- 9 Temmuz 2022
- 423
- 118
- 23
- 27
regl gibi kanamam oldu ama azdı o yüzden yerleşme mi regl mi karar veremedim ben de o kanamanın 5. Günü test verdim negatif çıktıAdetiniz geçti mi? Yani ben ilişkiden sonra kan verildiğini pek duymadım. Adete göre verilmiyor mu beta testi?
Ben adeti beklemedim ovulasyonumu akintidan anliyordum denedik 10 gun sonra regle 2 gün kala erken gebelik testinde pozitif gördüm kan sulandirici igne kullandigim icin takip gerektiriyor hemen igne vurmam progestana baslamam gerekiyorduAdetiniz geçti mi? Yani ben ilişkiden sonra kan verildiğini pek duymadım. Adete göre verilmiyor mu beta testi?
Hmm biraz daha bekleyin bana kalırsa evde önce erken gebelik tarzı test ile deneyin. Şüphe duyarsanız kan verinregl gibi kanamam oldu ama azdı o yüzden yerleşme mi regl mi karar veremedim ben de o kanamanın 5. Günü test verdim negatif çıktı
Bence de yalnız gitme her an herseye ihtiyacın olabilir. Ne bileyim bir sorun olur genel anesteziye döner falan sen ayılana kadar bebekle bile ilgilenecek biri lazım olabilir. İlla hemşireler ebeler bir şekilde destek olurlar ama refakatçi gibi olamaz onların da takip ettiği kaç hasta oluyor. Benim yanımda eşim olacak inşallah ama yine de sırf o Türkçe bilmiyor diye doulayla anlaşmayı düşünüyorum. Biriyle gelmeden konuşmuştum şimdi başka birini daha gördüm doktorumun sayfasında ona da fiyat sorucam bakalım ikisinden biriyle anlaşıcam inşallah.bilmiyorum bebisim hastaneye yalnız gitmek uygun değil bence. Sen yine bi düşün. biseye ihtiyacın olabilir biseyler çıkabilir esin olmasa da başka biri bulunsun o zaman.
Şuan ilişkiden 40 civarı gün geçti erken gebelik testleri normal gebelik testleri hep negatif çıktı ama güvenilir mi emin değilimHmm biraz daha bekleyin bana kalırsa evde önce erken gebelik tarzı test ile deneyin. Şüphe duyarsanız kan verin
Bende beklemedim. Ama ilişkiden itibaren gün saymadım. Adetime 4 gün kala erken gebelik testi yapmıştım.Ben adeti beklemedim ovulasyonumu akintidan anliyordum denedik 10 gun sonra regle 2 gün kala erken gebelik testinde pozitif gördüm kan sulandirici igne kullandigim icin takip gerektiriyor hemen igne vurmam progestana baslamam gerekiyordu
Oooo baya da zaman geçmiş. Ben erken gebelik testi ile öğrenmiştim.Şuan ilişkiden 40 civarı gün geçti erken gebelik testleri normal gebelik testleri hep negatif çıktı ama güvenilir mi emin değilim
Benim oğlan normalde ikizler olacaktı ama çok geç gelip ucundan yengeç oldu. İnan yengeç çocuğun olması da zor, çok hassas bir çocuk hep kırılan üzülen o oluyor. Bir de bir tık melankoliye yatkın oluyor yengeçler. Bana falan düşkün, duygusal, düşünceli bir çocuk ama kendi içinde hep fırtınalar. Aslanlar da tam tersi çok kendini beğenmiş oluyor genelde ama her burcun kendine göre iyi ve kötü huyları var. Bir de asıl etki eden doğum saatine göre yükseleni ve ay burcu. Güneş burcundan yani bizim bildiğimiz normal
burcundan daha etkili de hesaplaması daha zor olduğundan onlar pek gündem olmuyor. İnşallah dengeleyecek bir burç üçlüsü olur da iyi huylu iyi insanlar olurlar.
