

Evet 3 kilo altu doğan bebekler için 1 numara büyük oluyor bende Prima premium care 0 aldım kızlarda 3 kilo altı doğdu onlara da 0 olanı kullanmstm canm fikir olsun sanada hayırla gelsinler minikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…