Ah canım yaaa eskiler neler çekmiş gerçekten. Ama iste kondisyonlari hep yuksekmiş. Bir de köylerdeki doğum ortamı da tam doğal doğum ortamı. Ebe birebir sadece bir gebeyle ilgileniyor onu rahatlatıyor rahatlayacağı ortamı oluşturuyor falan. O zamanlar anne bebek ölümleri çok olmasına rağmen eskilerde doğumdan korku da pek yokmuş herkes çatır çatır doğuruyormuş. Biz hastanelerde binbir müdahale ile mahremiyetimize 0 saygı ile korku endişe içinde doğuruyoruz onun
Haklısın hep annesi en iyisiYengec erkeklerinin ozelliklerini bana sorunBurclarq inanmamin sebebi yengec erkekleri. Oglak burcuyum zit burcum yengecmis ve zit kutuplar birbirini cektiginden mutevellit aramizda cekim olusuyormus. Bunu tum sevgilelerim flortlerim yengec ciktigindan teyit ettim. Vallahi dogru. Artik burcun ne diye sordugum flort yengec derse kendimi ucan sabri gibi yere atasim geliyordu. Bikmistim yengece. Cok miy miy oluyorlar kusura bakmayin lutfen. Anneye duskun oluyolar. Anneleri mutludur eminim ama sevgililerine cektiriyolar, surekli annesi gibi ilgilenmen gerekiyor yine de memnun olmuyolar. J Lo ablamiz ne demis ain't your mama zalimin oglu
40 gun gecip hala endiseliyseniz bi 8 ay daha bekleyince netlesicektir. Ozellikle mi soruyosunuz boyle sacma sorulariŞuan ilişkiden 40 civarı gün geçti erken gebelik testleri normal gebelik testleri hep negatif çıktı ama güvenilir mi emin değilim
Haaanaaaa önce 24 gün diyip sonra 40 diyor. Bi şaşırdım bende40 gun gecip hala endiseliyseniz bi 8 ay daha bekleyince netlesicektir. Ozellikle mi soruyosunuz boyle sacma sorulari
Kan testini 24 gün sonra yapmıştım şuan 40 gün olduHaaanaaaa önce 24 gün diyip sonra 40 diyor. Bi şaşırdım bende
Gercek bi heyecan olur da istekli istekli cevaplariz. Iliskiye girecek kadar akli basinda olan insan 40 gunde envai cesit test yapip gelip burda bizi trollemesin artikHaaanaaaa önce 24 gün diyip sonra 40 diyor. Bi şaşırdım bende
Tekrar çok geçmiş olsun canım benim inşallah hafif geçer giderSelamın aleyküüüm. Covidmişim hanımlar yaa aksam cıktı sonuc, U Ufukta_bebek doktor yokru hemsire sabah gelecek doktorun dedi. Su anlık kimse bi bilgi vermedi doktor karar veriyormus. Yarın sabah büyük ihtimalle taburcu eder evde izole ol der doktor. Cunku esim servis kapısında beklerden 2 kovid li gebeyi sonucları cıkınca eve yollamıslar esim duymus. Bugun nst ye girmedim ama bebek kalp atısına baktılar 2 uc kere normal hep cok sukur. Ben yarın kendi doktorumla görüseceğim gel derse gideceğim demezse her halukarda bebekte bişey yoksa eve gideceğim. Doktorun soyleyeceğine göre hareket edeceğim. Bende de sırt agrısı hafif göğüs agrısı tüm eklem agrısı öksürük var su anda bakalım insallah hafif atlatırım
Haklısın. Valla benim aklıma gelmedi hiçGercek bi heyecan olur da istekli istekli cevaplariz. Iliskiye girecek kadar akli basinda olan insan 40 gunde envai cesit test yapip gelip burda bizi trollemesin artik
Ya bir de bu ana kucağı yani çocuğun ne bulursa ağzına soktuğu dönemde kullanılan bir eşyaBen mi pimpirikliyim bilmiyorum ama bu kadar leş de kullanılmaz, ha düşünüyorum emniyet kemerini istesem ben böyle kirletem3m sanırım, nasıl becermisler anlamadim.
Hic mi yikamamis allah belani versin deseydin. Sana boyle vermesini gectim o pisligin icinde cocugu oturunca nasil rahat etti. Insanlari anlamak cok zor gercekten
Benim randevum özelde 16 sına. 15ine alacaktım eşim evde diye ya doluydu yada çalışmıyorlar diye randevu açık değildi o güneBen de saat 4 buçuk gibi çise kalktımve o kalkış gözüme uyku girmedi .midem de yanıyor az biraz temmuz anneleri okudum 2. Çocuk da olsa herseyi unuttum dogunca eminim yeniden yüklenecek annelik böyle bir sey dogum yapıp kucağına almadan bilemiyor insan içgüdüsel gelişiyor bir de böyle mecralarda okumak bilgi almak iyi oluyor mesela özeller 15 temmuzda da acıkmış okumasam hastaneyi aramazdım gider para verip muayene olurdum doktor nst ye gel dedi idi 10gun dolmadan ücret ödememiş olursun dedi ilk nst için bi arayacağız bakalim hastaneyi. Temmuz annelerinde konular doğum geliyor mu bu gerçek sancı mı doğum hikayeleri emzirme gazi kakasi göbek bağı vs si bizi tatlı günler bekliyor
Canım şekeri bilmiyorum ama bebek hareketlerini birkaç gün yavaşlatıyor öyle olursa panik yapma normal. Aklıma gelmişken yazayım dedimHanımlar ciğer geliştirici iğne anne şekerini yükseltiyor mu. Bugun bi ölceyin dedim aclık 111 geldi 1. Saat toklu 139 geldi acaba iğneden mi yoksa hastanede oldugumdan dikkat edemedim ondan mı. Dikkat edemedim dediğim de meyveyi sade yedim bi ağzıma arada burcak bisküvi attım arada. Cok yemek yiyemiyorum zaten
İlk ilişkim olduğu için korkuyorum sizi trollemek gibi bir niyetim yoktu sadece kan testi erken mi oldu diye korktumGercek bi heyecan olur da istekli istekli cevaplariz. Iliskiye girecek kadar akli basinda olan insan 40 gunde envai cesit test yapip gelip burda bizi trollemesin artik
Aleyküm selam canım çok geçmiş olsun test yapan herkesin ki pozitif çıktı galiba diğer hastalananlar olarak biz test yaptırmadık ama büyük ihtimal biz de covid olduk. Belirtiler hastalığın seyri aynı genelde çünkü. Bebeklerimiz antikorlu doğar inşallah diyelim ne diyelim. Ama şu bir gerçek ki artık covid hafifledi eskisi kadar ağır seyretmiyor. Hamileliğimin başında olduğumda bile daha ağır geçirmiştim ki şimdi bağışıklığımız daha düşüktür muhtemelen ama çok şükür çoğumuz atlattık. Darısı senin başına genllikle 1 hafta geçtikten sonra yavaş yavaş toparlamaya başlıyorsun. Hastaneden çıkmadan önce serum ve damardan ağrı kesici iste mutlaka, ağızdan ne alsan onların serumdan yaptıkları kadar etkili olmuyor. Çıktığın gün rahat edersin en azındanSelamın aleyküüüm. Covidmişim hanımlar yaa aksam cıktı sonuc, U Ufukta_bebek doktor yokru hemsire sabah gelecek doktorun dedi. Su anlık kimse bi bilgi vermedi doktor karar veriyormus. Yarın sabah büyük ihtimalle taburcu eder evde izole ol der doktor. Cunku esim servis kapısında beklerden 2 kovid li gebeyi sonucları cıkınca eve yollamıslar esim duymus. Bugun nst ye girmedim ama bebek kalp atısına baktılar 2 uc kere normal hep cok sukur. Ben yarın kendi doktorumla görüseceğim gel derse gideceğim demezse her halukarda bebekte bişey yoksa eve gideceğim. Doktorun soyleyeceğine göre hareket edeceğim. Bende de sırt agrısı hafif göğüs agrısı tüm eklem agrısı öksürük var su anda bakalım insallah hafif atlatırım
Evet 3 kilo altu doğan bebekler için 1 numara büyük oluyor bende Prima premium care 0 aldım kızlarda 3 kilo altı doğdu onlara da 0 olanı kullanmstm canm fikir olsun sanada hayırla gelsinler miniklerSu an kaç kilosun ki? Kilolu hamile kalmadıysa yeter, ben bile L aldık. 70 kg altı hamile kalanlar M alabilir bence
Benim ki haftasından önde kg olarak, 36 haftada 2800 olacak rahat, 2.5 dan az olmayacak. Prima premiumcare 1 beden aldım 1 paket ama 3 kg altına büyük demişler yorumlarda e ticaret sitelerinde,
Dulcolax al cnm yumuşatır bagirsagi, hamilelikte kullanılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?